bazen çok fena oluyorum .. normal birinin bile üstüne atlayasım geliyor .. bundan kurtulmanın bir yolu yok mu ? bıkmak istiyorum artık ..
dalga geçmeden cevaplayın lütfen !
dalga geçmeden cevaplayın lütfen !
Eskiden kızlar 19 yaşına gelmeden evlendirilirdi. Çünkü isteyenler çıkardı. Böyle sorunlar da olmazdı. Kızlar artık bu zamanda çok büyük bir yük taşıyor sırtında, çok ağır bir sorumluluk bekliyor onları. Evlenmenin bu kadar zorlaştığı bu dönemde, Allah yardımcınız olsun, sabretmekten başka çaren yok bitanem dua ediceksin bol bol bir de cinsel isteği azaltan ilaçlar var bitkisel ilaçlardan kullanabilirsin böylece karaciğerine de zarar vermez, bir uzman doktordan yardım al merak etme hepimiz geçtik bu yollardan, herşey yoluna girer merak etme tatlım.
teşekkür ederim en kadar samimi ne kadar içten bir yorum :)
hiperseksüalite sanıldığı gibi eğlenceli olmayıp, aşırıya kaçtığında ciddi bir sorun halini alabilir. bunu kendi başına aşmaya çalışma ve bir kadın doğum doktoruna görün, altında psikolojik sebepler yoksa, fizyolojik kaynaklı bir sorun ise, kolaylıkla çözülebilir bir sorun bu.
Böyle bir his geldiğinde hemen Recep İvedik'le evli olduğunuzu ve yatakta yanında horlayarak uyuduğunu düşün. Bu başına gelseydi sanırım yıllarca seks falan düşünmezdin. Düşünsene onunla ilişkiye girdiğini, adamın 120 kiloluk kıllı bedeniyle senin üzerinde olduğunu, biraz önce yediği soğanlı lahmacun kokularını, tam orgazm olacakken geğirmesini falan düşün. O zaman geçer. Aslında yazıyoruz bunları ama yukarıda yazdıklarımı her gün reelde yaşayan o kadar çok kadın var ki bu ülkede.
ıyyy midem bulandı :s
İşte aklına cinsellik gelip çok fena olduğunda, normal birisinin üzerine atlayasın geldiğinde, o atlayacağın kişiyi Recep İvedik gibi hayal edersen, sanki Recep İvediğin üzerine atlıyormuşsun, biraz sonra onun kucağına oturacakmışsın gibi hayal edersen, o isteğin birden bire geri kaçacaktır. Düşünsene bierazdan Recep İvediğin kucağına oturacaksın tam yüzyüze geldiğinizde kesif bir soğan kokulu ağzıyla tam sein öpecekken geğirecek. Nasıl ama geri kaçtı mı azgınlığın. Aklına hep bu örnek gelsin.
sussssssssssss :( üffff
Bu kötü bir şey değil. Belki şu anda sana sıkıntı veren bir durum ama evlenince bunun senin için ne kadar iyi bir şey olduğunu anlayacaksın. Eşine ilgi göstermeyen, cinsellikten uzak duran kadınlar eşlerini de mutlu edemezler. Bu sebeple bundan kurtulmak yerine sabretmeyi denemelisin!
Cevap
26Cevap
bu yüzden erken evlendiriyorlar gençleri kimsenin üstüne atlamasın arzularını yerine getirsin diye.Ya sabredeceksin yada birliktelik yaşayacksın.Hangisi senin için uygunsa tabi. Mast. sayısını artırabilirsin buda başka bir yok.Belki durulursun ama doyurucu olmayacaktır.
Ohaaa.
Doktora git ilaç al
Zor yani bunu başka birşeyle tedavi etmen.
Dert varsa derman da var fakat oturduğun yerde ve burada bu soruyu sorarak abazalar toplanır en fazla
Bence sanslisin neden bu durumdan rahatsizlik duyuyorsunki? Hic arzulu olmayan ve orgazm olamayan bayanlar var. Bence yasin genc iken ciddi birlikteligin varsa kendini hic kisitlama. Sonra ilerde pisman olabilirsin.
Antideprasan kullan doktor kontolunde
link
Umarim yardimi olur
dönem dönem herkese oluyo galiba hayatında düzenli bi ilşki yaşadığın kimse yokmu belki o bu duruma bi çözüm bulabilir.
Scart fetish mi ne onları izle biraz.
Beslenme alışkanlıgına dikkat edebilirsin.
özellikle evlenmemiş, bekar yaşayan Teyzeler ablalar falan varsa onlarla takıl bir kaç gün.
İçinde yaşam enerjisi de kalmaz.
genelde erekelrede bu tür şeyler olurdu ama bizim bayanlar aşmış vallaha
bende de var aynı şey. bu inanmayanlara bakma. ben de bakireyim ama çok fenayım yapıcam galiba birisiyle
Ben de senin gibiydim bir aralar.Bastırmaktan cinsel isteksizlik oluştu.Azaltmaya çalışma .Paylaş sorununu yeterli.
şehveti azaltmak istiyorsan oruç tutacaksın.
tutıcam aslında ama günaha girerim diye korkuyorum .. çünkü hep aklıma böyle cinsel içerikli
şeyler geliyor ..
Bence kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin.. Daha sonra sevdiğin kişiyi aldatmamak için şimdiden bişilerin önüne geçmelisin.. Sewdiğin biriyle birlikte olmayı dene.. ;)
sanırım bu durum senı cok rahatsız edıyor ama bazen dıyorsun bu normal gıbı herzamn degılse tabıkı ;)
Dalga geciyorsun yok oyle ustune atlamalar falan
Ki kadinlarda cok nadir,
Daha ciddi sorular ltfen
Malesef azaltacak birşey yok farklı birşeye odaklan
Aklına geldikçe farklı şeyler düşünmeye çalış.. Bunu aşabilcek olan sensin.. Ama yinede doktor yardımı almak şart.. sorun fizikselse
bence masturbasyon yap .. hatta kendine sağlam bir sevgili bul.. bol bol uyumayı dene.
ben antidepresan kullanıyorum yıllardır yaklaşık 8 yıldır ve çok az cinsel istek oluyor ben de antidepresan cinsel isteği engelliyor kullanmadığım vakit düz duvara tırmanıyorum cidden
ya ilişkiye gir yada masturbasyon yap.rahatlaman lazım...
Doktora gitmelisin .. en mantıklısı bu ..
var tabiiki sevişmek.
süper egoya yüklen:)
türk toplumunda yaşadığımız için bir kıza ne olursa olsun idini dinle diyemem. korunması gereken değerlerimiz var ne de olsa. o yüzden süper egoya ses versin ve idinin sesini evlilik sonrasına saklasın.
en güzeli evlen. hergece kocanın üstüne atla..:)
evlen biriyle artık ! zamanı gelmiş
mastürbasyon yap bol bol ...
atla atla kaybedecek bir şey yok :))
strese gir yapmak istemessin
soğuk su ile duşun faydasını gorurrsun..
neden ? biri daha öyle söyledi soğuk su napıyor ki ?
başka şeyler düşün...
Yasin kac? Bakiremisin?
22 evet bakireyim .. hiç yakınlaşma yaşamadım
Ozaman durum normal degil canim, bilemedim yani
:( anladım yine de teşekkürler
enerji hapları falan kullanıosan bırak hemen :D
sürekli soğuk duş alacaksın
vucut istiyor azaltmaya çalışma
Bence bol bol seviş ,
dayanmak çok zor maalesef
kac yasındasın?
damızlık sevgili bul