Nadir bu milletteki anal sevdası ,
İgrenc birşey , hak yolu varken bok yoluna ne gerek
Ben asla yapmadım yapmamda !
İgrenc birşey , hak yolu varken bok yoluna ne gerek
Ben asla yapmadım yapmamda !
1- anüsün konumu
bulunduğu yer itibarı ile tam bir saklılık, gizlilik ihtiva etmesi. şehvet mücevheri vajina gibi göz önünde olmaması. kadife tüylü ve sedeften iki koca aşk küresinin yarığına ustaca gizlenmiş bir küçük pastili andıran o narin ve kırışık yapısı. putları iki yana ayrıldığı vakit tüm benliğiyle çıban gibi ortaya çıkıvermesi, başvermesi.
2- anüsün lezzeti
bu acıklı mağaranın, bu tepeler arasına sıkışmış cehennem nefesli kaynar deliğin tadı... ıslanmış bir vulvanın ağız buran kekremsi lezzeti yerine tastamam şekerli bir aromaya haiz olması.
3- anüsün direnci
bu sinsi vantuzun kendisini zorlayan barbar kamışa karşı gösterdiği mukavemet, karşı koyma kudreti. tam bir güç savaşı.
4- kamışın içeriye sızma anı
kendisine ait olmayan zevklerin meraklısı bu haysiyet yoksunu kirli çukurun paket lastiği gibi açılıverip penisin kıvrık tepesini sarıvermesi. böylece giderek terlemesi, hafifçe su sızdıran, doyumsuzluktan nemli bir hal alması.
5- ilişki sırasında kadının yüz hareketleri ve canhıraş çığlıklar
içine giren heybetli penisin gücü ile eşte hasıl olan merhamet dilencisi mimikler, kulak tırmalayıcı o sefil ezgi.
6- ilişki sonrası deforme olmuş görünüm
narin deliğin canavarca düzüldükten sonraki içe dokunan o zavallı kızarık ve gevşek hali.
7- içeri boşalma sonrası meninin dışarı sızması
barsaklara fazla gelen çirkin kokulu, yoğun kıvamlı merhemin delikten taşarak anüs çevresindeki minik kılları boğması.
YAPMAYIN SİZ!
ÇÜNKÜ BENDE YAPMADIM.
best cevap için teşekkürler güzel gözlü kız. her ne kadar sahte resim olsada...
Erkekler birleşme esnasında siklerinin kaygan, hareket kabiliyetini azaltmayan ancak çepeçevre baskı hissederek de zevk almaktan hoşlanır. Dolayısı ile erkelerde bir dar gibi a.mcık muhabbeti süregelmiştir bin yıllardır. bir çok kadın, vajinanın ön tarafındaki kaslarını kullanabildiklerinden dolayı, bu kadınların partnerlerinin anal seks isteği hiç / çok olmaz. Ancak Kadın bu kasların yeterince kullanamıyorsa, o zaman erkek daha çok zevk alabilmek için, hem daha dar, hem de kasları daha kolay kontrol edilebildiğinden anal yolu tercih etmektedir.
Bu düşüncemin sebebi, eski sevgilimden kaynaklıdır. Çünkü vajinadan çok zevk alamadığımdan dolayı onunla anal sevişmek daha çok hoşuma giderdi! Vajinasına da girerdim ama en çok anal girerdim!
anal seks = midye/kokoreç.
hiç tecrübe etmemiş olan hep kötüler, hep midesi bulanır; anal seks yapmayı bilen bir erkekle hasbelkader birlikte olduktan sonra da vazgeçemez. bu hep böyledir.
vay be dunya nerden nereye gelmıs hayretler ıcerısındeyım arkadaş evlıler bıle böle şeyler konusamazken sımdı her birbiriyle konusuyor sonumuz vahim
Türk Medeni Kanununda kadınlar için haklı boşanma sebebidir anal seks yapmaya zorlanmak. Eğer kocanız zorlarsa mahkemede hem toplu tazminat hem de her ay çatır çatır nafakanızı alırsınız.
Çok doğru yazmışsınız, bir çoklarına yarar sanırım. Ama sorularıma yanıtınızı bekliyorum.:)
Cevap
30Cevap
Şimdi bana da kızacaksın ama yapan kişiler işi bilenle yaptığı zaman onun tadını aldığında asla bir daha yapmadan duramazlar. Onun zevki vajinal ortgazma göre daha farklı ve yoğundur. Anal yaparken klitorisi de uyararak orgazm olan kadın o erkeğe ne istyerse yapar. Kısacası yaşanan zevk normal orgazmın 1 katıdır ve biraz daha uzundur. Fakat bizim erkeklerimiz analın nasıl yapılacağını bilmediğinden vajina gibi düşünüp sanki orada da bartholin bezleri varmış gibi birden giriş yaptıklarından kızların canı fazla yanmakta ve birdaha yapmamaktalar. Yapılan seks ne olursa olsun kadın sertliği acıyı sevmiyorsa yumuşak nazik olunmalı. Yaşanmak istenen zevktir acı değil.
10 katıdır olacaktı :)
Cidiyim. Ben abartmam. Tecrübeme dayanarak konuşurum. Buradaki gibi eline kız eli değmemiş erkekler gibi atıp tutmayı sevmem. Bilmediğim konuda yorum yapmam. Analı bilen birisi kadınına inanılmaz zevk yaşatır. Yapan varsa buraya yazarsa kızlar olarak görürsün.
Haklısın norge, birde kızlar ballandıra ballandıra anlatıp reklamını yapmıyorlarmı, ona tilt oluyorum.
Şu tabiri kullanmasanız çok daha iyi olur.
Bu durumu güzel cümlelerle ifade edebilirsiniz.
Mesela nasıl dersen ?
Nedir bu milletteki gt sevdası :/
İğrenç bir durum ve tiksindirici. Sonuçta hijyenik değil.
Ancak yinede saygı duymak gerekiyor. Yapana neden yapıyorsun yapmayana neden yapmıyorsun dememek gerekir.
Gt kiminse söz hakkı onundur :/
teşekkür ederim. haram her zaman tatlıdır. yönelmelerinin sebebi bu.
Keyif ve Zevke dayalı olaylarda genel ve kesin hükümler verilmez.
Dileyen zevk aldığı şeyi yapar, yapmalı.
Aynı şekilde nedir bu diye senin zevklerine de karışmak isteyenler çıkar.
Manasızdır.
Dar olması ve şekli diyeyim. Çok ilgimi çekiyor gerçekten ona sahip olmak istiyorum. Yeterince temiz olur ve abartılmazsa neden olmasın diyorum.
Anallık derken? Yumurtalık gibi bişi değil o... Başkasına deme böle :))))
erkek darlığı, kalçaya dokunması vs vs yönünden, kadın neden seviyor bilmiyorum:) herkesin kendi zevki ben yanaşmam zorunda kalmadıkça.
Cut.
Çeşit çeşit geçmişte sapkınlık olarak gördüğümüz şeyleri fetiş diye karşımıza çıkarttılar
Yani kılıf uydurma
Neden istenir bilmiyorum ön yargılarım var ama insanların tercihlerine gak guk diyemem
Bunun suçu sizlerde,Kalçayı olduğu gibi meydana çıkarırsan,erkek ilişki isteyince önden olmaz arkadan veriyim dersen zamanla bu konuya ergenlerin ilgisi artıyor.
Biseksüeller yapıyor bende iğreniyorum yapanlardan.
benim için dedi
Millet uzaya kaçmaya hazırlanıyor siz halen daha saçma sapan işler peşinde.
Sakın yapma. Kocan yapmaya kalkışırsa kumruşahin in dediklerini yap. İğrençlik ya.:(
büyük lokma yut ama büyük konuşma demişler...bu hayatta ne olacağı belli olmaz
Özellikle bayan açısından bir çok sağlık problemine davetiye çıkartır. Büyük abdesti tutamaz vaziyete gelirler. Malat kasları tamamen zedelenir...
Yetişkin içerikli filmleri etkisi var anal sex acısız zevkli ve temizmiş gibi resmediliyor .
afferım adamsın hak yolunuda evlenmeden gırme tamammı canım benım
bizde başına silah dayayıp yapcaksan diye biliyoduk tühh
Yapmadim diyenler bir gundeneyeceklerdeir meraktan yazin bunu bir yere
Ayak ve çorap sorunuz kaldırılmış herhalde:))) e benim hediyem ne olacak, cevap vermediniz :))
ben vajinaldan daha az zevk aldım anala göre daha dar ve boşalabiliyorum diye daha avantajlı geliyor.. :)
ben sevmiyorum ama yapana da karışamam. isteyen yapar isteyen yapmaz. saygılı ve hoşgörülü olmak lazım
idrar yoluymuş bok yoluymuş diye düşünürsek hiç şey yapamayız...kişilerin zevk meselesi bu
hak yolu varken bencede gerek yok ona
başkalarının anüsüyle ilgilenmiyorum
Ha yani vajinal yapıyorsun :D
nike nike yapacan yeri gelince elin mahkum
büyük konuştun bence :D kesin başına gelir :D
ben acıyorum onlara:)
bencede sence ama tercih meselesi
yap mı dediler?
silah dayamışlar kafişinee işte.
yapma zaten
Bayılırım :P
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?