Bugün genç yakışıklı uzun boylu esmer zengin işadamıyla deli gibi seks yaptık 3 4 posta oldu sizce de anal seks zevkli mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAylardır cevap verdiğim ama bitmeyen soru...
Anal konusunda çok bilgi kirliliği var. Ve çoğu uyuduruk kaynağı olmayan bilgiler.
Özetlemek gerekirse:
Anüs çevresinde yoğun miktarda sinir ucu bulunur. Burada bulunan meisener cisimciği dokunma hissinin taşır. Bu sebeple ciddi zevk verir
Usulune uygun yapılan anal seks, her iki tarafa zevk verir.
Ve doğru bir şekilde yapıldığında sanılanın aksine bir zararı yoktur.
Bu konuda çok fazla yalan yanlış bilgiler dolaşıyor. Bu konuda doktorlar , işin uzmanları bile olaya yanlı yaklşıyor.
Özellikle dini hassasiyetleri olan ya da geleneklere bağlı meslektaşlarımız bu konuya çok karşı ve bilimsellik adı altında bilimsellikten uzak şeyler uyduruyorlar...
Bu konuyla özellikle ilgilenen ve bu konuda veri toplamış bir hekimim.
Eğer her iki partner istediği zaman, bir zorlama ya da anatomik bir bozukluk yoksa anal seksin bilinen ciddi bir zararı yok.
Bu konuda ortaya atılmış en büyük iddialara bakalım.
1. Anal seks dışkı kaçırmaya neden oluyor söylentisi: bu konuda tek bir bilimsel kaynak ve veri yoktur. Eğer kadın da istekli ise bir zorlama olmadan uygun şekilde yapılmışsa sfinkter seks sonrası eski haline döner. Ve bu işlem bir kaç gün arayla devamlı tekrarlarsa bile kalıcı bir açıklık oluşmuyor. Eğer öyle olsaydı pasif geylerin ve travestilerin hepsinde bu sorun olmalıydı. İlk hekimlik dönemimde gördüğüm 20 küsür travestide böyle bir durum görmedim.
Yine kadın hastalarımdan da aldığım geri bildirimler bu konuda böyle bir durumun olmadığı yönünde.
2. Makat çatlağı meselesi: anüs cinsel ilişkiye hazır değilse zorlama ile yırtık oluşabilir. Bunu bazı insanlarda sert dışkı ve ya kabızlıkta da görebiliyoruz. Aynı durum anal seks için de geçerli. Eğer anüs buna hazır değilken kayganlaştırıcı bir jel ya da sıvı kullanılmamışsa zorlamaya bağlı çatlak yırtık oluşabilir. Bu da acemi partnerlerde görülen bir şey.
3. Dini boyutu:
Konuyla ilgili İslam kaynaklarındada ihtilaflı tartışmalar olup işin ehli olmadığım için bir şey söyleyemeceğim.
Ek soru varsa alabilirim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hayatimda 1 kere denedim oda arkadas apartmani inletmeye baslayinca vazgectim. ve bir daha yapmadim kimsedende istemedim. bence kadinlara bu olay yakismiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılerkeğe mi yakışıyo
Soran+1 yılbencede öyle ama bakireliğe önem verilmeli
Soran+1 yılSorum belli ne uyuşmadı
Arkadaş yattığın adamı ovmek içinmi sordun yoksa busekilde biri düşer mi diye düşünen mavi limisin... fesuphanallah
01 Yorumla
Soran+1 yılkendimi övmek için
+1 yılCanım bir travestiyim ve hayatım anal seksle geçti. Vajinaya göre penisin girdiği yer daha dar olduğundan dolayı bu durum erkeğe çok haz verir. Hatta anala alışan erkek bir daha vajina ile seks yapamaz derler. dar anala alşmış erkek, vajina ile ilişkiye girince sanki boşlukta gidip geliyor hissi yaşıyorlarmış. Bana gelip gidenlerin özellikle evli adamların ortak görüşü bu şekil. Ama bilemem müdavimlerim bu şekil söylüyor.
516 Yorumla
Soran+1 yılanladım evet bide kalça güzel olunca bayılıyorlar anal sexe.. sürekli anal seks yapmanın sana zararı oldu mu
- +1 yıl
Soran+1 yılanal seks zor olmuyor mu sürekli
- +1 yıl
ben travestiyim anal seks dışında bir şansım yok. Ama bundan zevk alıyorum.
- +1 yıl
Travestı hanfendı kusura bakmayın ama sıze gelen erkegr sızde cakıyormusunuz
- +1 yıl
Sürekli yapınca sana bir zararı oluyor mu ne kadar da bir yapıyorsun
- +1 yıl
Ben 6 yıldır haftada 3 4 gün her seferinde 2 kez yapıyorum
Hiç bir şey görmedik - +1 yıl
@Doktorunuz1989 biz de şimdilik haftanın birkaç günü yapıyoruz ama o kadar çok yorum var ki beni korkutuyor bu yorumunuzu görünce biraz rahatladım gerçekten herhangi bir genişleme oldu mu peki
- +1 yıl
@Hdidkdodkskdjc zorlama olmadığı sürece bir genişleme olmaz
İki taraf da hazır olduğu ve koordinasyonlu olunca sorun olmaz - +1 yıl
@Doktorunuz1989 çok teşekkür ederim
- +1 yıl
@Hdidkdodkskdjc Abi pislikmisiniz aq sictiginz yerden iğrenç a*k
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 12,5b cevap paylaştı. Anal uygulamayı da cinselliğin içine sokmayın. Cinselliği de pok ettiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılorta yaşları geçtınmı gotunu tutamayacaksın :D vayy zengın olmak vardı hayatta daha kolay bulurduk sızden
14 Yorumla
Soran+1 yılyıllarca yapıcak halim yok mantıkklı düşün gayler hiç tutamaz o zaman
Cevap sahibi+1 yılonu da onlar düşünsün
Soran+1 yılbeyinsizz zevk için her hafta yapan evliler var onlar imsan değil mi ne canımsın
Cevap sahibi+1 yılbakalaşmana gerek yok rebbıyesızlık yapma kım kımı becerıyorsa becersın yapacaksan sende yap
yap yap yaşlandiginda hastanenin ortasina s. ican bir teyze vardi onun gibi olursun
757 Yorumla- +1 yıl
AhajahahgFkfsghj
- +1 yıl
Şişli etfal
Soran+1 yılLol ömür boyu olcak iş değil zevk için önden arkdan da yapanlar var. Ayrıca gayler ayvayı yedi o zaman ufak at da civcivler yesin sen onun gibi ol
Soran+1 yılÖnden de veririm sen kendine dert yapma basur ol
- +1 yıl
Ne kadar ücret verdi adam
- +1 yıl
Bağırsakları dağıtmayı göze aldıysa iyi kazanıyodur bu 😀
- +1 yıl
Ne bileyim ya gecenin 4'ünde site trolleyecek kadar ne yaşıyo bunlar 😀
- +1 yıl
Ben de 😂😂
Soran+1 yılsenin saç telin kadar adam tanıdım ya aç köpekleri
Soran+1 yılo teyze yoksa anan mıydı annen bilir ücret almayı annana sor açlıktan ağzınız kokuyo boklar
Soran+1 yılbeyinsz fakirler beyniniz yok altımızda çalışmak için köpk gibi götümüzü yalıyosunuz bizim gittiğimiz cafelere gitmeye bir maaşınız yetmez acıyorum sizin gibilere bide kendinizi bişey sanmanıza
Soran+1 yılben tercümanım öğrenciyim 4 dil biliyorum sürüngenler
- +1 yıl
Dayımın şirketine muhasebeci yapalım seni de para için iş adamlarına namusunu şerefini satma...
Soran+1 yılaptal senin kıçıkırık şirketini napıyım ben zaten zenginim sonradan görme 4 dil biliyorum diyorum muhasebeci diyosun beyinsiz :D
Soran+1 yılpara için anca anan namusunu satar herkesi anan sanma
Soran+1 yılya sevgilimin koca fabrikası var dayının kıçırık şirketyle övüncek kadar eziksiniz kendini zengin sanan güzel kardeşim kısa boylu çirkin ecüş bücüş suratlısınız türk erkekleri çok basitleştiniz
- +1 yıl
Zengin olsan kendini ıspatlama çaban olmaz rahat olursun burda gelmiş bize dil döküyosun g. tten yemiş o. rospu seni. İş adamlarını seviyosan dayımın altına da gir. 😀
Soran+1 yılergen seni çıktığın yere geri sokar benim dediklerimi anlamak için 40 fırın ekmek yemen lazım ayrıca güzel kardeşim oldığunu bu kadar belli etme sen türkçeye uygun klavye kullan sonra türkçeyi savun
Soran+1 yılyoo zenginim sizin gibileri ezmek hoşuma gidiyo rahatım zaten size laf sokunca hoşuma gidiyo
Soran+1 yılbacım anandır pc kurusu sen de götten yemek için yanıyosun güzel kardeşim ondan bu çıldırmaların sana giren çıkan ne
Soran+1 yılsen dayının parasıyla övüncek kadar alçaksın yazık lan :D güzel kardeşim baban ne aç köpekler karnını doyur önce sen
- +1 yıl
Bunun deliği gevşemiştir lastik gibi s. kmem ben bunu anca tasma takar s. kimi t. şaklarımı yalatırım 😅😂
Soran+1 yılsana gayet iyi giriyo almak istemiyosun güzel kardeşim tipsizler zenginim ya aç köpeği benim zaten arabam var
Soran+1 yılonunda arabasına binerim sizin gibi aç ay sonunu nasıl getircem diye direnen çulsuzlara mı vercektim Zengin erkekleri köpek gibi kıskanıyosunuz
- +1 yıl
Bro yazık lan arabam var zenginim dil biliyorum beni de görün adam yerine koyun diye yalvarıyo 😅😂😂
Soran+1 yılhadi ordan lan fakirler iğrençsiniz tamam vericem para ağlamayın
Soran+1 yıltürk erkekleri iğrençsiniz sizi bu sitye gelip ezmek inanılmaz bir haz
- +1 yıl
bir şişe viskiye g. t verir böyleleri bunları satın almak kolay bir miktar nakite köpeğin o. rospun edersin
Soran+1 yılbir kere açsınız fakirsiniz yemeğe ekmeğiniz yok arabanız yok tipiniz yok cahilsiniz kısa boylu yamuk suratlısınız sevgilimi köpek gibi kıskanın itlerrr
- +1 yıl
Aynen bro ben de ayıktım cümleler falan ortaokullu cümlesi yazmayalım havlasın 😀
Soran+1 yılingilizceniz brodan oluşuyo😂 sen dayının poponu yalayarak bir yere gelmeye çalışan bir köpeksin kaç kere dayının taşşağını yaladın. ben sizi adam yerien koymuyorım canım kardeşim anandır
Soran+1 yılherkesi anan sanma pazarlamya devam et kira paranızı ödemek için ananı satıyosun aç köpekler benim aldığım şeyleri sülalen kendini satsa alamaz
Soran+1 yılsenin içtiğin viskiyle kör oluesun sahte almaya paran yeter anca sürüngenler
Soran+1 yılacıyorum size
- +1 yıl
Bro laf sokmak için değil bu defa cidden acıdım karıya. Kişilik kazanmaya çalışıyo bizden onay bekliyo. Şuyum buyum falan diyerek. Allah yardım etsin ne diyim.
Soran+1 yılhurenkinder sie sind richtig DUMM
Soran+1 yıldayının parasıyla hava atan kişilik kazanmaya çalışan ya ruh hastası. Allah sana yardım etsn
Soran+1 yılAllah sizi kahretsin
Soran+1 yıltürk erkekleri olarak çok çirkinsiniz kısa boylu bok suratlısınız kürt erkekleri sizi eziyo
Soran+1 yıleşşek suratlılar
Soran+1 yılsiz şimdiden ay sonunu düşünün aç köpekler hem çirkinsiniz hem fakir HAHAHA
- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıladam için zevkli senin için değil kendini kandırma
nigün yırtıp kanatırsan zevki tadarsın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen zevk aliyorsan bize no sıkıntı istersen iki tane birden girdirelim 😐
00 Yorumla
+1 yılDomates kabuğu bulaştı mı iş adamınınkine
11 Yorumla
Soran+1 yılNeinn çok temizim ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal candir tatlimm :)
38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılewli oldugum icin tecrube dogaldir :)
Cevap sahibi+1 yıl4-5
Soran+1 yılbencede çok hoş biraz acılı haftada 4 5 kez mi yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılewtttt
- +1 yıl
popona guc katsın kocan😂 4 5 artık kanalızasyon kapagı gıbı olmstur o got
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen zevk aldın mi fakecan arkadan?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılArkadan aldın zevki öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılLavmsn yaptın mi önceden?
Soran+1 yılyoo yapamam onu
Cevap sahibi+1 yılLavman yapmazsan domates kabuğu çıkar ama yavrum 😂
+1 yılhayal dünyana hayran kaldım Hakan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kadın için olmaddığı kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal candir anus yalamak daha guzel bence
08 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılqq1122qq bir defol ya kizin gotu guzelse deligini yalayip emip sevmek harikaa
Soran+1 yılevet kalçam güzel ve yalıyolar
Soran+1 yılhımmm evet
senin yer nerde
01 Yorumla
Soran+1 yılyer
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana ve partnerine bağlı.
00 Yorumla Yapilmaz follos olursun
10 Yorumlacıkk sevmem
00 Yorumla
+1 yılYok yapmayın uzun sure
00 YorumlaZevke göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Zevklidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. zevkinize bağlı
00 YorumlaAsla yapmam
00 YorumlaZevk aldin mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyap da gör gününü
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı