Ne hisseder nasıl olur?
Bir de erkek zevk almamışsa vajinaya penis girer mi?
Bir de erkek zevk almamışsa vajinaya penis girer mi?
ön sevişmeden, nefis memelerini avuçlamayı bırakıp kızın bacaklarını açtığın o anda kalbin heyecandan duracak gibi kütür kütür atar heyecandan, penisin çatlıycakmış gibi sertleşmiştir, kızın içine doğru dayarsın ucunu daha girmeden ateş gibi yakan sıcaklığını hissedersin penisinin ucunda, bastırırsın kendini ileri lastik balon ağzı gibi kızın vajina girişini delip daracık sımsıkı içinde dibine doğru zorlayarak girerken penisin yanar kavrulur ateş gibidir içersi ve ıslaktır, o sıcaklık müthiş bir zevk hissi verir penise, dibine doğru girdikçe sıcaklık ve darlık çoğalır, bir noktadan sonra sanki kızın içinde farklı bir yere girmiş gibi bir his olur penisin başında, hafiften vakum gibi sanki emer penisin başını, o müthiş bir zevk hissi verir tüm penise, hiç çıkartasın gelmez ama orda beklettikçe boşalacakmışsın gibi hissedersin,.. içinde bekletirken kızın altında inleyip kıvranlamarı ayrı ve çok hoş bir haz verir, memelerini avuçlarsın sıkarsın kızın kalbinin kütür kütür attığını hissedersin, saçlarını sağa sola savurmalarına bayılırsın, öper koklarsın, sonra da boşalana kadar git gel yapmaya başlarsın zevkle, hissettiğin zevk penisten t*şaklara ve tüm belden aşağılarında giderek çoğalır ve bir noktadan sonra dayanılmaz bir hale gelirsin, penisin daha da sertleşir şişer, boşalma anı geldiğinde önce penis şiddetli bir şekilde kasılır 1-2 saniye öylece kaldıktan sonra gevşerken boşalma fışkırma başlar.. o kasılma esnasında kalbin duracakmış gibi şiddetli zevk dalgaları penisten tüm belden aşağılarına yayılır ritmik olarak... iyice sokulursun kıza, alırsın iyice kucağına, basarsın bağrına, sımsıkı kenetlenirsin, öylece huzur içinde uçar gidersin gözlerini kapatıp... işte böyle birşeyy...
Resmen zevke geldim 😂
aman aman sakin ol ramazan günü töbee töbee keşkee yazmasaydımm
Hahaha evlisin sanırın
Evet, evliii mutluuu
Ozaman eşinle cinsel ilişkiniz iyyi
evet elbette, çook iyi, çook zevkli, çoook heycanlı... darısı başına ;)
Amiiin benim kocam da böyle hisseder dimi
Hisseder inşallahh ☺️
Bunlar nası anlatılır yani zevk yaşanır anlatılmaz.
Zevk almasa girmesi ne zevk almayacak olsa zaten uyarılma olmaz bu durum da cinsel organ ufak kalır ve birleşme zaten olmaz
Ufak olunca girmez yani doğru anladım dimi
Kadının dokunmasıyla bile zwvke gelebilir mi peki
cinsel tercihi farklı yönde değilse cinsel organa temas halinde tabi ki uyarılacaktır aksi şekli zor işte kulağına değdim uyarılır mı bacağına bacağım değdi uyarılır mı elim bir anda şeyine değdi uyarılır mı gibi sorular kişinin abazalığına bağlı durumlardır. net bir bilgi yoktur ama cinsel organ dokunuşu net olarak zevkin başlangıcı ve karşıdaki kişiyi isteme dürtüsü olarak uyarılır ve büyür
Sevgilim öpüşürken hep kendine çekiyo bastırıyo hissetmem için mi
Anladım
Tuvalete işersin ya onlarda bir nevi içinde işiyorlar
ne alaka
Cevap
30Cevap
git bir torbaya ılık su doldur bir yorganın altına koy o torbanın ağzını da dar tut diğer elinle sonra yavaşça parmagını sok anlarsın =D= D
😱😵😨😰😪😯😴😇🙊🙈🙉 soruya cevabimi anlatan emojiler
şükela hisseder :D
dikse zevk alsa da almasa da girer sen rahat ol :D
Zevk almadan dik nasıl olur ki
bir kızın hiçbir zaman hissetmiyeceği birşey Anladın?
Derinlik sert sert girip çıkmalar
Vajina darlığı ve islakligi oldukça önemli
Zaten o noktaya gelmişse sonuç değişmez ikisi hasret giderir
İttirirsen girer yani 😄 Zevk alıyorum işte standart seks
açıkcası dar değilse bişey hissetmiyorsun ama rol yapıyorsun
sıcaklık o darlık o gözlere perde inmesi ve islakligi... uffff😊
Zevk alıyordur ki giriyor
girince anlariz, güzel birseydir sanırım
Nutella yemis gibi hisseder.
kızların şu hayatta yaptığı en iyi iştir
Çok güzel anlatılmaz ki bu yaşanır herkes denmeli
Girmediğim için bilmiyorum