Mahalleden bir arkadaşımla iddiaya girdik . bu arkadaş erkek ve beni seviyor :) iddiaya girdik ama nesine olduğuna karar veremedik ... ağır ve zor bir şey olmalı :) İddia fikirlerinizi söyler misiniz? Nesine iddiaya girilir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mahalleden bir arkadaşımla iddiaya girdik . bu arkadaş erkek ve beni seviyor :) iddiaya girdik ama nesine olduğuna karar veremedik ... ağır ve zor bir şey olmalı :) İddia fikirlerinizi söyler misiniz? Nesine iddiaya girilir?

İddiaya girmek hem arkadaş ortamında, hem de sevgililer arasında çok eğlenceli bir oyundur. Bir de ladese tutuşmak var ki bu oyun eğlenceyi ikiye katlar. İddia mevzusu bir konuya bağlı olabildiği gibi, öylesine de iddiaya girilebilir. Konuya bağlı iddia mesela; şu maçı şu kazanacak, şu dersten senden daha iyi not alacağım gibi olabilir. En iyi iddia fikirleri neler, nesine iddiaya girilir bakalım.

Erkeklerle iddiaya girerken 2 defa düşünmek gerek. Bazen erkekler, kızlara hoş görünmek için bilerek iddiaları kaybedebiliyorlar. Ancak iddia konusu sert olursa buna cesaret edemezler. peki erkekle neyine iddiaya girilir?
Bu konuda erkeklere karşı biraz acımasız olunabiliyor ama kızlara daha naif cezalar düşünülebilir. Kızlarla iddiaya girilecek konular:

Arkadaşla da iddiaya girerken yukarıdaki seçenekleri kombinleyebilirsin. Arkadaşla iddiaya girilecek şeyler:
Bana göre; saç boyatmak, komik makyaj yapmak, komik kıyafet giydirmek, 1 gün boyunca hizmetçi yapmak en komikleri. :D
En komik iddia fikirlerini sıraladım. Buradaki içerikte de şişe çevirme oyununda sorulabilecek yaratıcı sorular var. Gayet eğlenceli, göz atmanı öneririm. :)
şimdi ben tuğba ilker hayvanı bana çok aşık trüüü löveeee iddaya gircez ama ne insan gibi bişi yazın şuraya yavvvv hayvan gibi şii yapıyonuz heee
10 Lirasına,Parfümüne,Kol saatine,kontrüne,1 günlüğüne hizmet yapmasına,Mahallede eşeklik yaptım diye bağımasına Vesaireeee... :D
Bizde haftasonu kahvaltiyi kaybeden hazırlar:)
kaybeden bir sırrını paylaşsın :)
Güzel olur aslında :)
en güzeli bir gun boyunca kim kaybederse onun hizmetciliğini yapabilir evi temizlemek gibi camasır bulasık paspas alısverişte poset tasıtma gibi o kaybedesede sana oje surebilir ayak masajı yapar da daha ne diyim agır ve zor iş halıları yıkamak da olur
aşkınızı ilan edin bence bu vesileyle.o kaybederse sana çiçek alsın arkadaş ortamında takdim etsin sen kaybedersen de bilemem artık :))
Kaybeden diğerinin önemli ve cesaret edemediği bir işi onun yerine halledecek!
benim icin önemli olup da yapamayacağım bir şey yok...
İyi de zaten iddianın konusu böyle bir şey :) zor, cesaret isteyen, ve benim için çok önemli bir şey yapacağım ama arkadaş yapamazsın diyor :)
Cevap
26Cevap
Bir filmin sonunu tahmin etmek üzerine iddaya girilebilir
o kaybedip sana bişeyler ısmarlamaya çalışiıo zaten bence
kesinlikle öyle :)
Soruyu yanlış sormuşsun arkadaşım doğru soru şöyle olmalı : "Bir erkekle nesine iddiaya girilmez ? "
Yenersem bana kolye alıcan de o yenerse benden sana şık bir saat :D
topukluyla felan mahallede dolaşsın veya etek giysin ruj sürsün böle şeyler olblr :)
Bence hissetigin şey aşk cok belli ediyosun onun senden hoşlanması canını yakmıyo hatta hoşuna bile gidiyo iddayla ilgili bişi sölemicem ama tek digecegim başka birine kapılmadan git kalbini doldur…💀
Ağır ve zor olucaksa cinselliği hayatımızdan çıkarmacasına demelisiniz =) kaybeden cinselilk yaşamasın hiç :D
onu bilmem ama benimle iddiya girilmez onu biliyorum :D
Neden ki
Kişiye göre değişir mesela kızlarımla giysi ve elektronik üzerine eşimle taki üzerine iddiaya giriyorum
biz burdan bir arkadaşla girmiştik iddiaya kitabınaydı ben kazandım
anlık bişeyine gir amacı sana bişey ısmarlamaktır seviyosan öyle bişey seç sevmiyosanda bilmiyom artık
soruyu biraz açar mısın, iddiaya girdiğin erkek mi seni seviyor?
evet :)
ee bu iddia nasıl kanıtlanacak?
Vajişim kukuşunu alamaz var mısın iddiaya de . ( Gayet kibar biçimde yazdım eksileyen o.çtur :D)
peki :D
Cansın can :))
Ben kazanırsam beni sevme de..
iyi de beni sevmesinden rahatsız olmuyorum ki :)
ya burada önemli olan nesine iddiaya gireceğimiz :)
kaşarlı tostuna girin ya da sucuklu da olabilir
Kesintisiz 4 saat sevisecegime
donunu indirip sokakta gezmesini iste
kaybederse seni sevmekten vazgecsin :)
Beni sevmesinden rahatsız olmuyorum ki :)
gençler yemek ısmarlayın birbirinize bitsin olay !
kaybeden kımden hoslandıgını söyleyecek de
1 tepsi fıstıklı baklavasına girilir.
sapıkca cevap yazacaktım ıyıkı uyardın
Ne yazicaktin
kaybeden güzel bir akşam yemeğine götürür
Kaç Kilosun?
neden ki ?
kiloluysan seni kucağında taşımasını isteyebilirsin baya da zorlanır. Sabrını ve dayanıklılığını ölçmüş olursun :P
ben 54 kiloyum o 70 :)
o zaman iddiayı kazanmaya çalış
ben herşeyine girerdim
Dumbell..
Kaybeden anırsın :D
:):):):):):):)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?