Çok öfkeli biri oldum. Etrafıma saldiriyorun. Bağırıp çağırıyorum. Gece uykuya dalmadan önce evli olduğumu ve bir erkeğin beni kadinim diye okșayip benimle sevistigini hayal ediyorym gunduz kalkiyorum sinir küpü. Noldu bana bu yüzden mi böyleyim :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun tek sebebi senin boşalamamandan oluyor. çünkü yanlış mast yapıyorsun. oksuyon oksuyon sadece sulanıyosun ve sen bosaldıgını zannedıyosun ve kasılıyorsun kasıldıktan 1 2 saat sonra canın yine çok istiyor dimi? çünkü G noktalarını ve püff noktalarını tam bilmiyorsun... o yüzden tam doyumu ve rahatlamayı saglayamıyorsun ve bu yüzden çok istekli oluyorsunnnn... ve istedikçe istiyorsun... ama 1 defa dahı gercekten boşalabilirsen bu kadar istekli olmaktan kurtulabilirsin... bunlar ince bilgiler detaylı anlatabilriim. f
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArtık seni okşamak yetmez içine girmek gerek o doluluğu hissettikten sonra yatışırsın diye umuyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılNapayim evleneyim mi?
- +1 yıl
İmkanın ve sevdiğin biri varsa evlen tabiki
Soran+1 yıl3 yıldır sevgilim yok
- +1 yıl
Yanmışsın o zaman desene.. çevrendekilere yazık biran evvel arayışa başla ve evlen günahından korkmasan çoktan yatmıştın biriyle muhtemelen
Soran+1 yılAynen öyle gunah olduğu için korkuyorum. Ve kimseyle yatağa girmedim çünkü kendimi kontrol edemeyip bekarerimi veririm diye korktum hep. Evlilikte yaşanan daha güvenli geliyo bana. Millet gizli kameraya alıp çekiyor bilmemne.
- +1 yıl
Kameraya denk gelmek istemiyosan eve gitmeyeceksin ama inan zamanın gelmiş baksana kendine güvenemiyosun bile biriyle başbaşa kalsan bekaret falan görmez gözün
Soran+1 yılEve gitmeyeceksem sokakta sevişecek halim yok ya :) evet öyle... Ucundan köşesinden sevismek değil tam istiyorum tammm. Hepsi olucak. Orami burami gizlemicem adamdan. Bunun icin evli olmam lazim
- +1 yıl
Sokakta sevişip ana haberw çıkmaktansa evde sevişmek daha makul 😂 sana mutlu evlilikler diliyorum 😅
Soran+1 yılDua edin
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı umarım tez zamanda hayurlı kısmetin karşına çıkar
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenme çağın gelmiş😃
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
48Cevap
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. ergenlik diyelim azgınlık değil de hormonların şu an için hareketli bir dönemde ve bu seni yaşayamadığın duygulardan ötürü gergin yapıyor normal bir durum daha firenleyebilirsen kendini geçecektir bir süre sonra
20 YorumlaBaşka sebeplerde vardır ve en büyük derdini tetikliyordur ondan böylesin iyi bir rahatlamaya ihtiyacın var anlaşılan
10 Yorumla
+1 yıldikkat et ama böyle yaparsan bu açlığını dinderecek bir erkek bulman zor olur
319 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani zor olur derken
- +1 yıl
beğenmez seni erkekler.
Soran+1 yılBegenmemekle ne alaka millet benim gibisini ariyo da bulamiyo
- +1 yıl
ne özelliğin var ki bu kadar sinirli halinle erkekler üstüne atlasın
Soran+1 yılBurada haklısın
- +1 yıl
huyum kurusun haklıyımdır genelde. yatakta sevişmeyi değil güreşmeyi seven bir erkek bulman lazım senin. dayanabileceksen tabi
Soran+1 yılBen istekli olduğum için öyle söylediğini zannettim o yuzden oyle bir savunmada bulundum. Hem sevișsin hem güreșsin fantaziler kursun uygulasin. Yargilayan bjri değilim zaten. Grup seks ve anal seks olmadigi surece herseye acigimm
- +1 yıl
seks ayrı. ama sinirli kızları sevenler sekste şiddete meyilli olur. karşılık verirsen de daha da abartır. bence zorlanırsın.
Soran+1 yılSinirli değilim aslinda. Anneme dokunup gidikliyorum sapik misin diyip itiyo beni. Sevgi acligindan bu hale geldim.
- +1 yıl
orası önemli değil. çevrede sinirli görünürsen sinirli kızlardan hoşlanan erkeklerin ilgisini çekersin. onu kastettim
Soran+1 yılAnladım. Bana sert dokunulmasindan pek hoşlandığımı söyleyemem
- +1 yıl
o zaman sinirlerine biraz hakim ol derim. yumuşak huylu bir erkek bulabilmek için
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
çok da yumuşak olmasın ama. sonra sen onu şeyetme yatakta
Soran+1 yılHahahahaha :) zaten o yumuşak erkekler dışarıdan belli oluyo. Bakınca içimden diyorum ki bu adamdan yatakta bir cacık olmaz hahaha
- +1 yıl
bir video var ama buraya koydurmazlar
Soran+1 yılÖzet geçebilirsiniz
- +1 yıl
adam kadını değil kadın adamı şeyediyor. ama hadi bakalım kimin gücü yeterse deseler de kadın adamın hakkından gelir gibi.
- +1 yıl
istersen mesaj atarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet etkisi var erteledikce kendini tuttukca daha da birikiyo siniri stresi arttiriyo ayrica odaklnma sorunu da oluyo
16 Yorumla
Soran+1 yılKoca bulmam lazim
Cevap sahibi+1 yıl:) :) nerede yasiyosun? Kriterlerin? :D
Soran+1 yılİstanbul. Geç bosalsin hahah :D
Cevap sahibi+1 yıl:D iki yil once istanbuldaydim is dolayisiyla ank. ya tasindim. Diger kriter ve ekstra bir cok beceriyi karsiliyorum ama 😀😀😀
Soran+1 yılHahaha yok kardeş buradan olmaz
Cevap sahibi+1 yılKardes dedikten sonra hic olmaz zaten 😀
yerinde olmak istemezdim uyku tutmaz seni bunye infilak etmek uzere
00 Yorumla
+1 yıliktidarsız kişiler Asabi olur bu bir ihtiyactir. ve sebebi de budur zamanı gelmis 😂,
10 YorumlaSen bunu kafya çok takmışsın. Dikkat et sonu iyi değil piskolojik sorunlarla uğraşa bilirsin bünün sonunda. En azından kendi kendini tatmin et
00 Yorumlakorktum be senden 😂 sakin ol bence cinsellikten çok ilgiye sevgiye ihtiyacın var 😊😊
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :)
duygusal olarak süpersin fakat hareket yönünde pek süper değilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha açar mısın
Soran+1 yılÇünkü cinsel ihtiyacim karsilanmiyom bundan 2 yil once sevgilim vardı. Hırçın davranmaya basladim ne oldu sana nedi. Seni çok arzuluyorum ama evlenmeden yakinlasamam seninle bu hir hırçınligim o yüzden sakın üzerine alınma dedim. Hosuna gitmisti. Çünkü geçici birşey. Yatağa girince geçecek:D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik yaşama isteğin var o yüzden sinirlisin normal bir durum.
00 Yorumla
+1 yılSenin sevişme zamanın gslmiş abla. pipisizlik sinir yapmış 😂
00 Yorumlacinsel istek cogalipta bisey yapamazsan saldirgan olursun
00 Yorumla
+1 yılçözümün güzel bir seks hanfendi
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl evlenicem allah kahretmesin ya
+1 yılYa git bir orgazm ol kendini yıpratma
12 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum diyorum. Kardeşim yapamiyorum. Ruyamda ilişkiye girdiğimi görüyorum. Sence içime sokmadan naisl tatmin olabilirim
- +1 yıl
Ya git soktur o zmn sokacak yoksa gel
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsabiyet yapmış arkadaşta sıkıntı 😁
00 Yorumla
+1 yılgel seviselim boswer kadinim
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnce nikahina alcaksin
- +1 yıl
tamam lan gel alcam hadi
Soran+1 yılHahaha napcan ben gibi azgini her ay dünya kdr su faturasi ödersin ahhahaha
- +1 yıl
oderiz ne olcak beraber yapariz 😍
+1 yılanana söyle evlendirsin seni
10 Yorumlaburalarda tokmakçı çok kolay bulursun. 😉
10 Yorumlaiçine almadan sakinleşemezsin
16 Yorumla
Soran+1 yılO zaman evlenmem gerekiyor?
Soran+1 yılBakireyim yapmam. Yapamam
Soran+1 yılYemin ederim sırf seks yapmak için evlenmek istiyorum. Ama şu an evliligi yürütebilecek olgunlukta değilim. Öfke kontrol problemim var. Terapi alıyorum. Tedavim bitmeden olmaz. Abi masturbasyon yapmami psikologumda söyledi ama yapamadım. Ben orgazm olamiyorum boşalamiyorum. Titreşimli alet aldim balık şeklinde. Sadece o titreşim dalgasi vajinamin icine yayildiginda zevk alip inledim sonra biri geldi yarim kaldi bidaha da yapamadim. Ruyamda ilişkiye girdiğimi gördüğüm icin heo icimde bişey istiyorum
- +1 yıl
Erkek de kadın da mastürbasyon yaparak içindeki arzuyu şehveti seks isteğini gideriyor ve rahatlamış oluyor.. uzun zaman boşalmadığımda ben de agresif oluyorum.. mastürbasyon yaptığımda sakinleşiyorum.. sen mast. yapamadığın için rahatlayamıyorsun... fırsat buldukça yapmaya çalış..
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. soğuk duş al kendine gelrsn
00 Yorumla
+1 yılbende aynı yapacak bisey yok
00 Yorumla
+1 yılKıyamam Düz Duvar tIRMANMA mODU. bAKİRE mİSİNİZ?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt bakireyim
- +1 yıl
Açıkcası Cok Cozum Yok. İstiyorum Evlenemem. İstiyorum Hünah Diyorsanız. Napim Gelip Yalayamam Ya :D
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet.. ateşini söndürmelisin yoksa seni yakar..
10 Yorumla
+1 yılazgın kadında hic çekilmiyor
10 Yorumla
+1 yılHormonlar iyi durumda, sıkma kendini rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılPatladim
- +1 yıl
Hmm nasıl bir patlama bu
+1 yılbosalmadan sinir gecmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBoșalamiyorum hep içime bişey sokasim geliyo
- +1 yıl
kendine yetmiyorsun demek sana yardım sart
+1 yılÇok seksi olduğun için ve bence çok isteklisin
00 Yorumlaharun abi fazla sınırlenme
00 YorumlaEvet sana ne olmuş biçare olmuşsun :)
00 Yorumla
+1 yılsenin ilacın seks acilen yapman lazım :D
00 Yorumla
+1 yılSevişmen boşalman lazım senin
03 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım daha evlenmeme en az 2 - 3 yıl var
- +1 yıl
İçine almadan seviş sende
Soran+1 yılHayir gunah
+1 yılBoşalmassam boyle olur
03 Yorumla
Soran+1 yılMast denedim. Masturbasyon aleti aldim titresimli. Sadece vajina girişimden zevk aliyorum. Orgazm olamiyorum bir türlü içime sokasim Geliyo
- +1 yıl
Sok o zamann
Soran+1 yılBakireyiiimm!
Gizli Üye(30-35)+1 yılmast yaparken bosalamiyorsun galiba
128 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıleğer ki bosalamazsan istersen saatler ce mast yap yine de o istek geçmez daha çok azarsin hatta
Soran+1 yılLanet olmasin bosalamiyorum içime birşey istiyorum napicam ben ua
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi sen vajinanin neresinden çok zevk aldığını bilirsen ve düzgün bir şekilde uyarırsan bosalabilirsin ki o zaman rahatlarsın
Soran+1 yılTitreşimli aletim var. Onu vajina girişime koydum titreşimler içime yayıldiginda zevk almaya başladım
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi sen bakıre olduğun için vajina olarak iyi zevk alıp boşalman için içine alman gerekiyor senin vajina değil klitoris zevki alman gerekiyor bunun için klitorisini uyaran gerekiyor
Soran+1 yılKlitoristen daha az zevk alıyorum. Vajinamin girişi en çok zevki veren yer
Cevap sahibi+1 yılpeki yaparken konsantre dağınıklığı oluyor mu sende habire aklın başka şeylere mi gidiyor
Soran+1 yılGenelde hayır. Sadece uzun sürüyor. 15dk oksadigimi bilirim kendimi. Kadinlar zor orgazm olur zaten ben erkeksizken daha da zor yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi bak şimdi sen eğer ki 15 dk yapıyorsa bu gayet normal bir kız için benim bir kız arkadaşım vardı 2 saati buluyor diyordu ancak bosalabiyordu
Soran+1 yılOhaaa 2 saat ugrasacakmiyim kendimle. Evlendiğimde kocam nasil tatmin edecek beni of ya
Cevap sahibi+1 yılhayır evlendiğinden daha çabuk bosalirsin o zaman hem vajina hem klitorisinden urailabilirsin
Soran+1 yılOffff :(
Cevap sahibi+1 yılya bak sen mast yaparken sadece oksuyormusun başka yöntemler denedin mi hiç?
Soran+1 yılFantazi kurarim
Cevap sahibi+1 yılpeki hiç sanal yaptın mi sesli görüntülü ya da nesajlasarak falan filan?
Cevap sahibi+1 yılaa sen cevap yazmamissin daha
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi aynı şeyleri her zaman yapınca bir süre sonra haz alamiyirsun yani söyle düşün evlisin ve hep misyoner posizyonda ilişki yaşıyorsun o zaman da yine böyle olursun haz almazsin bir süre sonra o yüzden her zaman farklı şeyler ile renk katman gerekiyor mast daha çekici hala getirmelisin işte tek başıma hep bir çok alet ile yaptım diyorsun bunu neden çok fazla ileri götürmeden sanal olarak yapmayı denemiyorsun emin ol o zaman her hangi bir alet kullanmadan bile çok tahrik olacaksın
Cevap sahibi+1 yıl❓❔❓❔❓❔❓❓❔❓❓❔❓
Soran+1 yılHayor ben gercek bir erkekle yaşamak istiyorum bunu sanal manal istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki evlenmeden böyle bir şeyi yasayqbilirmisin?
Soran+1 yılHayir evlenince istiyorum
Cevap sahibi+1 yılve en doğrusu da bu olur zaten ama evleninceye kadar böyle durursan psikolojik olarak. kendini çok daha kötü hissedeceksin
Cevap sahibi+1 yılve bu yüzden mast renklendirmen gerekiyor diyorum
Cevap sahibi+1 yıl❔❔❔❔❔?
Cevap sahibi+1 yılne yapicak sin evleninceye kadar hep böyle mutsuz sinirli öfkeli mi olacaksın
Cevap sahibi+1 yılordamisin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinleye inleye bir orgazm ol
013 Yorumla
Soran+1 yılHiç öpüşüp sevişmedim. Artik yeter vallahi isyan bayrağını çektim
Cevap sahibi+1 yılmast yapıyorsun ama dimi
Soran+1 yılYapamıyorum. Titreşimli alet aldim. Bir kere bacagimi kapatamıyorum gibi oldum sonra babam geldi yarida kaldi bir daha da yapamadim. İçime sokasim Geliyo çünkü birtek vajinamin icine dogru titreşim yayilinca zevk aldim :(
Cevap sahibi+1 yılbakiresin içine sokamıyorsun dimi
Cevap sahibi+1 yıltitreşimli penis mi?
Soran+1 yılEvet bakireyim titresimli masturbasyon oyuncağı aldım balık şeklinde. Penis değil
Cevap sahibi+1 yılpenis şeklinde olanı al titreşimi aç klitoriste gezdir gör bak zevkten nasıl dört köşe oluyorsun
Soran+1 yılKaç tl? Erotik shopa gidip aldigimda kipkirmizi oldum zaten hiç tanımadığım adamdan naisl alicam onu ya of
Cevap sahibi+1 yılhangi şehir?
Soran+1 yılNeden soruyorsun
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim sadece.
Cevap sahibi+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılKonuşsaydık nereden ucuza iyisini bulacağını söylerdim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAcilen koca bulman lazım ateşin sönmez yoksa
09 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum napcam yahu
Cevap sahibi+1 yılFuckboddy olayına girebilirsin
Soran+1 yılHayır Günay
Soran+1 yılGunah
Cevap sahibi+1 yılZevkli ama çok hemde çok zevkli
Soran+1 yılMezarın altinda nasıl hesap vericem?
Cevap sahibi+1 yılHerkesin günahı sevabı var
Cevap sahibi+1 yılHiç günah işlemedin mi
Soran+1 yılEn fazla sarilip yanağından öpebilirim. Daha ilerisi kari koca gibi. Hem ben ucundan köşesinden istemiyorum. İçime de girsin istiyorum erkegimin
takıp et ateşını sonduruyum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızan döneminin işareti bu:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanın patlıcan istiyo
00 YorumlaMast. yap
10 Yorumlaorgazm olman lazim
04 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum
Soran+1 yılBana koca lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendin mi😊
00 YorumlaEtki edet
00 YorumlaŞişme erkek al
00 Yorumla
+1 yılAllah kurtarsin
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım ondan
00 Yorumla Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. evet azmaktan
00 Yorumla
+1 yılSeviş rahatla
00 Yorumla
+1 yılSeks yapman lazım
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet o yüzden
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği