Anal seks seven ve anal seksten en az vajinal seks kadar zevk alan kaç bayan var?
cevaplarınızı bekliyorum.
cevaplarınızı bekliyorum.
eski erkek arkadaşım sevrdi mecburen yapardım canımı çok çok yakıyordu ama ona hayır dyemediğim çin çırına çırpına ilişkiye girdim en snunda anal seks yaparken kritorisimi okşayında zevk vermeye başladığını gördüm hemde çok değişik oldu ama bana kalsa yapmam artık yapmıyorumda ondan ayrılmamın en güzel yönü buydu. anal sekste nasıl zevk alınır onu öğretti :D
bırakın ya hak yolu varken b ..k yoluna gidiyorsunuz.
Haram olan bişeyden zevk alınması ne derece doğru olabilir ? Biz hayvan değil insanız. Hayvanlardan bir farkımız olması lazım dimi ? Doğru olan yol vajinal ilişkidir. Zaten Aıds hastalığının çıkış kaynağıda ANAL ilişkidir. Allah hepimizi haram olan şeylerden muhafaza etsin inş.
yanlışın var sanırım aids hastalıgı labaratuarda üretildi ve insanlık hasta olsun diye sunuldu tıpkı kuş gribi vb gripler gibi
insan olmakla nasıl bağdaştırdin hiç anlayamadım
kaç tane bayan var bilmiyorum ama zevk alan erkek oldugu kesin :D
Cevap
11Cevap
Her erkek aynı değil,Kendi acını düşünüyorsun ama anal yapmayanda var
Anal seks çok zevkli ben seviyorum önce yavaş yavaş girdikten sonda hızlı hızlı devam ediyor ya harika sonunda ise harika bir şekilde orgazm olunuyor harika
tuvaletini yaparken nasıl açılıp kapandığını tahmin etmiyor musun hiç? ayrıca ne işiniz var anal yolda ya... doğru düzgün normal yolla yapın şu işi...
Vazelin bu iş için en büyük icatdır.
Kuru kuru almaya kalkarsan bir hafta üzerine oturamazsın. :))
günah.ama illa yapacağım diyorsan sünnetli çocuklar gibi yürümeyide kabulleneceksin
valla yapmasını bildikten sonra acımaz zevk bile alırsın...
ben sevıyorum yapmasını bıldıkten sonra.
Vuuu...
:)
Harikadan da ötesin.
Dar oldugundan dolayi seviyoruz gakiba 🙈😄
var ama o ben degilim:)
anal seksi sevmeyen erkeklerde var
ne sağcı ne solcu p*rnocu p*rnocuu
Vazalin en iyi bilgiyi verir sana:)
Sağlıksız ilişki. Deneme bence.
sağlıklı bişey değil.
burdayım
HARAM .