24 Yaşındayım. Erkek arkadaşım 34.Erkek arkadaşımla dün ilk defa seviştim kendimi çok berbat hissediyorum. Onu çıplak gördüm ve yanımda o şekilde uyudu seviyeli bir birlikteliğimiz var üzerimi ben her ne kadar çıkarmasamda kendımı çok çok kötü basit bir kız gibi hissettim. Her ne kadar frenlesemde kendımı sonuçta seviştik. Bu normal bir şeymi neden bu psikolojideyım ki ben. Ayrılmayı düşündüm sabah uyandığımda. Ben yanlış mı yaptım? Ben basit bir kız mı oldum şimdi. Miğdem bulanıyor kendımden :(
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. 24 yaşındasın, erkek arkadaşınla, yani bir süredir birlikteliğiniz olan kişiyle altı üstü birbirinizi okşamış, öpüşmüşsünüz. Yani tam bir cinsel ilişki bile yaşamamışsınız. Ve kendinizi kötü hissedip pişman oluyorsunuz.
Bence hiç sağlıklı bir durum değil. Zira cinselliğe bakış açınız sağlıklı değil.
Ama birçok hemcinsinizin durumu ve kafayapısı da sizinkinden farklı değil. ( Erkeklerinki daha da beter )
Evet kardeşim siz basit lafından ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama basit bir kızsınız.
Özel bir kadın olmadığınız kesin.43 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Hata yaptım
- +1 yıl
Ne demek istediğimi anladığınızdan tam emin değilim, erişkin bir insan sevdiği ya da gerçekten istediği bir insanla seks yapması normal, sevişmesi güzel birşeydir. Buna hazır değilken bunu yapmanız iyi olmamış. Ama olayı sevişmeyen kız üstündür, seks yapan kız adidir diye algılamanız benim açımdan kabul edilemez. Cinselliği güzel bir şekilde yaşamak her insanın kendi özelidir ve hakkıdır.
Soran+1 yılEvet anlıyorum demek istediğinizi fakat belirli değerlere sahıptim kendımı hep üstün görürdüm çevremde duyduklarımdan şahit olduklarımdan. İlk kocamın öpmesini isterdim ama durum oyle gelişti ve seviştima artık ben. Bir bilsenız nasıl utanıyorum kendımden. Bu değerlerle büyüdüm çok pişmanım...
En İyi Cevaplar
Yaptığın şeylerden pişmanlık duymamalısn.Sonuçta yaşandı ve bitti değer miydi değmez miydi sana kalmış ama yaptıklarının arkasında durmalısn ve üzme kendini.Hem söyle birşeyde var tam anlamda ilişkiye girmedin sonuçta bu zamanda çoğu senin yaptığını yapıyor bazıları ileri bile gidiyor üzmemelisin kendini ama artık sen herkez gibi temizde değilsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldur be kizim dur... ne yaparsan yap degerin dusmez sen insansin ... bastlik ne kelime sacmalama eger erkek arkadasn sana bu bakis acisini yakistracaksa basit olan o dur emin ol...sevmis sevismissn ... devam edersen evlilik dusunuyosan bast degilsin...yok ayrilcam ben dersen evet zevk icin srf yaptn o halde kisilik olarak baste kacar cunku degerni bile bile dusurursun...simdi sen sÖle bastlik mi bu yoksa asiksan o an aski yasamak istemedn tum ruhunla ve bedennle askin gunahi mi...
310 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir insan değil ben farklı psikolojilere girdim, çok sevıyoruz birbirimizi cinsel birleşme olmamasına rağmen kendımı sankı yatmış kızlığı gitmiş gibi hissediyorum. Ne farkı var kı? Pişman oldum mu oldum utandım mı utandım. Ama 1 kişiyle oldu sanırım diğeri eşimle olur. Çok pişman oldum kendımden utanıyorum :((
Cevap sahibi+1 yılilk defa oldugu icin pismanlik hissediyon bende Öyle hssetmstm :) ama sonra asik oldgum icin yine yakinlastm bidaha asla yapmam dememe ragmen...ve biliyon mu sevdgm adam oldugu icin inan pismanlik yok suan...fakat karsndaki insann sana davranisi etkiler seni...bidaha yapmam dersen de sakin yalnz kalma onla..yoksa yine yaparsn seve seve :)
Cevap sahibi+1 yılya kolay olmak var her kusa lokma olmamak var...insan kendini belrler...
Soran+1 yılDoğru..
Soran+1 yılDüşüngeç ailen ne kadar güzel bie evlat yetiştirmiş. Seninle gurur duyuyor olmalılar emınım bundan. Teşekkür ederim yazdığım her bir harf için yürekten. Seni söylemek ıstediğini çok iyi anladım. Ama biz türk toplumuyuz insanlarımız belirli bir yere kadar açılabiliyorlar, böyle yetiştiriliyoruz. Erkeklerle kızlar eşit malesef değil. Üzgünüm gerçekten üzgünüm ve mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılsen Önune gelenle degil bianlik nesf ile sevdgnle yapmissan nefsi mudafa :)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yıl:))) arkadasm bak evlenmeden yapmak kim ne derse desin dogru degil ! heleki kiz yapmamali...kizin saklamasi gereken degerli hazinesi bedeni var... insanz degerlermz var... ama su zamana baktgmzda herseye ortam o kadar musat ki..ben Ölsem yapmam derdm..yaptm .ama bunu ortami sevgilim ayarladi..tecrubeszdm ve merak heycan ve sedvgnle yapmak...yaptk sevstm... ykackez ayni kisi ama..sunu anladm BIDAHA ASLA..AYNI KISIYLE BILE YAPMIYCAM.cunku sen kullanilabilirsn beden degil KADINLIK GURURU !
basit olup olmadığın senin hislerine bağlıdır.eğer gerçekten öyle hissediyorsan öylesin.evet cinsel ilişkiye girmesende seviştin.yani birşeyler gitti artık ruhundan.herkesten duydugumuz şeyler bunlar PİŞMANIM,BİRANDA OLDU,ANLAYAMADIM,KENDİMİ TUTAMADIM. ilerisini düşünüyorsan işi oralara getirmeyeceksin.iradene güvenmiyorsan sevgilinle o ortamı oluşturmamalısın.çünkü domino taşı gibi bir harekette gerisi gelir artık kendini tutamazsın.
26 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
Soran+1 yılKaç yasındasınız?
Soran+1 yılBen kendımı kesınlıkle basit hissetmıyorum sadece ilk defa yaşadım ilk öpüştüğüm insan zaten. Çok kötü hissediyorum kendımı durum bu.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
28Cevap
+1 yılaslına bakarsan seni çok iyi anlıyorum..
burda bence sana destek olması gereken erkek arkadaşındı ve o sanırım biraz bencillk yapmış..
bu psikoloji sonun değil.. pişmalık duygusu elbet olacaktır..
ama inan bana belki ilerde iyi ki yaşamışım bunu da diyebilirsin..
o yüzden bu psikolojiden bir an önce kurtul..44 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir şey olduğunu bana asla zarar vermıyceğini söyledi zarar vericek birisi zaten değil ama sankı kızlığım gitmiş gibi o kadar basit hissediyorum ki kendımı. Atamıyorum aklımdan:( Değermıydı evet değerdi ama pişmanım..
- +1 yıl
belki de biraz fazla hassassın..
bu kadar kendini üzmemelisin..
herşeyden önce tecrübe oldu bir de bu tarafı var.
Soran+1 yılHaklısın. Eline yüreğine sağlık :(
- +1 yıl
sen de sağol..
+1 yılbence ne olursa olsun bunu yapmamaliydin.o seninle ciddi dusunseydi bunlar olmazdi. kendi suclu hissetme zaten olup bitmis bir sey.ama pisman olacagin bir sey bir daha yapma.
68 Yorumla- +1 yıl
anlamadim?
- +1 yıl
ne diyorsun ya. git isine
Soran+1 yılSaçmalıyor sadece..
- +1 yıl
ben mi?
Soran+1 yılRedLine07
- +1 yıl
evet ya bos bos konusyor
kirlendin .tevbe et .hz Allaha pişmalığı itiraf et .e diyelim bu erkek arkadaşnla evlenmedin zaten ilerde kesin ayrılacaksınız bu işin kuralı böyle .kocanın yüzüne nasıl bakıcan he merak ediyorum.haram yollarla alınan hazz insana iç sıkıntı ruhi bunalım verir
60 Yorumlayani ilişkiden ne beklediğini bilemiyorum ama neticede böyle bir şey..
kendini kötü hissetmene gerek yok..o durumu milyonlarca insan yaşıyor..
bence ilk olduğu için olmalı ama devam edersen alışırsın..
ayrıca evli olsan basit kadın olurmuydun?..
durma üzerinde...10 Yorumla
+1 yılbunu buradaki yorumlara bakarak değerlendiremezsin
kendi inanç ya da değerlerin sana yanlış yaptığını söylüyorsa yaptığın şey yanlıştır
kendin karar vericeksin buna70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlık döneminde belirli sınırlar dahilinde birşeyler yaşanabilir. Önemli olan sınırları aşmamak, birşeyler o kadar çabuk tüketilmemeli, iletide en özel ve güzel anları yaşayacaksınız zaten, önemli olan yerinde, zamanında ve doğru kişi ile yaşamak, kendinizi suçlamayın, eğer durumdan memnun değilseniz kendisiyle konuşun, istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltoplum baskısı yüzünden böyle hissediyorsun. cinsellik ayıp ve kirli bir şey değil,gayet normal bir ihtiyaç.
63 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmadık ama çok kötu hissediyorum kendımı. Umarım geçer :((
Cevap sahibi+1 yılkafan karışık o yüzden. rahat bırak kendini, yaşamak istediğin şeyi yaşadın. dün onunla sevişeceğinizi biliyordun ve bu fikir seni rahatsız etmedi. istesen cayardın öyle değil mi? sevişirken keyif de aldın? demek sabah uyanana kadar yanlış bir şey yoktu. sonra baskılar, tabular girdi devreye ve kendini kötü hissettin. bunları yaşaman normal. ama şöyle düşün. dün yaşadıkların sana aitti, ama bu sabah kendini kötü hissettiren düşünceler sana ait değil. üzerinde oluşturulan baskının dışa vurumu.
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Basitlik bu değildir.yanlış yaptın ama kime göre neye göre..tekrarlamazsın olur biter.kasma bu kadar.
20 YorumlaBasit kızla alakası yok. Yani bir bakıma yaşını almışın. Sadece erkek arkadasınla aranızda yas farklı olduğundan belki sana garip gelmiştir. ve de Her orgazmın sonunda bir pişmanlık oluyor. :) Sebebi nedense artık :)
00 Yorumlafazla üzülme derim bunlar doğal normal olağan şeyler
30 Yorumlahatanı anladın bidaha yapma üzülme ilersine kaçmamışsın en azından
30 Yorumla
+1 yılsaçmalama ya, sevişmekten niye tiksinir insan. bu güzel bişey
30 Yorumlakus kendını ozaman rahatlarsın zevkı alırken bısey yok sabah uyanında sorunsal ustune sorunsal bıkere sen 24 yasındasın sevgılın 34 rezıllık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık ruhun bakıre degıl bundan emın ol ve evet basıt kız modundasın
62 Yorumla
Soran+1 yılBen artık saf değilim. Haklısın.
Cevap sahibi+1 yıloyle deme ya herkes hata yapar umarim evlenirsiniz vicdanin rahatlar bir daha yapma ayrica evlenecegin insanada durust ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk olduğu için böyle düşünmen gayet normal. olumsuz bişey yok.
30 Yorumla
+1 yılevet basit bir kızsın. kız dediğin gerdeğe saklamalı kendisini ve kocasını
42 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
eski kızlar daha iyiydi. kendini ağırdan satıyorlardı ve günah işlettirmiyorlardı
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Normal birkacgun sonra gene yaparsin alisirsin ilk sevisme sendromu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy ne malsın ya adam öldürdün sanki ya alt tarafı seviştin. Cinsellik kötü pis birşey değil ki yık tabularını
93 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhahh eksileyin kezbanlar ve kendinizi herkesi elinden gecirmiş herkesle yatıp kalkmış onlarla ateşli geceler geçirmiş kocalarınıza saklamaya devam edin allahın malları
Soran+1 yılSen olmak ne kadar da zor olmalı. Kendim için üzülmemım yanında sanada üzüldüm. Ona kezbanlık değil namus derler. Bil istedim..
Cevap sahibi+1 yılErkekler yapınca namus olmuyo ama dimi? Asıl siz böyle yaparak kendi değerinizi düşürüyosunuz her bakire kızın hakkı bakir erkektir burda lafım bakire olup kendini saklayıp her haltı yiyen erkekle evlenenlere
+1 yılbence de hata yapmışsın :(
51 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
+1 yılYanlış bir şey yaptığını hissettiğinden böylesin. Peki evlilik niyetiniz varmıydı.
00 Yorumlaarkadaş vallahi bıktım artık kızlıgımı bozdurdum çok pişmanım erkek arkadaşımla yattım çok pişmanım madem pişman olacaksın niye yapıyosun benim gözümde öyle kızlara orosbu d.yorum
16 Yorumla
Soran+1 yılYatmadım be üffff. İyi oku yazdığımı. Seviştik sadece
Soran+1 yılBakirsin sanırım.
Soran+1 yılHe evet evet hee canım aynen
+1 yılyaş farkı biraz fazla değil mi kendini kotu hissetme tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hata yapmışsın üzülme hatanı görmüşsün artık bir daha hata yapmazsın canım :(
10 Yorumlapsikolojik olarak etkilenmişsin.ilk ilişkinse doğal
00 Yorumla24 yaşındasın daha neyin pişmanlığı bu?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpisman olacagin seyi yapmayacaksin ve yaptigin seyden pisman olmayacaksin !
20 Yorumlasaçmalama abartıyorsun biraz.
23 Yorumla
Soran+1 yılCinsel birleşmeyle sevişmek aynı değil dimi. Kötü bir şey yapmadım ben
yapmaman gerek bir davranışın pişmanlığı..
40 Yorumlaalışırısn yarın öbğrgğn cnaın yine ister
32 Yorumla
Soran+1 yılYanlış mı yaptım ben?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru olanı düşünüyorsun
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireyim diye evlencen demi ilerde
420 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Cevap sahibi+1 yılacıyorum sana
Soran+1 yılSen bakırmısın
Cevap sahibi+1 yılbakire bedenlerde faişe ruhlardan korkarım
Soran+1 yılSen bakırsın sanki. Verdiğin aklı ilk önce kendın uygula. Benım bedenımde ruhumda bakire. Aptal herif.
Cevap sahibi+1 yıldoğru bakiresin onun bunun koynuna giriyon orana burana elletiyon sora ben bakireyim
bende sarı çizmemli mehmet aga
Soran+1 yılOnun bunun dediğin bir kişi. Ve pişman oldum zaten. Çamur atmaya ne de meraklı bir yaratıksın. Azıcın insan ol efendı ol..
Cevap sahibi+1 yılyanlısım var ben efendiyim doğru bakir dilim kimseyle zorla ilişki yaşamıyoz ben verene vururum hakkınıda veririm. ayrıca kadına edep haya erkekten çok yaraşır
Soran+1 yılVurun kahpeye!
Cevap sahibi+1 yılyok canım estağfurullah öyle demek istemedim herkes hata yapar
Cevap sahibi+1 yılamacım kimseyı kırmak üzmek dil kızın kalbini kırdım
Soran+1 yılÖnemli değil üzme canını ben gerçekten yeterınce üzgünüm söyleyebilceğin hiç bir şey dahada actmaz benı. Yalnız şunu bil ben namussuz bir kız değilim.
Cevap sahibi+1 yıltamam kusura bakma arkadaş
Soran+1 yılÖnemli değil.
Cevap sahibi+1 yılpeki saol
Cevap sahibi+1 yılkes lan pis yalaka öt herif
+1 yıltaze bitti :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işler de böle işte ..
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri