Erkeklerde kızlarda bazen kendinden büyük olanları arzular, bazen bu yaş farkı 15-20 olur. Sizde böyle birşey oldu mu? Neden yaşça büyük biriyle birlikte olmak ister insan?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeğin yaşı büyük olduğunda kişilikten maddiyata maneviyata kadar kadınları etkileyen unsurlar daha fazladır
Kişilik daha belirgindir, deneyim daha fazladır bir kadının ne istediğini daha iyi bilir ve davranır, sahiplenir ama sıkmadan boğmadan
Yaş deneyim getirir genç ve olgun erkeğin de en büyük farkı budur.016 Yorumla
Soran+1 yılAradaki yaş farkı en fazla ne kadar olmalı bu durum için?
Soran+1 yıl15de bazen fazla gibi kuşak farkı olabilir ama beraber olmak için olabilir
Soran+1 yılBu yaş farkı işte o durumda kişiye bağlı.40 yaşındadır ama ayak uydurur ise durum çok değişir yani o ilişki yürüyebilir
Soran+1 yılHangi kapasiteye?
Soran+1 yılSizin bu kadar yaş farkı olan bir ilişkiniz oldu mu?
Soran+1 yılKişiyle alakalı yaşla değil ama dimi?
Soran+1 yılAnladım belki ilerleyen zamanlarda olur
Soran+1 yılKişiye bağlı oda işte
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekten bunun cevabını düşünüyorum ve çocukluğumda babamla olan sıkı bağa yoruyorum.
011 Yorumla
Soran+1 yılYani bir yerde baban gibi birisini bulma isteği mi?
- +1 yıl
Evet onun güzel yönlerini o erkeklerde arıyorum ve buna engel olamıyorum... Başka türlü erkeklerle mutlu olamıyorum ve evlilik düşünemiyorum... Belki de bir terapiste görünmeliyim bunda bir yanlışlık /takıntılılık mı var yoksa doğal mı diye...
Soran+1 yılBence doğal birçok kız babası gibi biriyle evlenmek ister zaten, onun özelliklerini yansıtır sevdiği adam
- +1 yıl
Sizde de durum aynı mı?
Soran+1 yılBen dahil birçok kişide aynı olduğunu düşünüyorum, ilk aşık olunan adam, rol model vs gibi özellikleri taşır çünkü.
Soran+1 yılTakip eden benim bu arada 😊
- +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim Babanı rol model alman normal ilk tanıdığın erkek diğer erkeklerde de ona benzer ararsın ama farkı bir erkek ile bir baba sevgisinin farklı olacağını bilmeniz yeterli
Babanızın kişilik özelliklerini arayabilirsiniz ama babanızın verdiği sevgi ise aranılan o zaman yanlıştır. - +1 yıl
@kripton94 ikisi de var galiba 😄😄
Soran+1 yılHem sevgiyi hem özellikleri aramak mı 😊
- +1 yıl
Yani hem onun gibi seven hem de onun kişilik özelliklerini yer yer taşıyan... 😊
Soran+1 yılİşte onu bulmak zor gibi ya 😞
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet oldu iyi ki de oldu gerçekten arzulamanın ötesinde mükemmel duygular yaşıyor insan. Daha tecrübeli oluyor.
00 Yorumla
Olgun bilgili bir insanı tercih ederim halen daha öyle 18-19-20 yaşında bir kız yerine 27ve üstü olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
42Cevap
+1 yıl15 20 ise eğer baba veya anne ile olan olumsuz ilişkidendir o. psikolojik sebepleri vardır.
ama 5 10 yaş daha anlaşılır.00 Yorumla
+1 yılİnsanlar genelde hep kendilerinden farklı ve üstün olanı tercih eder...
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi tesbit
+1 yılHem anne, hem baba, hem dost, hem sırdaş arıyordur. Yaşıtlarında bunu bulamıyordur, bu yüzden de kendinden büyüklere yöneliyordur istemsizce..
10 Yorumla
+1 yılAynen öğretmenle yakınlaşanlar bile olablioo 😁 daha olgun daha mantıklı geliyor sohbet olarak veya göze hitabı olsun
10 YorumlaBelirli dönemde bende kendimden büyükleri arzuluyordum çünkü daha kadınsı gelirdi daha sonra bu tersine dönüyor bu seferde daha güzel vücud istiyorsun
10 Yorumla
+1 yıl15-20 değil maksimum 5 yaş büyük olur olgun sevdiğimden he bazen de 1-2 yaş küçük olur o anda çocuksuluğunu severim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de kendimden küçükleri arzuluyorum normal bu seyler
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Cevap sahibi+1 yılDaha genç ve tecrübesiz olmaları çok güzel hoşuma gidiyor. ve daha istekliler
Cevap sahibi+1 yılAynen iki gönül bir olunca samanlik alev alır 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin ilgini peki olgun mu çekiyor @Turunccu
Soran+1 yıl@Turunccu neden vardır, aradığı birşeyleri onda buluyordur mutlaka ve aradığı şeylerdir burda neden
Cevap sahibi+1 yılPeki @Soran senin bir yasantin oldu mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni olgun biri cok etkiliyor yani otuz beş kırk arası.
nedendir bilmem acaip bir his veriyor. yani olgunluk bambaşka birşey sendede oluyomu böyle.12 Yorumla
Soran+1 yılTecrube mi yani?
Cevap sahibi+1 yıltecrübe veya istek ya da fantazi ya da hayall bunlardan biri yani.
Cinsellik konusunda 500 cevap paylaştı. anlayamayız bazı insanlar büyük ister mesela bende farketmez yaş yakıntım yoktur 19 yaşından sonrası olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltecrübeli olduklarından ve yaptıklarını kimseye söylemezler sır küpü yani, kızlarda guvence ararlar
10 YorumlaBurada ki bir çok arkadaş bu konu attıp tutacak eminimki ama sorunun en temel cevabı şudur ki böyle insanlar agır psikolojik vakalardan ibarettir sonuçları çok vahim oluyor
00 YorumlaTecrübeli olmasının verdiği çekimden kaynaklanıyordur
10 Yorumla
+1 yılDaha tecrubeli olduğu icin enkaz gibi durmadğı icin olabilir
10 YorumlaBazi seylerin tadi tecrubeli olanlarla bambaskadir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgunun tadı farklıdır. Dahs iştahlı oturaklı ve deneyimlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimden yaklaşık 20 yas büyük sevgilim var bir buçuk seneye yakın beraberiz. Bir sorun olmadı.
00 Yorumla
+1 yılbende kendimden büyükleri arzuluyorum daha tecrübeli ve etkili oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye istiyorsun ki sörpük vücutlu kuşu kalkmayan amcalarla
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılErgenlerin ilgisini genelde Seksi güzel ünlüler çeker bende ergenlik çağlarında Petek dinçöz ü hadiseyi eylemi demet Akalın ı falan çok beğenirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha olgun ne istediğini bilen demek kanka ;) maddi hazzın yaninda manevi olarak da doyuma ulaştırır olgun
00 Yorumlavalla ben arzulamam ama arzulayanlar oldu
bunu henüz bende cözemedim
neden ben diye00 Yorumla
+1 yılbuyukler deger kiymet bilir ve tecrube kazandirir
10 Yorumla
+1 yılerkekler tam tersidir... kendindwn küçük çıtırları arzUlar
00 Yorumla
+1 yılo kadar yaş farki olan biriyle evlenirmiydin peki
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmezdim bence
- +1 yıl
o zaman o arzulama duygunu bitir... ilerde pismanlik yaşarsi
Soran+1 yılHeyecan sadece
- +1 yıl
ilahi böyle heyecan mi olur... evleniceksen mesele yok.. ama evlenmiyceksen yasitlarinla takil
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKız erkekte olgunluk arar o yüzden
17 Yorumla
Soran+1 yılPeki olgun kadın isteyen erkekler?
- +1 yıl
Onlar kendini bilmeyen kişiler yapamayacakları şeyleri istiyorlar
Soran+1 yılYapanlarda var ama, kendinden 20 yaş büyük kadınla olan var
- +1 yıl
olgun kadın tabiki de performansı iyi olan genç erkek ister hayatım genç kadın da olgunca erkek ister..
Soran+1 yılAynen katılıyorum kesinlikle
- +1 yıl
Öyle ışte canim
- +1 yıl
@mihribann1 çok doğru söylediniz hanımefendi, her şeyin olgunu bilgilisi ve sır tutanı
Gizli Üye(30-35)+1 yılİtaat ettirmek ve itaatkar olmakla alakalı bir durum
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. 40-55 fantezim var. Henüz gerçekleştiremedim
012 Yorumla
Soran+1 yılSenden bayağı bir büyükmüş bu yalnız 😊
Soran+1 yıl40-45 tamam ama 55 biraz fazla gibi
Soran+1 yılYaş farkı bayağı bir olcak bu durumda ama zevk alıyorsan ne ala
Soran+1 yılİstediği kadar bakımlı ve güzel olsun sonuçta yaş faktörü var, olmamalı olamaz demiyoru, zevk de alamazsın demiyorum zaten. Zevk alıyorsan eğer ne güzel diyorum
Soran+1 yılUmarım bulursun o zaman😊
Soran+1 yılYa tamam anladım mutluluklar diliyorum bende işte 😊
+1 yılMonica Bellucciyi arzuluyorum
10 Yorumlamature hayranlığım olduğu doğrudur
10 YorumlaTecrübeli dir düşüncesi
00 YorumlaTamamen fantezi amaçlı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe fantezisi?
+1 yılnormaldir. senin yaşıtlar erkek değil daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrube ilgi cekiyo galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaba şefkatı görmedin zaar ondan bu sevgi hep😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben Küçükleri istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArzuluyordum ve bir defa oldum. Sonu berbat idi
065 Yorumla
Soran+1 yılNeden berbat idi?
Cevap sahibi+1 yılCağ farkı. Ayrıca sıfır ten uyumu vardı aramızda. İçinden çıktığım an berbat bir koku sardı etrafı. Vücudu sarkmış falandı. Karşı taraf aşık oldu ama benim için bitmişti o an
Cevap sahibi+1 yılÖpüşmesi bile farklıydı. Dil yok, kapalı dudaklarla öpüştük falan
Soran+1 yılKişiyle alakalıdır belkide kaç yaşındaydı ki
Cevap sahibi+1 yıl65 idi
Soran+1 yılYok artık naptın sen ya onu nerden buldun ayrı konu
- +1 yıl
yok artık.. direk tabuttaki kadınla yatmışsın oglum
- +1 yıl
midem bulandı vallahi
Cevap sahibi+1 yılÇok aradım :D azgın olsun istiyordum, beni parçalayacak kadar azgın ve yıllardır yapmadığı için bir o kadar dardı. Hatta kanattim ilişki sırasında. Ne yaptıysam yapayım ıslanamadı. Farklı bir tecrübe oldu benim için de. O kadar azgın ve dar kadınla olmamıştım daha önce, ikinci kanatma vakam oldu. Yine de iyi ki oldu diyorum, aklımda o soru işareti kalmadı
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr merak dediğin böyle bir şey işte
- +1 yıl
yerin dibine batsın...
ben olsam kusardım %100000
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr :) o an kendini kontrol edip karşı tarafı da kırmamak gerekiyor. Farklı bir durum, yaşama ve isteme derim
- +1 yıl
allah korusun istememde... ama yinede iyiki oldu diyen sensin...
- +1 yıl
kadinla aranda kaç yaş fark vardı peki... sakıncasi yoksa
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr en azından yaşadım ve artık imkânı yok istemeyeceğimi biliyorum. 40 yaş vardı tam olarak
- +1 yıl
40 yaş... ohaaa... kendinden. 20 yaş buyuk biriyle evlenirmiydin peki
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr konu evlenme olunca hayır. Özellikle bu tecrübeden sonra. Neden sordun? Benzer bir durum mu var
Soran+1 yıl40 yaş naptın sen ya teyze olmayıda aşmış bu artık anan baban bayramda elimi öper onun resmen😂😂
- +1 yıl
bu kizlar ve erkeklerin olgun meraki, ilgimi cekti... sadece seks icin mi yoksa evlilikte yaparmisinz diye... oyle bir durum yok olamazda..
Cevap sahibi+1 yılOlan oldu, geriye alamayız :D
- +1 yıl
inanki midem bulandı... seni düşünemiyorm bile... iyyyy
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr ben bir defa boyumun ölçüsünü aldım, size hayırlı işler :)
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr neden düşünemiyorsun
- +1 yıl
benlik bir durum yok... sadece bu tarz sorularla cok karsilasr olduk
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr muhtemelen bir defa tecrübe eden ikinciyi istemez. Bir gece daha kalayım seninle dedi, nasıl kovacağımı şaşırdım
- +1 yıl
😂😂😂kadin kaç yıl bekar kaldı acaba
Soran+1 yıl@kimsoruyorrrr 20 yıl kalmış sanırım 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr onu da sordum. Üç yıl önce boşanmış. Üçüncü eşiymiş. Son zamanlarda iyi değildik zaten diyordu. Muhtemelen 4-5 yıllık acıyı dindirdim :D
- +1 yıl
65 yasında ve bune aşk... inanamıyorm...
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr ben de o kadar olacağını tahmin etmezdim. Biri anlatsa sallama ulen derdim, eminim
- +1 yıl
valla keske sende troll olsn.. yazik olmus gencecik yaşımda kadın seni kullanmis bildigin
- +1 yıl
teyzemi demeliydim
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr kandırmış? İkna edene kadar kaç ay uğraştım be :P bazı şeyleri tecrübe etmesi gerek insanın. Hata yayınınsam yapmadan doğruyu bulamıyoruz maalesef
- +1 yıl
bide uğraşmış. allah iyiligini versin
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr :) dediğim gibi, insan karşı koyamıyor bazen yenik düşüyor merakına. Çok uğraştım diyemem de bir ikna süreci oldu. O yaşta, o çökük vücudunu açmasını ve kendine tekrar güvenmesini sağlamam gerekti
Cevap sahibi+1 yılBunu eig falan seçmeyin de kaybolup gitsin :D borç hanesine yaz illa vereceğim dersen, başka soruda alırım :D
Soran+1 yılYok görüş gayet iyidi aslında seçebilirim belkide 😂😂
- +1 yıl
bende isterim bak konusturdum gizliyi...😃 sagolsun anlatti oda
Cevap sahibi+1 yılO yüzden özellikle yazdım ya zaten :D profilde çıkar falan, gerek yok :D
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr benimkini de al :D
- +1 yıl
profilde nasil cikcak... gizlisin
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr ben göreceğim, yetmez mi
- +1 yıl
karar ver eig istermisin istemezmisin
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr bu görüşe istemiyorum, sizin olsun
- +1 yıl
bu arada takip atan kisi senmisin?
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr evet. Muhabbeti güzel birisin. Soran i göremediğim için ona atamadım ama iyi muhabbet döndü. Miden bulanmazsa başka sorularda da böyle gideriz
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr yaşı 117 görünce bir şeyler oldu bana biliyon mu :P :D
- +1 yıl
gerizekali... muhabbetin sonunu💩 etmeyi başardın! kaybol
Cevap sahibi+1 yıl@kimsoruyorrrr böyle bir son lazımdı ama ya bu muhabbete de :)
Soran+1 yılÇok güldüm 😂😂😂 gizliye karşı gizli olunca böyle oluyor tabi hepimiz kimsoruyoru takip edelim ortada buluşalım😊😊
Cevap sahibi+1 yılBirimizin açılması lazım :D
Soran+1 yılBen açılamıyorum soruyu soranım😊
Cevap sahibi+1 yılBenim durum daha sıkıntılı şu an :D
Cevap sahibi+1 yılNeyse hadi çabuk gel. Sızabilirim
- +1 yıl
bu yazismadan sonra takip istekleri ile doldu listem... kimsenin ki kabul edilmeyecektir, bilginize
Soran+1 yıl@kimsoruyorrrr ahahaha hiç şaşırmadım gerçekten onun için gizlide kaldım beni de kabul etme canım😊😊
- +1 yıl
o bayan sensen seni kabul ederim skıntı yok... lafım beylere
Soran+1 yıl@kimsoruyorrrr benim o evet 😊
- +1 yıl
Soran+1 yıl@kimsoruyorrrr ölüyle sevişen manyaklarda var mesela 😂😂
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılDenemeden insanın içinde az da olsa merak oluyor ve merak kısmı sadece bir ayak. Farklı sebepler de vardı bunun arkasında. O yaşta birinin tepkilerini, çekincelerini görmek, kendinden çok önceki zamanlardaki seks tarihini öğrenmek diyeyim kısaca bunlara da. Herkes istediğini yapmakta özgür sonuçta :)
+1 yılbende kendimden küçükleri arzuluyorum hep 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübeli olduklarındandır
00 Yorumla
+1 yılolgun daha çekicidir
10 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. zevk
00 Yorumla
+1 yılTecrübe ve olgunluk
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşındasın ki?
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılzevk meselesi
00 Yorumla
+1 yılNornal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlgun iyidir
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi