Hergün ıslağım mast yaparken titriyom ve daha çok sulanıyom ayrıca titrerken terliyorum ileride kocam için sorun olur mu? Bir an önce çıksın artık karşıma 30 oldum ya
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun tek sebebi senin boşalamamandan oluyor. çünkü yanlış mast yapıyorsun. oksuyon oksuyon sadece sulanıyosun ve sen bosaldıgını zannedıyosun ve kasılıyorsun kasıldıktan 1 2 saat sonra canın yine çok istiyor dimi? çünkü G noktalarını ve püff noktalarını tam bilmiyorsun... o yüzden tam doyumu ve rahatlamayı saglayamıyorsun ve bu yüzden çok istekli oluyorsunnnn... ve istedikçe istiyorsun... ama 1 defa dahı gercekten boşalabilirsen bu kadar istekli olmaktan kurtulabilirsin... bunlar ince bilgiler detaylı anlatabilriim. f
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAksine daha da hoşuna gider. Erkeğin sana zevk verdiğini görmesi onu Çıldırtır. Sana tavsiyem yatakta titreyebildiğin kadar titre , inleyebildiğin kadar bile , hareketli olabildiğin kadar hareketli ol😊😊 işte o zaman erkeğini resmen Çıldırtırsın😊😊 .
Ama Kısmet karşına daha çıkadı ve Mastta Hiç de yetmiyor değil mi 😊😊 isteğin daha da fazla artıyor. Günde 5-6-7-8-9 kez yapsan bile nafile 😊😊😊
İsteği bastırak iÇin bir an önce çözüm arıyorsun değil mi 😊😊018 Yorumla
Soran+1 yılZinaya bjlaşmaya niyetim yok
Cevap sahibi+1 yılBen sana zina yap demiyorum😊😊 zaten kesinlike yapma. İlk cinsel ilişkin eşinle olsun 😊😊 sadece mast ile tam orgazm olamadığın için istek azalacağına daha da arttıyor. Demek istediğim bu.
Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.😊😊
Kısacı mast ile tam orgazm olmayı öğrenmen lazım 😊😊 bunun için çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim😊😊😊
Soran+1 yılPeki, sağol
Cevap sahibi+1 yılİsteği kontrol altına alıp evlenene kadar isteği kontrol altına alman lazım ki😊😊 Evlenene kadar cinsel yönden rahat edebilmen için. 😊😊 hatta isteğin her zaman çok fazla. Hatta her akşam eve geldiğinde kilodunun ıslanmış olduğunu görüyorsun değil mi😊😊😊
Bunun için kullanman gereken etkili mast Teknikeri biliyormusun bakalım 😊😊
Soran+1 yılBakarım nette
Cevap sahibi+1 yılNette bulabilirsen tabii
Sana son bir şey söylemek istiyorum😊😊u
Tam olarak orgamz olduğunu nasıl anlarsın 😊😊
Soran+1 yılTam anlamadım
Cevap sahibi+1 yılMastta orgazm demek
En az 20 dk süren
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vucutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi kasılması
Çok düzensiz inlemeler
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😊😊😊
Bu hazzıa ulaşman lazım 😊😊😊
Eğer nette bulamazsan bu hazza ulaşmak için sana bir mast tekniği tavsiye edebilirim 😊😊😊
Soran+1 yılÖzel mesaj olarak sa istemem ama burda yaparsan olur
Cevap sahibi+1 yılBen zaten özel mesaj demedim. 😆😊😊 burda yazarım sonra. Duruma göre sen istersen söylersin. 😊😊 özel için karar senln. Ayrıca beni burdaki abazalar ile karıştırma tamam mı😊😊
İstersen tam müsait olduğun bir zaman misal akşam anlatabilir. Çünkü bunu gece ve yatağında yapman lazım. Anlatır ve direk yaparsın😊😊😊
Soran+1 yılO zaman gerek yok
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani.
Sana Burdan anlatacağım ve sende yapacaksın o kadar. Sen ne anladın, merak ettim
Soran+1 yılSağol gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılTabii sen bilirsim. Ama dedillerimi dikkate al ve yapmaya çalış. Yoksa bu istek her geçen gün seni çol dsha fazla zorluyacak😊😊
Cevap sahibi+1 yılSAkın Zinaya bulaşma😊😊 muthiş zaafın var het bayan gibi. Bunu sakın unutma
Cevap sahibi+1 yılYaş 30 da olmuş istek tavan dır 😊😊
Dediklerimi dikkat et ve istersen akŞam dönersin. Burdan yazarım
Soran+1 yılSağol, gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz 😆😆😆
İyi akşamlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende mast yaparken sanki zıplatıyorlarmış gibi zıplıyorum. Ah şu yalnızlığın gözü kör olsun.
33 Yorumla- +1 yıl
:) olsunda ne olsun :D hak verıyorum sana
Soran+1 yılBende öyle olıyom gözüm kayıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
+1 yılTitremek zevk alman, orgazma yaklaşman anlamına gelir
122 Yorumla
Soran+1 yılTitrerken terleme neden oluyor
- +1 yıl
Vücut belirli bir uğraş halinde o esnada, tabii ki terlemen normal. bir efor sarfediyosun, vücudun ve hormonların buna göre hareket ediyo. Spor ya da yürüyüş yapmak gibi düşün...
Soran+1 yılŞimdierken mi boşalıyo m ben?
- +1 yıl
Evet, öyle bir durumunda söz konusu. Erken boşalma durumun var fakat uyarılman hangi bölgenden onu biliyo olsak ne gibi müdahaleler yapman gerekir onuda söylerdim. Vajinal uyarı mı klitoristen uyarımı...
Soran+1 yılBakireyim klitorisi uyarma
- +1 yıl
En büyük uyarıcıyla oynuyosun sende, bu kadar erken olması normal değil tabii ama yinede doğal tabii titremen
Soran+1 yılSıkıntılımı peki bu durum
- +1 yıl
Tabii ki hayır. Sağlıklı bir mastürbasyon düzenine sahip olursun. Fakat arttırma bunun sayısını, doyumsuzluk yaşar düz duvara tırmanırsın :)
Aynı zamanda bunu ne şekilde yapıyosun bilmiyorum; birisiyle sanal olarak mı bir film izleyerek mi yoksa hayal gücünü devreye sokarak yalnızca uyarmaylamı ama sanal bir şekilde senaryoya sokarak süresini uzatabilmen mümkün...
Soran+1 yılSanal yapmıyom hikaye okuyom
- +1 yıl
Sanal yapman daha iyi ama. Çünkü o zaman hikayeyi, senaryoyu, nerde ne yaşayacağını, nerde zevk alıp orgazm olabilceğini sen sağlarsın
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin, ben sana çözüm sundum sadece...
Soran+1 yılPeki.
- +1 yıl
Haydaa tanımadığım birinden trip yiyorum ya :D
Soran+1 yılTrip atmadım
- +1 yıl
Pekiler noktalı konuşmalar falan olunca tabii
Soran+1 yılGenel konuşmam böyle.
- +1 yıl
Maksat yardım etmek, sorununu çözmekti ondan diyorum. Dilersen uzun uzadıya mesajdan da anlatabilirim ama onada trip gelebilir, neyse...
Soran+1 yılYok kalsın.
- +1 yıl
Sen bilirsin...
Soran+1 yıltamam.
- +1 yıl
Peki...
Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Hic orgazm olan kadinla olmayan kadin bir olur mu 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. hahahah bir çılgın bakirenin feryadına şahit olduk :D sakin ol hele otur soluklan terin soğusun yiğenim :D
00 Yorumlahiç bir erkek icin sorun olmaz bide o anda sana oral yapılsa kıvrandırsak seni
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz değil mi? Ya terlemem normal mi
Orgazm oluyorsun işte ama Malesef bir çoğu kadında olduğu gibi sende farkına varmıyor sun
02 Yorumla
Soran+1 yılYani?
orgazm olurken titreme kasılma olur bunlar çok normal.. eşin bu durumdan çok tahrik olur zevk alır..
010 Yorumla
Soran+1 yılEvli olsaydım yaşayarak öğrenirdim de
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet bundan dolayı kocam benden bıkar sanırsam
Soran+1 yılGeçmiş olsun o zaman size
Soran+1 yılSağol
+1 yılozaman sen zor dayanıyondur canın ister artık inşallah düzgün iyi birini bulursun
023 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşime temiz bir şekilde gitmek isterim sanırsam o bana temiz gelmeyecek :( aslında bu yüzden erkeklere güvenemiyorum :(
- +1 yıl
ya şimdi zor bulursun öyle erkek bu zamanda yani senin için bu süreç tabiki zor istek artıyor istiyon mast fayda etmiyor bir yerden sonra illaki gerçek olcak
Soran+1 yılSabretmek lazım ne kadar istesemde sabır şart
- +1 yıl
tabiki şart sabır ama artık bir yerden sonra dayanılmıyor onu istiyor p*orno felan fayda etmiyo zaten iğrenç bişey o mastta tat vermiyor
Soran+1 yılAzaltıcam zaten adet günüme dört gün var ondan yaptım çünkü fazla bir dürtü oluyor
- +1 yıl
olur tabiki cinsel organlar boşalmayınca dürtü veriyor insanı azdırıyor aklına türlü türlü şeyler geliyor sonra yine canın isteyecek okşayacaksın
Soran+1 yılYapacak bir şey yok zaten ayda bir kere yapıyom oda çok zorlanıyom normalde hergün iççamaşıtı değişiyorum
- +1 yıl
neden hergün iç çamaşırı değişiyon aktığı içinmi sulanıyor belki seni iç çamaşırıda tahrik edebilir nasıl bişey giyon
Soran+1 yılSulanfığım için
- +1 yıl
tanga felanmı giyon içine felanmı kaçıyorda tahrik oluyon nasıl bişey giyon
Soran+1 yılHayalinde canlandırma git film falan izle ok!
- +1 yıl
hayalimde neyi canlandırcam sadece sen devamlı sulanıyom deyince bende o yüzden sordum
Soran+1 yılPeki.
- +1 yıl
yani yanlış anlama sen öyle dedin bende sordum durduk yere normalde nasıl sulanacak ya birini hayal etcen ya da iç çamaşırın sürter olabilir
Soran+1 yılPrkii.
- +1 yıl
peki tamam :d
Soran+1 yılHayır!
- +1 yıl
peki tamam teşekkür ederim
- +1 yıl
seninki neden ozaman devamlı sulanıyo
Soran+1 yılBilmiyorum hormanlar iyi sanırım
- +1 yıl
galiba sulanınca hiç duraman illaki boşlalcan
Soran+1 yılNeyse iyi akşamlar size
- +1 yıl
sizede iyi akşamlar
normali o zaten çok istiyon demekki bende de aynısı oluyor. birilerini bulmamız lazım demekki
00 YorumlaKusura bakma sen orgazm oluyosun şekerim 😂😂
013 Yorumla
Soran+1 yılİki dakka yapsam öyle oluyom hani kadınlar geç oluyodu
Soran+1 yılBilmiyorum hergün ıslağım zaten
Soran+1 yılSevgilin yanındaki değil mi onunla yaparsın artık
Soran+1 yılKim öyleyse
Soran+1 yılBizde yedik kısmetin kapanıyor
Soran+1 yılHaha :)
Soran+1 yılOlmaz içime kurt düştü bir kere
Soran+1 yılOlmaz
Orgazm işte ne sorun olcak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılKocasızlık başına vurmuş senin.. 😂😛
022 Yorumla
Soran+1 yılAy nen
- +1 yıl
Bul birini evlen hemen evde kaldın.. 😂😛
Soran+1 yılKimse yok karşıma kimse çıkmıyor
- +1 yıl
Vardır da sen istemiyorsun dur
Soran+1 yılİşlerigüçleri yok
- +1 yıl
Bak nasıl da bildim senin var mı peki işin gücün
Soran+1 yılVar.
- +1 yıl
İyi güzel Peki durumu senden daha iyi birinimi bekledin bu güne kadar
Soran+1 yılEvet. Modern görüşlü zeki ve akademik kariyeri en az benim kadar denk işi gücü olan EE bide eli yüzü düzgün
- +1 yıl
Madem akademik kariyerin var bulunduğun ortam da hiç mi senin gibi biri denk gelmedi geldiyse de tipine mi baktın hep
Soran+1 yılHep tipine baktım hemde kadınlarla fazla içli dışlıydılar bakirlikten uzak insanlardı
- +1 yıl
Sen bakire olduğun için karşındaki insanı da bakir istiyorsun anlıyorum seni ama artık fikrini değiştir ilk düşüncen bakirlik olmasın düzgün biri çıkarsa karşına ona şans ver.. 😉
Soran+1 yılHayır önüne gelen deliğe giren erkenden bir halt çıkmaz.
- +1 yıl
Tanımadan asla bilemezsin ki çok iyi bir insan belki kestirip atma hemen tecrübeli olması daha iyi seni nasıl mutlu edeceğini bilir sende kadınlık görevini fazlasıyla yapacaksın ki gözü senden başka birini görmesin
Soran+1 yılHiç gerek yok gitsin siktiği kadınla evlensin iğreniyorum o tür erkeklerden zaten bu sebepten dolayı bekar kaldım. Adam iyi bir insana benziyor gerçi iyi güvenilir bir erkek olsaydı yattığı kadınla evlenirdi. Sonra aklınca dürüsr davranıyor yok onla bunla yattım bide utanmadan gülerek anlatıyor o anda film kopuyor belkide aşk gibi bişey hissetsem bile sıfırlanıyor. Telefonlarını açmaz oluyorum çünkü tiksinme başlıyor benim gibi nadir bir durum ama ben benleyken herşeyi öğrensin. Neyse iyi akşamlar size bye.
- +1 yıl
O tarz adamlardan bahsetmiyorum zaten beni yanlış anlıyorsun
Soran+1 yılGayet iyi anladım. Bakir olmayanla işim olmaz gitsin sıktığı kadınlarla evlensin.
- +1 yıl
İşde sen böyle düşündüğün için karşına hep bakir olmayan adamlar çıkıyor işde bu düşünceni değiştir diyorum ama beni hep yanlış yerden anlıyorsun
Soran+1 yılDüşüncemi asla değişmem gayet iyi anlıyorum kısa ve net o tür erkek müsvettelerinden iğreniyorum
- +1 yıl
O zaman karşına doğru düzgün biri çıkmayacak
Soran+1 yılİstediğim biri çıkmazsa çıkmasın bakir olmayan erkekle işim olmaz iyi akşamlar size!
- +1 yıl
İyi akşamlar Hanım efendi..😉
+1 yılSeni tanimak isterdim
00 YorumlaNormal titremen zevktendir 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşalma nasıl olur
Soran+1 yılKötü bir şey mi
+1 yılYok olmaz zaten zevk aldığından oluyor bunlar
00 Yorumlayoo daha cidden bilmiyomusun. yaş 34 görüşebilirz
010 Yorumla
Soran+1 yılNe mahiyette?
Soran+1 yılİş güç ne eğitim düzy ne?
Soran+1 yılGüle güle!
Soran+1 yılAlalım sizi dışarı
Soran+1 yılPeki.
Soran+1 yılPekii.
eşine ender rastlanan bir hatunsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSen evlen biran önce çoluk çocuğa karış
00 Yorumla
+1 yılOrgazm oluyorsun demek oluyor
00 Yorumlakıyamam canım sana yaa
00 Yorumlatitremek zevk aldığını gösterir bence
00 Yorumlasende ve ben evde kalacaz galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılorgasm oluyorsun diyo
00 Yorumla İyiymiş.
00 YorumlaKamera şakası gibisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sulanıyor mu vajinan?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısa mı sürüyor mastın?
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHayal mi kuruyorsun yaparken?
Soran+1 yılEvet hikayeler okuym
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir hatun bulsam hemen evlenirdim
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın bu arada?
Soran+1 yıl30 a yakınım
Cevap sahibi+1 yılNeden evlilik düşünmüyorsun?
Soran+1 yılYorumlarda belirttim kendime denk namuslu ve yakışıklı işi gücü olan birini bulamadım
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşmak ister misin?
Soran+1 yılNe mahiyette?
Cevap sahibi+1 yılTanışmak, seni tanımak isterim
Soran+1 yılGerek yok iyi akşamlar size
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin. Avukatım ve bekarım. Tanışabilirdik. İyi akkşamlar
Soran+1 yılGerek yok.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Soran+1 yılPeki.
Cevap sahibi+1 yılBence düşünmeliydin
Soran+1 yılİnternette tanışılan erkekten hayır gelmez. Kaldı ki bu başlık altında tanışılan erkekten asla hayır gelmez sonuçta niyeti belli ben ileride ciddi sonu evlilik ile olan bir ilişki istiyorum hadi diyelim tanıştım illaki bakir değilsin kaldı ki kıskanç bir kadınım kaldıramam. O adamla evlendim diyelim o adamdan zevk alamam. Ben de bakireyim. Avukat olabilirsin o zaman kısmetlerin çok olsa gerek git onlara. Aklı başında bile olmadığını düşünüyorum ya da bu zamana kadar bulamadıysan ya ciddi dediğin şey kadını kullan at zihniyetidie ya da tipin kayık benim bulamama sebebim ise tam kafamdaki insan çıkmadı. Neyse kendinize iyi bakın.
Cevap sahibi+1 yılVazgeçtim tanışmaktan. Zaten bu zihniyetle sen bir ömür bekar kalırsın. Senin için kötü. İyi akşamlar
Soran+1 yılGerçekler acıdır. Konuşsak bile gel iste desem evlilik meraklısına çıkar adım. Niyet kötü değil benim sadece yıllarca hep erkekler arasında okudum huyunuzu suyunuzu öğrendim. Sizede iyi akşamlar.
Cevap sahibi+1 yılBak, gerek yok ama anlatayım. Birincisi, evlenmek için hissetmek gerek. Gel tanışalım dedim evlenelim demedim. İkincisi tipim gayet yerinde, görsen kendin de söylediklerine pişman olurdun. 3. Sü senin soruna denk geldim ve yazdım özellikle sorunu aramadım. 4. Sü cinsellik evlilik için önemlidir, mesleğimden ötürü boşanmaların sebeplerini çok iyi bilirim. Bakir ya da bakire olup başkasının hayatını hikayelerle okuyup tatmin olmak seni masum mu tutuyor? Dediğim gibi senin için kötü
Soran+1 yılHer önüne gelenden daha masumum emin ol. Neyse gerek yok. Bu sitedeki erkeklerin hiç birinde adam çıkmaz. İyi akşamlar size
Elektrik kaçağı var
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde kaldım sanırsam bide sanırsam evlnsm adam bıkar bnden
+1 yıl30 oldum derken
08 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin 30a yaklaştım
- +1 yıl
Ohaa evde kalmissin
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Wallah acidim yaa ben mi alsam seni ne yapsam :)
Soran+1 yılİşin gücün yoksa boşa heveslenme bide güçlüysen o konularda
- +1 yıl
2 facebook 1 twiter 3 instagram 1 periscope 4 msn sahibiyim 2 kacak isci calistiriyorum essek yuku para var
Soran+1 yılO zaman güvenilmezsin yaşta ufak cıks gelecek hayatında mutluluklar
- +1 yıl
Ablamsin sen benim 😘😘😘😘
neyle yapıon
04 Yorumla
Soran+1 yılElle
Soran+1 yılSapıklığını başka yerde yap
+1 yılTitreşim modu 😝
09 Yorumla
Soran+1 yılHaha
- +1 yıl
Enerji bitiyo :)
- +1 yıl
Yaş kac
Soran+1 yılSnn yaşlardayım
- +1 yıl
Hadi canım evlensene 😃titre titre nere kadar 😂
Soran+1 yılİşi gücü yerinde bnmle aynı eğitim seviyesine sahip yakkşıklı ve namuslu erkek çıkmadı hiç karşıma beni çok sdven değer veren.
- +1 yıl
Tam beni tarif edio özelden yaz konuşalım bir
Soran+1 yılOlmaz beni tarif ediyon diyenden sakınıcan
- +1 yıl
:) Yok ya yanlış dusunce
Normal orgazm
06 Yorumla
Soran+1 yılBu yıl daha çok arttı
Soran+1 yılGaliba evlensem adam bıkar benden :(
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Hoşuna gider
00 Yorumla