Kızlar, bir erkeğin ilgisini çekmek için ne yapıyorsunuz?
Erkekler, bir kız ilginizi nasıl çekebilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Karşı cinsin dikkatini çekmek zor bir mesele. Bir de ona sırılsıklam aşıksan zaten heyecandan ne yaptığını bilemiyorsun. :D Bir erkeğin uzaktan dikkatini çekmek için taktikler mevcut, hadi onlara bakalım.
Bir Erkeğin Dikkati Nasıl Çekilir?

tanımadığın bir erkeğin dikkatini çekmek Erkekler zaten yapı itibariyle biraz ilgiye aç karakterler. Bu nedenle bir erkeğin ilgisini çekmek biraz kolay diyebiliriz. Öncelikle kendinden emin ol. Hem kadın, hem erkekler kendine güvenen insanlardan hoşlanırlar. Özgüveni yüksek insan aynı zamanda çekici insandır.
Kendine güvenme konusunu geçtiysek bakışlarınla ona ilgini belli et. Bu bakışlar rahatsız edici şeyler olmasın. Arada, küçük, kaçamak bakışlar olsun bunlar. Zaten ona baktığını fark edince ilgisini çekmiş olacaksın. Hatta kafasını da kurcalayacaksın.
Tanımadığın Bir Erkeğin Dikkatini Nasıl Çekersin?
İşte asıl mesele bu. Tanımadığın bir erkeğin dikkatini çekmek en zoru. Ama bunun için de taktikler var. Burada senin biraz çaba sarf etmen gerekiyor. Tanımadığın bir erkeğin dikkatini çekmek için kendi dış görünüşüne özen göstermen gerekli.
Seni gören erkek "Vay be, bu da kimmiş" deyip gözlerini senden alamaması gerekiyor. Bunun için kişisel bakımına, makyajına, giyimine ve kuşamına özen göstermen gerekli. Göz alıcı olmak için hem iddialı, hem de çekici olman gerekli.
Bir Erkeğin Seni Sosyal Medyada Fark Etmesi Nasıl Sağlanır?
Eğer bu kişi seninle arkadaşsa paylaşımlarınla onun dikkatini çekebilirsin. Hatta onun paylaşımlarına paralel şeyler paylaşabilirsin. Birazcık rol yapman da gerekebilir bunun için. Onun ilgi gösterdiği şeyleri sen de paylaş.
Eğer bu kişiyle hiç ilişkin, bağın yoksa da mesaj üzerinden ya da paylaşımları açıksa paylaşımlara yorum yaparak dikkatini çekebilirsin. Yorumda ya da mesajda soru sorabilirsin. Soru sorarsan cevap vermek zorunda kalacaktır. Sohbet açılınca da gerisi kolay. :)
Hoşlandığın erkeğin ilgisini çekmek işte bu kadar kolay. Sen kendine güvenmeyi unutma yeter! 😇
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sadece dış görünüşünle değil içsel ilgisini çekmeye çalış. Yani sevdiği yemekler, kitap, müzik gibi konulara gir ilgisini ve dikkatini üzerine çek. Nasıl bir tarz oğlan o da çok önemli. Bazen fazla ilgi duymak üstüne gitmek hoşlarına gitmiyor bazıların. Öyleleri daha çok avlamak istiyor.
41 Yorumla
Gizli Soranoğlak mesela?
Doğal ol. Ona farklı olduğunu , duygularını hissettirmeye calıs. Göz göze falan gelirsen bir utan falan :D Değişme yeter gerisini salla ;)
514 Yorumla
Gizli Soranzaten o kadar utangacım ki. bana 15 saniye gözünü bile kırpmadan baktığını biliyorum. baktığımı bildiği halde utanmadan bakıyordu ben oturduğum yerden titriyodum o bakışa düşün :D pek de normal biri sayılamz yani. duygularımı naısl hissettirebilirim artık bilemiyorum sanki onun yanında kendim olmaktan çıkıyorum.
Gizli Soranya aşık ya da sapık zaten :D ama tam olarak hangisi olduğuna karar veremedim hahaha ya da sadece dikkat çekmeye çalışıyor takılıyor. kendimi çok da ümitlendirmek istemiyorum :( baya aştı hemde :D
Gizli Sorankesinlikle öyle. ben artık korkudan ölme noktasına geldim içim ürperdi. ağzı açık gülümseyerek bakıyordu sen düşün artık :( ama çok seviyorum aynı zamanda. yani sonsuza kadar böyle biri olmayacaktır herhalde?
Gizli Soranama işte nereye kadar dimi. ben de zamana bırakmayı denedim ama 3 ay oldu artık sıkıldım bu oyundan. her şey o kadar belirsiz ki.. biraz kendini net bir şekilde gösterse adım atacağım ama o tavırları nasıl tavır sergilesem bilemiyorum. bazen ben mi yanlış anlıyorum falan diye düşünüyorum. ortada bir yerde kaldım nötr davranmaktan sıkıldım artık :(
Gizli Soranya aslında biz konuştuk telfonda falan. o da aynı tepkiyi verdi herkese karşı öyleymiş tavırlarımda ne gibi bir değişiklk var falan dedi. içimden dedim daha nolsun yani :D bir insan kendi tavırlarının farkında olmaz mı? zaten konuşurken de çok musait değil gibiydi. önceden de birkaç kez konuştuk arayacağıma söz vermiştim. aslında daha öncesinde okulda konuşmuştuk biraz meraklandırmıştım sanırım konuşacağım şeyle ilgili :D baya yalvardı anlatmam için en sonunda telefonda konuşmakla karar kkıldık ama bence yüzyüze konuşsaydık daha iyi olabilirdi. konuşunca da herkese karşı öyleymiş moduna girdi aynen öyleydi yani.
Sabret o zaman. Ben sabretmedim cocukla. son kez bitirmek icin konusacaktım onda bile oyaladı beni. 2 Gün sorduğumda ben seni cağrırım falan dedi. Sonra başkasndan öğrendimki konşmak istemiyomuş. Gittim sen dedim bana bekle diyosun başkalarına farklı konuşuyosn dedim. Ben bugun söylycktm falan dedi. Dalga mı gecyon benle falan dedim cevap veremedi. Nefret eder oldm cocuktan. Millet hep aramızda birşeyler var diye düşünüyodu. Yanı onunda bana karsı birşeyler hissettiğine inandım. Ama cock öyle demedi. Birdaha keşke dememek icin tum herseyi yaptm belki birşiyler olur diye ama olmadı. Tüm cabalarımı yapmacık buluyomus. Herkese herşeyi anlatıyo. Bana gelnce konusurken bile yüzüme bakamıyo. Sen iyisin yine :D
Gizli Soranbu naısl bir çocukmuş böyle. yüzsüzlüğe bak bide başkalarına anlatıyor. hayır beğenmezsin ama oyalamak ve bunu başka insanlara anlatmak ne bileyim.. seni seven biri için sen nasıl böyle konuşabiliyosun ki? anam bu erkekler mi böyle yoksa biz mi salağız. ha biraz salaklık var o belli de.. :D inan bana benim de sonum pek iyi değil. keşke benim gibiöğrenci olan biri olsa. çok tuhaf bir yoldayım gidiyorum gündüz gece :D
Gizli Soranoo sen baya küçükmüşsün. benmkisi üniversite aşkı :D
Erkeğin dikkatini çekmekte ne var? Bir bakış yeter artar bile.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
105Cevap
birşey yapmayım umursamaz ol demişler hiç oyle dikkat cekilebilir mi :) o senden hoşlandığı zman kaçarken işe yarar. oyle olmayan bir durumda etkilemek için mutlaka ilgisini toplamalısın buda cok enerjik gozukerek abartıya kaçmayan tatlı gulumsemelerle sıcak kanlılıkla olur. dik dur cekici gorun mutlaka ilgisini cekersin.
20 YorumlaSevgilisi olan birisine yaklaşmak yanlış. Onların kavgalı bir ilişkisi olabilir ama bir ilişki var ortada yarın ayrılırsa karşı tarafın söyleyeceği tek şey senin yüzünden olduğu olacaktır ya bu sevdadan vaz geç yada onların durumu ne olacak sabret bekle.
09 Yorumlaben beklıom zaten o cocuktan bı hareket beklıom
onun gözğnün içine içine bakıom öyle konusuom iyimi sence
ya bazen bakıom gözünün içine bazen bakmıyo mesela sureklı onun karsısına cıkmak ıstemıom sıkılmasın benden dıye
küçük küçük oda dokunmaya basladım belıne falan oda elımı tutmaya calıstı vermedım
sevgılısınden ayrılmıs üstelık benı tanı dedı yenı ınsanlarla tanısmak her zaman ıyıdır dedı yanıma otur dedı oturmadım elını ver dedı vermedım
Ondan Hoşlandığını belli etmen yetecektir.. 1 2 güzel söz de eklersen daha etkili olur. mesela çok yakışıklısın ( olmasada ) veya gözlerin çok güzel ( tabi renkliyse. ) değilse... çok güzel bakıyorsun... gibi.. :)
daha ne diyeyim :) zaten bunlardan sonra da ilgini fark etmezse. Anlamazsa.. tek bir şey kalıyor SEN TEKLİF EDECEKSİN :)30 Yorumla
+1 yılOrda~burda dudak büzmeli, bol dekolteli tikican fotoları kullanmak yeterince dikkat çekici.
Birazdan takipçi sayında patlama yaşanıcak, sakin olabilirsin.22 Yorumla
Gizli SoranCanım beni kimse takip edemiyor, mesajda atamıyor. Yanlış kişiye, yanlış yorum yapıyorsun.:)
Takipçilere açık olup olmadığına dikkat etmem için bir çekiciliğin olmadığından (bunu görünüş olarak değil, kişisel birikim olarak al), seni normal kullanıcı profil seçeneğinde olarak değerlendirdim.
Ama soruna, fotona, ve kapalı profil detayına dayanarak tam anlamıyla narsist bir egoist olduğun gerçeğiyle dikkatimi çekmeyi başardın.
Yaşına göre fena sayılmaz.
+1 yılextra bir çaba sarf etmem,hoşlanıyorsa hoşlanıyordur zaten hoşlanmıyorsa da kendimi olmadığım gibi göstermem türlü taklalar atmam mesela
neysem o olurum31 YorumlaBu seninle ilgili değil sevdiğin adamla ilgili bi durum eğer ona iç güzelliğini gösterirsen o da dış güzellikten çok iç güzelliğe önem veriyosa ortada bi problem kalmaz:)
02 Yorumla
Gizli Sorandaha tanışmıyoruz.bense kendimden utanıyorum çoğu zaman ve karşısına çıkamıyorum
+1 yılOlgun Davranmalısın. İlk Adımı sen at Mesaj at İlk Konuşmanda Konuşmalarına Onu kendıne tavlaa yanı ole cıvık cıvık konus demıyorum olgun bir şekilde sonra hiç mesj atma ona bırak Sonra bence gerısı gelır ;)
10 Yorumla
+1 yılFazla gülümseme zamanla nefret eder ve her şey güzellik değildir seni zaten seviyodur bide alta yazmışın ya fiziğini zaten seximişsin bide adama güven ver güven çok önemli... kardeşim benim cevabımı en iyi cevap seçsene sevap alırsın :) hadi by
00 YorumlaHiç bir erkek, dikkat çekmek için bırak çabaya, düşünmeye bile değmez :) Boşver.
63 Yorumlaböööö
topunun köküne kibrit suyu
Gözünün içine bak sana baktiginda basini cevir. Bikac kere yap sonra o sana bakacak bakiyor musun diye
90 Yorumla
+1 yılerkekler senin neyine bakar söyleyimmi ses tonuna bakar ve agırbaşlı olmanı çok hareketli kızı çogu kişi sevmez güzelce giyin bakım yap kendine ilk aşklar yha bakışla olur ya da kavgayla :D
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. Güzel olmalısın tabii ki. Güzel değilsen en azından seksi giyinmeli, makyaj yapmalı ve gülümsemelisin.
00 Yorumla
+1 yılŞimdilik sadece gözlerinin içine bakmakla yetinmelisin , şu anki ilişkisinin akibetini beklemen daha doğru olur ...
01 YorumlaBeni görmesi yeter 😁 Kudurmuş köpek gibi saldırırım etrafa ona kedi gibi olurum kendimden tiksindim 😄
00 Yorumla
+1 yılBunu 40 desen olurmuş sen 5 kere yazmışsın :) her neyse doğal ol her zaman yapmacık olma, davranma
14 Yorumla
Gizli Soranama onun yanında kendimi kaybediyorum :( kendm gibi davranamıyorum.
Saçmalıyorsun yani e doğaldır o da bişey, anlar yani :)
Gizli Sorananlamıyor vallahi anlamıyor. açık açık niyetini de sordum anlamıyor :(
Takip etsene beni
Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. andımız
1) tayt gıymek
2) ıc camasırımızın askısını gostermek
3 ) yerden bozuk para alır gıbı eğilmek00 YorumlaYaklaşıcan belli ediceksin yapmacık olma gerçek olucan etraf için değil hoşlanıp seviyorsan yaklaşıcaksın yapmacıklıktan uzak olucan.
00 Yorumla
+1 yılAdam olunmalı yani insan olunmalı.. Hanımlığını bozmayan biri herzaman dikkat cekicidir..
Malum Kahpe Dolu ;)00 Yorumlaen önemlisi(bence) zevklerin hareketlerin uyumudur, çok güzelmiş anlaşamadıkdan sonra napıyım ben onu?
00 Yorumla
+1 yılYiğen, gelin ata binmişte yaa kısmet demiş. (.
Sevecen ol, çok konuşma ki dikkat çekesin (.
Selamlar00 Yorumla
+1 yıltecrubelerime dayanarak soyluyorum,ellerine bir sekilde dokun,yani caktirmadan falan sanki bilmeden dokun,sonrada dikkatlice gozlerine bak.gulme,pesine dusme,kendini cocuk gibi gosterme
01 Yorumla
+1 yıldoğada bir kanun var aslan nasıl ceylan görünce avlanası geliyo erkekte öyle...çirkinsen vucudunu ve sana en yakışanı gıyıp seksapel bir hava yarat...bakımlı ve şık gıyınen kadın guzeldır
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'desin rahat ol. Kız olman yeter bizimkilere.
11 Yorumla
Gizli Sorano şekilde dikkat çekmek değil ya. sevdiğim biri var onun için.
+1 yılhangi erkek genel olarak erkeklerden bahsetmiyorsn umarım
012 Yorumla
Gizli Soransevdiğim çocuğun dikkatini
belli et kendini bakımlı ol ilgini göster
Gizli Soranher zamNKİ HALİM O
tamam çekemiyosan demek istemiyodur
Gizli Soranbaşka yolu olmalı
dostum istiyosa kendisi senle sen bişe yapmasanda ilgilenir zaten yaptıgın halde ilgilenmiyosa istemiyodur bence
Gizli Soranah olamaz
ne diyim dostum :)
Gizli Soranbişey demelisn
unutmaya çalış deri ben kızarsın :)
Gizli Soranevet
o zaman susuyorum bildigin yolda git ama bildiklerini gözden geçirmeyi unutmadan yap bunu :)
Her açıdan akıllıca davranmak kesinlikle dikkatini çeker.
00 Yorumlaama her gün aynı soru yaa :))) doğal ol, bakımlı ol, pozitif ol, biraz da seksi oldun mu senindir.
00 YorumlaHer zaman kendinden emin bir şekilde yürü. Olgun ol kesinlikle cocuk cocuk hareketler yapma ve tatlı olmak için çocuk gibi agzını ege ege konuşma
10 Yorumla
+1 yılbir tatlı gülüş bir küçük tebessüm bir anlık zamanı durduracak kadar kısa bir bakış işte orda dikkat çekilinilirlirlri :D
10 Yorumla
+1 yılşöyle gözönünde biri ol.değişimin dışa yansısın.ama sen liseli gibi konuşuyorsun sanki
07 Yorumlaşu değerli zamanını ders çalışmaya ayırmak varken ne lazım sana aşk meşk.uni de tonla adam var.
belli oluyor.ama o yaşlardaki bir erkek sadece tek şeyi düşünür.
davulun sesi uzaktan güzel gelir.ne istiyorsan onu yap.
Acımasız gerçekler..
Arkadaş ortamından tanışmıyosa güzel olmalısın00 Yorumla
+1 yılFacecen instagramdan felan ekle konuş yavaş yavaş samimi ol, o da senden hoşlanacaktır.
00 Yorumlaöpmek. tabi iyi öpüşmek de bir beceri ister, iyi öpüşemiyorsanız yanağından öpün.
00 YorumlaSen şimdi ağzınla kuş tutsan çocuk bu kuş niye ötmüyo der yine önemsemez seni şansına küs :)
07 Yorumla
Gizli SoranYa olsun bunlara ragmen nasıl etkılerım cocuk etkılenırse ne kadar bozulmus olursa olsun umursamaz nasıl etkılıyebılırım yardımcı olursan sevınırım
Gizli SoranZaten kimseyle cıkmayan bir kızım ve bu cocuk cok yakısıklı adam gibi gelip tanıssaydı tanısırdım elbette ama gelip telefon istenince hangi kız verir ki sadece basit kızlar yapar bunu :)
Gizli Soranama aksam yolda yanıma gelip istedi. bence vermem hata olurdu basitlikten baska hiçbir sey degil
Gizli SoranÖyle iste :D
+1 yılsevdiğin adama bağlı.. evet de olabilir cevap hayır da :)
00 Yorumla
+1 yılgözlerini gözlerine ceevir ve bir bak. ve konusuyorsan onunla ılgılı konus. bu hoslantı belırtılerırıd.r
00 YorumlaBeğendiğin kişinin tipiysen hiçbirşey yapmana gerek yok merak etme.He tam tersi durumda biraz açılıp saçılman gerekebilir.
00 Yorumla
+1 yılbisiklet ustunde 8 top cevir diger yandan ates uflersen kesin etkilenir bu ssefer fax telgraf numarani bile ister
02 Yorumla
Gizli Sorankomik.
+1 yılBoşuna yazmayın çünkü konuyu açan hesabını silip gitmiş =D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla ayni ortamda ol ama onun icin gittigini belli etme,mesela ortak arkadaslariniz varsa hep beraber oturun muhabbet kur normal bir sekilde gozleriin icine bakarak konus filan
10 Yorumlagüzelsen bir şey yapmana gerek yok... erkekler seni saklansan dahi bulur
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. sen de mı Türkay? :D
aşk adamı vurur, döner döner vurur. :D01 YorumlaBir erkeği etkilemek için niye bu kadar kasıyorsun ki kendini :))
22 Yorumla
Gizli SoranKasmıyorum ama merak ettim acıkcası nasıl etkilenir diye
Tanışmaya çalış,ortam yarat bir arkadaşın tanıosa git onla yanına muabbet edin vs devamı gelir sonra
00 Yorumlasakın espri yapma ilk başlarda iticiolur.onu sinamaya davet edebilirsiniz. ya da duttğu takımın macına
08 Yorumla
+1 yıleskı sorulara ve cevaplara ak bu soruya bınlerce kez cevap verıldı bu sıtede bır erkegı etkılemek ıcın ne yapaılırım
02 Yorumla
Gizli SoranBen yukarıda bunlara ragmen ne yapabilirim diye sordum aptal aptal konusma.
işine bak simitçi
çocuk eğer biraz abazan tipliyse ilgisini çekmek için biraz seksi olman gerek. yok öyle değil diyorsan doğal davranman ona bakman ilgisini çekecektir. dediklerimi uygula işine yaramazsa gel bul beni
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. sen birşey yapma bu güzellik ve dudaklarla ilgi çekicisin zaten
00 Yorumla
+1 yılOnunla konuşmaya çalış espri yaptığında kesinlikle gül ve sohbetini iyi yap yeter.
00 Yorumlane kasıyorsun kendını erkektır senden hoslanıyorum dersın olur bıter asla gerı cevırmez :P
00 Yorumla
+1 yıldoğal ve kendin ol.. eğer şmdiye kadar dikkatini çekmediyse boşa uğraşma...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğin adama göre değişir yani biz burda git konus deek belki onun hosuna gitmyecektir onu tanı huyunu yaz sonra bizde sana yardımcı olmaya çalısalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüper mini giy. derin göğüs dekolten olsun yeterli.
013 Yorumla
Gizli Sorano kadar göğüs yok gibi bende ya haha
Cevap sahibine kadar var?
Gizli Sorançok da deekoltelik değil işte. hem beni öyle tanımasını istemem zaten. dışardan da öyle bir kız imajı vermiyorum aslında ama bazen temas kurmaya çalıştığını hissediyorum.
Cevap sahibikarşısında ona bakarken saçlarınla oyna. gözlerinin için gülsün bakarken. bide göz kırpıp süper minini biraz daha yukarıya doğru çekersen çocuk senindir. baktın yine senin değilse emin ol kızlardan hoşlanmıyordur veya bacaklarında kıl vardır.
Gizli Soranahahahaha güldürdün ya. aslında bana göz kırpan o. gerçekten adım attı çoğu zaman ama nasıl karşılık vereceğimi bilemedim. mesela göz kırptığında napmalıyım? ben öyle bir durumda çok masumda göz kırptım kırpmak deniyorsa tabi buna :D zaten gülüşümde kayboluyor gibi. bazen aç ayılar gibi bakıyor bana korkuyorum hah saç evet o daha normal deneyebilriim :D
Cevap sahibigöz kırptığında ufak bir omuz ve baş hareketiyle yanını gösterip beraber oturmaya davet edebilirsin. Sonrasında sakın konuşma sadece gözlerinin içine bak alt dudağını ısır ve ani bir hareketle dudaklarına yapış. :D
Gizli Sorangözümün önünde niye canlandı ki şimdi :D haha ya bulunduğumuz ortam buna pek müsait değil. olmamız gereken kalabalık bir ortam var öyle söyleyeyim. aslında öyle bir durumda gözlerinin içine daha çok bakmam lazım ama çok utanıyorum içim ürperiyor o bakınca çok tuhaf oluyorum.
Cevap sahibiAnladım hormonların etkisi bunlar. Arzular şelale diyorsan eve davet etmelisin birgün :) bunu ufak bir not kağıdıyla (ulan hangi çağda yaşıyoruz) facebook, twitter vs. gibi sosyal platformlar sayesinde mesajlaşarak yapabilirsin. Emin ol daha rahat olursun :)
Gizli SoranFacebook twitter vs. bence çok da doğru değil zaten bana yanaşırken çok dikkatli davranıyor onun da kendisine göre sebepleri var. çünkü herhangi biri değil zaten :D
not kağıdı falan mı bıraksam odasına napsam
Cevap sahibiodasına not kağıdı bırakacak kadar yakınsan bence dolabına saklanıp gece uyuduğunda sürpriz yap :D
Gizli Soranoda dediğim ev değil :D
Cevap sahibivalla çok fena fanteziler ürettim hepsine cık dedin :) yaş kaçtı?
Gizli Soranreşitim ama ufağım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece dar ve acik giyinmen yeterli. erkek tahrik olur her erkek tahrik olur. ama yapmayin bunu yaa neden bu eziyeti cektiriyorsunuz bize?
00 Yorumla
+1 yılHadi hadi, nedense herkeste bir dikkat çekme merakı başladı
00 Yorumla
+1 yılkullanıcı kapatılmış lan sadece soru sormak için açtılar galiba
10 Yorumlayüzüne gülümse tatlı tatlı bak :) yani bana böyle bakılsa herhalde boş durmam :)
00 Yorumla
+1 yılonu ister gibi imalarda bulun ve ister gibi bak yeter.
00 Yorumla
+1 yılİlla güzel olman gerekiyor.. için güzel olmasada çok sorun değil
00 Yorumla
+1 yılayrılana kadar bekle.çocuğu ayartmaya çalışma sana yapılmasını istermiydin.
00 Yorumlabelki tekrar barışırlar. aralarını bozmak istemezsin değil mi
10 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği