Annemin arkadaşı Sizce beni istiyormu?

Ben 26 yaşında genc yakışıklı bir erkeğim annemin arkadaşları beni hep beğenir annemin bir iş arkadaşı var 40 yaşında ve genç gösteriyor dul bir kadın anneme demişki ben senin oğlunu çok seviyorum Bir gece gelsin benim evde misafirim olsun dedi annem bunu bana söyledi bu kadın yalnz yaşıyor çocuğu baska ilde üniversite okuyor oyüzden kadın yalnz ve bana çok sicak samimi davranıyor sizce o beni istiyormu geceyi beraber geçircez sizce bnmle sexmi yapmak istiyor yoksa oğlu olarakmı görüyor oğlu olarak görse bile bu zamana kadar kimseden böyle bir teklif görmedim kadının evi biraz uzak onun evinde bir kaç gün kalcakmışım neden bir insan böyle bisey isterki?
Bence seni istiyor annene oğlum gibi görüyom diyip numara yapıyor
Bence seni oğlu olarak görmüş evine davet ediyor bir gece onda kalcan ve ayrı odalarda yatcaksınız
Kim ister elin oğlu gelsin evinde bir gece kalsın kesin bu azmış seni davet etme bahanesiyle seviscek seninle dul bu zaten içki içip kendinden geçicek
Oglu olarak görse bile sen çocuk değilsin 5-10 yaşında olsaydın evine davet ederdi ayrı odalarda yatardiniz ama burda bisey var seni istiyor belli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
peki bu olay 2-3 sene önce yaşanmış olsa ozmanlar hiçbişey yapmasanız ve bugün facebookdan görme ihtimaliniz olsa ozaman ne yapmayı tavsiye ederdiniz? uzakmı durmalı yoksa konusmalımıyım:?
Annemin arkadaşı Sizce beni istiyormu?