• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Vazgeçilmez olmak için ne yapılmalı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
sekste bir erkeğe ne yaparsanız vazgeçilmez olursunuz?ve hergün isteyen kadın için erkeklerin düşünceleri nedir?
Vazgeçilmez olmak için ne yapılmalı?
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• shaolin
    shaolin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 45%
    +1 yıl

bi kere bir kadının gözlerinden şehvet fışkıracak, azgın olacak yeri geldiğinde vahşi dişi, yeri geldiğinde sevimli cilveli olacak... zeki olacak kadınlığını kullanabilecek erkeğine erkekliğini tam bir erkek gibi hissettirecek... sürpriz yapacak, şaşırtacak, kışkırtacak, yoldan çıkaracak, tahrik edecek çıldırtacak... herşeyi erkekten beklemeyecek kendi de kontra ataklara çıkacak yani ilişkiyi kendi başlatacak sadece erkeğin başlatmasını beklemeyecek, aktif, hareketli olacak, zevk aldığında bunu kesinlikle belledecek erkeği gaza getiren sesler çıkaracak, sözler söyleyecek... işte bunlar yapılırsa "süper dişi" ünvanına adaysın demektir :)... hergün isteyen kadın istisnalar haricinde ve aşırıya kaçılmadığı sürece her erkeğin rüyalarını süsleyen bir kadın modelidir

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• DoctorGraham
    DoctorGraham Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 91%
    +1 yıl

Bir kadını arzulamam için en önemli ve tek kriterim ona karşı olan hislerim. Hislerim kuvvetlendikçe onu daha çok isterim. Ruhuna erişmek, onun bedeninden geçip kalbinin derinliklerine varmak isterim. Vazgeçilmez olması ona olan sevgimle alakalı. Yataktaki performansıyla değil aramızdaki çekim kuvvetiyle açıklanabilecek bir durum. Aslında seks olduğu sürece ilişki bitmeye mahkumdur. İngilizyalıların açıkladığı gibi "Make love" denilen durum varsa ortada o zaman her gece değil her saniye onunla birlite olmak isterim. Gece sevişir, sabah uyanınca yine onu isterim. Günün bitmesini ve ona kavuşmayı hayal ederim.

Bir kadının her gün istemesi erkek için harika bir durum ama fizyonomik olarak imkansız. Çok olmasından ziyade özel ve istekli olması daha makbuldür.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

27

Cevap

• dananinkuyrugu
    dananinkuyrugu Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 48%
    +1 yıl

Merhaba arkadaşım,

Bir bakıma seks tek başına bir kadının vazgeçilmez olması için yeterli olmamakla birlikte, aşk ve seks tüm ilişkiler için en önemli kriterdir.

Başta ten uyumu, olmak üzere duygusal çekim, ortak zevkler ve istek düzeyindeki eşitlik hem erkeğin kadın için, hem de kadını erkek için vazgeçilmez hale getirebilir.

Önemle unutmamanız gereken bir diğer nokta ise seksin en uzununun bile bir kaç saati geçmediğidir. Bir insanın vazgeçilmezi olmak sadece o bir kaç saat için vazgeçilmez olmakla sınırlı kalabilir.

Bu yüzden sadece bir vajina veya bir penisten ibaret olmadığımızı sık sık hatırlamamızda fayda var...

1
    0 Yorumla
  • golge77
    golge77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 50%
    +1 yıl

Bak şimdi o kadar içten vede samimi sormuşsunuz ki cevap vermemek olmaz...

Bır kadın akıllı olursa vazgeçilmez olur.Bu mahremıyetındede böyledir,Bu yatagında da böyledir.Bir kere tatlı dilinin yanında temas çok önemli,dokunmayı bilmeli,yüzeysel olmamalı,ellerı kıpır kıpır vucudunun heryerinide gezmeli,diliyhle heranlamda vaar olmalı,yani cılvesi,öpmesi,Onu özel oldugunu hissettirmesi çok çok önemlidir.Vazgeçilmez kılar seni...

Ta biki birde güzel sunum çok önemlı detay...Onu karşilaman,ona şık ,bakımlı temiz olmanda çok önemli...

Sonuç;

İçten davranarak samimi yaklaş,fazlaca verici ol sevgide vede bedensel.Ellerının içine hapsedersın minik kuşunu...KOLAY GELSİN

0
    0 Yorumla
  • Bulanık-mantık
    Bulanık-mantık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Fantazide sınır tanımayan kadınların ben kölesi olurum şahsen ama orama dokunma burama şunu yapma derse soğurum.Ve ilişkide hareketli olacak biraz öylece yatıp durursa yine kötü bir ilişki oluyor.

Her gün isteyen kadınlara gelince isteyebilir benim hoşuma gider bu

0
    0 Yorumla
  • dumencihaydar
    dumencihaydar Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.

vazgeçilmezlik çabalarınızı anlıyorum ama erkek kolay vazgeçebilir bir yapıya sahiptir. ama gözlemlediğim kadarı ile söyleyeyim. cinsel konuda pek fazla tecrübesi olmayanı bağlamanız daha kolaydır. ama vazgeçmemesini asla sağlayamazsınız... kimse vazgeçilmez değildir. önemli olan mutlu olmaktır. mutlu olabiliyor ve işi evliliğe kadar götürebiliyorsanız bu vazgeçilmez olduğunuzu göstermez sadece sizi sevdiğini ve ömrünü sizinle geçirmek istediğinin göstergesidir. umarım anlatabilmişimdir.

0
    21 Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

hergün isteyen birine hayır demezdim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

biz evliyiz 1,5 yıl hergün oluyordu şimdilerde seyrekleşti ama bu benden dolayı değil ondan kaynaklanıyor koltukta uyuyor bende döniyorum arkamı yatıyorum bende tınlamıyorum

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

erkeklerin günübirlik psikolojisi vardır. hatta saati saatine tutmaz çoğu zaman. bunun sebebleri ya işten dolayıdır. ya da çevresindeki sıkıntılardan. ya da sizinle olan bazı sorunlardan. bunu kestirmek zordur. aynı çatı altında yaşamanız sizi ona bağlayıcı bir sebeb gibi gözükür kendisine. yanlış yaptığının farkında değildir. kaybettikten sonrada vah vah derler. biz hakikaten elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet siz erkekler bebek gibisiniz.bende çalışıyorum ve çok yoruluyorum ama onun hiçbirşeyini ihmal etmiyorum yemeğinden tut bütün ihtiyaçlarını gerekiyorsa uykumdan fedakarlık yapıyorum ama asla bir saniye şaşmaz.ben kocamı bir bebek gibi yıkıyorum çoraplarını giydiriyorum saçlarını tarıyorum birgün giydiğini ertesi gün giymez herzaman eşyaları temizdir asla yemek yok yorgunum yapmadım hastalanır sabaha kadar uyumam bunlardan sıkıldımı bilmiyorumki

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

genelleme yapmak doğru olmaz. evet hastalandığımızda bebek gibi muhtaç oluruz sızlanırız bazen abartırız. sürekli ilgilenilmesi için hastayız diye yemek yemeyiz. :) bu gerçektir. ama sizin yanlışınız var. aslında çok güzel bir şey yapıyorsunuz. eşinizi siz yıkıyor siz ilgileniyorsunuz. ama bu erkeklerin alışık olmadığı bir durumdur. yani bir eşten ziyade bir çocuk muamelesi gibi bir durum söz konusu. hani en azından ben öyle algıladım. eşiniz ne düşünüyor onu ona sormanız gerek. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayatta söylemez pek yüz vermez çok duygusal bir adam aslında ama dış görünüşü çok sert davranışlarıda öyle aşkım hayatım gibi htiap etmez hatunum der ya da gülüm der cinsellik esnasında kadınım karıcım der ama mesela benim moralim bozuk diyelim ya da o an ona aşkım hayatım sevgilim kocacım demedim telefonda konuşurken bile hemen sorar hayırdır sen niye böyle konuşuyorsun diye bekliyor yani.kendisi demiyor benden sürekli bekliyor

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

peki siz bu durumdan rahatsız değilmisiniz? size karşı olan duygularını dile getirmemesi? yatakta iken söylemesi yetmez... sürekli sizden beklemesi garip. anladığım kadarı ile siz elinizden geleni yapıyorsunuz ama tek sıkıntınız siz hergün birliktelik istediğinizde o kıçını dönüp yatıyor. ya da yatağınıza gelmeyip koltukta uyuyor? tek sıkıntı bumu? bence bundan fazlası var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok yatağa geliyor ama koltukta yemekten sonra uyuya kalıyor başka sorunumuz yok çok şükür

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

peki ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmiyorum ondan sordum zaten napiim diye

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

Bakın aklıma ne geldi :) yemeğine enerji veren haplardan atın yemek sonrası uyuyamasın seni farketsin. ( ama hergün vermeyin ilacı) :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hıııı aklıma gelmedi böyle bişi çünkü yeterince besleniyor kilolu

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

kilosu nedir ki? çok fazla kilodan yorgunda düşebilir çabucak..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1,78 BOYU 86 KİLO

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

15 kilo fazlası var... buda sizin cinsel hayatı etkiler... vücut ve kalp aşırı yorulur. sevişmeye fırsat kalmaz.. yok yok sen çok alıştırmışsın enişteyi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

enişteye canım sıkkın sinirlerimi bozuyor üç gündür

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

yapabileceğim şeyler sınırlı maalesef. enişte üzerinde çalışmalara devam etmelisin. dediğim gibi kudurtacak damla felan birşeyler yap.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

UMURSAMIOM ARTIK

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

eee ne olacak şimdi? olurmu böyle...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmiom o bana nasıl davranıyorsa bende öyle yapıyorum iki üç gündür bir yoğun bir yoğun deme gitsin doğru düzgün ne arıyor ne soruyor sabah aradı söyledim ona sen bana nasıl davranıosan bende aynısını yapıyorum dedim ve bu bende alışkanlık yapıyor bir zaman sonra takmamaya başlıyıcam dedim soğuk konuştuk öyle kapattık keyfi bilir off yoruldum

Yorumla
    • dumencihaydar
      dumencihaydar
      +1 yıl

aslına bakarsan en iyisini sen bilirsin çünkü bunları yaşayan sensin. doğru kararlar verebilecek birisin. umarım sonu mutlu biter. fazla soğutmayın arayı derim ben ;)

Yorumla
  • Odadakivizilti
    Odadakivizilti Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Sekste ne yaparsan yap bir süre sonra o artık monotonlaşır. Sevdiğin biri ise ve sevişiyorsan o kişiden zaten vazgeçilmez. Erkekler her gün ister zaten, senin de istemen o kişi ile mutlu olmanı sağlar sadece başlangıcı ona bırak..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

g,hergün istemesi güzel..oralı çok güzel yapacaksın hele birde kızların yüzzde doksanının yapamadığı gibi deepthroat yapabilirsen sevkten uçar vazgeçilmezi olursun...anal erkeklerin çoğu sever...bide sexi cliplerdeki kızlar gibi kalça dansı yapmayı yani müzikle beraber biraz striptiz yapmayı bildinmi cinsellikte hiç utanmadan yaptınmı ve susmayıp hep konuştunmu +18 o zaman vazgeçilmezi olursun işte...

0
    0 Yorumla
  • AreNA
    AreNA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

narin bir kıza şefkatli yaklaşırsan vaz geçilmezi olursun.sert seven bir kıza sert davranırsanda öyle.

erkekte de böyle aslında herkes hoşlanmaz.kimi aktif kadın sever.kimisi yönlendireceği kadını.

0
    0 Yorumla
  • bugündeölmedimanne
    bugündeölmedimanne Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

her gün istiyorsa ammada azgın kadınmış derim ama hoşumada gider fakat 1-2 ay sonra bıkkınlık gelebilir,erkeğin haya ve anüs arasındaki bölümü yalarsan vazgeçilmez olabilirsin

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden peki özellikle orası.ve bıkkınlık geldi sanırım eşime eskisi gibi değil buna nasıl bir çare bulucam değerini anlaması için

Yorumla
    • bugündeölmedimanne
      bugündeölmedimanne
      +1 yıl

hiç orayı yalamayı denedin mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hassasiyet dahamı fazla orda

Yorumla
    • bugündeölmedimanne
      bugündeölmedimanne
      +1 yıl

hemde çok, en hassas yerler penis başı,hayalar,haya ve anüs arası ve iğrenmezsen anüs. oraları yala. fakat hergün yapmayın bıktırmasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eşime sekste hiç yasak koymadım.bunları zaman zaman yapıyoruz.bazen gündüz vakti arıyor ama herzaman olmuyor tabi haftada bir bazen iki gün oluyor öğlen mesela seni istiyorum diyor akşama kadar bana cinsel mesajlar gönderiyor cinsellikten bahsediyor biz 2 yıllık evliyiz bu bazen hoşuma gidiyor bazende gitmiyor gitmeme sebebide adamın aklı sürekli bu iştemi diyorum başka kadınlara bakıp iç geçiriyormu acaba diyorum

Yorumla
    • bugündeölmedimanne
      bugündeölmedimanne
      +1 yıl

seni her zaman istiyorsa sorun yok demektir,asıl istemediği zaman şüphelen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

istemede sorun yok bunu hissediyorum onu öptüğümde anlıyorum nasıl istediğini ve seks anında bacaklarının titrediğini görüyorum inliyor bu hoşlanma belirtisi değilmidir.birde eşim o esnada çok küfür ediyor küfürlü konuşmaktan hoşlanıyor banada küfür et diyor işte 2 yıldır tek sıkıntımız bu ne diceğimi bilemiyorum ya da ne denir.tek sorunumuz bu.o küfür ediyor sende et diyor ben tek burda tıkanıp kalıyorum

Yorumla
    • bugündeölmedimanne
      bugündeölmedimanne
      +1 yıl

o esnada seks daha heyecan olsun diye küfür olabiliyor. bence bunu da sorun etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok bazen ediyorum

Yorumla
  • Zebani34
    Zebani34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

sınırları olmayan ve benim isteklerime cevap kadından vazgeçmem ;) Hergün isteyen kadını bende hergün isterim ;)

0
    0 Yorumla
  • emrkvs
    emrkvs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Oral sex de deep throat yapmayı başarabilirsen kimse senden vazgeçemez :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlamadım Oral sex de deep throat neden bahsettiğini

Yorumla
    • emrkvs
      emrkvs
      +1 yıl

Türkçe anlamı fazla kaba olur :) en iyisi sen internetten araştır

Yorumla
  • weyes
    weyes Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

sekste bir erkeğe ne yaparsanız vazgeçilmez olursunuz?

bir erkekle seks yapmam...

hergün isteyen kadın için erkeklerin düşünceleri nedir?

canı istiyormus derim.

1
    0 Yorumla
  • MarioBros
    MarioBros Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Oraldır herhalde. Ama cidden çok arzulu ve şehvetli yapman lazım :)

0
    0 Yorumla
  • x6q5a8
    x6q5a8 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

iyi sevişerek bir erkeği elde edebilirsin ama iyi seks yaparak vazgeçilmez olamazsın. her zaman yenisi daha iyidir :)) geçmiş olsun. heyecan aramaya devam.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sürekli farklılık yaratacaksınız yani sıra dışınolacsksınız, değişik fantezilere cevap verebileceksiniz işte o zaman her daim number one olursunuz:))) her gün isteyen kadında erkeğe lütuftur:)))

1
    0 Yorumla
  • Mufasa
    Mufasa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

sadece cinsellikten dolayı bir erkeğin gözünde vazgeçilmez olmak gerçekten seni mutlu mu ederdi yani?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır eşimden bahsediyorum

Yorumla
    • Mufasa
      Mufasa
      +1 yıl

ne farkeder ? senden boşanacağı zaman cinselliktei iyi olduğun için boşanmıycak mı :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen tersinden kalkmışsın sanırım

Yorumla
  • tmoty
    tmoty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 449 cevap paylaştı.

varmı öyle hergün isteyen yalvar yakar haftada iki üç kere anca oluyor. bulursan mutlaka haberimiz olsun

1
    0 Yorumla
  • naturalist
    naturalist Takip Et
    Yoda Yaş: 49
    +1 yıl

hergün istiyen bir kadın benim için vazgeçilmezdir zaten.. evlenirim..

0
    0 Yorumla
  • birucanbirdekacan
    birucanbirdekacan Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Her gün isteyebilir, kaldırmayı becerdikten sonra istediğini alır, maharet kadındadır.

1
    0 Yorumla
  • BarbarTürk
    BarbarTürk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Fazla abartırsan erkegin istegi olmayacak bir hale bürünür ve senin adında tatminsize cıkar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Koklat ama verme , verme erisin ondan sonra ver bak noluyo :) vazgeçilmez olursun.

1
    0 Yorumla
  • --NEO--
    --NEO-- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 31%
    +1 yıl

türk erkeği için özel bir muameleye gerek yok :)

0
    0 Yorumla
  • gameower84
    gameower84 Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

öyle bir kadın var mıyaa hergün isteyen :D

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden dalga geçiyorsunuz

Yorumla
    • gameower84
      gameower84
      +1 yıl

nerden çıkardınız dalga geçtiğimi :S hergün isteyen biri karsıma çıkmadı ondan söyledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

garip bişemi peki bu

Yorumla
    • gameower84
      gameower84
      +1 yıl

garip olmıyabilir benim karsıma cıkmadı sadece ...

Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Bir gün verip birgün vermemektir bütün mesele.

0
    0 Yorumla
  • bilgisayarcı42
    bilgisayarcı42 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

bi yere kadar iyi. ondan sonra kötü

0
    0 Yorumla
  • BluEyeSs
    BluEyeSs Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Hergün isteyen kadın baş tacıdır :)

0
    0 Yorumla
  • wrongdoer
    wrongdoer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Oral yap bide güzel inle

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hergün istemek mi :O süper olur.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Vazgeçilmez olmak için ne yapılmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨