Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim görüşüm on güzel bir sorfa hazırla, romantik bir ortam oluştur. Kırmızı mumlar mutlaka olsun. Her zamanki ev kıyafetlerin dışında çok fazla abartı olmayan, şık bir şeyler giyin. Yemek yiyin birlikte. Daha önceden güzel ve romantik bir film seç. TV den açabiliyorsan oradan izleyin, olmadı telefondan birlikte izlemeyi teklif et. Ama izlerken en azından ona sarılarak izle. Masum ama hafif koklayarak, birazda dudaklarının iç kısmı ile romantik bir şekilde boynuna yakın biryerden anağından, ara ara öp onu. Biraz da olsa anlayacaktır. Öptükten sonra kafanı kaldır. Yüzüne bak. Sana baktığında gözlerini gözlerine dik ve hiç bir şey söylemeden biraz yakınlaş. Zaten anlayacaktır. ya da dilersen sinemaya gidin birlikte sinemada salır ona arasıra boynuna yüzüne yaklaştır. Burnunu boynuna göm, Nefesini kulaklarında hissetsin. Sıkıca sarıl orada öp. Ama eve geldiğinde akşam yatarken sanki ayrılmak istemezcesine sıkıca sarıl, kulağına çok yakın yerden yanağına romantik bir öpücük kondur, tekrar sarıl ona vğücudunu biraz daha ona birleştirerek. Gerisi gelicektir.
25 Yorumla
Soran+1 yılÇoook teşekkür ederim bu güzel fikir icin😊
Cevap sahibi+1 yılSoru güncellemeni yeni gördüm, bornozla yanına gideceksen eğer, onun uyku sersemi olduğu zamanı bekle derim. Bornozla git yanına hiç konuşma ilk başta yanına gir ve yat. ya da yanında firikik vererk otur.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir sana
Soran+1 yılNeden uyku sersemi olsunki
Cevap sahibi+1 yılseni öyle görünce bir an ayılacak
En İyi Cevaplar
+1 yılEşlerin ayrı uyuması araya soğukluk koyar.
Bir insanın evli bir insanın bu kadar ayrı kalması inanılır değil.
Aynı yatakta uyumakla başlayın bence.
Yatağı toplamak zor geliyor
Rahatsız olmuyorum falan dersin.
Sarilabilirsin. Vs iyi ki evlenmisiz gibi şeyler diyebilirsin o da isinir.30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani bana inandırıcı gelmedi. Genelde hiçbir erkek bunu kabul etmez. Kaynanan torun istemiyor mu? Madem dokunmasını istemedin neden evlendin ki? Her karakteri iyi olana kadınlar evet deseydi hiçbir evde kalmazdı.
41 Yorumla
Soran+1 yılannesı vefat etmıs ayrıca cıdden böyle oldu karakterı ıyı ve benı cıdden sevıyor dıye tamam dedım
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uyurken yanına git ve yatağına gir.. tek kelime etme.. yapış dudaklarına.. gerisini o halleder
18 Yorumla
Soran+1 yılya ıstemıyorum deyıp ıterse off ya :(
Soran+1 yılya yaparsa :(
Soran+1 yılO zaman gece beraber uyuyalim deyip ona sarilsam yavaşça dokunmaya başlasam olur mu?
Soran+1 yılUmarim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılBir yıldır evli ve hala bakire.. Üstelik ayrı yataklarda yatıyorlar :( İşte bunlar hep kültür/baskı/eğitimsizlik yüzünden. Kadın vücudunun hassas olduğunun hepimiz farkındayız ama Hulk gibi de ezip geçecek değil ki... Bilemiyorum kafamda deli sorular.. İsteyene dokunmayan erkek en iyisi gelebilir fakat sevende gerçekten sever yani. Seven erkek dokunur, okşar, sarılır, öpüşür, ilgi gösterir, koklar, nirvanaları yaşatır.. Bende mi bir sorun var yoksa sizde mi hiç bilemiyorum :S
11 Yorumla- +1 yıl
Yani lütfen yanlış anlamayın ama sizin nerede büyüdüğünüzü ve nasıl yetiştirildiğinizi hiç bilmiyorum. Aynı diğer kültürlerde olduğu gibi onlara anormal olan bize normal gelir. O yüzden yorum yok.
Troll soru ayni evde ayni yatakta ates ve barut. Birde tahmin etmiyorum boyle bir erkegin oldugunuda neyse.
22 Yorumla
Soran+1 yılDetayı düzgün okusan ayrı yattigimizi da anlardin
O sekilde konusma yaptigin icin ilk adimi sen atmalısin.. Gurur dedigin kibirdir onu bir kere kafandan at ! bir guzel hazirlan onun icin ve haif hafif ona sokul devami gelir ve cook mutlu olur
22 Yorumla
Soran+1 yılOlur demi ya :(
- +1 yıl
Adam sana buyuk fedakarlik yapmiss 1 sene az bir zaman degil.. Tabii ki olur sen usulca yanas hani ozel giyin tv izlerken felan yanina otur mesela basini oksa yuzunu felan o esanada nasil bir is gunu gecirdin gibi soru sor yanagini oksa derken devami gelir o eleketrigi alir yani 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel yemek hazırla gecelik giyip yanına git sarıl boynunu koklayarak öp eğer yine anlamazsa kulağına seni artık istiyorum de asla reddetmez merak etme 😊
28 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin :(
Cevap sahibi+1 yılEvet 1 yıldır bekliyo mast yaptığını da yakalamışsın ara sıra yorumlarda gördüğüm kadarıyla isteği var 😊😊
Soran+1 yılYa tabiki var ama ya gurur yaparsa diye o da cekiniyorim
Cevap sahibi+1 yılHayır yapmaz hazır olduğun zaman söyle demiş zaten emin ol daha mutlu olur
Soran+1 yılAyy inşallah yaa
Cevap sahibi+1 yılYap kesinlikle bizi de merakta bırakma 😊😊😊
Soran+1 yılPekii sagolasinn😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊😊
Gece o uyurken yanına git ve yanına yat onu öpmeye başla gerisi gelecektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederiim
+1 yılÇok lazım değilsin kudur şimdi bakalım sen kendin kaşınmışsın.
16 Yorumla- +1 yıl
Neyse yine içimdeki insan sevgisine dayanamıcam.
Ona artık ayrı yataklarda yatmak istemediğini gece tek başına yatarken korktuğunu söyle..
İlk başlarda yatakta sarılmalar filan başlar sonra devamı gelir zaten merak etme..
Soran+1 yılUmarım :(
- +1 yıl
Korktuğuna inanmasa da neden böyle yaptığını anlayacaktır.
Soran+1 yılÖyle anlasa isim daha kolay olur o bir iki adım atsa bu yolda çok rahatliycam ama şimdi ters teperse o da gurur yaparsa diye korkuyorum
- +1 yıl
İyide niye ters tepsin adam zaten sen isteYene kadar beklicem demiş adam zaten seni bekliyor kendine de ona da eziyet etme artık.
Hadi bakalım bu gece tek kale maç var gol gol gol 😂😂😂😂
Soran+1 yılOff yaa 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana ısındım de seni istiyorum de bence anlayışla karşılar 1 sene böyle dokunmadığına göre sana değer veriyor belli ki seni seviyorda yoksa kimse kolay kolay dokunmadan bekleyemez emin ol
15 Yorumla
Soran+1 yılZaten sevgisinden eminim yoksa ben sevmediğim halde evlenmezdim
Cevap sahibi+1 yılO zaman konuş çekinecek bişey yok
Cevap sahibi+1 yılDuşunu al güzel renkli iççamaşırı falangiy güzelceyanına git bugün beraber yatalımmı de oda seni anlar emin ol ödüllendir adamı
Soran+1 yılInsallahhh
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalıö haber ver 😂😂😂
Yuh 1 yil dayandiysa o adam harbi seviyordur git gonlunu al evlisiniz ne gururu artik birak sunu vala ben ertesi gun yemistim :D
38 Yorumla
Soran+1 yılya cok utanıyorum sımdı gıdıp ben artık senı ıstıyorum eskısı gıbı degılım demeye
Soran+1 yılİnşallah bakalim
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılOnu svmeden arzulamadan istemedim o yüzden pişman olmam ama artık istiyorum bundan sonra pişman olurum ışte
Önce beraber uyumak istediğini söyle o olunca gerisi kendiliğinden olur zaten
22 Yorumla
Soran+1 yılgece korkuyorum falan desem ınanır mı kı
o uyurken yanına çırılçıplak girip artık hazırım de
12 Yorumla
Soran+1 yılbu seferde o ıstemezse tum cesaretım kırılır (
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden gurur yapıyorsun anlamadım? anlaşmalı da olsa artık kocan arzulaman çok normal. güzel bir masa kur mumlar yak zaten anlar ve çok hoşuna gider. Devamı zaten gelir istediğiniz olur. Gerçek evliliğe dönüşen ilişkiniz hayırlı olsun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür edrrim
Gizli Üye(30-35)+1 yılInanamiyorummmm😱😱😱😱
Bence o ise gittigi zaman hazirliklara basla vucudunu temizle aksama yemek falan yap guzel bir sofra hazirla romantik olsun
Sonra ben artik hazirim seni arzuluyorum de git dudaklarindan opmeye basla gerisi gelir zaten10 YorumlaGuzel bir yemek yap aksam yemekten sonra guzel bir ask filmi yan yana oturun yavas yavas opusun elini felan at iste tamamdir ;)
11 Yorumla
+1 yılRamazanda boyle troll sorular nerden aklınıza geliyo. oruç beyninizemi vurdu..
Bir erkek kendisini seni arzulamıyorum diyen biri ile asla evlenmez. evlenen de zaten o kadın istese de istemese zorla a**mna kor affetmez.10 Yorumla
+1 yılNe güzel adammış, helal olsun. Bence bu habere çok sevinecek.
24 Yorumla
Soran+1 yılAma cesaretim yok ışte o kadar uzak durduktan sonra :(
- +1 yıl
Berkleyen adam seviyordur, bence reddetmez
Soran+1 yılNasıl deyim peki
- +1 yıl
Akşama güzel bir yemek yap, bu akşam birlikte uyuyalım mı diye sor. Gerisi gelir zaten.
ilk hareketi sen yap gece aynı yatağa gir onunla ve öp zaten devamı gelir
11 Yorumlaşimdiye yapmadın hata ve bir erkekle karekteri iyi diye evlenilmez onunda gururu onuru var Yazık yaa
20 Yorumladüzgünce sölemelisin donuçta eşin ama 1 yılda iyi oyalamışsın helal olsun
10 Yorumla
+1 yılSevmediğin kişi ile niye evlendin oyun oynayacağız mi zannettin yoksa 😏
10 Yorumla
+1 yıllan nasil evleniyo böyle insanlar heralde bende sorun var anacım
30 YorumlaGururu kenara bırak, hazırlan eşinle konuş tadını çıkar. Resmi eşin ne bu ego onu yapma bu olmaz dokunma seks istemiyorum ne demek.
10 Yorumla
+1 yılBana dokunma demeye cesaretin var da dokun demeye mi yok saçmalama. Sevgilin değil, KOCAN.
10 Yorumlaseni kesin aldatmistir cunku bir erkek bir sene beklemez hele bide evliyse
30 YorumlaBanyodan bornozla çıkıp karşısında geç bornozu omuzlarından bırak yere düşsün ve git kucağına otur öpmeye başla gerisi gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgururla alakası yok sen öyle dedin diye adımı da sen atmalısın. sana saygı duyuyor diye adım atmıyor. madem sen istmedin isteyince de senin söylemen lazım
10 Yorumla
+1 yılöp okşa kucağına otur dişiliğini kulan o sana hayir demez zaten senin hazir olduğunu anlar
10 YorumlaBunun gururu olmaz zamanı geldi artık de tut elinden sanırım anlar
10 Yorumlabir gece beraber uyuyun ve ben seni seviyorum de anlar zaten
12 YorumlaBen hazırım de artık 😉
Bu arada bir uzun bir süre baya uzun bir süre10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. ben bir evde aynı kadınla olucam ve 1 sene değil 1 hafta ilişkiye girmicem. tarih yazmaz
10 Yorumla
+1 yılBugün Seksi bir gecelik giy.
Güzel bir yemek masası.
Slow müzik vs.
Devamı gelir.10 Yorumlabu neyin kafası ya :/ onu arzulamiyosun canin seks istiyor sadece. erkeğe ömründe sabır diliyorum
20 Yorumla
+1 yılAtla üzerine ya ne uzatcan.
12 Yorumla
Soran+1 yıloff olmaz ıste oyle :(
- +1 yıl
Neden olmasın ki nikahlı kocan. Hem daha çok hoşuna gider. Üzerine atla dediğim fantezi kısmı tabi de böyle ayak uçlarından kedi gibi yürü üzerine doğru uzanırken. Otur üzerine falan. Yap işte biz mi öğretelim.
Trolün dibine vurmuşsun
11 Yorumla
Soran+1 yılciddiyim.
bu filmin devamı var mı bekliyoruz:)
15 Yorumla
Soran+1 yılsarılma falan oldu ama onlar basıt seyler kı
bu nasıl evlilikmiş? anlayamadım.. garip?
20 Yorumla
+1 yılhm farklı yollar denemelisin
20 Yorumla
+1 yılEşinin suçu yok bence.. adam haklı
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama nasıl diycem iste
- +1 yıl
bir çözümü var..
Soran+1 yılBurdan yazacaksan yaz
+1 yılneden istemedin bu zamana kadar. sorun ne
116 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyodum onu sadece arkadaş olarak görüyordum dertlestigim biri falan ama sonra onu arzulamaya başladım etkiledi beni
- +1 yıl
ama! arkadaş gördüğün le nasıl evlendin
Soran+1 yılKarakteri çok düzgün ve sadık biri öyle erkek bir daha bulamam diye hemde beni çok seviyor
- +1 yıl
kaç yaşında siniz
Soran+1 yılBen 25 o 31
- +1 yıl
bakire misiniz hala peki.
Soran+1 yılEvet bakireyim hala
- +1 yıl
sıkıntı olma ihtimali var mi kocan da.
Soran+1 yılHayır yok sürekli mast yapıyor o bilmesede ben yaptığına denk geliyorum
- +1 yıl
sen yapmıyor musun.
Soran+1 yılYapıyorum gece yatagimda
- +1 yıl
farkına varmiyo mu kocan
Soran+1 yılBir kez yakalnmistim sadece onun dışında görmedi yaptığımı denk gelmedi
- +1 yıl
o kadar istekli iken nden
Soran+1 yılSevmiyordum arzulamiyordum içimden gelmiyordu
- +1 yıl
kadınlığını kullan. cezbedicilini kullanma vakti artık
+1 yılAçık dekolte giyin arada sürtün belli et
28 Yorumla
Soran+1 yılanlamaz bence
- +1 yıl
Anlar sexy gecelik giy içini gösteren öyle dolaş
Soran+1 yılutanırım ama neyse :D
- +1 yıl
Utanacak bişey yok kocan sonuçta ☺ ya da istersen başka taktik vereyim
Soran+1 yılarkadaş gıbıyız daha cok karı kocadan zıyade neymıs başka taktık
- +1 yıl
Özelden verebilirmiyim?
Soran+1 yılolmazz
- +1 yıl
Peki
+1 yılUyurken onu izlediğini görürse tamamdır bu iş
10 Yorumlabaştan yalnış yapmışsın
15 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum
Soran+1 yılnasıl alıcam
Soran+1 yılInsallah
+1 yılNe iğrenç kadınsın be.
10 Yorumla
+1 yılgit yanına yat yeter.. bunu da mı biz söyleyek?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit paşa paşa özür dile
15 Yorumla
Soran+1 yılya yapamam cesaretım yok dedıgım seyler aklıma geliyor hep :(
Cevap sahibi+1 yılgit bir gece sokul veya gün içinde tahrik et
Cevap sahibi+1 yılgecelik daha iyi olue
Soran+1 yılTeşekkür ed3rim
Cevap sahibi+1 yılaz kur yap üstüne atlar zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seviyorum de gerisi gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartmissin sen ama. Yazik yani :/
10 Yorumla
+1 yılBir yil ha enteresan sende adami bekle bir yil
20 Yorumla
+1 yılTükürdüğünü de onu da yalamalısın ;P
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bir yıl içinde seni aldattıysa
20 Yorumla
+1 yılşaka mı bu
20 Yorumla
+1 yılOnunla aşk yaşa benimle cinseligi olur mu
10 Yorumlaciddimisin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet😕
Gizli Üye(36-45)+1 yılGrupla başlayın tost yapın bence
10 YorumlaVer kurtul
10 YorumlaAtla kucagina be
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Vajina yalat
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılküstürmüşsün
10 Yorumla tuhaf
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler