www.uzmantv.com/belsoguklugu-nasil-tedavi-edilir
Doktor muayenesinde böyle bir şey yaşayan var mı?
www.uzmantv.com/belsoguklugu-nasil-tedavi-edilir
''benim alette biraz büyük, açtığımda kısıktan bir uf diye bişey duyar gibi oldum ya da bana öyle gelmiş olabilir:)''
aa kesin bu doktor yollu ya da senden hoşlanmış.
kısaca güldürdün kardeş:))))
gül kardeşim gül başına gelirse bende sana gülerim böyle...
kadın çok güleryüzlü birisi ve bende o şekilde duymuş olabilirim dedim yalnızca, evet komik gibi görünüyor ama utandım o an ne yapim
işte sorunda burda ben küçük değilim :)
27
ilacı yanlış yazmış doktor. penisilin değil, penisikal yazmalıydı. kullanma sakın penisilini.
dalga mı geçiyorsun? öyle bir şey yok
Bel soğukluğu çok tehlikeli bir durum dikkat etmelisin geçmiş olsun . Muayeneye gelince sonuçta doktor bir şey olmaz .
Teşekkürler ama karşı cins olunca daha bir utanıyor insan
bel soğukluğunda penis ne zamandan beri muayene ediliyor ?
daha önce yaşamadığım için bilmiyorum edilmiyormu? Bir testisin diğerinden biraz daha büyük sanki dedi.
iki testis aynı boyda olmaz ayrıca bel soğukluğu için elle muayene değil idrarla kültür testi yapılır
Erkeklerse bir testis digerinden buyuk olur nedenide bobrege yakilnik olayi bayanlardada gogsun biri digerinden buyuk olur. Sacmalamis bence dr
bilmiyorum benim alette biraz büyük, açtığımda kısıktan bir uf diye bişey duyar gibi oldum ya da bana öyle gelmiş olabilir:) idrar tahlili de yaptı en sonunda, acaba varikosel için mi yaptı diye düşünürken sorayım dedim var mıdiye, sen yinede bir ürolojiye görün dedi
güzel hayaldünyası
inanmak zorunda değilsin tabi...yalana borcum yok
Cevap
5Cevap
bel soğukluğu tanısını kendin koymuşsun. ne bir kan ne bir idrar testi istemiş, ne crp ne idrarda bakteri bakmış; elle çükünü tutup penisilin yazmış.
hakkaten iyi sallamışsın. doğruysa da doktor seni keklemiş.
kendim koydum çünkü araştırdım sende araştır istersen, idrar yaparken kaşınma ve yanma var artı beyaz akıntı geliyor. Muayenenin sonunda idrar tahlili yapıp baktı dediğinden zaten canım
peki neden açtırmış olabilir sence?
zaten bende öyle düşünüyorum güleryüzlü sempatik bir kadın, başka türlü düşünemem, yalnızca elle muayene sırasında dediğim gibi ister istemez biraz kalktı o da farkettiki heralde tamam dedi.
Bel sogukluguna penisilinmi :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
hemde on gün, birde yakıyorki... bende antibiyotik tedavisi sanıyordum ama neden penisilin anlamadım pek.
Bak kardesim bel soguklugu ellee kontrollee anlasilmaz sperm ornegi ve kan tahlili alinizz teshiz koyuldugu zaman igne tedavisine baslanir ignede penisndeki delikten enjekte edilir penisilin aslaa bel soguklunda kullanilmaz ayrica is yeri heimi pratisyendir eger kaliteli bir hekimse bel soguklugu icin ac kontrol edeyim demez tetkik gerektirdigini bilir
sen bunun tedavisini gördünmü yoksa internetten mi araştırdın?
Tip fak kadn hast son sinif ogrencisiyim
iyide senin dediğini hiçbiryerde duymadım, diğer bütün doktorlar basit bir antibiyotik tedavisiyle düzelebilir diyor.
Susuyorum basit kelimesini basa koyan heki m icin susuyorum
basit doktor demedim, basit antibiyotik tedavisi dedim iyi oku istersen.
Sende yanlis anladin tedavinin basina basit bir tedavi demis yaa bende diyorumki bel soguklugunun tedavisini anlatirken basit diye baslayan hekimee susuyorum
son sınıfa nasıl geçtin bilemiyorum, yalnızca gayretinden dolayı tebrik ediyorum.
Kadin doğumcu çok çapkın ve yakışıklı bir erkek olduğu icin son dkda hastaneden kaçmiştim.o gun bugündür gitmiyorum o hastaneye.
Ne alaka capkin ve yakisikli olmasiyla? Sen kendini bilmiyormusun?
Ya hayır oyle biri olduğu için utandım. Yaşlı falan olsa olabilirdi onu doktor gibi göremedim yani
Ben gitmeden önce hastanenin doktorlarını araştırırım, sende öyle yapabilirsin acil bir şey olmadığı sürece
Bende son dk şokuyla işte.bidaha öyle yapicam :D
:)) sen ne için gitmiştin
Hastalik olarak mi
evet
Kist görmüştü baska bir doktor ultrasonla. Sonra kadin doğumda kontrol ettir dedi o yuzden gittim.daha da girmedim ben
hmm geçmiş olsun sende dikkat et
Cok teşekürler:)
ilginç bir araştır bel soğukluğu için oraya mı bakılıyormuş kadın seni yemiş olmasın :D
neden yesin? açmadan önce sol testisimde mercimek tanesi kadar sivilceye benzer bişey olduğunu söylemiştim ondan olabilirmi? ama kenardan testisimi gösterdiğimde hepsini açmamı istemişti o da düşündürücü
Niye utaniyorsun be doktor neticede
öyle ama bayan doktor, hiç bayan üroloji doktoru gördünmü? geçen okuduğumda izmirde bir tane olduğunu okudum o kadar, sence normal değil mi utanmam?
Gördüm muayenede oldum hicte utanmadim, nie utanayim ya kadin isini yapıyor. Baska amacla baktiysa bile onun sorunu
izmire mi gittin muayene olmak için yani :) neyse dostum haklısın utanmaya gerek yok
Doktorum uroloji doktoru degildi ama lef sistemlerimde bir sooun yuzunden devvmli kasiklarim ve tetislerim kotrol ediliyor..genital bolge diye olla urolog incelieck die bisey yok :)
Sanslisin penisi muayene ettirmissin ya makati muayene ettirseydin...
yoksa gizli profille mi gittin :)
tabi herkesten gizleyerek gittim, bir arkadaşa söyledim salak gibi, tutturdu o da gidecem bendede olmuştu diye, beni rezil etme dedim gidersen benim sana söylediğim ortaya çıkacak dedim nerden söyledim o çocuğada bilmiyorumki...
herkeze anlatmasa bari
doktor anlatmaz ya neden anlatsın, anlatsada çok sorun olmaz benim açımdan
takma kafana olur böyle şeyler.
muayene ederken eldiven taktımı?
tabiki...
erekte olma sorunu olmuştur kesin:D
yaşlı mıydı bari?
40-45 yaşlarında
o yaşa kadar neler yaşamıştır:D utanma nolcak bişey olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar