Soruyu okuyup algılamakta zorluk çekiyorsanız, zeka takviyesi yapın.
Klitorise sürtünerek yaşanan seks ile vajinaya girerek yaşanan seksten duydukları haz aynı mıdır?
Soruyu okuyup algılamakta zorluk çekiyorsanız, zeka takviyesi yapın.
Sürtünerek biraz daha geç boşalırsın o avantajı var mesela. daha çok vakit ayırırsın boşalana kadar aşk oyunları daha çok yaparsın. Ya ergenliğe ilk girdiğim sıralar çok yapmıştım sürtünerek o zamanlar çok zevkliydi. Ama karşında bekaret sorunu olmayan bir kadın var mesela içine girmeden yapamazsın genelde. Ama şuda bir gerçek aslolan sevişmedir, kadının her tarafını ger sadece vajinası kalsın sok desen çoğu kişinin işine gelmez. Vajinaya girerek yapınca spermler yanarak çıkıyor genelde ayrı bir zevk veriyor.
mast.dan zevkli olduğu kesin, penisin uç kısmı en etkilenen yeridir. Birde alt bölgeside öyle vazo deferens denilen sperm atan kanal penisin alt kısmından geçer, sürtünerek güzel zevk alınır. Ama arkadan girip sürtünecekse alt bölgeye deyen bir şey olmazsa zevki azalabilir.
hayır değildir
sürtünerek farklı bir hazdır, susamış gibi damla damla suyu içmektirr
vajinaya girerken kana kana içercesine haz alıyorsun
vajinal sex daha haz vericidir, erkek kadın ruhundan anlıyorsa kadının her noktasından zevk almasını bilir yaşatır...
Cevap
19Cevap
elbette aynı değil sürtünmek yanında çok basit kalır, içine girdiğimde o sıcaklık ve onu becerme hissi tam manasıyla yaşanıyor sanki başka bir boyuta geçiyorum,onun o dar yerindeki her noktanın tadına bakmak için daha da bastırmak onu bağırtmak ağlatmak istiyorum
Erkek vajinaya girişten zevk alır doğal olanı bu ! Sapıkca düşünceleri olanları istisna tutyorum... Diğer haller ise kadınların düşünce ortamına giriyor... Sürtünmeden daha çok zevke alanı da var,vajina dan alanda... Bunu da ks da öğrendim :)))
aslında bu soruyu bir erkeğin sorması lazımdı tam tersi şekilde...biz girmekten daha çok zevk alırız..ama..kızlar hangisinden hdaha çok zevk alıyor merak ettim..şimdi klitorisi öpsek ya da oraya sürtünsek filan ya da içeriye girsek hangisinden daha fazla zevk alır bayanlar..
iyi bir kitabin kapagina bakmakla okumak arasindaki fark. liseli jargonu surtunmek )
Tasvir et diyorum işte ben de, aynı değildir, aynı olduğunu düşünen de olabilir, ama farklılıkları tasvir etmeniz açısından sorulmuş bir soru bu. Cevap ise evet farklı, sence öyle değil midir tarzında abuk bir şekilde geliyor. Soruyu okuyup algılamakta zorluk çekiyorsanız, zeka takviyesi yapın.
Zeka testine ihtiyaç duyduğuna göre, bunu kendine kanıtlama çabasına girdiğine göre spastiğin en önde gideni olduğunu da biliyorsundur. Ben zevkin tasvirinden bahsediyordum, ilişkinin genel tasvirinden değil. Bir kitabın iyi olup olmadığını kapağına bakarak anlayamazsın.
bir: ben teste ihtiyac duymadim farkedenler yapmis zamaninda. iki: cevaptaki de bir zevk tasviri zaten. Iyi bir kitabin kapagina bakarak dogru, hicbirsey anlamazsin ya da belki gorsellik biraz hosuna gider ama okuyarak gercekten zevk alirsin. Gercekten anlama problemin var. Ciddi soyluyorum. Umarim hayatta idare edebilirsin bu kadariyla
"İyi bir kitabın kapağı" diyorsun hala, "iyi" de bir tasvirdir, ve bir kitabın kapağına bakarak "iyi" olduğunu anlayamazsın. Ama sen kitabın kapağına bakarak "iyi bir kitap" analizi yapabildiğini öne sürüyorsun. Senin kendini anlatma problemin var, ki ben hafif otizm olarak değerlendiriyorum. Cevabın ise çok genel bir seks tasviri, ama aldığın zevk ile ilgili yeterli açıklamaya sahip bir tasvir değil. Umarım tedavi olmayı reddetmez, ve en kısa zamanda düzelirsin.
İlk başta sürtünerek ıslanmasını sağlayacaksın , zevk alacak , ondan sonra da içine gireceksin.
Bence kadın zevki nasıl onu merak ediyorum ben sürtünmeyle mi vajina içine girmeyle mi daha çok zevk alırız :/ (bakireyimde)
Yok öyle bir dünya. Et ete değecek. İçine gireceksin...
af edersin ama bize geri zekalı muamelesi yapıyorsun, ama soruyu yine bize soruyorsun bu nasıl bir ironi ?! hiç kimse tasvir edemiyor işte..
İstisna olabileceğine inanıyorum. Herkes kaide bölümüne mensup olmak zorunda değil.
Erkeğin programında sürtünmek yoktur, bundan dolayı idareten yapılan ile gerçeği bir olmaz.
vajinaya girmek tabi ki.. konu tartışmaya açık değil.
bir zaman sonra klitorise sürtünmeyle boşalma olmamaya başlıyor ama vajina bambaşka
kesinlikle farklı olacağına emin ol detayı yaşanarak öğrenilir :D
Ben bunun detayını nasıl öğreneceğim sevgili aşikar kaptan? Ben bir erkek olarak sorunun cevabını vermeni istiyorum, bir bayan olarak senin klitorise sürtünerek ve vajinanın içine girerek aldığın zevki öğrenmem mümkün mü sence?
sevgilin ya da ilişkiye girebileceğin bir partnerin varsa bunu öğrenirsin... cevap çok uzaklarda değil... bilmek öğrenmek istiyorsan bu senin elinde
Bunu öğrenmem için bir erkek olmam lazım. Ben sadece bir kadının bu iki durumdan ne hissedebileceğini öğrenebilirim. Soru ise, bir erkeğin bu iki durum arasında ne gibi farklılıklar bulduğu, ya da benzerlikler. Anladın mı?
zevki tasvir etmek ne la, sana o anki aldığımız zevki nasıl anlatalım burada te allam
değil tabi ki girmekle bir olur mu hiç?
aynı olur snce? birinde sürtünme var diğerinden içine giriyrsn aynı şey mi..
Zevk farkı nasıl, zevk farkı. Tasvir et.
sürtünmeyle bir bk anlıymazsn asıl tasviri içine alınca anlarsın...d
Yaşadığını öne sürdüğün şeyi betimlemekten acizsin. Duygu, iç güdü, zeka 0.
zekanı skym senn mal bunu anlyamcak kadar cinsellklte acizsen skrgt..
Cümle kuramamış, vah.
sende zevkin doruğuna varamamşsn vah vah kezban seni anlarsın yakında...
Uu. ne kadar da sinirli! benim götü kıllı göbekli yurdum erkeğim!
çok konuşmada kokoşluğun buraya bulaşmasn bebem kezbanlık sende kalıcı olmuş amk zevkin tarfini soracak kadar malsın mal !
Hislerini tarif edemeyecek kadar özürlüsün, ya da hiç kimse seninle sikişmemiş.
Erken boşalma sorununu ve küçük çük kompleksini buraya bulaştırma Keko seni.
hehe ondan kezban amma zekisin bravo sana geçrkleri bilsen o dilini sokacak delik arardın..
öyle olsaydı Toplumun %100 ü hala bakire ourdu
arasında bırak dağları ülkeler kıtalar var :)
köküne kadar girince daha zevkli oluyor
içine girme zevki ayrıdır
Her ikiside farkli zevkler diyen hatunlar var...
hayır...a.q. daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar