rengi koyu çikolata gibi olan mı yoksa açık rekli pembe kırmızı olan mı?birde kalın penisle ince penis arasında çok fark var mıdır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu bayanlar bilir, bizim beğenmemiz önemli değil ki.
vajina ile aynı renkte olsalar iyi olur.
Kalın ile incede fark yoktur. Çünkü vajina içine giren penisin şeklini alır, kalın penis biraz daha sürtünür muhtemelen.
onu da her iki penisi de yaşayan bir bayan bilebilir.
Ama çok bir fark yok , uzunlukta kalınlıkta zevk faktörü değildir. görselliktir sadece.11 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden soruyorum tecrübem yok
En İyi Cevaplar
+1 yılSendeki kapasite ile de alakalı. Minyonsan ona göre, iriysen ona göre uzunluk ve kalınlık tercihini yaparsın.
18 Yorumla
Soran+1 yıl62 kg orta boy ilgisi nedir ne gibi
- +1 yıl
O zaman çok uzun ve kalın tercih etmeyeceksin, tabi mazoşist değilsen.
Soran+1 yılNasıl fizikler onu tercih eder boy kilo
- +1 yıl
Ortalama boyun üzeri ve 70 kg üzeri için en azından daha makul olur. Birde cinsel organının yapısı ve tercih ettiğin pozisyonlarda tercihinde rol oynar.
Soran+1 yılÇok iyi anladım
Soran+1 yılGünün sorusu nsıl yapılıyor nerden
- +1 yıl
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyidir, içkisi kumarı yok. Vaktinde eve geliyor daha ne olsun? Te Allah'ım ya.
18 Yorumla
Soran+1 yıliyi bukadar mı aydınlanmadım
Cevap sahibi+1 yılzararsız sessiz duranı. Nasıl olacak, seçmece mi bu?
Soran+1 yılfikir alıyoruz zarar vermezler niye versinler
Cevap sahibi+1 yılrengine göre mi karar vereceksin? Yapma ya kopardın beni:))
Soran+1 yılöyle napayım bide kalınlığına tabikide :)
Cevap sahibi+1 yılEvli misin? Ne çıkarsa bahtına oluyor bu işler birazda:)
Soran+1 yıl:D çok güldüm ne çıkarsa bahtımıza ya bamyacık çıkarsa
Cevap sahibi+1 yılo zamanda kader-kısmet deriz, ne yapalım bacım:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloff bebeğim soru çok karmaşık ..seçmece değil ki ne bulursak o işte :)
31 Yorumla
Soran+1 yılhiç olmadı iyisini araştırıyoruz :ı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
32Cevap
kadınlar kalın ve sert olmasını istiyorlar genelde..normal uzunlukta ama kalın olan daha fazla zev verirmiş.çünkü ne kadar kalın olursa haliyle o kadar çok doldurur..benim kadınlardan duyumlarım böyle
19 Yorumla
Soran+1 yılkalınlık ölçüsü ne gibi arkadaş sigara paketi demiş mesela ölçüsü neye göre yani örnek
Soran+1 yılcapitol vomen aynı dimi
Soran+1 yılp*rnolarla iişim olmaz evli değilim
Soran+1 yılonla bunla o9lsam merak etmem denem,ş olurum denemekte istemiyorum o yani
+1 yılRenk, kisinin ten rengine gore değişebilir.
Sağlıklı penisin nasil olduğunu, ne özellikler taşıdığını bilmen gerekir.12 Yorumla
Soran+1 yılNereden öğrenebilirim googleden mi
- +1 yıl
Googleda görmen zor. Evli makalelerinden birinde yazmıştı.
Daha sonra tekrar başlık açıp sorarsan belki hatırlayan bır üye vardır. Listeyi söyleyebilir
+1 yılYemek yapan bulaşık yıkayan arada ütü de yapan penis iyidir bence.
118 Yorumla
Soran+1 yılgerek yok
- +1 yıl
Sen aldın mesajımı kastettiğimi. Devam et.
Soran+1 yılniye ya penisin görevi onlar değil ki
- +1 yıl
Sen de bana mı kafa yapıyorsun. Ben senin sorunla dalga geçiyorum bir kız olarak sorduğuna bak! :DDD
Soran+1 yılne ben sormayacağımda erkekler mi sorsun bayanım bilmek en doğal hakkım :)
- +1 yıl
Sen dürüst sana bağlı seven değer veren yatakta sevişmesini bilen düzgün birini bul. Penisin rengi boyutu her zaman karın doyurmaz.
Soran+1 yılay tamam çok biliyosun
- +1 yıl
Bilmiyorum tamam sen git bul kalın uzun renk renk idare et hepsiyle :DD
Soran+1 yıluzun aramıyorum kalın ebatı soruyorum :)
- +1 yıl
Sen vajinanın ebatını biliyor musun? Ne kadar alabileceğini ya da kalınlığın ne kadar olması gerektiğini.? Bunu bilmeden neden po*nolarda gördüklerinle psikolojik olarak kafanda belirleyip burada da sorup fikir almaya çalışıyorsun?
Soran+1 yılben vajınamı bilmiyorum ama şimdi anlatıcam sen beni yadırgarsın
- +1 yıl
Duruma bağlı. Kendini bilmeden arayışının sebebi ne? Kesin sen bakiresin değil mi?
Soran+1 yılbakireyim değilim ama bilmek istiyorum yani
- +1 yıl
Anlat bakalım sebep neymiş?
Soran+1 yılbak şimdi ben denemek istemiyorum ama kalın istiyorum ama erken boşalanda değil işte kalınlık nasıl olur rengi nasıl olur bilgim yok
- +1 yıl
Geç boşalan konusunda haklısın. Olması gereken o dur. Ama her kadın kalın ister diyene bakma ben kadınlar bilirim kalın diye kaçtığını :))) Önemli olan önsevişmeyi uzun ve iyi yapıp geç boşalarak boşalana kadar değişik pozisyonlarda elleride kullanarak kadını mutlu etmektir. Bunu yaşayan kadın kalınlığa uzunluğa bakmaz bile.
Soran+1 yılyaşamak önemli yani :(
- +1 yıl
Evet ki anladım senin yaşamadığını. Yaşayan asla kalın mı iyi renkli mi iyi demez. penisin rengi ne yaa. girerken kaç kişi zevkten renge bakar ki? :DD
+1 yıllan ergenus o büründügün kılıktan cık bakıyım hemen ;)
17 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün cevap verin
- +1 yıl
böyle soru sorup düzgün cevap bekleyen beynini ...m
Soran+1 yılsoru sorudur beğenmemezlik olmaz
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
?
Soran+1 yılergen değilim kime sorayım sonuçta merak ettiğim bir konu
- +1 yıl
pek inandırıcı değil ama neyse ;)
Geeeel Geeeeel Gel Vadandaş Seçmece Bunlar GeeeeL :))))
22 Yorumla
Soran+1 yılaşkolsun ya bişey sorduk
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim birlikte olduğum bayanlar genelde boyun kalınlığın pek farkının olmadığını söylüyordu.
yani biraz bu erkeğe bağlı onun fantezilerine daha doğrusu.18 Yorumla
Soran+1 yılanladım süpersin
Cevap sahibi+1 yılzenci bir erkekle ilk defa birlikte olan bir bayan için acı , zevkten fazla olacaktır. büyük olması sadece görsel zevk verir. rus,ukrayna,azeri,gürcü,türk,iranlı bayanlarla tecrübem oldu. ortak düşünce şudur ki , saz erkeğin elindedir, büyüklük küçüklük ölçü olsa japon kadınlar kocalarından ayrılır amerikalı erkeklerle evlenirdi. erkek odun olursa isterse yere değsin o duygusallık yoksa.
Soran+1 yılduygusallık evet bu ancak herzman olabiliyor mu zmanla kayboluyor biliyorum
Cevap sahibi+1 yılzamanla kaybolması hep aynı yaşantılardan, kadının vücudunun bozulmasından, kadının filmlerde erkeğin izlediği gibi her şeyi yapan bir kadın olmamasından vs vs ..
Soran+1 yılerkeğin şeyi çelik-ten mi :D
kadın konusunda bozuluyoruz doğru söyleyene ne denir göbek kıç büyüyor pozisyonlarda komik görünür herhalde . sex senin neyine bir duruma düşülüyor gibi
Cevap sahibi+1 yıldoğru , erkekler de bozuluyor ama kendim için söylersem göbek falan yok , vücuduma dikkat ediyorum
ayrıca, erkeklerde ne olursa olsun göğüsler sarkmaz,kalçalarda selülit olmaz, peniste ne olursa olsun _sağlık sorunu yoksa_ sertleşmeye devam eder(bebeklikten bu yana)
Soran+1 yılfantazi ne açıdan peki bende çok meraklıyım bu konuda
Cevap sahibi+1 yıldetaylarını özelden yazmak isterdim, bazı şeyleri açıkça yazmak şikayetlere neden olabilir o bakımdan. bir de tam sormak istediğin soruyu sorarsan iyi bir cevap verebilirim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy 16 cm kalınlık çevresi 15 cm yani tuvalet kağıdı rulosuna sığmıyor çok zor giriyor ve bayanlara doyurucu olacak derecede kalın olduğunu düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılruloya bakmaya gidiyorum güzel örnek
Cevap sahibi+1 yılbaktın mı...her rulo standart olmayabilir benim baktığımın çevresi 14.5 gibiydi ve ona sığmıyor işte ona göre hesap et, bekliyorum senin yorumunu
penis sorusu gelmiş bütün erkekler şöyle olsun böylesi iyi demiş. İpne misiniz Lan.
11 Yorumla
Soran+1 yılfikir veriyorlar sonuçta
sen bu taraklara amma takılmısın kuzum hayırdır ona goremı bakıp herıf alcan :)
13 Yorumla
Soran+1 yılsorma eksiliyor birisi ben pişinen artımı herkese verdim
yaa kimse şunu açıklamamış kadını doruğa ulaştırmadan boşalan nasıl görünürse görünsün ne boyutta olursa olsun hiçbir işe yaramaz arkadaşlar
12 Yorumla
Soran+1 yılevet duyuyoruz erken boşalanları çok haklısın
kadınlar normal ten rengi hafif pembemsi penislerden çok hoşlanıyorlar ve bide kaslı damarlıysa ve azda kafası büyükse yalamadan önce biraz seyretmeye bayılıyorlar saga sola cevirip :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalın Kısa Damarlı ve hafifden Koyu renkli. Bana soracak olursan hoş benim bilek laınlığında ve büyük sıkıntılarım var...
15 Yorumla
Soran+1 yılne gibi sıkıntı kısaysa avantaj kalınlığına değilmi
Cevap sahibi+1 yılBileğine bak ve o kadar kalın olmasını iste ? Çoğu kadın korkuyor. Çap 3.5 ile 5cm arasında ideal. Kısacası Su bardağı kalınlığında.
Soran+1 yılevet baya kalın sen memnun musun peki
Cevap sahibi+1 yılEvet de kızlar memnun değil...
Soran+1 yılyavaş sokarsan bence olur evlenemessinde sen :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen rengi idealdir genelde çoğu bayanın tercihi, sizin tercihiniz nedir?
12 Yorumla
Soran+1 yılçok farketmiyor aslında
Cevap sahibi+1 yılKoyu renk biraz itici gelebiliyor. Vajinada da durum aynı
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalınlık önemli ama asıl mesele o kalınlık ve büyüklükte yani zirvede uzun süre tutabilmek bu arada çikolata ile de yani mukayese etmen ilginç :D
16 Yorumla
Soran+1 yılÇikolata rengi güzel değil mi
Cevap sahibi+1 yılbenimkinin rengi kumral :D kumral da iyi değil mi :D
Cevap sahibi+1 yılama kalınlık önemlidir renk falan onları boşver sen :)
Soran+1 yılGüzel tabiki
Cevap sahibi+1 yılsizler kalın seviyorsunuz kızlar kalın sever bildiğim kadarıyla yanlış bilmiyorum umarım :)
Cevap sahibi+1 yılyaa konuşalım mı sıkıldım bak sohbet falan ne dersin sor aklına geleni yani :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki kalinmis aldigim yorum ise daha iyi oldugu dolduruldugunu hissediyolarmis bunu duydum birkac kisiden ;) yorumu sen yap artik ;)
14 Yorumla
Soran+1 yıldoldurmak tahrik edici demekki peki kalınlığı neye göre ölçülüyorki
Cevap sahibi+1 yılOyleymis cok tahrik olduklarini ic kisma daha cok baski oldugu icin kolay orgazma ulasabiliyolarmis.bunu sormustum bir kiza bas parmakla isaret parmagini birlestirirsin ya oksarken ikisi kapanmiyormus ;)
Soran+1 yılanladım çok sağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne zaman istersen sorabilirsin bana ;)
+1 yılNe veriyim ablama..
13 Yorumla
Soran+1 yılAşkolsun ben bilsem sormam
- +1 yıl
^^
Soran+1 yılbu nedir şimdi hayranın mı
+1 yılcanım iş penisin boyu kalınlıgı deyi,lmkaldıgın erkegin seni nasıl yalaması iş orda kopar denemek istersen yaz göstewreyim
10 Yorumlasen önce bir gizlenme fotonuda koy bakalım sana hangisi gider ona göre söyleriz...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalın, damarları belirgin. başı büyükçe.. adı karabaş...
kafası hariç 18 cm.. dizel... 83 model
beğenmez misin tatlım ?10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ki kara, kalın ve büyük, testisler büyük
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana böle rengi dalak malak kol gibi y**rak cazip olur panpa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. küçügünü seven kadın görmedim hayatımda
12 Yorumla
Soran+1 yıldemekki bir iş var küçük olanlar şanssız demekki
Bunu biz sormalıydık. Senin fikrin nedir?
12 Yorumla
Soran+1 yılben koyu renkten hoşlandım ama bilemicem çok tecrübeli değilim
+1 yılpenis penistir aynı işlevi görür :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır kalın olan makbulmüş o sonuç çıkıyor oda sigara paketi kadar olacakmış :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıklarızda fake kardes bamyana bakıp üzülme
12 Yorumla
Soran+1 yılbayanım ben
Cevap sahibi+1 yılYav he he
Benim ki çikolata rengi gibi, kalın, büyük
00 YorumlaSana nasıl lazım?
15 Yorumla
Soran+1 yıluzunluğu hiç önemli değil anladığım kadarıyla rengide haiff koyu kalınlığı önemli bana şuanda lazım değil hani
Soran+1 yıl12 cm normalmiş
+1 yılSoruya bak ya :/ oha
14 Yorumla
Soran+1 yılsizin ki ne renk
- +1 yıl
Sana ne
Soran+1 yılsoru normal garipsemeyin ama
- +1 yıl
Tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy 11 cm
kalınlık 13cm
rengi koyu kahve10 Yorumla
+1 yıldik tut götüne sok anlarsın!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ki çikolata rengi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKalın, çikolatayı göstereyim mi sana?
Sana ne lazım?
14 Yorumla
Soran+1 yılbişey lazım değil bilgi lazım kalın nasıl olur mesela
Soran+1 yılşanslısın demeki
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?