+1 yılkendine zaman ver .kavga etmen ve eşinin eve gelmediği günler senin psikolojini etkilemiş olmalı .yalnızlık veya ileridede aynı sorunları yaşayacak korkusu olabilir içinde .ama bu durunda kendini bir erkeğin yatağın da olmak istemen yanlış .maden çok seviyorsun eşinle daha mutlu olmak için daha çok çaba göstermelisin .senin yapıcılığın ve evliliğini devam ettirme isteğin eşini mutlu edecektir .eşini hem sana hemde evdeki rahatıma bağlayacaktır .kendine bir kaç gün süre ver .eşinle konuşmaya çalış .aranızda bir şeyler paylaşmaya başladıkça ikinizde birbirinizi isteyeceksiniz tekrar .arzulu ve istekli bir sex te yapabilirsiniz bolelikle .madem erkek istiyorsun eşine yoğunlaş .sex isteğiini eşinle gidermeye çalış .ister deliler gibi hareketli ve istekli ol ,ister eşin seni tatmin etmek için farklı davranabilir seni mutlu etmek ve zevkli bir sex yaşamanız için .
11 Yorumla
Soran+1 yılyatak konumuzda çok ktü kendini düşünür sadece
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinle kavga ettin diye hemen başkasıyla onu aldatıp intikam hırsı mı bürüdün? Aklında o şimdi eve gelmedi başkasını beceriyor dur bende başkalarının altına yatayım karaktersiz olayım mı diyorsun? Eee ne duruyorsun ki o zaman senin içinde varmış zaten o neyse yazmıyayım hadi gene ama sen anladın. İyi günde kötü günde yanyana değilseniz ve böyle bir durumda bile 1 gecelik başkasının altına yatıp kalitemi sıfıra indireyim bana bu yakışır diyebiliyorsan sana yazıklar olsun. Kadınlık gurun olsa bunu yapmazsın. Git boşan sıraya diz kim ne diyebilir?
124 Yorumla- +1 yıl
Kavgalar başladığında bu düşüncelerin oluşmadı mı?
Soran+1 yılkavgalardan oluştubeni fazla yıprattı gözüm dışarı bakmaya başladı
- +1 yıl
E tamam işte al karşına adam gibi konuşun sorunları çözün ama şu varki bir kere aklına girmiş ve senin içinde bilinçaltına varolan açığa çıkmış. Sen barışsan da bir süre sonra bunu gene yapacaksın. Ne kadar istemesen de içinde bu var. Fantazi oluşmuş sende. Tek gecelik seks fantazisi.
Soran+1 yılşuan küs degiliz gayet iyiyiz
- +1 yıl
Eeee madem şuan iyisin neden hala içinde aldatma isteği var? Dediğime geldin değil mi? Senin içinde zaten başkalarıyla seks yapmak varmış bence sen bunu eşinle konuş. Bak belki onda da vardır beraber yaparsınız. Ciddiyim bak günümzde paylaşımcılık çoğaldı. En azından aldatma olmaz ağzını ararsın grup p*rnosu ile?
- +1 yıl
Sen hala çıkar yol mu arıyorsun yoksa sana hak verecek birini mi :))) hey allahım yaaa
Yapılan yorumlara bak kabahatide kocaya bulmuş. Sen kavgada suçsuz musun. Kavganın tek sebebi kocan mı? Utanmadan bo*u kocana atıyorsun? Desene içimde vardı ortaya çıktı!
Soran+1 yılalkol alıyor ve yapmadıgım şeylerle beni suçluyor bu içimde yoktu ama kocam hep aldatıyormusum gözüyle bakar aslında evimden dışarı çıkmam kavganın tek sebebi onun arkadaşlarıyla dışarda sabaha kadar içmekisteyipeve gelmemesi çougun rıskını dışarda içerek harcaması eve geldiginde bir güler yüzünü bana çok görmesi
- +1 yıl
Bunları detayda yazasana be. Çocukta mı var?
Artı eşin çok içen biriyse neden senin aldattığını düşünüyor? Şuanda aramız iyi diyorsun arkadaşlarıyla evde içiyormu?
Soran+1 yılyok içmiyor arkadaşlarıyla evde dükkana gittim yanına yoktu geri döndüm eve çocuk kuagımda oda içmiş tabi eve geç geldi gelir gelmez aç baak aranı döl var mıkoklayacam dedi neden bilmiyorumama içtiginde aldattı gözüyle bakıyor belki böyle düşünmemide o sağlıyor
- +1 yıl
Evet sebep o ama mutlaka ona bunu düşünmesini sağlayan birşey vardır. Tüm kabahat onda değil. İçtiği arkadaşları konuşma esnasında bunun gibi şeyler konuşuyorsa ya da aile tarafında biri bunu dolduruşa getiriyorsa olabilir. Yoksa bir insan içtiğinde bunu yapıyorsa sebep ve etkenler vardır. Paranoyak değildir ya? Sende bu aldatmayı kafandan at yoksa hayatın mahvolur. Evlisin diye yatacağın adam seni takip edip evini öğrenirse ne b*k yersin. Gelir sana yapalım evde yoksa kocana anlatırım derse!
Soran+1 yılyapmak istemiyorum zaten kafamda atmak istiyorum benim evlenmeden öne yani eşimle tanıştıgımda sevgilim vardı eşimle sadee konuşurduk ama sevgili degildik ayrıldıktan sonra konuşmaya çıkmaya başladık ordan kaldıgını düşüyorum eger aldatırsam eşime bakamam çocuguma bakamam kendimi biliyorum ama bu düşünce neden çıktı bende çok üzülüyorum :((
- +1 yıl
Anladım sen eski sevgilinle bu aldatmayı yaşamak istiyorsun ama hayatının hatasını yaparsın. Neden? Bu 1 kere ile kalmaz. Benim de ilk evli sevgilim eşini benimle aldatmıştı ve ben isteyerek başlamadım vede istemedim ama peşimde koştu. Bir süre sonra baktım ilişki içerisindeyiz ve ilk sevişmemizden sonra pişmanlık duydu ve ayrılaım vs dedi. Herkes ben değil unutmaben ona tamam haklısın dedim ama ertesi gün dayanamadı aradı pişmanım ama sensiz de yapamıycam dedi. 10 gün sonra aradı özledim dedi.
- +1 yıl
Yani diyeceğim şu sende yaparsınm pişman olursun kendinden iğrenirsin ama bu pişmanlık 10 gün sonra tekrar heyecan ve isteğe dönüşür. Tekrar arzularsın sana hhaz verir. Yaparsın gene pişman olursun 1 hafta sonra tekrar istersin. Bir süre sonra pişmanlık gider ve ewvine bile almaya başlarsın ki o zaman git intihar et daha iyi. Çünkü o zman çocuğuna da kocana da saygın kalmamıştır. Ben bunların hepsini yaşadım ve ayrılan ben oldum zor oldu ama bitirdim kadına kalsa hep istiyordu.
Soran+1 yılyine yanlış anladın eski sevgilimle işim olmaz eşimin her seferinde aldattıgını düşündügü sebebi söyledim
- +1 yıl
Yav ben onu örnek gösterdim bunları zaten yazacaktım onu dikkate alma bile. Eğer başkasıyla kocanı aldatırsan doğal olarak yaşayacağın bunlar. 3 evli sevgilisi olmuş birinden sana tavsiye bunlar yapma diyorum. hayatın mahvolur. Sanmaki bulacağın kişiler benim gibi ilişkiyi bitirecek ya da sen tamam artık istemiyorum dediğinde benim gibi tamam diyecek. Bu nedenle hatayı yapmayıboşver bu düşünceleri bile kafandan atmalısın.
Soran+1 yılyapmıcam kafamdan atmaya çalışam
- +1 yıl
Eşin sana bir daha geldiğinde bu sözlerle oturt deki sen bu saçmasapan fikirlere nerden bulaştın. Benim sevgilim olduğunu bırak evde bebeğim varken böyle bir iğrençliği yaptığımı düşünüğün yetmiyor birde aç döl var mı koklayacam diye gururum ve onurunla oynuyorsun. Böyle yapmaya devam edeceksen ayrılmak istiyorum. Bunları söyle bakalım ama sarhoşken ters tepebilir ayıldığında söyle.
- +1 yıl
İnşallah. Ama her tartışma ya da ithamında aklına getirme bir önceki yazdığımı uygula.
Soran+1 yılyazdıklarını uğgulayacam hala aynı lafları derse yüzüne söyliem yapmadım ama yapayım istiyorsan diye soram ne kadar istesemde yapamam ben çünkü çok çekingenim hala kocamdan utanırım bir başkasını düşünemiyorum bile
- +1 yıl
Dün diyordun ama bir gecelik yaşamak istiyorum diye :) 12 saatte nasılda fikir değiştiriyorsunuz ya kadın milleti valla korkulur sizden :DD
Soran+1 yılistiyordum ama illede yapıcam demiyordum koınuşmalar yetti bana yaptıktan sonra olaakları bir bir yazdılar
- +1 yıl
Aynen başına gelecekler bunlar ki ben bunları evli kadınlarla yaşamış biriyim. Sana diyebilirdim de ben tecrübeli güvenilir biriyim ekle yapalım bir kez diye ama demedim çünkü sen eşinin yüzünden bu hataya sürükleniyorsun ve ilerde çoook pişman olursun. Hoş ben kimseye böyle birşey söylemedim burada söylemem orası da ayrı zaten. Dediğim gibi yapman gereken asla bu durumda birini aldatmamak anlaşılırsa adam zaten paranoya başlangıcı direk cinayet demektir.
Soran+1 yılaynen öldürür
- +1 yıl
İyi düşün ve bundan sonra asla aklına getirme ve çocuğunu düşün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sağlıklı düşünemediğinden yanlış kararlar alabilir ve durumunu daha içinden çıkılmaz bir hale getirebilirsin. insana en ağır gelen kelime (Keşke) ile başlayanlardır, bu kelimeyi söyleyecek veya söyletecek bir durumun eşiğindesin bunu hissediyorum, Sende bir başkası ile nasıl olur diye bir merakta var, bir düşünsene tanıdığın biri ile yapamadığın birlikteliği, bir gecede hiç tanımadığın birinden nasıl yapacaksın. Çevrende sana destek olacak birilerinden yardım almanı öneriyorum. Tanımadığın biri ile sadece konuşmak istersen buradayım.
10 Yorumla
+1 yılkonu farklı o zaman senintatmin edemiyor .o zaman eşinin yüzünü söylemelisin .isteklerini ve sana nasıl davranması gerektiğini anlatmalısın .seninde isteklerin ve ihtiyaçların olduğunu ve farklı zamanlarda olabileceğini anlatmalısın .bu durumun seni üzdüğünü söyleki sana daha farklı davransın .seni tatmin etmek için değişmeli ve daha anlayışlı olması gerekli .
122 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim tepki vermiyor degişende yok onu açık açık diyorum bak boşluktayım şuan diyorum anlamıyo
- +1 yıl
çocuklarınız var mı.yoksa boşanın .eğer sizde istemiyor iseniz aldatma yoluna gitmeyin .amacınız eşinizin sizi tatmin edememesi ise onu aldatmak gibi bir şey düşünmeyin .kendinizi mutsuz ve pişman hissedeceksin ondan sonra .psikolojinede etki eder .bunalıma girersin .suçluluk hissi yaşarsın .bir zevk uğruna tüm hayatını bozmaya değmez .
Soran+1 yılçocugum var etrafımdakiler güzel çekici oldugumu söylerler ama eşimin yanında kendimi degersiz hissediyorum ayrılmayıda düşünmüyorum
- +1 yıl
lezbiyenler hakkında ne düşünüyorsun .
Soran+1 yılitii saçma geliyor
- +1 yıl
bakın bir erkekle sadece sex için birlikte olduğunuzu düşünün .sizi sevmeyecek ve sadece sex için birlikte olacaksınız .sizi değersiz ve basit bir kadın olarak girecek .evli ve çocuğunuz olduğunu bilmeyecek .size fahişe gözü ile bakacak .ucuz olacaksınız onun gözünde .birde onunda zevksiz olduğunu düşünün ne olacak şimdi .yaptıklarınızdan ömür boyu pişman olacaksın .siz onurlu ve gururlu bir kadınsınız .ben şahsen size yakıştıramam .siz eşinizi ve çocuğunu seven evine bağlı bir kadınsınız .
Soran+1 yılevimden eşimsiz dışarı çıkmadım hiç arkadaşımla bile çıkmamışımdır ama bu aralar fazla yanlız bıraktı beni
- +1 yıl
kendinizi toparlayın dediğim gibi ucuz bir kadın gibi göstermeyin kendinizi .her zaman hanım efendi kimliğinde yaşamaya dikkat edin .yarım saatlik zevk uğruna değmez .sizin farklı sıkıntılarınız olduğuda belli oluyor .eve kapanıklık ve yaşam kısıtlılığı .anlıyorum sizi.önce eşinize bu konuyuda açın .bir süre gezmek istediğinizide söyleyin .bu kadarda katı olmamalı .bakın bir erkeğin gönlünü yapmak basittir aslında .sarılmak çok önemli . hiç olmassa başınızı eşinizin onzuna koyun .
Soran+1 yıleşim kısıtlama yapmaz ama ben çıkmak istemiyorum şuan hiç çıkmak istemiyorum kafamda böyle bir sorun varken görenler evli degil sanıyor yaşımda 20
- +1 yıl
bir lezbiyen videosu seyret .hoşuna gidecekmi bir bak .istersen bir bayanla tanış zevk alabilirsin .
Soran+1 yılyok kulagıma bile saçma geliyor
- +1 yıl
ben elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalıştım .basit ve ucuz bir kadın yakıştırmasını bir erkek tarafından size söylenmesi hoşunuza gidecekse yap hadi .git bul birini .canınıda yaksın .anla bakalım .nasıl ne hissedeceksin .
Soran+1 yılyapmam ama kafamdan atamıyorum yaparsam koamı geçtim çougumun yüzüne bakamam :(
- +1 yıl
toparla kendini paylaşmak istersen başka bir zamanda yardım ederim .lütfen ama lütfen bunu bir daha düşünme .yaşında genç .güzelliğinde yerinde .yazık etme .bir hayat kurmuşsunuz kendinize .kaybetme .değerini bil .
Soran+1 yılbenim istedigim tam olarak birnin altına yatmak degilbelki bir kaç ümle duymak kafam çok karışık ama kendimi yapmamaya doğru yöneltiyorum bunu 1 kere yaparsam kendimi tanıyamam ozmn eşimi kaybederim
- +1 yıl
ilgi ve şefkat istiyorsun .canım benim ,güzelim sana şunuda söyliyim farklı bir erkek sana ilgi şefkat gösterecek ise yalnız kalmanız gerekli . kendine hakim olabilecekmisin .tatmin olmak isteyeceksin elbette .siz kadın olarak etkileneceksiniz .hele birde şefkate bu kadar ihtiyacın varken hoşuna gidecek .göz göze bakacaksınız konuşurken etkileneceksin .
Soran+1 yılen çok bundan korkuyorum o yüzden kafamdan atmam lazım
- +1 yıl
vaz geçin düşünmemeye çalışın .sex ihtiyacın olduğu zaman eşini sen yönet .nasıl zevk almak istersen sen isteğiğin gibi hareket et .penisi kendin içine al .hareketli ol , pozisyonunu kendin seç .istediğini yaptır .
Soran+1 yılo şekil yapıcam artık
- +1 yıl
hakkını helal et .ben çıkıyorum .sıkıntın olduğunda mesaj atabilirsin . allaha emanet ol .her zaman mutlu yaşayın inşallah .
Soran+1 yılyardımın için çok teşekkürr
- +1 yıl
rica ederim .
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. sen tatmın olamadıgın dan ve etrafındaki kadınlar kendi aralarında beim koca 3 çaktı hala orası yanıyor oburkı yarım yamalak yaptı bir oburkıde benimkinde iş yok bir tane tokmakçı buldum fırsat buldukca tokmalıyor dıye konuşmalardan esinlenerek merak içinde arzuluyorsun nerden biliyorsun diye sorarsan tokmakladıgım kadınlar soyledı aynı senın gibi bu yazduklarından bahsettıler
12 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlarımla bu konuşmalrı hiç yapmam yanlız kaldıgım geceler nedense tanımadıgımkişileri arzuluyorum
Cinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. Başka bir erkekle yaparsan ömür boyu vicdanını rahatsız eder. Kendini kontrol edebilmek için birini hayal ederek kendini tatmin ederek ateşini düşürmeyi dene. Sanal seks de deneyebilirsin ama dikkatli ol, karşındaki tanıdık çıkıp daha büyük sorunlar açılmasın.
10 Yorumlaaldatma konusunda profesyonel değilsen hiç girme. eline yüzüne bulaştıracaksan hiç girme. sonrasında psikolojin dağılacak, kaldıramayacaksan hiç girme... kendinizi sadece bir "vajina" olarak görmekten kurtulun ki karşınızdaki de sizi sadece "vajina" muamelesi yapmasın. unutmayın ki sadece sizde olduğunu zannettiğiniz şey çok insanda var. aldatsan ne olur aldatmasan ne olur, haberi bile olmayacak. haberi olarak yaşamak zorunda kalacak olan sensin. kendini aldatacaksın.
imza; profesyonel...10 Yorumla
+1 yılyasadıklarınızz cok normall psikolojikk birr durum anladıgım kadarıyla cınsel doyumsuzluk vee ruhen doyumsuzluk hat safhada sızz ıstemesenızz bılee beynınızz sıureklıı tetikler ozellıklede isteklı bırr kadınsanız amaa cozum aldatmakk degıldırr bılgınızee
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aynı düşünceler içindeyim hem aldatmak istiyorum hemde eşimi aldatmak istemiyorum hak etmediğini düşünüyorum ama yetmiyor bana çok istekliyim akışına bıraktım bende senin gibi tanımadığım bir bayanla tek gece ilişki düşünüyorum özelden konuşalımmı?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlık hevesler için asla böyle bir tehlikeye girme. Unutma bu işin yaşlılığıda var pişman olacağın şeyler yapma. Eşinle fantazi dünyanı genişletmeye çalış. Zaten aldatmanın sonu yok bu gün o başka gün bir başkası derken bir bakmışsın ortalık malı olup çıkarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilikte 5 yılı doldurduktan sonra eşim beni cinsel olarak heyecanlandırmadığı için sürekli başka kadınları düşünerek birlikte olmaya başladım. Artık olay daha ileri gitti onlarla sevgili olduğumu vs. hayal ediyorum. Gözlerimi kapatıp başkası ile olduğumu düşünüyorum. Sanırım evliliğinde cinsel olarak heyecanı kaybetmişsin.
10 Yorumlakimsenin ne dedigini bosver yazanlara baktımda sacmalamıslar genellikle arkadasım dusundugun cok kötu birsey yani bunu dgusunmek bile bence yanlıs aklını basına al o kavgaları unut mutlu olmak icin çaba göster yapacagın sey senin onurunu gururunu ve haysiyetini yitirmene sebep olur sakınhaa
10 Yorumlabak erkekleştiniz diyorum..
ben her zaman erkeklerin aşkla cinselliği ayrı ayrı gördüklerini söylerim..
siz de bu gözle bakmış oldunuz..
iyi ya da kötü ama farklı düşüncede birisin..
bence senin gibi düşünen çok insan var..13 Yorumla
Soran+1 yılben ihanet etmek istemiyorum ama aklımdana silemiyorum
+1 yılsizin gibi varlıklar yuzunden asla evlenmeyi düşünmüyorum :) teşekkür ederim
213 Yorumla
Soran+1 yılben teşekkürr ederim :)
- +1 yıl
sen tek değilsin :)ama faydan oluyo kucukte olsa en azından evli olupta bekarım ayagı yapmıyorsun...
Soran+1 yılsu aldatmak isteyen evli kadında degil erkekde kadını bu kadar boşluga atmalarında
- +1 yıl
cinsellik herşeyin üstünde öyle değilmi saygı örf adet kültür önemsiz ben günü yaşıyan biriyim aslında ama cidden o kadar çok örnek varki evlenipte sadakat bekliyeceğime bekar kalıp kendime sadık olurum...saada tavsiye ederim seninkisi çoktan bitmiş
Soran+1 yılburdaki cevaplarımı oku anlarsın
- +1 yıl
aldatmayı düşünmeyi bile meşru kılmayı cevapları okuyarak kabul edemem sana tavsiyem ayrıl...ben olaya hemcinsime yapılmış birşey olarak bakmıyorum bir insana yapılmayacak birşey olarak bakıyorum ...bir gün gelir bu duygular senin için hazza dönüşür kontrol edemezsin yaparsın pişman olursun sonra tekrar yaparsın yapar yapar pişman olursun 40 ına geldiğinde ben ne yaptım dersin...boşan kendinede onada haksızlık etme bahane aramaya gerek yok
Soran+1 yılben yapmak istemiyorum sadee kafamdan nasıl atmanın yolundayıp
- +1 yıl
bu sana cinsel bir haz mı hissettiriyor fantezi olarak girdiyse zor atamazsın...psikolojik destek almanı öneririm bayan bir psikologtan:)
Soran+1 yılaslında cinsel anlamda degil
- +1 yıl
ben bir erkegim ve buyuk bir cogunlugumuz duygusal olarak sevişmez biz size gore farklıyızz aksini ispat edende seninle sevişmek için numara yapanlardır...tığkı seni burda anlar gibi veya destekler gibi konuşanlar gibi...çaktın
Soran+1 yılçaktım
- +1 yıl
o zaman böyle gereksiz konulara açmak yerine bir an önce uzman bir hekimden tedavi almaya başla hem sevip hem bunları düşünmek tutarlı bir insanın yapacağı işler değil duyguların şiddetliysede aryılll hadi görüşürüz...
Cinsellik konusunda 322 cevap paylaştı. seni ihmal etti bir kac gün ve sende asiri ilgi isteyen birisisin hic düsündünmü ya aldattiktan sonra ikinci kisi ye asik olursan o zaman ne yapacaksin bizde öyle basladik ama 6 sene sonra ancak cikabildik isin icinden sakin yapma yuvan yikilir
10 Yorumla
+1 yılihanetin hançerini vuran kahpe yürek bir gün ihanetin kanlı hançerini yemeğe mahkum olur...
14 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söz
- +1 yıl
gözlerin doğruları görüyor dilin doğruları söylüyor ama yüreğin?
Soran+1 yılkonuş belki aklımdan silinir koama bunu yapmak istemiyorum ama gel bide beynime söyle
- +1 yıl
bu hayatta ne kadınlar tanıdım yüreği başkasına ait bedeni başkasına ait olan bu hayatta ne kadınlar tanıdım bedeni başkasına ait yüreği başkasına ait olan ne kadınlar tanıdım bunun adı sevda değil her evlilikte kavgalar yaşanıyor her evlilikte depremler oluyor ama neden bunu bedeli ihanet oluyor bunu sorguladın mı zihninde aynanın karşısına geç kendine bir soru sor acaba eşini seviyor musun bunu cevabı hayır zihninde böyle düşünceler oluşuyorsa bunun adı sevgi değil bunun adı sevda değil?
Yapma, kocana ihanet etme.
Olur böyle şeyler, böyle durumlarda herkes senin gibi düşünseydi namuslu kalmazdı dimi10 YorumlaCinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. İç güdüsel olarak intikam duygusu ile yanlış hamle yapmaya kalkma. Ömür boyu sıkıntısını çekersin.
10 YorumlaEn son tamam yapmıyacağım diye güncellemişsin ama sonradan yazan birine ağrıdayım gel istersen demişsin. eic ta yazan doğru demiş senin içinde var seb aldatmak için bahane arıyon. İstanbul'da olsan ok derdim ama uzaksın
00 Yorumlavalla kim oldugunu bilsem direk ihbar ederdim eşine seni boynuzlıcak dikkat et diye :D
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence düşünmemeye çalış, artık normal gelmeye başlar ve gerçekleşme ihtimali olur.
10 Yorumla
+1 yılBence eşinin de seni aldattığını düşün bu işin içinden çıkarsın
10 Yorumlabaskasını düsünerek masturbasyon yapmayı dene belki biraz faydası olur. birisini hayal et basla
10 Yorumlabence yapma ama senin gibi düşünen bir sürü kadın var coguda sonunda hüsrana ugruyor
10 Yorumlaşeytan oyun oynuyor desene kocan seni tatmin edebiliyor mu ?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbundan olmuş olacağını zannetmiyorum,bu senin kafanda kendine göre kurduğun bir durum,kocanın seni gerçekden duygusal olmayan bir aldatma yaşıdıgını fark ederse ne yapacasın söylermisin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerhaba bende eşimi aldatmak istiyorum biliyomusun,sen naptın aldattınmı
09 Yorumla
Soran+1 yılyok aldatmadım kavgalıyız bugün evi terketti
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi birini nasıl bırakır,nerdensin
Cevap sahibi+1 yılskypede dertleşelimmi
Cevap sahibi+1 yılne dersin?sanaldan sohbete varmısın bende yalnızım
Soran+1 yılyokum
Cevap sahibi+1 yıltek gecelik ilişkiye ne dersin?istanbul ise
Cevap sahibi+1 yılseni çıldırtırım emin ol
Soran+1 yılağrıdayım gel istersen
Cevap sahibi+1 yıluçakla gelirim istediğin bigün
+1 yılöncelikle sana cekici gelen neresi aldatmanın
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum sadee 2 haftadır böyle bir şaçmalık var kafamda
- +1 yıl
öncelikle evde yasanan mutsuz ya da sana deger vermemesi esini seni gizli bir intikam duygusuna cekiyor olablr bu da sana en yakın ve zevkli olarak aldatma geliyor olabilir ama sunu unutma aldattıktan sonraki pişmanlıkşu analacagın zevk ve mutluluktan daha buyuk olucaktır
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir saydığın nedenler ama yapma sakın
20 Yorumlamutlu edemiyor seni sorun bu yazık
10 Yorumlabayaa aklından bişeyler geçiyoo seninnn :)))
10 Yorumlaeşine maske taktırıp seviş :D
10 Yorumla
+1 yılevet biraz soğumuşsun üzüntüden böyle dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle konuş barışirsan unutursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakıl takıl buradan bayağı tallibin çıkar :D
10 YorumlaŞeytanin dürtmesine izin verme
10 YorumlaSen aldatırsın.
10 Yorumlayaparsan alisirsin
10 Yorumla
Detaylı bilgi