neden ifadesiz bir yüzle bakar ve yanından geçince arkasından bakar?
Cevabın nedir?
+1 yılKötü yorumlamamak lazım , belkide açılamıyordur .
İçten içe sana bir ilgisi vardır. .
Ters cevap vermenden korkuyordur .
Sende ilgi duyuyorsan bence bir daha gördüğünde azda olsa bir tebessüm et gülümse.
Çocuğa cesaret gelsin : )20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben hoşlansam bile bakamam o.O
33 Yorumla
Soran+1 yılişte senin gibilere ben adamın dibi diyorum (Y)
- +1 yıl
ama onlar bakınca dikkatimi çekiyor göz göze geldiğim an gözlerimi kaçırırım çekingenim hem bu yüzden hemde sanırım ar sahibiyim teşekkür ederim bu arada
Soran+1 yılne demek ben teşekkür ederim
onları bilmem ama sebepsiz yere kimseye bakmam.illa bişeyler olur.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
58Cevap
Benimde bir sorum olacak ise başlayalı 2gün oldu ama Patron bey eşini aldatigindan turunda aldatigi bayanla uyguladığı fantazi den bile bahsetti ben ki bu tür konuşmalardan hoslanmadigimi dile getirsemde devam etti sizce aklında bana karşı art niyetim var
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKonu açıp sorsan
heh tamda soruyu gordugumde kesin evlidir yazcakdim. adam evli ama yazmissin :)
karisiyla mutlu degildir buyuk ihtimal gozu disarda iste sende guzel bir kizsan demekki gozune seni kestirmis aynisini bende yasamisdim. bosver gitsin sakin kaptirma kendini hele bide sen biliyrsun evli oldugunu ben coook zaman sonra ogrendim evli oldugunu coktan kaptirmisdim kendimi :) oyuzden dikkatli ol aldirma bakislarina14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbenım o adamla ısım olmaz zaten karısı neden uzaklastı onu anlamadım cok gergınım uyku tutmuyor kadın benım yuuzme perde cekıo ne oldu kı
Gizli Soran+1 yılne gıbı?
herhangi bir nedenden dolayı bakabilir yani ya hoşlanıyodur ya dalmıştır ya da arkadakine bakıyodur herşey olabilir.neden bakmasına gelirsen sana nasıl baktığı önemli yani düşünceli düşünceli sana bakmak var bi de sanki dünyada sen varmışsın başka biri yokmuş gibi bakmak var...
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılgenel anlamıyla?
Gizli Üye(36-45)+1 yılo an hosumuza gider ve begendigimiz yerlerine bakariz
kafamizin arka planinda onunla sevismek gider aklimizdan
erkekler kadinlara belli ederek bakar basini ceviripte
kizlard bakar aslinda ama onlar belli etmezler sasdece gözleriyle baktiklari icin ..421 Yorumla
Gizli Soran+1 yılböyle mi sadece bu mu?
Cevap sahibi+1 yılEger begendikleri bir kadinsa cok kez bakiyorsa, hoslanip onunla tanismak ister, e suda bi gercek hic bir erkekde hoslandigi bir kzila SIRF ARKADASLIK icin tanismak istemez,
cinsellik istedigi icin tanismak ister ...
Gizli Soran+1 yılcinsellik sizin için 1.planda değil mi? bakarken de aklınıza cinsellik mi gelir?
Cevap sahibi+1 yılAci ama gercek bir durum..
Erkekler genelde Sexi bulduklari bayana, hoslandiklari bayana bakarlar... ve en cokda bakitklari da gögüs, ve kalcadir, Icinden de "vay be" gibi vs laflar gecdigine göre, ilk plan cinselliktir, ve tanismak isterler, ve böyle düsünüpte tanismak isteyen bir kisinin niyeti arkadaslik olabilir mi sence ? ... bence digil... erkekler sadece ya hoslanmadiklari kizlarla, yada pas vermeyen, veya alamicaklarini düsündükleri kizlarla arkadas olurlar,
Gizli Soran+1 yılacı bi gerçekmiş evet..peki siz sevmez misiniz hiç severkende mi aklınıza bunlar gelir? aşk yaşayamaz mısınız?
Cevap sahibi+1 yılO ilk gördügümüz kisinin ic güdülerini tanimadigimiz icin, asik oldugumuz söylenemez, ve ozaman cinsellik gelir ...
Ama sonradan kizi taniyip, ondan sonra gercekten ASIK olduysak, ozaman cinsellige pek önem verilmez..
Ben mesela Asik oldugum bir kiza, evli olmadan bile kendi namusum gibi görürüm ve evlenemden asla öyle bisey de ne isterim ondan nede yaparim, aklar icinde almak isterim... ama sokakta tanimadigim bir kiz COK SEKSI ise. ister istemez cinsellik gelir erkegin aklina doganin kanunu bu
Gizli Soran+1 yılsiz ve bizim aramızdaki fark bu galiba.biz duygusal açıdan bakarız hemen beğeniyorsak ilk planda aklımıdan öyle şeyler geçmez.ancak çoook zaman sonra belki..beni sevse diye düşünürüz..
Cevap sahibi+1 yılEvet orda haklisin, Erkekler genelde Iliski gecirir aklindan, bedene dokunmak ister...
Kadinlar ise, daha cok Sevmek, Sarilmak, beraber gülmek, seninde dedigin gibi isin duygusallaginda...
Ama bazende GERCEKTEN bilemiyorsun... erkek dokunmaya kiyamiyor... ben evlenmeden dokunmam helalim olarak aliyim diyor... ama kizlar erkekten cinsellik bekliyor, yada erkek yapmayinca bu bilmiyor deniliyor... COK KARISIK HAYAT ..
Gizli Soran+1 yılevet gerçekten çok karışık ama bence en güzeli bşylerin karşılıklı olarak saygı çerçevesi içinde ciddiyetle yaşanması..yoksa tek taraflı aşk ya da tek taraflı cinsellik uygun değil..
Cevap sahibi+1 yılEh yani... Iliski demek Iki kisi demek, iki kisiden bir kisinin hosuna gitmez o isler ne olursa olsun zevk vermez ..
Gizli Soran+1 yılyani...kimseyede güven olmuyo zaten hele bu devirde...herkes baktığını sever olmuş...
Cevap sahibi+1 yılMalesef öyle ...
ne kiz ne de erkeklere güven oluyor ..
sana bisi diyeyimmi ben bir kizi cok sevmisdim, helalim edicektim dedim, beyaz icinde olmadan dokunmam dedim, kiz buna cok sevindi aradan 8 ay gecdi, iliski istedi, bend eolmaz degince gitti ... yaaaaaaaaaa bilemiyorsun iste ...
Gizli Soran+1 yılyaaa demek böyle erkeklerde böyle kızlarda varmış...
Cevap sahibi+1 yıltabi var... bunlari hep sonradan ögreniyorsun ...
Gizli Soran+1 yıltanıdıkça...
Cevap sahibi+1 yılyess
Gizli Soran+1 yılteşekkür ederim aydınlatıcı cevapların için...
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
Gizli Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yıl:))))))))))
Hoş kızım deyip geçiştirdin ama o hoşluğu açmak lazım. Eğer sende adamların önünde çok açtıysan "O HOŞLUĞU" vallaha bakar billaha bakar. Sende şaşırdığınla kalırsın.
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaçık giyinmiyorum ya kış zaten en fazla dar giyiniyorumdur oda pantolunu sadece 19 yaşındayım ben :D
Gizli Soran+1 yılhmm anladım mantıklı teşekkür ederim
- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSize komik gele bilir ama Allah erkekleri sınamak için böyle bir düzen yaratmış. Bakalım kim kadınlara bakacak, onlarla zina yapacak. Hepsi hayat imtahanı
81 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet haklısın
erkek erkeğe baksa yumoş olur kıza baksa sapık olur.sizde bir karar verin.güzelse hatun bende bakarım göze yasak yok.ama içine düşmem genelde yüzüne bakarım.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne hissedersin bakarken...bakmak nedir size göre
- +1 yıl
kalbimi attırıyorsa sevgiyi hissederim.karşılıklı ise bakış ki bunu ben yapamıyorum.çünkü heyacanlanıyorum.malum hiç sevgilim olmadıda ondan.normal zamanda bakar geçerim.birgün esmerleri sevmesemde esmer güzeli bir kız ile göz göze geldim aklım gitti.kız dediğinde böyle olmalı güzelliği ile etkilemeli.çünkü art niyet beslemem önyargım yoktur.empati yaparım.
Gizli Soran+1 yılhmm anladım :)
arkandan bakıyorsa kasayı kontrol ediyordur ...
İfadesiz bir yüzle bakıyorsa da muhtemelen beğendiği içindir..10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. 01 Yorumla
+1 yılkimse itiraf edemez yok kalçası yok gülüşü yok orası burası derler ama gerçeği söyleyim neden bakıldığını asıl neden renklerdir
10 YorumlaKeşke benim olsa diye bakar.
Başka amaçla bakanlar da yok değil...22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbaşka amaç ne olabilir?
Hoslaniyor senden ondan bakiyor sanirim yakinda Sana acilir
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGözü değmiş geçmiş olamaz mı?
Gizli Soran+1 yılHımmm mantıklı, peki niyetini nasıl anlarım?
- +1 yıl
Beş durum derken
Bakıyorlarsa beğeniyorlardır.
Arada sapık düşüncelere dalıyorlardır.
Erkek lan bunlar.
Daha ne olacak?
:D30 YorumlaAçık arttırmaya ben sunayım seni,sen yorulma boşuna:)
00 YorumlaSen Yanlış Anlamışsındır. adamın işi yok gelip sanamı bakacak tabi oranı buranı gösterecek kıyafetler giyiyorsan o başka.
00 YorumlaÇirkinse bakmaz.
Güzel ise bakar güzele bakmak sevaptır. :)
Sadece erkekler bakmaz kadınlarda bakar bunuda söyleyeyim.27 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyok bakarda bakarken ne hisseder
Gizli Soran+1 yılamaç cinsellik yani..
Gizli Soran+1 yılama genel olarak cinsellik
Gizli Soran+1 yılanladım.
+1 yılhoşlanmıştır bakar abazadır bakar kalçarın büyüktür bakar yani bakarda bakar abi bize sormıcan bu soruyu bakana sorucan
00 Yorumla
+1 yılben guzellıgıne bakarım ve cınsel ılıskı olarakda bakıyorum cok ınce gıyınıp tahrık edenler oluyor cunku bakmazsam ayıp olur
112 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne geçer içinden bakarken
- +1 yıl
ne geçecek s..kmek geçer tabıkıde yatakta fantazı kurarsın aklından of ne guzel calkalıyo gıbı yok gogus dekoltesı olanlar oluyo yanı hayalını sen kur sana kalmıs
Gizli Soran+1 yılberbat
- +1 yıl
olagan seyler sana berbat gelebılır ama erkek ıcın vazgecılmezdır bu boyledır her zaman ınkar eden erkegınde suratına tukururum yanı...evlı bıle olsa bır erkek oyledır sana dıyım
Gizli Soran+1 yılevli bile olsa bakarken bunları mı düşünür
- +1 yıl
ewet arzular erkek budur boyledır net...70 lık azmıs dedelerı gormuyor musun sen en basıt ornegı o mesela oradan yola cıkabılırsın
Gizli Soran+1 yılbakmak erkekler için bi önsevişme gibiymiş neredeyse doğru mu
- +1 yıl
aynen oyle dıyebılırım sana guzel parmak bastın...ama sadece tahrık edenlere oyledır kısa gıyınen dekolte olan ve ınce gıyınen g..t nun arasına o mangodakı ınce pantolonların kacması gıbı mesela...kımse edeplı gıyınen kız ııcn boyle dusunmez bunuda bıl.
Gizli Soran+1 yılama bazen normal giyinmiş kızlarada bakıyolar...sade giymiş hiçbiyeri görünmeyen vs onlara neden bakarlar
- +1 yıl
onlara genelde hosuna gıttıgı ıcın bakarlar guzel kız gıbısınden kesınlıkle cınsellık dusunmez keske benım olsa der allah banada nasıp etsın der
Gizli Soran+1 yılhmm anladım :) sağol cevaplar için
- +1 yıl
sen sagol ne demek :)
+1 yıl01 Yorumla
Karısını aldatmaya meğilli biri. Uzak durmak lazım.
20 Yorumlaİnsan ilgilendiği şeylere bakar. İyimi kötümü düşünüyor bakışlarına bir tanı senin koyman lazım.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılçapkın bırısıymıs esı ole dedı o konuda cok becerıklıdır dedı
- +1 yıl
@aydannese eşi olduğu halde sana öyle bakiyor
insan insana bakar ya ne var bunda. baktığı kişinin durumuna göre de ne düşündüğü değişir.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhm
+1 yılhepsinin amacı aynı değil mi her şey apaçık ortada cevaba gerek bile yok
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCİNSELLİK mi
- +1 yıl
kesinlikle belki arada iyi niyetinden bakan olabilir ama çoğu cinsellik
Gizli Soran+1 yılalacağı olsun onların erkek milleti işte
- +1 yıl
aynen.:D(bu arada feminist moduna geçtik ya)
Gizli Soran+1 yılaynen öyle oldu :D
+1 yılgözler kalbin aynası gözler hislerin tercümanı aşk dolu bakışlar...
30 Yorumla
+1 yılaçılamıyordur sende de varsa bişeyler iki oynaş çocuğa kırıt birazcık cesaret ver
10 Yorumla
+1 yılgüzel bulmuştur en basitinden şimdi çok anlamı çıkar yani bunun bunu sende bilirsin yani dimi :)
10 YorumlaYine bir bakma sorusuyla sizlerleyiz.. Bakar çünkü filin ta... larından ötürü bakar..
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaçar mısın biraz rice etsem
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende cirkindim kadın hocalar bana ne kdr itici bir cocuksun derdi yasama hevesimin kırılmaya basladıgı gün idi , bir baglantı cıkarırsın umaırm :(
27 Yorumla
Gizli Soran+1 yılanlamadım şeker :)
Cevap sahibi+1 yılne şekeri eşşege benziyom diom sen şeker diyon ya
kısacası etki-tepki meselesi gibi daha nasıl acık anlatcam bilemedim bak
Gizli Soran+1 yılama adamlar yakışıklı yani evliler hatta bazıları heleki o 27 yaşındaki deve gibi adam etki tepki sanmıyorum
Gizli Soran+1 yıl3tanesi bakıo çok siz erkeksinizz ya bir kıza neden sürekli bakarsınız
Cevap sahibi+1 yılinanırmısın bilmem ama , ben yolda kafamı egerek gidiyorum cünkü hani bu tipi görüpte igrenmesinler diye .
ama bence seni özür dileyerek söylüyorum ama obje gibi görüyor olabilirler
Gizli Soran+1 yılbence kesin abartıosun hem bakım önemli bakımlı olan her insan güzeldir bunu sakın unutmaa. olabilir ya sıkıntıdanmı acaba
Cevap sahibi+1 yılfizyolojik ihtiyactan , tepkime(sen) , algılıyo seni ve bedeninde olusan tepki seni cekiyo kendine ama kendini dizginlestirmeye calısıyıor . . .
abartmıyorum düsünsene güzel kızları haketmiyorum bile ben lanet olsun :( nerde esitlik hani allah herkesi eşit yaratmıstı off offf
+1 yılVücudunu nasıl ince belli yaptın bide dar giydiğini göre seni azarlamadilarmi
00 YorumlaEşinden sıkılmış olabilir
10 Yorumla
+1 yılYa seviyodur ya da s*kecktir
018 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİkisini nasıl ayrıt edicez beyefendi birbirinden?
- +1 yıl
İkisi derken hanımefendi anlayamadım☺️
Gizli Soran+1 yılGayet açık 😂
- +1 yıl
Pardon dur yanlış yorumu okumuşum😂😂
- +1 yıl
Dur utandım şimdi😂
Gizli Soran+1 yılBenim utanmam lazım🤦♀️🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
Yok başka bir soruyada yorum yazmıştım karıştırdım o yüzden neyi ayırt edics dedim ya ondan utandım yoksa cvptan değil😂
- +1 yıl
Nasıl bakıyo bir tarif et bakym söyliym ben sana
Gizli Soran+1 yılYani bir an kafamı çevirdim ortalık kalabalıktı bu arada 33-34 yaşlarında, böyle çok dikkatlı hafif gülümseyerek bana bakıyordu. Onca kalabalığın arasında bir köşede arkadaşlarından uzaktı. i Bende kafamı çevirdim hala bakıyor, en son oradan uzaklaştım , utandım.
- +1 yıl
Yok hoşlanmış senden s*kmez o
Gizli Soran+1 yılEmin misin 🤣 güme gitmeyeyim sanki beni süzüyordu ayıptır söylemesi çevremde hayli beğenilen biriyim😂
- +1 yıl
İşte o yüzden dedim nasıl bakıyodu diye 😂 baktı gülimsedi falanla olmaz o iş. Böyle baştan aşşağı süzücek memelere bakıcak o an içinden ne s*klir be bu diycek güme gitmessin merak etme
Gizli Soran+1 yılYani ben ona döndüğümde hafifçe gülüyordu belki ondan öncede yukarda bahsettiğin gibi bakmıştır belki Allah bilir🤷♂️
- +1 yıl
Ya açık konuşalım s*kmesini mi istiyon bak biz bizeyiz burda yabancı yok🙈
Gizli Soran+1 yılAsla. Belki sevmesini ama daha fazlası yok. Cinsel yönden etkilensem bile bunu asla belli etmem. Benim hayatıma benim izin verdiğim ölçüde dahil olabilir daha fazlası mümkün değil🤷♂️
- +1 yıl
Hmm anladım ☺️ peki madem allah gönlüne göre versin o zmn
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Benim aklım s*kişmekte bu arada o yüzden böyle bir girş oldu
+1 yılBence bu ergen yanlış anlamıştır durumu
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılergende olsam ben bir kızım hissediyorum diyorum bakıolar yani yoksa neden soruyum burada
- +1 yıl
Bence durumu sen abartıyosun tamam asistanlar falan yavşamaya yer arıyor da doçentin ne işi olsun senle
+1 yılBiz erkekler işte zor olmasa gerek
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaç biraz daha tatlım
- +1 yıl
Tatlım demesen daha çok sevinirim. Bir erkek karşısında güzel bir bayan görürse bakar. Bu anormal değil asıl anormallik bakmaması olur. Bu kadınlarla erkekler arasında olması gereken farklardan biridir sadece. Bir erkeğin bakması sevdiği kişiyi aldattığı anlamına da gelmez. Yaradılışımız böyle ve sadece bunun bilincinde olup ipin ucunu kaçırmadan insanları rahatsız etmeyen kişiler normal insan olur diğer öküz gibi bakanlar ise sadece hormonlarının verdiği hazla bakarlar. İşte fark bu.
Gizli Soran+1 yılhmm anladım teşekkürler
+1 yılarkadan bakması tehlike :) kolla derim :)
00 Yorumlaİnan, bilmek istemezsin..
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbilmek istiyorum
Gizli Soran+1 yılne demek bu ben biraz armutumdur da :)
Gizli Soran+1 yılanlat sen genede :)
+1 yılKarisindan guzelsin demekki..
26 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben adamın esıyle tanıstım cok hanım efendı bır bayan kadın tekrar goruselım dedı ama o gunden sonra kadın bı daha benle konusmadı yuzume bıle bakmıyor kocasımı etkılemıstır
- +1 yıl
Muhtemelen adam senden hoslaniyor ve evde konun açıldığında toz kondurmuyor buda kadinin uyuzuna gidiyor... erkekler bayanlar gibi hanimefenlige bakmiyor guzelsen üstünsün..(ki o kadini övüyorsan sende mutevazi bir hanim efendisin)
Gizli Soran+1 yılhayır ole degıl esıyle tanıstım numaramı aldı cok sevdım senı yıne goruselım yenı komsumuz falan fılan ıyıydı ama o gunden sonra o kadın degıstı benı gordumu yuzume perdeyı cekıyor bu degısım neden ya ben anlamıyorum kocası mutlaka bıse dedı yoksa kadın ıyıydı evıme kadar getırdı benı yanı ole ıyıydı.
- +1 yıl
Onu diyorum iste o adamin karisi seni sormustur mesela senin konun acilmistr o adamda ballandira ballandira anlattysa kadin senden sogumustur ya da bir ihtimal / adam karisina aydan benden gozunu ayirmiyor falan demistr...
Gizli Soran+1 yılözelden yazabılırmısın ben yazamıorum bı kac bısı sorcam
- +1 yıl
Malesef bende 1 xper
Gıpta ediyor olamazlar mi ?
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl yani
Gizli Soran+1 yılaa bak bu olabilir
Gizli Soran+1 yıldikkat ediyorum zaten ya teşekkür ederim
- +1 yıl
bir kiz vardi. Afyondan bizim memlekete gelmiş, sürekli salak salak millete sırıtıyordu, sonra hoca bugun sinavda bana bakti, niye bakti ki adam bana gülümsedi gibi abuk şeyler soyluyordu. Yaşi şu an 20 ama tam bir mal.!
Cunku dikkat cekme delisiydi ve kendini cok komik durumlara düşürüyordu.! Bizzat şahidim 😂 neyse o halleri bende kalsin.
Sozun özü millete sırıtıp dikjat cekmek icin salak salak gülüyorsan bakmalari cok muhtemel bir olasilik
sence?
Cevabın çok uzun ya da çok kısa!00 Yorumla
+1 yılçünkü biz erkekler içing*tönemlidir
00 Yorumlaazmış oldugu için
arkadan poposuna bakıyor işte00 YorumlaBakmasalar bizim egomuz nasıl tavan yapıcak..
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılorda da haklısın kız :D
Gizli Soran+1 yılevet şekerim :D
Cinsellik konusunda 3,6b cevap paylaştı. Keskin nişancı bakışıdır on
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAyy niye böyle şifreli takılıyorsunuz açık olur musunuz rica etsem
Gizli Soran+1 yılÖzür dilerim lakin karekterimi iki dakida nasıl çözdü tek tük konuşmuşluğumuz dışında başka bir şey yok
Gizli Soran+1 yılOlabilir haklısın belki ben çok fesadım. Ne biliyim o kadar kalabalığın içinde bir köşeye çekilmiş bena bakmasını böyle anladım 🤷♂️
Gizli Soran+1 yılDoğru Teşekkür ederim. Ama birden fazla oldu. Yinede haklsın çok takmamak gerekiyor belki de.
Senden kipirti bekliyo demekki :-)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkarıısıyla tanıstım cok ıyı bı bayandı ama ne olduysa o gunden sonra kadın bır daha benle konusmadı suç bende mı adam ne demıs olabılır kı anlamıyorum
çekecek ya.. hafızaya atıyor :D
00 Yorumla
+1 yılbakmasak niye kimse bakmıyo diye şikayet edersiniz
20 YorumlaHoşlandığı için olabilir
10 Yorumla
+1 yılHosna gitmistir mastiirbasyana birikim
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnlamadım hoşuna gitmiştirden sonrasını biraz daha açık olur musunuz?
- +1 yıl
Mastirbasyon icin malzeme cikartmis kendine
Gizli Soran+1 yılBelki niyeti daha masumcadır, olamaz mı?
- +1 yıl
Bence buda masumca senden hoslansa bile cinsel olarak arzulamadigi bir kizi bir erkek istemz zaten masumca ne olabilir ne olsun. isterdin ya da
Gizli Soran+1 yılOlabilir haklısın hiç böyle düşünmemiştim. Masumca derken sadce hoşlanıyordur tarzında bir şey düşünmüştüm ama şimdi desteksiz düşündüğümü anlıyorum.
- +1 yıl
Yaa bence siz kzalrda abartmayin bu cinsellik. isisni sen gdiidp ilk gun vermezsen tabi sen derken genel hic bsiey olmaz ben bu kizla yatayim sonra gidyim modunda hic olamdim oyizden bisey diyemem
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim abartmıyorum sadece yüz üstü bırakılmaktan korkuyorum.
Gizli Soran+1 yılYani kime güvenebileceğimi bilmiyorum.
- +1 yıl
Zaten guvenme oyle koru korune baglanma evlendikten sonra oturt herzman herkes gider sakin unutma bunu
Gizli Soran+1 yılÇok sağol unutmam
+1 yılbu yaşta yaşadıkları şeylere bak sen hele.
00 Yorumla
+1 yılBelki kotu biridir
Bulaşma bence02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkatılıyorum sana bulaşmıyorum zaten aama çok ılgınc geldı bana
- +1 yıl
Hani filmlerde olur ya boyle biyikli sakalli bir adam guzel bir kiz görür onu takip eder sonra da tecavüz eder öldürür filan
Hic muhatap bile olma
+1 yılfiziğinden hoşlanmış olabilir..
10 Yorumla
+1 yılGüzele bakmak sevaptır :D
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsevaba girelim diyosunuz yani :D
- +1 yıl
evet, en son baktığım kız da maça kızıydı :D
Gizli Soran+1 yılooooooo iiymiş :D
+1 yılFiziki görüntü cezbetmistir
10 Yorumlaguzelse bakar
43 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne düşünüyolar acaba bize bakarken
Gizli Soran+1 yılbnc farklı düşünüyolar
nasıl giyiniyorsun onu söyle bir ?
17 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl1.70 boyundayım esmerim dar giyiniyorum ama her kız gibi yani tayt felan açık degil kış zaten tamam hoşum ama yani cidden çok dikkatli bakıolar bir ara azarlıodu birisi beni takmıştı o derece bakmadıgım içinmi acaba ben havalı davranıyorum çnkü mesela yürürken hiç etrafıma bakmam felan :D her güzel kıza yapıolar dicem ama dikkatimi çekmedi öyle
Gizli Soran+1 yılevet 1.70 boyundayım ince belliyim bugday tenliyim yani olgunum makyaj felan çay bardagı düşün
Gizli Soran+1 yılkibar konuşuyorum ama ciddiyim pek gülmem ama bazende gülerim nadir gülerim kendinden emin takılırım yani sanırım öyle
Gizli Soran+1 yılbu soruyu sordum çünkü egom tavan yapmalımı yapmamalımı diye merak ediyordum çünkü ben kendime güvenmiyorum sıkıntıdan ya da eglence olsun diye baktıklarını düşünüyorum ya da sadece gencim diye
+1 yılKALÇALARI BÜYÜKTÜR POPOSUDA
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakında neden nefes alır diyeceksiniz.
s.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadın neden bakarsa erkek de ondan bakar
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkadın neden bakar?
Beğeniyordur
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki niyetinin iyi /kötü olduğunu nasıl anlarım?
arkasına bağlı.
00 YorumlaGörmek için.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:)))
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!