Uzun uzun kadınla ilgilenebilen, kadını mutlu edebilen bencil olmayan erkek demek heralde. Kaç tane Türk erkeği böyledir ki.. Kadinin elini tutar tutmaz boşalan var neden böyle 😐😑
Gerçekler işini bilen erkek bulmak lazım kızlar..
"İşi bilen erkek" ne demek sizce? Bir erkeğin kadını mutlu edebilmesi için illa olgun olması gerekiyor (yaş olarak)? Gifler 😍?
Erkeğin işini bilmesi bence önemli. Yani Penisi büyük olan erkeklerin bile bilmesi lazim... Mesela benim 14 cm. Kalınlık (çapı) 4 cm yani çok fazla buyuk değil ideal sayılır, ama en az 17 - 18 cm penisi seviyorum diyen geniş vajinali bir kadin bile benimle seks yaptigina pisman olmadi... Erken boşalmıyorum hattaa biraz geç bosaliyorum, ön sevişmeye önem veriyorum (en az 20 dakika falan), oral sekse önem veriyorum ve vajinanin içine düz git gel yapmiyorm. Yuvarliyorummu diyeyim ne diyeyim yani vajina duvarlarinin uyarilmasina önem veriyorum. Eminim tecrübeli ve işini bilen erkek tecrubesiz ve isini bilmeyen erkekten daha çok zevk verir...
hahaha.. işini bilen bir erkeğin altından kaç tane kız geçmiş olur sence :) bir de bu kıskançlığı düşün.. :) işini bilen kadın ya da erkek değil önemli olan.. birlikte haz aldığınız noktaları aramaktır doğru olan ;)
olgun olması yasla alakalı değil tecrube genç yaştada kazanılır. ama olgun erkeğin acelesi yoktur karsısındaki kadına öncelik verir. tadını çıkara çıkara yasamak ister :)
bide biraz tecrube ile alakali bisiklete nasil ilk bindiginde dusuyor isen sonra sonra tecrube ederek kullaniyor isen buda boyle 😌 iyi bir binici olmalisin ki keyif versin 😌
Erkeğin olgun olması işi bilmesi son derece önemli elbette
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bence kadını mutlu edebilmek için illa olgun olmaya gerek yok. Tecrübe daha önemli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
benim tercihimde olgun bayanlar çünkü işi biliyor yatakta mutlu ediyor erkekte aynısı bazıları sadece boşalır kalkar bazıları ise kadını da düşünür ben ilk önce kadını boşaltıyom sonra arkasından ben çok mutlu oluyor
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > "İşi bilen erkek" ne demek sizce? Bir erkeğin kadını mutlu edebilmesi için illa olgun olması gerekiyor (yaş olarak)? Gifler 😍?
En İyi Cevaplar