Mesir macunu yedim başım belaya girdi, ne yapmalıyım?

Bu sabah kız arkadaşım bize ders çalışmaya geldi, 1 haftadır birbirimizi tanıyoruz ve el ele tutuşmaktan ötesi olmadı. Bana da arkadaşlarım doğum günümde mesir macunu almıştı esprisine. Baya da fazla almışlardı. Bende açım, kız gelecek ne yapsam ne etsem derken bu mesir macunlarını komple yedim. Yedikten hemen sonra kapı çaldı bir açtım kız arkadaşım. Neyse geçtik odama, çalışıyoruz evde de kimse yok derken bana bir haller olmaya başladı. Kız arkadaşımda etek falan giymiş içimden diyorum saldırsam ne olur falan bir yandan da saçmalama sen bu değilsin diyorum. Öyle böyle derken yarım saati devirdikten sonra ben daha fena olmayan başladım. Kız arkadaşım lavobo nerede dedi işte tarif ettim gitti, gelirken aaaa bu ne dedi yerde ki fotoğrafa eğilmesi ile benim Allaaaah diye saldırmam bir oldu. Ben yemişim bir orduyu Rus kızları için Rusya fethettirecek kadar mesir macunu sen neden eğiliyorsun etek varken. Neyse bunu tuttum gel lan falan dedim. Şaşırdı ne yapıyorsun sen falan derken ben buna saldırdım. Tam o işi yapacakken bir an vicdan azabı çektim ve durumu anlatıp gitmesini istedim.

Çok pişmanım keşke mesir macununu yemeseydim diyorum gözüme uyku girmiyor ve duvardaki deliklere halleniyorum. Bunun etkisi nasıl geçer sizce duvar fikri güzel mi?
Mesir macunu yedim başım belaya girdi, ne yapmalıyım?