off ben kendi vücudumu bile tanımıyorum ya.iç dudak dış dudak neresi oluyo?normali nasıldır?klitoris dışardan bakılınca görünür mü?vajina deliği dışardan bakınca görülür mü?
çok şey okudum kafam karıştı
çok şey okudum kafam karıştı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir tane ayna al ve incele.dış dudak denilen kısım etli kısım varya vajinana ilk baktığında gördüğün kısım işte.dış dudakları biraz ayır parmaklarınla orda küşük dudakları göreceksin sağlı sollu küçük parçalar.klıtoriste vajınanın üst tarafına dokunduğun zaman eline küçük sert bir kıkırdağımsı bişey gelecek orası da klıtorıs aynayla bak görürsün linkten bak link
Soldan sağa durur , arasıra gülünce dişleri görünür , dudakları üzerinde bıyıkları olur , kızlar arada bunları kopartırlar falan ...
Kafa mı buluyorsun KS de? Bunu 6 yaşındaki çocuklar da biliyor artık , sen de çok araştırma google da vagina vikipedia yaz , Türkçe metni seç ve oku ..
ama herkesin ki aynı değil ki
vajina deliğinin nerede olduğunu ilkokula giden bebeler biliyor sen kimi yiyorsun ?
ahahahh:D link
Cevap
22Cevap
Anormali nasıl oluyor? senin derdin tıbbi değil estetik sanırım? Yani nasıl iç çekici göründüğü...
Burdaki insanlarıda alim sanıyorsn cevap verecekler sana değil mi?
Sana bir tavsiye google'a yaz ve ehli kişilerin makalelerini oku
hem estetik hem de tıbbi gercekten.okuduklarım kafamı karıştırdı
Klitoris vajinanızın tepe noktası olup en hassas ve duyarlı bölgedir, iç dudaklar kalın olan dış dudakların arasında kalan ince kıvrımlı pembemsi olan dudaklardır,vajina ve idrar deliğimi bacaklarınızı açıp ayna karşısında görebilirsiniz, kızlık zarınız vajinanızın girişinde 2- 3 cm içeridedir.
bu kek niye böyle kabardı ?
çilekler neden bu kadar tatlı ?
babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi ?
Reklamını hatırlattın bana :)
snuna eklicektim aslında:)
Çüklü değilse her vajina normaldir.darı-genişi,derini merini var o ayrı konu.
o dediğin şey nasıl bişey ki.bende de bir çıkıntı var sanki ama o kadar rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum.boyu ne kadar mesala o dediğin şeyin
:)tamam rahatladım o zaman
Kiz bir soru sormuss en cok kizlar dalgaa gecmiss toplumumuzda bir cok kiz ayni durumda neden kimse acik yurekliliklee anlatmak yerinee dalgaa gecer anlamamki
Okuduklarınla yetinme geç aynanın karşısına bak işte. Bunu bir erkek sorsa anlarım da sen sorunca garip geliyor. Ayna icat olmadı mı sizin orda? :)
gülmekten karınıma ağrı girdi. burdan anlatınca anlamazsın ki
off komik değil:(
bebeğim komik değil de sana göre değil. burdan anlatılmaz ki nasıl tarif edelim
yani sorduğum sorulara cevap verebilrsin en azından.ayrıntılı bir şekilde tahtada anlat demiyoruz yaa:D
link buyur incele
Geç ayna karşısına otur incele. İnsan kendi bedenini merak edip incelemez mi yahu.
madem bilmiyorsun
oddspoint arkadaşımız linki vermiş
onun cevabının da en iyi cevap seçebilirsiniz
okursan kafan karısır herkesin yorumuna takma kafa biçimli bir vajinan varsa dert etme
bence vajinaların hepsi hımm süper bir birinden güzeller ve tahrik ediciler ayrım yapamam yeterki vajina olsun gerisi boş
az kafanı önüne ey de şeyine bak
tatlı sulu güzel olur tabi temizde olmalı :) etlide olursa yani dolgun dudaklı yemede yanında yat :)
Ne bileyim vajina gördüğüm mü var .
Anormali nasıl olur ki saygılar...
Karışmasın... Normalsin normal :)
google amcaya sor..resimiyle açıklasın...
başlığa cevap veriyorum : Güzelll ;)
yıllardır ürologum boyle soru gormedim :D
Biz yazınca anlayacağın garantimi?
Kaç yaşındasın sen?
22:(
22 yaşında hala öğrenemedin mi yoksa iş olsun diye mi soruyorsun. Yaz google a image yi tıkla orada yazar nerenin ne olduğunu yazan bir kendinde aynısı var işte. Napalım açıp sana gösterelim mi neyin ne olduğunu. 16 sında kızlar biliyor burada anal oral başlamış sen vücudunu mu tanımıyorsun?
cinsellik yaşamadım.mastürbasyon yapmıyorum normal değil mi?
iş olsun diye sormuyorum,yani yazılandan farklıysa sıkıntı var mı demek bu?herkesin vajinasının farklı olduğunu bile öğreneli çok olmadı
yani dış dudaklardan bahsediyorum evet.belli bir ölçütü var mı diyorum işte.yani onlar kapalı mı olmalı açık mı olmalı?klitoris görünmeli mi?benim merak ettiğim bunlar
ya aptallıkla ne ilgisi var?siz nasıl uzunluğunu kısalığını,eğriliğini düzlügünü sıkıntı ediyosanız benim de bunla ilgili sıkıntılarımın olması normal.
Valla benim öyle bir problemim yok. Onlar eline kız eli değmediği halde hayal dünyaları geniş olanlar.
Senin bu sıkıntın boş ve yersiz. 22 yaşındasın sorduğun soruya bak. Sanki erkekler bulunca aaa bu dudaklar ince ya da ı ıhh bunun dudakları kalın mı diyor? Erkek bulduysa içine girer boşalır zevkine bakar. Umursamaz dışı nasıl diye. Sende burada bizimle ta*ak geçiyorsun iyice kızmaya başladım haaaaaa
offffffffffffffff bişey geçtiğim yok ya öğrenmeye çabalıyorum işte.sizin için hepsi aynıysa sorun yok dert etmem gereken:(
bence de dert etme. Dışardan kıçına başına bakarlar ama yatakta kimse orana nasıl diye bakmaz rahat ol.
bildiğin normal vajina gibi olur işte :D
lokum gibi olur...
Normal bir vajina normal olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar