parterinim penisi bayağı küçük bişey içimden çıkıp duruyo o esnada hangi pozisyonlar doru olur bizim için bide derine gitmediği için fazlada zevk alamıyom napıcam ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği seviyorsan sorun olmazsa, değilse ne yapsa sana boş. Bir orta parmağım kadar demişsin, muhtemel orta parmağın 10 cm kadarsa sende minyon bir hatunsun, aşırı büyük penisi olsa sana ancak acı verir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöncelikle orgazm beyinde olan birşeyidir. ve bir bayanı cinsel organına dokunmadan bile orgazma ulaştırmak mümkündür. yeterki erkek becerikli olsun bir dokunuşu bir nefesiyle bile bunu yaşayabiliriz. penis boyu orgazmı etkileyen en küçük noktalardan biridir. isteklerini çekinmeden konuşabilmelisin yatağına girdiğin bir adamla. utanacak birşey kalmamış zaten . sevişmek sadece girçık olaynıdan ibaret birşey değil. akıllı olsun inanılmaz şeyler yaşamak sizin elinizde
924 Yorumla- +1 yıl
Bana bir kadinnin gercek olan orgazmi yani vagnal orgazmi sizin dedigniz gibi dokunmadan yasandiina dair bisey sunnun istediginizi yaparim rica ediyorum kjlaktan dolma bilgilerle insanlar yaniltmayalm
Soran+1 yılakıllıda olamıyo demek ki :( ben buna odaklandığıma göre
yorum güzel saol
Cevap sahibi+1 yılkulaktan dolma olduğunu nereden çıkarıyorsun onu anlamadım . bizzat yaşadım ve yaşıyorum . başka hiçbir yerime dokunmadan sadece boynumun arkasını öperek orada soluğunu hissettirerek ve o noktayı emerek beni orgazma ulaştırabiliyorum. ve bunun gibi birkaç noktam daha var. keşfedebilene tabiki. cinselliği kalıplar içine sokarak yaşamaya devam edin dr-magnum kaçırdıklarınıza inanamazsınız
Cevap sahibi+1 yılsevgili gizlican sana da bu konuda bir önerim olabilir. sevgiline bir öneride bulun ya da bir oyun gibi sunabilirsin bunu. seni birkez orgazma ulaştırmadan içine girmesini yasakla mesela. seni keşfetmesini sağla bir şekilde . ve böylece sende kendini daha fazla keşfedebilirsin .
Cevap sahibi+1 yılbu arada yazmayı atlamısım dr-magnum vajinal orgazmı içeriye birşey girmeden yaşatan başka bir olgu da içerdeki kaslardır. pelvis kasları kasıp serbest bırakarak bunu sağlayabiliriz. saygılar. istersen biraz aç oku araştır.
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler tekadam78 ve gizlican
Soran+1 yılteşekkür ederim arkadaşım böyle bişiyler dememiz gerek onu kırmadan
Cevap sahibi+1 yılkırmadan konuşma kısmı sana kalıyor tabiki ama konuşma konusunda cesaretli ol. sonuçta bunu yapıyorsannız ikinizin de zevk alması lazım. eminim aşarsınız sırf bu yüzden terketmeyi düşünme adamı. yukarıdaki yorumları okudumda. bakma sen onlara
Cevap sahibi+1 yılbu arada bu bahsettiğim kasları geliştirmek için kegel egzersizleri var . nette araştırırısın . onları yapmalısın . ilişkide zevki inanılmaz arttıran bir yöntemdir. hem erkek hem bayan için. iyi geceler
Soran+1 yılterk etmeyi düşünmedim zaten birlikte mutlu olcağımız bir çözüm arıyorum. çok teşekkür ederim sana çok yardımcı oldun içimi rahatlattın inşallah aşarız
Cevap sahibi+1 yılyaş tecrubeyi getiriyor :D
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevap için ayrıca teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılçok okuyup araştırırım ki sadece cinsellik değil her konuda. yapabildiklerimi bir adım daha geliştirmeye uğrasırım . keyifli bir yaşam sağlıyor insana :)
Soran+1 yılben teşekkür ederim sayın hemcinsim değerli bilgilerinden dolayı
Cevap sahibi+1 yıldeğerini bilen biriyle birlikteyim neyseki :)
Soran+1 yılsana da teşekkürler
+1 yılereksiyon halimi 10cm gerçekten öyleyse az. Bacaklarını omzuna at öyle yapın o olabilir veya kaşık pozisyonunda vajen büzüşeceği için daha çok zevk vermesi lazım, derine gitmesine gerke kalmaz. Senin üstte olduğun pozisyonlarda mesela klitorisi okşayabilirsin. Daha bir çok pozisyon denenebilir.
06 Yorumla
Soran+1 yıliçimden çıkıyo asıl sorun bu ereksiyon 10 cm :(
- +1 yıl
ya bu içinden çıkma meselesi büyük penistete oluyor ki abartma bence. İşin ilginci ufak tefek marevrayla tekrar giriyor.
Soran+1 yılama bu çok sık çıkıyor bir iki üç hop penis dışarda yani
- +1 yıl
yukarda saydığım pozisyonları dene, misyonerde ekleyebilirsin. Daha eklenebilir buna yönelik pozisyon.
Soran+1 yıltamam çok teşkler
- +1 yıl
bir şey değil.
aslında penisin boyunun hiç bir önemi yok. kısada olsa işlevi önemli. sana zevk veremiyorsa ya sen doyumsuzsun sana köklemesini istiyorsun, ya da sevgilin sevişmesini bilmiyor senide zevke getiremiyor
28 Yorumla
Soran+1 yılher ikiside
Soran+1 yıl:)))) başka çare yok diyosun
Soran+1 yıl:) ayrılırım o zaman sevgiliyi napayım
Soran+1 yıliçim karardı :( saol yorum için
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. gidin bir x shop a şapkalar var orda uzatılmıs olanlardan alın ve keyfinize bakın :) yok ben canlısın istiıorum dersen adres belli
14 Yorumla
Soran+1 yılnası şapka? ben böyle bir şeyi ona nasıl söylerim hemde
Soran+1 yılnetten bakıcam saol yardım için
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu pozisyon sıkıntını alır link
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. 8 cm derinliğe inmesi lazım senin orgazma ulaşabilmen ve zevk alabilmen için ama 10 cm ile pozisyonlardan dolayı bu çok zor. sanırım mutlu bir beraberliğin olamayacak geçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde 10cm fakat benim ereksiyon sert ve kalınlığı 12 cm sorun olacak sanırım ama bende bacaklar omuzda bir hareket var onu düşünüyorum?
211 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik yaşamadınmı sen hiç?
Cevap sahibi+1 yılhayır ve korkumda bu kadın zevk alamazsa ama ben güveniyorum ereksiyonda soru nyok demir gibi sert ve yukarı doğru eğik böylesi daha iyimiş vajina duyarlarını eğim olunca daha iyi uyarırmıs ama denemedim.sen gerçekten aşıkmısın bu adama?bırakacakmısın?
Soran+1 yılseviyorum biz 2 yıldır beraberiz son bir aydır bir şeyler yaşadık bunun için bırakmakda istemem ama üzülüyom çok
bide çok sertde deyil anlıyormusun?
Soran+1 yılya çok saol linke bakıcam hemen. aynen dediğin gibi oluyo haklısın bide stres oluyorum şimdi çıktı çıkacak diye. sende sorun olacağını sanmam hiç
Cevap sahibi+1 yılbu sitede her yazılanada güvenme gerçekten senin ruhunada hitap etmeli erkek, mesela sevişirken sana çok iyisi devam böyle dese seni motive etse?sen otomatik kendini çok iyi hissedersin ben eşime öyle yapacağım sürekli güzel sözler.ben sizde asıl sorun yumusak olup ereksiyonu kaybetmesi olduğunu düşünüyorum yaşıda 42 dimi?ben 23 aramızda 19 yaş var bende bir kayıp olmaması normal birde kalınlık demişsin benimki iki parmağını birleştir o kadar kalın
Soran+1 yılyok romantik duygulu biri sevdiğim çok şey var 2 yılı güzel yaşadık onunla motivede ediyor ama işlev malesef:(
seninkinin kalın olması iyi bişiy kalınlık boydan daha önemli aslında ama bunda oda yok ben çok garipsedim biliyomusun öyle ufak tefekde deyil boy pos falan
Cevap sahibi+1 yılkalın ve birazda yukarı eğri birde birşey daha var, ben yapay denedim 1 dakikada 100 kez gidiş geliş oldu toplam şöyle birşy ben fitimdir hızlıymdır, yaparken elim kolum rahat durmaz eşimi evirir çevirir sürekli hakimiyet yaparım güveniyorum kendime aslında ama görünce yinede tırstım bende
Soran+1 yılsen tırsma durumun seninkine benzeyen tek yanı boyu. teşekkür ederim yanıt için sana dilerim çok mutlu olursun sen
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler fakat ne karar alırsan al mutluluğunu düşün iyi insan bu devirde az önemli ama orgazm de önemli karar senin umarım doğrusunu verirsin ve mutlu olursun iyi düşün derim saygılar..
Soran+1 yıldüşünücem çok teşekkür ederim
+1 yılSen üste olursan kolaylıkla zevk alrısın ve ön sevişmeyi uzun tutmalısın zevk almak isiyorsan anca bu sekilde zevk alırsın gibime geliyor
10 Yorumlaterket kızım ne uğraşıyorsun? Bamyadan patlıcan olmaz
30 Yorumla
+1 yılyaklaşık kaç cm boyu? parttnerin spor yapıyor mu, kalbi saglam mı? yeterli kan gitmiyor anlaşılan. bir doktora göründünüz mü?
sizin yaşınız kaç bu arada?12 Yorumla
Soran+1 yıldaha kendi aramızda bile konuşmadık konuyu :(kalbi felan sağlam sorun yok sağlıklı ben 32 o 41
- +1 yıl
malum erkeklerin ileri yaşlardaki sorunudur ereksiyon problemi. fakat henüz erken gibi. bir sağlık sorunu olabilir ya da piskolojik bir neden. en basidinden konsantrasyon olamıyor olabilir, rahat olamıyodur.
cinsellikte istekli mi peki? genelde sizmi istersiniz o mu?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmasaj yap cekistir dur uzasin diye ama yok uzadikcada incelige vurur oda olmaz ya da en cengaver haldeyken kaliba alin kücük enisteyi yani alciya ve 40 gün bekletin.(sorumluluk kabul etmem ama)
00 YorumlaSen doyumsuzdun bence sana köklemesini istiyorsun bir yerde oda olmuyor anladığım kadarıyla
00 Yorumlaklasik misyoner ve bacak omza ama yoksa yoktur yapacak bişey, sizi başka şekillerdede tatmin etmeyi öğrenmeli parmakları ve diliyle :) ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya canım uzak doğuda 10 cm kral gözüyle bakılıyor , siz ne kafasıdnadsızınz hala :)
21 Yorumla
Soran+1 yılo kızların kendide minyon ama:)
doggy olmaz misyoner olur , sevgilin sırt üstü yatsın üzerine otursan olur bacak omuza olur
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam saol
cowgrıll pozisyonunda hepsini alacağın için en uygunu
011 Yorumla
Soran+1 yılo nası bişiy?
Soran+1 yılöylede çıkıyo ama ya:(
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
Soran+1 yılsevgilimimi değişeyim :(
Partnerin kilolu sanırım :) Acil diyet yapmaya başlasın
00 Yorumla
+1 yılbuyuk olanını bul ıyısı mı yoksa sıkıntın yuzune yansır cabuk yaslanırsın
06 Yorumla
Soran+1 yılayrılayımmı bu yüzden :(
- +1 yıl
orası senın bılecegın sey
- +1 yıl
kadınların boslugunun dolması lazım yoksa hep boyle boslukta hıssedersın kendını ..)
Soran+1 yılevet ya içim boş kalıyo resmen sevişirken
- +1 yıl
...) yanı sex karsılıklı ıstek ve tatmınle guzeldır
- +1 yıl
adam olanın malımı küçük olurmuş yaaa. bizdeki malı görseler dudakları ucuklar valla aglarlar resmen
bacak omuzda en iyisi yani misyoner... benimkide küçük 14 cm ama kalın
00 Yorumlabelki vajinan geniştir ondan çıkıp duruyordur
39 Yorumla
Soran+1 yıl10 cm iyimi peki vajinamda geniş değil ama ya :(
Soran+1 yılne peki sorun sence?
Soran+1 yıliçimden sürekli çıkması çok canımı sıkıyo ama. nasıl bakayım yardım et akıl ver o zaman
- +1 yıl
Kısalıktan ziyade incede sanırım kız ondan da dert yanıyor ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik düşünüyomusunuz?düşünmüyosan başkasından yardım alabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyordum:(
Cevap sahibi+1 yılilerde sıkıntı olur biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılyaş kaçtı
Soran+1 yılbiliyorum şimdide sıkıntı ki zaten..ayrılamakda istemiyorum bu yüzden ama
Soran+1 yılben 32 o 41
Cevap sahibi+1 yılama başkasını bulmanda sorun olur,onunla evlenebilirsin isteğin çok olursa başka türlü tatmin gerek kendini anlarsınya
Soran+1 yılyok ya başka türlüsüde olmaz evlendikten sonra
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın bunlar artık doğal konuşarak anlaşırsınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç cm?
bu tür durumlarda genelde misyoner iyidir derler00 Yorumla
+1 yılya arkadas dibinemi yandınız:))
00 Yorumla
+1 yıl10 cm mi? Kaç yasındaki sevgilin?
02 Yorumla
Soran+1 yıl41
- +1 yıl
ben 22 yasındayım 16cm oluyor max hesap et sorunu işte :D
+1 yılKucak ve, bacaklarını omuzuna dola.
00 Yorumla
+1 yıldeğiştir dicem de sor be seviyorsun da şimdi
04 Yorumla
Soran+1 yılbunun için değiştirilmez seviyorum hemde çok ii biri
- +1 yıl
o zaman yapıcak birşey yok ufak mufak ne yapacaksın :) ne kadar ki 10 cm mi
Soran+1 yılsanırım o kadar ya hepsini ağzıma alıyorum düşün yani :(
- +1 yıl
hadi ya desene bendekinin yarısı kadar haline yazık ama sende şu hakkını kullan derim Fuckbuddy bulabilirsin tercih tabi
Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. eşinmi sevgilinmi bu
23 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim
Soran+1 yılcinselliğe gelinceye kadar evlilik ciddi düşündük aileler bile tanıştı ama şu an napıcam bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu bulamayanlarda var
00 YorumlaSelam. Son durum ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbe estağfurullah.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç cm ?...
04 Yorumla
Soran+1 yılen fazla 10 cm hatta yok bile
Cevap sahibi+1 yıldoggy pozisyonu ya da sen hep üstte üstüne oturarak git gel yapıcaksın :S
Soran+1 yıl:( saol anladım
Cevap sahibi+1 yılrica
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçük derken kaç cm?
147 Yorumla
Soran+1 yıl10 cm falan sanıyorum
Cevap sahibi+1 yılolur mu ya, yanılıyorsundur, o erekte hali değildir. ölçtün mü?
Cevap sahibi+1 yılsanmam bu kadar olsun.ölçmediyse yanılıyordur, en azından 13, 14 tür.
Soran+1 yılarkadaşlar ya orta parmağım kadar yok bile ya cetvellemi ölçeyim :(
Cevap sahibi+1 yılhiç duymamıştım bu kadarını. Normalde 15 falan değil midir?
Soran+1 yılnormalini bilmiyorumda bu çok bamya kadar ya :(
Cevap sahibi+1 yılSoran: Daha önce birlikteliğin oldu mu?
tekadam78: geneli ne peki boyutun, en çok rastlananı, olanı?
Soran+1 yılevet oldu tabiki yoksa küçük olduğunu anlamazdım bile
Cevap sahibi+1 yıldiğeri ne kadardı?
Soran+1 yılkalında değil ya
Cevap sahibi+1 yıltekadam78: Ya ben eşiminkinden şikayet ediyordum acıtıyor diye, şimdi etmeyeyim daha.
Soran+1 yılya siz kendi aranızda muhabbet etmeyin bana yardım edin ben napıcam sayın gizli ve tekadam78 ?
- +1 yıl
Soran: Çocuğa söyleme hayata küser bide psikolojisi bile bozulur hatta intihara kadar gider sende vicdan azabı duyarsın fantazi deneyin ;)
Soran+1 yılsöylemiyom zaten sorun yok gibi davranıyorum
Cevap sahibi+1 yılne yapmayı düşünüyorsun soran? Zor bir durum. Daha öncekinin ne kadardı diye sormuştum.
tekadam78 ıslaklık sorunu değil.
Cevap sahibi+1 yılDerin pozisyonlarda oluyor ağrı tekadam78
Cevap sahibi+1 yılevet eşimde öyle diyor bir yerlere dokunuyor sanki diye. Boyutla alakalı belki de. Sorundaki gibi olsa acıda olmaz. Sizin boyut ne kadar? Eşimle benzerseniz bundan kaynaklı olabilir
Soran+1 yıl:))) güldürdünüz beni arkadaşlar ben minik diye ağlıyorum siz fazla uzun diye
Cevap sahibi+1 yıl1cm fazla. Acı oluyor mu genelde?
Cevap sahibi+1 yılSoran cevaplamadın önceki beraberliğinizin kinin boyutunu.
Cevap sahibi+1 yıldoogyde sıkıntı.
Soran+1 yılsayın gizli ölçmedim bilmiyorum önceninkini ama küçük deyildi yani.
Cevap sahibi+1 yılne yapmayı düşünüyorsun soran gizli bayan? Ona diyemezsin, psikolojisi bozulur. Nasıl aşacaksın bu durumu? Daha önceki ilişkinde zevk alıyor muydun?
Tekadam78; burası daha iyi. Bu arada kimi kısa der, kimi uzun şikayet eder. Eşin normal doğum yaptı mı?
Cevap sahibi+1 yılbelki vaji normalden sonra genişliyormuş ya etkisi olmuştur acımamasına diye.
Cevap sahibi+1 yılüstte boşalma olmuyor ki acı oluyor. Oral, klitoral mı boşalıyor eşin genelde. Bu arada soran kusura bakma kapladık sorunu ama idare et artık:)
Cevap sahibi+1 yılyatıyor musun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılpartnerin kilolumu?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhmmm her 5-8 kilo arasi penis yaklasik 1 santim uzarmis
bu sadece penisin ustundeki yagli kismin azaldigindan degil gobegin alt kismini ve penisin ustundr kalan kismi tutan kaslarin zayiflayinca eskisi kadar siki olmamasindan penisinde hafif disari cikmasina sebep olabiliyo
yani normal kiloluysada boraz zayiflasa uzayabilir
keske kilolu olsaydi iyi bir rejimle ikinizde mutlu olurdunuz
yaslandikca ereksiyonda hem sertlesmede hemde tam uzunluguna ulasmasinda skinti olabiliyo
sigmadi yazdiklarim
Soran+1 yılevet yaşında etkisi var penis boyu deyişmaz tabiide birlikte mutlu olacağımız yollar posisyonlar bulmak amacındayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılmisyoner,doggy
00 Yorumlasen üstte olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 çok az :(
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!