Her erkek iç çamaşırlarını beğenir ancak onsuz yapamamak başka bir konu.
İç çamaşırı fetişleri neler yaşamak istiyorsunuz?
Her erkek iç çamaşırlarını beğenir ancak onsuz yapamamak başka bir konu.
ben özellikle çorap ve ayakkabı fetişiyim. (kilotlu, fileli vb)
ben bunu ergenlik donemımde fark ettım. farklılık arıyordum ve aradıgım farklılıgın bır kısmını fetişde buldum (diğerıde profılden malum :) )
benım ıcın bu seyler cok onemlı ve haz verıcı tahrık edıcı. bır kadında benım ıcın onemlı unsurlardır bunlar
oncelikle her fetisi olan için fetisi olan nesne yasa yer iliskiye girmekten veya cinsel organdan daha onemli olucan diye bir kural ya da genelleme yok bu durum sadece fetisin cok ilerledigi kisilerde var ve bu bir sorun ama bu fetisini sadece tahrik edici bir unsur olarak kullanan kisiler daha çok
Fetisci değilim knk
Cevap
33Cevap
Ben tanga giymesini istiyorum tangası üstündeyken anal seks yapmak istiyorum
Seksi kıyafetler giyinip üstümde çamaşırlarım varken şampuanlı köpüklü duş almayı sevmek gibi bi huyum var.
Size bir soru sormak istiyorum özelden yardımcı olur musunuz :)
iç camasirina karsi bir zaafim yok. Genelde beyaz bilek çorap bir de short giyen kizlara aşiri tahrik olurum
İç çamaşırı sayılır mı bilmem ama fileli çorap der susarım
çok fazla olmadı farkedeli
o an üzerinde olanı bilmek bile inanılmaz tahrik edici
insan çamaşıra doknmak koklamak...
ister hep
yazdım ama
Bu kişisine göre değişir. Herkese karşı aynı hisler olmaz
Siyah sütyen siyah külot siyah ince Külotlu Çorap giyen kadin ile seks sevişme güzel olur
Dantelli kulot veya siyah kulotlu corabi yirtip vajinayi emmek ve icinde gezdirmek.
en son komsumun evine misafirlikteyken wc banyonun yanindaydi esinin kiloduna bosaldim biraktim farketmis olacakki kadin hep sinirli bakiyor bana
Yani çıplak birini görmekle üstü kapalı, altındakini merak etmek, daha arzulu sanırım 😊
Ben dışından koklayıp yalamayı emmeyi çok seviyorum
Kesinlikle iç çamaşırını fantazi giyim fetişiyim ve bu durum iyiki var kuru kuru seks mi olur 😍
tam benlik bir mesele sanirim 😂
normalindan daha cok orgasm oluyorum
ok tamam
odamı varmış beymiş o tam
Sende seviyorsun sanırım
Fetişin her alanını saçma buluyorum
garip, koklamak sürtmek isterim
Seni çok merak ediyorum
Lahmacun 😂
sen neler yaşatmak istiyorsun
Tam olarak anlaymadım ama fetiş iyidir 😅
çıkartmak istiyoruz
bıde onlar turedı D:
🤤🤤🙈🙈
Sen fetiş misin?
yok öyle fetişim
Çok saçma
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar