• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Bir erkeğin dikkati nasıl çekilir?

FireandFire
FireandFire Takip Et
Guru Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor

Kızlar, bir erkeğin ilgisini çekmek için ne yapıyorsunuz?
Erkekler, bir kız ilginizi nasıl çekebilir?

Bir erkeğin dikkati nasıl çekilir?
Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • IceQueenn
    IceQueenn Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Karşı cinsin dikkatini çekmek zor bir mesele. Bir de ona sırılsıklam aşıksan zaten heyecandan ne yaptığını bilemiyorsun. :D Bir erkeğin uzaktan dikkatini çekmek için taktikler mevcut, hadi onlara bakalım.

Bir Erkeğin Dikkati Nasıl Çekilir?

tanımadığın bir erkeğin dikkatini çekmek
    tanımadığın bir erkeğin dikkatini çekmek

Erkekler zaten yapı itibariyle biraz ilgiye aç karakterler. Bu nedenle bir erkeğin ilgisini çekmek biraz kolay diyebiliriz. Öncelikle kendinden emin ol. Hem kadın, hem erkekler kendine güvenen insanlardan hoşlanırlar. Özgüveni yüksek insan aynı zamanda çekici insandır.

Kendine güvenme konusunu geçtiysek bakışlarınla ona ilgini belli et. Bu bakışlar rahatsız edici şeyler olmasın. Arada, küçük, kaçamak bakışlar olsun bunlar. Zaten ona baktığını fark edince ilgisini çekmiş olacaksın. Hatta kafasını da kurcalayacaksın.

Tanımadığın Bir Erkeğin Dikkatini Nasıl Çekersin?

İşte asıl mesele bu. Tanımadığın bir erkeğin dikkatini çekmek en zoru. Ama bunun için de taktikler var. Burada senin biraz çaba sarf etmen gerekiyor. Tanımadığın bir erkeğin dikkatini çekmek için kendi dış görünüşüne özen göstermen gerekli.

Seni gören erkek "Vay be, bu da kimmiş" deyip gözlerini senden alamaması gerekiyor. Bunun için kişisel bakımına, makyajına, giyimine ve kuşamına özen göstermen gerekli. Göz alıcı olmak için hem iddialı, hem de çekici olman gerekli.

Bir Erkeğin Seni Sosyal Medyada Fark Etmesi Nasıl Sağlanır?

Eğer bu kişi seninle arkadaşsa paylaşımlarınla onun dikkatini çekebilirsin. Hatta onun paylaşımlarına paralel şeyler paylaşabilirsin. Birazcık rol yapman da gerekebilir bunun için. Onun ilgi gösterdiği şeyleri sen de paylaş.

Eğer bu kişiyle hiç ilişkin, bağın yoksa da mesaj üzerinden ya da paylaşımları açıksa paylaşımlara yorum yaparak dikkatini çekebilirsin. Yorumda ya da mesajda soru sorabilirsin. Soru sorarsan cevap vermek zorunda kalacaktır. Sohbet açılınca da gerisi kolay. :)

Hoşlandığın erkeğin ilgisini çekmek işte bu kadar kolay. Sen kendine güvenmeyi unutma yeter! 😇

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• goezin
    goezin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl

Sadece dış görünüşünle değil içsel ilgisini çekmeye çalış. Yani sevdiği yemekler, kitap, müzik gibi konulara gir ilgisini ve dikkatini üzerine çek. Nasıl bir tarz oğlan o da çok önemli. Bazen fazla ilgi duymak üstüne gitmek hoşlarına gitmiyor bazıların. Öyleleri daha çok avlamak istiyor.

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

oğlak mesela?

Yorumla
  • ozgesera
    ozgesera Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Doğal ol. Ona farklı olduğunu , duygularını hissettirmeye calıs. Göz göze falan gelirsen bir utan falan :D Değişme yeter gerisini salla ;)

5
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

zaten o kadar utangacım ki. bana 15 saniye gözünü bile kırpmadan baktığını biliyorum. baktığımı bildiği halde utanmadan bakıyordu ben oturduğum yerden titriyodum o bakışa düşün :D pek de normal biri sayılamz yani. duygularımı naısl hissettirebilirim artık bilemiyorum sanki onun yanında kendim olmaktan çıkıyorum.

Yorumla
    • ozgesera
      ozgesera

Erkek öküz gibi bakar ama kız öyle değil. Sevdiğiyle göz göze gelince nedendir. bilinmez yer yarılsada icine girsem falan olur. 15 Saniye bakması yeterince aşık olduğunu belirtmiyo mu sence? Insanlar 6-7 saniye göz gelince aşıksın demektir diyolar. O aşmış bile. Hayırlısı ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

ya aşık ya da sapık zaten :D ama tam olarak hangisi olduğuna karar veremedim hahaha ya da sadece dikkat çekmeye çalışıyor takılıyor. kendimi çok da ümitlendirmek istemiyorum :( baya aştı hemde :D

Yorumla
    • ozgesera
      ozgesera

Cıvıksa sapık ya da seni kullanmaya çalışıyo olabilir. Ya gercekten sevse bir erkek sevdiğinin gözlerine o kadar uzun süre bakamaz bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

kesinlikle öyle. ben artık korkudan ölme noktasına geldim içim ürperdi. ağzı açık gülümseyerek bakıyordu sen düşün artık :( ama çok seviyorum aynı zamanda. yani sonsuza kadar böyle biri olmayacaktır herhalde?

Yorumla
    • ozgesera
      ozgesera

Adam gibi sevene kadar bekle. ya da seveceğine iinanana kadar bekle. Yoksa ark. Ortamına dalga konusu olur cıkarsın. O atsın adımı sen atma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

ama işte nereye kadar dimi. ben de zamana bırakmayı denedim ama 3 ay oldu artık sıkıldım bu oyundan. her şey o kadar belirsiz ki.. biraz kendini net bir şekilde gösterse adım atacağım ama o tavırları nasıl tavır sergilesem bilemiyorum. bazen ben mi yanlış anlıyorum falan diye düşünüyorum. ortada bir yerde kaldım nötr davranmaktan sıkıldım artık :(

Yorumla
    • ozgesera
      ozgesera

Bende senin gibiydim. Sürekli göz göze geliyoom falan. Ne demis biliyo musun ' ben herkese. öyle bakıyordm ' demis. 3 Ay bir adm atmadıysa sende atma. Sıkıldm deme. Acılırsan götnü kaldırırsın. Senin tercihin. Bende com sevdim götnü kaldırdm. Şızdı umrumda değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

ya aslında biz konuştuk telfonda falan. o da aynı tepkiyi verdi herkese karşı öyleymiş tavırlarımda ne gibi bir değişiklk var falan dedi. içimden dedim daha nolsun yani :D bir insan kendi tavırlarının farkında olmaz mı? zaten konuşurken de çok musait değil gibiydi. önceden de birkaç kez konuştuk arayacağıma söz vermiştim. aslında daha öncesinde okulda konuşmuştuk biraz meraklandırmıştım sanırım konuşacağım şeyle ilgili :D baya yalvardı anlatmam için en sonunda telefonda konuşmakla karar kkıldık ama bence yüzyüze konuşsaydık daha iyi olabilirdi. konuşunca da herkese karşı öyleymiş moduna girdi aynen öyleydi yani.

Yorumla
    • ozgesera
      ozgesera

Sabret o zaman. Ben sabretmedim cocukla. son kez bitirmek icin konusacaktım onda bile oyaladı beni. 2 Gün sorduğumda ben seni cağrırım falan dedi. Sonra başkasndan öğrendimki konşmak istemiyomuş. Gittim sen dedim bana bekle diyosun başkalarına farklı konuşuyosn dedim. Ben bugun söylycktm falan dedi. Dalga mı gecyon benle falan dedim cevap veremedi. Nefret eder oldm cocuktan. Millet hep aramızda birşeyler var diye düşünüyodu. Yanı onunda bana karsı birşeyler hissettiğine inandım. Ama cock öyle demedi. Birdaha keşke dememek icin tum herseyi yaptm belki birşiyler olur diye ama olmadı. Tüm cabalarımı yapmacık buluyomus. Herkese herşeyi anlatıyo. Bana gelnce konusurken bile yüzüme bakamıyo. Sen iyisin yine :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

bu naısl bir çocukmuş böyle. yüzsüzlüğe bak bide başkalarına anlatıyor. hayır beğenmezsin ama oyalamak ve bunu başka insanlara anlatmak ne bileyim.. seni seven biri için sen nasıl böyle konuşabiliyosun ki? anam bu erkekler mi böyle yoksa biz mi salağız. ha biraz salaklık var o belli de.. :D inan bana benim de sonum pek iyi değil. keşke benim gibiöğrenci olan biri olsa. çok tuhaf bir yoldayım gidiyorum gündüz gece :D

Yorumla
    • ozgesera
      ozgesera

Bende öğrenciyim lise 2

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

oo sen baya küçükmüşsün. benmkisi üniversite aşkı :D

Yorumla
    • ozgesera
      ozgesera

Benmkiler gelip geçici :D

Yorumla
  • Jomei
    Jomei Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Erkeğin dikkatini çekmekte ne var? Bir bakış yeter artar bile.

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

105

Cevap

• cnkcinar
    cnkcinar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 39%
    +1 yıl

birşey yapmayım umursamaz ol demişler hiç oyle dikkat cekilebilir mi :) o senden hoşlandığı zman kaçarken işe yarar. oyle olmayan bir durumda etkilemek için mutlaka ilgisini toplamalısın buda cok enerjik gozukerek abartıya kaçmayan tatlı gulumsemelerle sıcak kanlılıkla olur. dik dur cekici gorun mutlaka ilgisini cekersin.

2
    0 Yorumla
  • crabs
    crabs Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Sevgilisi olan birisine yaklaşmak yanlış. Onların kavgalı bir ilişkisi olabilir ama bir ilişki var ortada yarın ayrılırsa karşı tarafın söyleyeceği tek şey senin yüzünden olduğu olacaktır ya bu sevdadan vaz geç yada onların durumu ne olacak sabret bekle.

0
    9 Yorumla
    • yanlızcadı
      yanlızcadı

ben beklıom zaten o cocuktan bı hareket beklıom

Yorumla
    • crabs
      crabs

Evet çocuğun bir seçim yapması gerek en önemlisi bu daha sonrada 1 hafta gibi bir süre gerek bu süreçte de yanlız bırakmak. Kararını verdiği zaman ona göre hareket etmeli.

Yorumla
    • yanlızcadı
      yanlızcadı

onun gözğnün içine içine bakıom öyle konusuom iyimi sence

Yorumla
    • crabs
      crabs

Çok da içine girme itici gelir. Doğru anda keskin bakışlar daha etkileyici olur. Sonra geri çekil gizemli olmak daha iyidir.

Yorumla
    • yanlızcadı
      yanlızcadı

ya bazen bakıom gözünün içine bazen bakmıyo mesela sureklı onun karsısına cıkmak ıstemıom sıkılmasın benden dıye

Yorumla
    • yanlızcadı
      yanlızcadı

küçük küçük oda dokunmaya basladım belıne falan oda elımı tutmaya calıstı vermedım

Yorumla
    • crabs
      crabs

Ama sen böyle baskı kurarcasına hareket ediyorsun. Yanaşma aklını da bulandırma sonuçta birlikte olduğu bir insan var onun yerine de koy kendini sen olsan demez misin kardeşim sana ne bizim kavgamızdan ne karışıyorsun sevgilimi ayartıyorsun demez misin bir empati kur.

Yorumla
    • yanlızcadı
      yanlızcadı

sevgılısınden ayrılmıs üstelık benı tanı dedı yenı ınsanlarla tanısmak her zaman ıyıdır dedı yanıma otur dedı oturmadım elını ver dedı vermedım

Yorumla
    • crabs
      crabs

İyi yapmışsın fazla hızlı ilerletme hiç bir şeyi. Ufak ufak emin adımlar ile.

Yorumla
  • Efe84
    Efe84 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Ondan Hoşlandığını belli etmen yetecektir.. 1 2 güzel söz de eklersen daha etkili olur. mesela çok yakışıklısın ( olmasada ) veya gözlerin çok güzel ( tabi renkliyse. ) değilse... çok güzel bakıyorsun... gibi.. :)

daha ne diyeyim :) zaten bunlardan sonra da ilgini fark etmezse. Anlamazsa.. tek bir şey kalıyor SEN TEKLİF EDECEKSİN :)

3
    0 Yorumla
  • CosmoCarmen
    CosmoCarmen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Orda~burda dudak büzmeli, bol dekolteli tikican fotoları kullanmak yeterince dikkat çekici.

Birazdan takipçi sayında patlama yaşanıcak, sakin olabilirsin.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Canım beni kimse takip edemiyor, mesajda atamıyor. Yanlış kişiye, yanlış yorum yapıyorsun.:)

Yorumla
    • CosmoCarmen
      CosmoCarmen

Takipçilere açık olup olmadığına dikkat etmem için bir çekiciliğin olmadığından (bunu görünüş olarak değil, kişisel birikim olarak al), seni normal kullanıcı profil seçeneğinde olarak değerlendirdim.

Ama soruna, fotona, ve kapalı profil detayına dayanarak tam anlamıyla narsist bir egoist olduğun gerçeğiyle dikkatimi çekmeyi başardın.

Yaşına göre fena sayılmaz.

Yorumla
  • pembekurdela
    pembekurdela Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 41%
    +1 yıl

extra bir çaba sarf etmem,hoşlanıyorsa hoşlanıyordur zaten hoşlanmıyorsa da kendimi olmadığım gibi göstermem türlü taklalar atmam mesela

neysem o olurum

3
    1 Yorumla
    • avmerve
      avmerve

zaten işte makyaj kutusuna gir çık değil buradaki soru ne bileyim bir bakış bir gülümseme.. bu resmen ego yapan kızlar bakmam yapmam yazman diyenleri sonradan görüyoruz çünkü..

Yorumla
  • deenizz
    deenizz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

Bu seninle ilgili değil sevdiğin adamla ilgili bi durum eğer ona iç güzelliğini gösterirsen o da dış güzellikten çok iç güzelliğe önem veriyosa ortada bi problem kalmaz:)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

daha tanışmıyoruz.bense kendimden utanıyorum çoğu zaman ve karşısına çıkamıyorum

Yorumla
    • deenizz
      deenizz

Tanışmak için bi mazeret bul ve tanış herkesin zayıf bi noktası vardır keşfet :)

Yorumla
  • YanlızAdam1
    YanlızAdam1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Olgun Davranmalısın. İlk Adımı sen at Mesaj at İlk Konuşmanda Konuşmalarına Onu kendıne tavlaa yanı ole cıvık cıvık konus demıyorum olgun bir şekilde sonra hiç mesj atma ona bırak Sonra bence gerısı gelır ;)

1
    0 Yorumla
  • Fatihtekkan
    Fatihtekkan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Fazla gülümseme zamanla nefret eder ve her şey güzellik değildir seni zaten seviyodur bide alta yazmışın ya fiziğini zaten seximişsin bide adama güven ver güven çok önemli... kardeşim benim cevabımı en iyi cevap seçsene sevap alırsın :) hadi by

0
    0 Yorumla
  • Tandef
    Tandef Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Hiç bir erkek, dikkat çekmek için bırak çabaya, düşünmeye bile değmez :) Boşver.

6
    3 Yorumla
    • perdonador
      perdonador

böööö

Yorumla
    • birkankaratay
      birkankaratay

topunun köküne kibrit suyu

Yorumla
    • Tandef
      Tandef

aynen.

Yorumla
  • fatih00
    fatih00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Gözünün içine bak sana baktiginda basini cevir. Bikac kere yap sonra o sana bakacak bakiyor musun diye

9
    0 Yorumla
  • yaramaz666
    yaramaz666 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

erkekler senin neyine bakar söyleyimmi ses tonuna bakar ve agırbaşlı olmanı çok hareketli kızı çogu kişi sevmez güzelce giyin bakım yap kendine ilk aşklar yha bakışla olur ya da kavgayla :D

1
    1 Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

bakış aşırı var :D

Yorumla
  • Keanu
    Keanu Takip Et
    Yoda Yaş: 57 , eic 30%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı.

Güzel olmalısın tabii ki. Güzel değilsen en azından seksi giyinmeli, makyaj yapmalı ve gülümsemelisin.

0
    0 Yorumla
  • Aneksenamun
    Aneksenamun Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 48%
    +1 yıl

Şimdilik sadece gözlerinin içine bakmakla yetinmelisin , şu anki ilişkisinin akibetini beklemen daha doğru olur ...

0
    1 Yorumla
    • Reese
      Reese

sarılsın bir yahu daha net bir ifade olurdu :S

Yorumla
  • Riaaa
    Riaaa Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Beni görmesi yeter 😁 Kudurmuş köpek gibi saldırırım etrafa ona kedi gibi olurum kendimden tiksindim 😄

0
    0 Yorumla
  • caramelizekaramel
    caramelizekaramel Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Bunu 40 desen olurmuş sen 5 kere yazmışsın :) her neyse doğal ol her zaman yapmacık olma, davranma

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

ama onun yanında kendimi kaybediyorum :( kendm gibi davranamıyorum.

Yorumla
    • caramelizekaramel
      caramelizekaramel

Saçmalıyorsun yani e doğaldır o da bişey, anlar yani :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

anlamıyor vallahi anlamıyor. açık açık niyetini de sordum anlamıyor :(

Yorumla
    • caramelizekaramel
      caramelizekaramel

Takip etsene beni

Yorumla
  • Nettuno
    Nettuno Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı.

andımız

1) tayt gıymek

2) ıc camasırımızın askısını gostermek

3 ) yerden bozuk para alır gıbı eğilmek

0
    0 Yorumla
  • xşansx
    xşansx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Yaklaşıcan belli ediceksin yapmacık olma gerçek olucan etraf için değil hoşlanıp seviyorsan yaklaşıcaksın yapmacıklıktan uzak olucan.

0
    0 Yorumla
  • Tassarrdur
    Tassarrdur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Adam olunmalı yani insan olunmalı.. Hanımlığını bozmayan biri herzaman dikkat cekicidir..

Malum Kahpe Dolu ;)

0
    0 Yorumla
  • tessla
    tessla Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

en önemlisi(bence) zevklerin hareketlerin uyumudur, çok güzelmiş anlaşamadıkdan sonra napıyım ben onu?

0
    0 Yorumla
  • olasılıksızz
    olasılıksızz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Yiğen, gelin ata binmişte yaa kısmet demiş. (.

Sevecen ol, çok konuşma ki dikkat çekesin (.

Selamlar

0
    0 Yorumla
  • TylerHawkins
    TylerHawkins Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

tecrubelerime dayanarak soyluyorum,ellerine bir sekilde dokun,yani caktirmadan falan sanki bilmeden dokun,sonrada dikkatlice gozlerine bak.gulme,pesine dusme,kendini cocuk gibi gosterme

0
    1 Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

aynen. daha önce bir arkadaşım peşinden çok koşmuştu çocukca hareketler vs...ilgisini çekmemişti o yüzden onlardan uzak duruyorum :)

Yorumla
  • yorumcubaba
    yorumcubaba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

doğada bir kanun var aslan nasıl ceylan görünce avlanası geliyo erkekte öyle...çirkinsen vucudunu ve sana en yakışanı gıyıp seksapel bir hava yarat...bakımlı ve şık gıyınen kadın guzeldır

0
    0 Yorumla
  • bedirhan03
    bedirhan03 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Türkiye'desin rahat ol. Kız olman yeter bizimkilere.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

o şekilde dikkat çekmek değil ya. sevdiğim biri var onun için.

Yorumla
  • erennnnnnnnnnnnnn
    erennnnnnnnnnnnnn Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl

hangi erkek genel olarak erkeklerden bahsetmiyorsn umarım

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

sevdiğim çocuğun dikkatini

Yorumla
    • erennnnnnnnnnnnnn
      erennnnnnnnnnnnnn

belli et kendini bakımlı ol ilgini göster

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

her zamNKİ HALİM O

Yorumla
    • erennnnnnnnnnnnnn
      erennnnnnnnnnnnnn

tamam çekemiyosan demek istemiyodur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

başka yolu olmalı

Yorumla
    • erennnnnnnnnnnnnn
      erennnnnnnnnnnnnn

dostum istiyosa kendisi senle sen bişe yapmasanda ilgilenir zaten yaptıgın halde ilgilenmiyosa istemiyodur bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

ah olamaz

Yorumla
    • erennnnnnnnnnnnnn
      erennnnnnnnnnnnnn

ne diyim dostum :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

bişey demelisn

Yorumla
    • erennnnnnnnnnnnnn
      erennnnnnnnnnnnnn

unutmaya çalış deri ben kızarsın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

evet

Yorumla
    • erennnnnnnnnnnnnn
      erennnnnnnnnnnnnn

o zaman susuyorum bildigin yolda git ama bildiklerini gözden geçirmeyi unutmadan yap bunu :)

Yorumla
  • waaoow
    waaoow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 56%
    +1 yıl

Her açıdan akıllıca davranmak kesinlikle dikkatini çeker.

0
    0 Yorumla
  • alex52
    alex52 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 51%
    +1 yıl

ama her gün aynı soru yaa :))) doğal ol, bakımlı ol, pozitif ol, biraz da seksi oldun mu senindir.

0
    0 Yorumla
  • burjum00
    burjum00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Her zaman kendinden emin bir şekilde yürü. Olgun ol kesinlikle cocuk cocuk hareketler yapma ve tatlı olmak için çocuk gibi agzını ege ege konuşma

1
    0 Yorumla
  • heyecanarıyorum
    heyecanarıyorum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

bir tatlı gülüş bir küçük tebessüm bir anlık zamanı durduracak kadar kısa bir bakış işte orda dikkat çekilinilirlirlri :D

1
    0 Yorumla
  • cinderellaman
    cinderellaman Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

şöyle gözönünde biri ol.değişimin dışa yansısın.ama sen liseli gibi konuşuyorsun sanki

0
    7 Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

lise son

Yorumla
    • cinderellaman
      cinderellaman

şu değerli zamanını ders çalışmaya ayırmak varken ne lazım sana aşk meşk.uni de tonla adam var.

Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

o ilgimi çok çekti , aklım başımda değil şu aralar

Yorumla
    • cinderellaman
      cinderellaman

belli oluyor.ama o yaşlardaki bir erkek sadece tek şeyi düşünür.

Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

öyle birisine benzemiyor ya

Yorumla
    • cinderellaman
      cinderellaman

davulun sesi uzaktan güzel gelir.ne istiyorsan onu yap.

Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

saolun

Yorumla
  • çıkıkçı
    çıkıkçı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Acımasız gerçekler..

Arkadaş ortamından tanışmıyosa güzel olmalısın

0
    0 Yorumla
  • GlowInTheDark
    GlowInTheDark Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Facecen instagramdan felan ekle konuş yavaş yavaş samimi ol, o da senden hoşlanacaktır.

0
    0 Yorumla
  • oynbzn
    oynbzn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

öpmek. tabi iyi öpüşmek de bir beceri ister, iyi öpüşemiyorsanız yanağından öpün.

0
    0 Yorumla
  • akyaky
    akyaky Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Sen şimdi ağzınla kuş tutsan çocuk bu kuş niye ötmüyo der yine önemsemez seni şansına küs :)

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Ya olsun bunlara ragmen nasıl etkılerım cocuk etkılenırse ne kadar bozulmus olursa olsun umursamaz nasıl etkılıyebılırım yardımcı olursan sevınırım

Yorumla
    • akyaky
      akyaky

Ona bak ve baktığını farkettir. Sosyal ağlarda arkadaş ol. Senin farkına varmasını sağla. Ona ulaşılmazsın imajı ver. Çünkü erkekler ulaşılmazı ister :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Zaten kimseyle cıkmayan bir kızım ve bu cocuk cok yakısıklı adam gibi gelip tanıssaydı tanısırdım elbette ama gelip telefon istenince hangi kız verir ki sadece basit kızlar yapar bunu :)

Yorumla
    • akyaky
      akyaky

K.bakma ama aptallık etmişsin birraz. Çocuk sadece numaranı istemiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

ama aksam yolda yanıma gelip istedi. bence vermem hata olurdu basitlikten baska hiçbir sey degil

Yorumla
    • akyaky
      akyaky

O zaman haklısın ne diyim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Öyle iste :D

Yorumla
  • oceansberlin
    oceansberlin Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

sevdiğin adama bağlı.. evet de olabilir cevap hayır da :)

0
    0 Yorumla
  • MaxCodeRiM
    MaxCodeRiM Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

gözlerini gözlerine ceevir ve bir bak. ve konusuyorsan onunla ılgılı konus. bu hoslantı belırtılerırıd.r

0
    0 Yorumla
  • tomonari
    tomonari Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Beğendiğin kişinin tipiysen hiçbirşey yapmana gerek yok merak etme.He tam tersi durumda biraz açılıp saçılman gerekebilir.

0
    0 Yorumla
  • OksijenÇekenSizofren
    OksijenÇekenSizofren Takip Et
    +1 yıl

bisiklet ustunde 8 top cevir diger yandan ates uflersen kesin etkilenir bu ssefer fax telgraf numarani bile ister

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

komik.

Yorumla
    • OksijenÇekenSizofren
      OksijenÇekenSizofren

he

Yorumla
  • xxxLoneWolfxxx
    xxxLoneWolfxxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Boşuna yazmayın çünkü konuyu açan hesabını silip gitmiş =D

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Onunla ayni ortamda ol ama onun icin gittigini belli etme,mesela ortak arkadaslariniz varsa hep beraber oturun muhabbet kur normal bir sekilde gozleriin icine bakarak konus filan

1
    0 Yorumla
  • De-mir
    De-mir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

güzelsen bir şey yapmana gerek yok... erkekler seni saklansan dahi bulur

0
    1 Yorumla
    • avmerve
      avmerve

güzellik yetmez bazen zira her güzellik herkese hitap etmez..

Yorumla
  • BaMbinoO
    BaMbinoO Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı.

sen de mı Türkay? :D

aşk adamı vurur, döner döner vurur. :D

0
    1 Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

:D maleseef

Yorumla
  • Promisses
    Promisses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Bir erkeği etkilemek için niye bu kadar kasıyorsun ki kendini :))

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Kasmıyorum ama merak ettim acıkcası nasıl etkilenir diye

Yorumla
    • Promisses
      Promisses

karşındaki insan senin için doğru tercihse sen nelerden etkileniyorsan onuda o şekilde etkilemeyi dene insanlar birbirleri için yaratılmış psikolojisini uygula :)) hem bu sayede onunla ortak özelliğinin olup olmadığını anlarsın :))

Yorumla
  • Pars67
    Pars67 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Tanışmaya çalış,ortam yarat bir arkadaşın tanıosa git onla yanına muabbet edin vs devamı gelir sonra

0
    0 Yorumla
  • ressam61
    ressam61 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

sakın espri yapma ilk başlarda iticiolur.onu sinamaya davet edebilirsiniz. ya da duttğu takımın macına

0
    8 Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

bunları yapmam için önce arkadaş olmam lazım

Yorumla
    • ressam61
      ressam61

aaaarkadaş değilsini zozaman ortak bir akadaşınızdamı yok. oda yoksa herzaman karşısına oturunn ve ona gözükün mutlaka anlıyacaktır sizin ondan hoşlandınız

Yorumla
    • ressam61
      ressam61

şöylede yapabilirsiniz cesaretiniz yoksa bir arkadaşınızaanlatın olayı oda size gaz versin ondan sonrada gidin konuşun

Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

şu yönden şanslıyım onun en yakın arkadaşları benim kuzenimin en yakın arkadaşları yani o aracı olabilir.

Yorumla
    • ressam61
      ressam61

evet aracı dergen sakın senin ondan hoşlandını söylemesinbaşkası senin adına konuşmasın o kmonu hakkında ilk başta aynı ortamlarda olmaya gayret gösterin sonrası gelecektir.

Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

teşekkürler :D

Yorumla
    • ressam61
      ressam61

senin adına birisi o konuyu acarsa onaanlatırsa berbat birşey olur şahsen ben oluru olsabile olmazdı ortamı ayarlasınlar sadece

Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

aynen

Yorumla
  • BayKusYorumLaR
    BayKusYorumLaR Takip Et
    +1 yıl

eskı sorulara ve cevaplara ak bu soruya bınlerce kez cevap verıldı bu sıtede bır erkegı etkılemek ıcın ne yapaılırım

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Ben yukarıda bunlara ragmen ne yapabilirim diye sordum aptal aptal konusma.

Yorumla
    • BayKusYorumLaR
      BayKusYorumLaR

işine bak simitçi

Yorumla
  • travaci
    travaci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

çocuk eğer biraz abazan tipliyse ilgisini çekmek için biraz seksi olman gerek. yok öyle değil diyorsan doğal davranman ona bakman ilgisini çekecektir. dediklerimi uygula işine yaramazsa gel bul beni

0
    1 Yorumla
    • t1r2k3y4
      t1r2k3y4

teşekkürler :D

Yorumla
    Default Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.

sen birşey yapma bu güzellik ve dudaklarla ilgi çekicisin zaten

0
    0 Yorumla
  • BabaYadigarı
    BabaYadigarı Takip Et
    +1 yıl

Onunla konuşmaya çalış espri yaptığında kesinlikle gül ve sohbetini iyi yap yeter.

0
    0 Yorumla
  • qwerty213
    qwerty213 Takip Et
    +1 yıl

ne kasıyorsun kendını erkektır senden hoslanıyorum dersın olur bıter asla gerı cevırmez :P

0
    0 Yorumla
  • alperizmirrrr
    alperizmirrrr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

doğal ve kendin ol.. eğer şmdiye kadar dikkatini çekmediyse boşa uğraşma...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sevdiğin adama göre değişir yani biz burda git konus deek belki onun hosuna gitmyecektir onu tanı huyunu yaz sonra bizde sana yardımcı olmaya çalısalım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

süper mini giy. derin göğüs dekolten olsun yeterli.

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

o kadar göğüs yok gibi bende ya haha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

ne kadar var?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

çok da deekoltelik değil işte. hem beni öyle tanımasını istemem zaten. dışardan da öyle bir kız imajı vermiyorum aslında ama bazen temas kurmaya çalıştığını hissediyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

karşısında ona bakarken saçlarınla oyna. gözlerinin için gülsün bakarken. bide göz kırpıp süper minini biraz daha yukarıya doğru çekersen çocuk senindir. baktın yine senin değilse emin ol kızlardan hoşlanmıyordur veya bacaklarında kıl vardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

ahahahaha güldürdün ya. aslında bana göz kırpan o. gerçekten adım attı çoğu zaman ama nasıl karşılık vereceğimi bilemedim. mesela göz kırptığında napmalıyım? ben öyle bir durumda çok masumda göz kırptım kırpmak deniyorsa tabi buna :D zaten gülüşümde kayboluyor gibi. bazen aç ayılar gibi bakıyor bana korkuyorum hah saç evet o daha normal deneyebilriim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

göz kırptığında ufak bir omuz ve baş hareketiyle yanını gösterip beraber oturmaya davet edebilirsin. Sonrasında sakın konuşma sadece gözlerinin içine bak alt dudağını ısır ve ani bir hareketle dudaklarına yapış. :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

gözümün önünde niye canlandı ki şimdi :D haha ya bulunduğumuz ortam buna pek müsait değil. olmamız gereken kalabalık bir ortam var öyle söyleyeyim. aslında öyle bir durumda gözlerinin içine daha çok bakmam lazım ama çok utanıyorum içim ürperiyor o bakınca çok tuhaf oluyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

Anladım hormonların etkisi bunlar. Arzular şelale diyorsan eve davet etmelisin birgün :) bunu ufak bir not kağıdıyla (ulan hangi çağda yaşıyoruz) facebook, twitter vs. gibi sosyal platformlar sayesinde mesajlaşarak yapabilirsin. Emin ol daha rahat olursun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Facebook twitter vs. bence çok da doğru değil zaten bana yanaşırken çok dikkatli davranıyor onun da kendisine göre sebepleri var. çünkü herhangi biri değil zaten :D
      not kağıdı falan mı bıraksam odasına napsam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

odasına not kağıdı bırakacak kadar yakınsan bence dolabına saklanıp gece uyuduğunda sürpriz yap :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

oda dediğim ev değil :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

valla çok fena fanteziler ürettim hepsine cık dedin :) yaş kaçtı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

reşitim ama ufağım :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sadece dar ve acik giyinmen yeterli. erkek tahrik olur her erkek tahrik olur. ama yapmayin bunu yaa neden bu eziyeti cektiriyorsunuz bize?

0
    0 Yorumla
  • Herdemsefa
    Herdemsefa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Hadi hadi, nedense herkeste bir dikkat çekme merakı başladı

0
    0 Yorumla
  • ipsoslufilozof
    ipsoslufilozof Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

kullanıcı kapatılmış lan sadece soru sormak için açtılar galiba

1
    0 Yorumla
  • metinuzun
    metinuzun Takip Et
    +1 yıl

yüzüne gülümse tatlı tatlı bak :) yani bana böyle bakılsa herhalde boş durmam :)

0
    0 Yorumla
  • robinhood06
    robinhood06 Takip Et
    +1 yıl

onu ister gibi imalarda bulun ve ister gibi bak yeter.

0
    0 Yorumla
  • seviliyosunhannny
    seviliyosunhannny Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

İlla güzel olman gerekiyor.. için güzel olmasada çok sorun değil

0
    0 Yorumla
  • illuminati44
    illuminati44 Takip Et
    +1 yıl

ayrılana kadar bekle.çocuğu ayartmaya çalışma sana yapılmasını istermiydin.

0
    0 Yorumla
  • marxists
    marxists Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

belki tekrar barışırlar. aralarını bozmak istemezsin değil mi

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir erkeğin dikkati nasıl çekilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkeğin dikkati nasıl çekilir? 26 cevap verildi
Bir erkeğin dikkati nasıl çekilir? 11 cevap verildi
Bi erkeğin dikkati nasıl çekilir? 6 cevap verildi
Erkeğin dikkati nasıl çekilir? 17 cevap verildi
Bir erkeğin dikkatini nasıl çekersiniz? 6 cevap verildi
Bir erkeğin dikkatini nasıl çekersin? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨