sevgilimin yüzüne boşalmak istiyorum onu nasıl ikna edebilirim?
göğüslerine ve vücuduna izin veriyor ama yüz konsunda biraz çekingen nasıl ikna edebilirim?
göğüslerine ve vücuduna izin veriyor ama yüz konsunda biraz çekingen nasıl ikna edebilirim?
İyi de yapmak zorundamısın. Bir de merak ediyorum bunun neyinden zevk alıyorsunuz.
ikna mı etmen gerekiyor üstündeyken içinden cıkıp boşalacaksın
neden yüzüne?
fantezi belki sahiplenme duygusu belki bilinç altında bana ait olduğu için işaretleme isteği belki iç güdü kesin bir sebep yok istiyorum
@Cool2017 ya yok artık o zaman dünyanın en ağır sivilce ilaçları niye var böyle saçma sapan şeylere inanmayın arkadaşlar. Ağır sivilce ilacı derken depresyona sokan karaciğer iflasına kadar götüren ilaçlardan bahsediyorum
@Berikaaacan bilgisiz olabilirsin ama en azından bilmişlik taslama. inanmıyorsan internete yaz oku gerçeği kendi gözlerinle gör
@Phantosos kardeşim sen dermatolog olsaymışsı n keşke her duyduğuna inanma bence
@Berikaaacan spermin icinde fazla miktarda vitamin ve mineral varmis. Bu yuzden kaliteli bir spermin cildi besleyip iyi geldigi gercek. Ab de arkadaslarindan rica eden kizlar dahi varmis. 20 dakika yuzunde bekletiyorlar. Videolari da var inanmazsan izleyebilirsin:)) saka gibi ama gercek maalesef
@Berikaaacan sivilcen varsa gel yardımcı olayım o zaman daha inandırıcı olur
Cevap
5Cevap
İkna etmene gerek yok ki, saçından tutup getireceksin mikiyin önüne ve boşalacaksın bu kadar basit.
baba bir dur gözünü seviyim... dolmuşuz zaten şurda :D Ramazan daaaa dur daaa
bunun için bir ikna olamaması gerek seks te her iki tarafta dilediğini yapmalı
ponolardanmı imreniyorsun genelde hep yuzde biter
İşte aşkın sevginin bittiği nokta. İğrençsiniz
neden istiyorsun bunu?
Ağzına boşal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar