Erkekler ya size şunu sormak istiyorum.Farzedin evlisiniz, eşinizi seviyorsunuz , güzel bir evlilik hayatınız var.Bir gece işte seviştiniz ya da sevişeceksiniz , ortam loş , yataktasınız. Konuşuyorsunuz falan, bir yandan işte tıpkı filmlerdeki gibi birbirinize dokunuyorsunuz.Tipik şeyler işte , sonra eşiniz sizin arkanıza uzanıyor,siz yüzüstü o da sizin üstünüze yani.Sırtınızı falan öpüyor,masaj yapıyor, bir yandan konuşuyorsunuz.Sonra eşiniz sizin poponuza sürtünmeye başlıyor,tam iki lobun arasındaki o hat boyunca,yukarı ve aşağı doğru,Sorum bunu garipser misiniz,yoksa hoşunuza mı gider:D
Cevabın nedir?
+1 yılBi an erotik gerilimli roman okur gibi hissettim biraz daha geliştirirsen gusel olur . Senin gibi evlenmemiş ama şimdiden eşini mutlu etmeye çalışan kadınlara bayılıyorum tebrikler . Ayrıca eşimin seks hayatına renk katması hoşuma gider
33 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi cevap sensin :)
- +1 yıl
Tteşekkür ederim umarım hayalindeki kişiyi bulur mutlu olursun :)
Soran+1 yılSen deee:))
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız tarafından taciz edildiğim anımı depreştirdin. Herhalde kız fena azmıştı, resmen bacağıma sürtünerek otobüste kendini tatmin etti. Onu bile garipsemiysem böyle bir eşide garipsemem.
13 Yorumla
Soran+1 yılahahahah:D ay kıyamam, bağırsaydın sapık diye:D
- +1 yıl
Zararlı ben çıkardım... Kızın durumuda belli vahimdi..
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilm sadce sevişrken avuçlatyo ama o iki lopun arasına bir erişemedim sevmiyo:D
33 Yorumla- +1 yıl
bi denesene ulaşmayı :D
Soran+1 yılAh ulan ah :D Umarım bir gün izin verir:D
Cevap sahibi+1 yıl:D hayatta vermez karımıyım lan ben diyo
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
erkekmiş gibi yapmadıktan sonra sorun yok. (bu arada öyle güzel betimlemişsin ki...
içi ısınıyor insanın :)17 Yorumla
Soran+1 yılDaha güzel betimleyecektim de , uzun olur kimse okumaz diye uğraşmadım.Yoksa daha ortam tasviri,kıyafet tasviri , his tasviri vardı.
Soran+1 yılBir başka soru sorduğumda tasviri çok çok daha iyi yapacağım,o zaman onu sana ithaf edeceğim.Buradan haber veririm sana:)
Soran+1 yılProfilim açık değil :) Bi de ifşa olmak istemem:)
Soran+1 yılMerak etme sözüm söz.
eşim bunu yapmaktan zevk alıyorsa onun için yaparım
ama erkek için zevk veriici bir sey değil eşim mutlu olmaıs için yapmasını isterim218 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmadım,evli değilim.Kadının cinsel organına değiyor,elbette hoşuna gidecektir.
Soran+1 yılEvlenince ilk işim.
Soran+1 yılYa ama şöyle düşün şekilli bir popon var kıvrımlı, ten tene değiyor, bir de kan akışından ötürü orası sıcacık oluyor. E yastıkla olduğundan farklı olmalı.Erkeğin de mutlaka içini gıdıklandırır bence.:)
Soran+1 yılİşte şimdi aynı telden çalıyoruz.:)
Soran+1 yılAynen öyle, oldu bitti olmayacak.Karşılıklı sevme=sevişme olacak bunun adı.Birbirlerinin vücutlarıyla,ruhları arasındaki köprüden,öpücük ve dokunuş adımlarıyla yürüyecekler.Ruhuna dolkunarak öperek dokunacak,ruhu başka nasıl sevebilirsin fiziksel olarak? Direkt olaya dalarak mı ? Hayır. :)
- +1 yıl
senin sorunda olduğu gibi rutin seyler olmayacak sevişmede
çiftle farklı şeyler deneyecek arzulayacak vucudun nereden haz aldığını bulacak partleirni mutlu edecek... dokunuşlar, öpücükler, okşamalar yavaş ve ritmiş olacak ..
buradan fazla yazamıyorum site siliyor m s j yazarmısın ya da eklermisin
Soran+1 yılYavaş ve ritim kısmına takıldım,çünkü bunu da çok düşündüm,çok iğrenç bir benzetme olacak ama motor gibi ya da sebil pompası gibi değil :D şey gibi olmalı nası desem,sanki çok sevdiiğin birşeye banarsın ya ekmekleee dolu dolu ve yavaş yavaş , işte onun gibi,yavaş bir dans gibi,300 ıspartalıdaki sahne gibi.
Soran+1 yılevet aslında vücudun her noktası belki de gizli hazlar barındırıyor, bunu ortaya çıkarmak da eşinle sana kalmış,ne kadar tensel serüvene bağımlı ve hazır ve hevesli olmakla alakalı,umarım hepsi bir gün gerçek olur:)
Soran+1 yılEkledim...
+1 yıldeğişik bir fantezi :D hoşuma gider diye düşünüyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)) hihi.
- +1 yıl
:)
+1 yılEvlenince böyle şeyler olmuyor,insan her gün aynı yemeği yerken heyecanlanmıyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılben eksilemedim ama katılmıyorum sana:D
Eşin Seni daha iyi tatmin etmek için alıştıra alıştıra girmek istemiştir çokda kötü bişey değil bence :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSen de anlamadın soruyu.Kadın eşinin poposuna sürtüyor,erkek kadının değil.
+1 yılo erkek azmış oraya buraya sürttürüyor. bir bayan olarak ona sizin cevap vermeniz lazm hoşunuza gitti mi :D
112 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadın galiba sen soruyu,bi daha oku:) Yani ben denemedim,evli bile değilim ki daha dur.:)
- +1 yıl
daha yeni uyandım kusura bakma :) şimdi anladım soruyu aslında garibimde gitmez ya :)
Soran+1 yılHe tamam bunu öğrenmek istedim:)
- +1 yıl
peki aynı soruyu ben sana soruyum :D
Soran+1 yılGider :) En iyi cevabı oku bir de:)
- +1 yıl
o ne öyle ya senin yaptığın gider benim hoşuma gider gibi ya :D
Soran+1 yılhahaha:D iyi espri.
- +1 yıl
eklermisin bende sana birşey sorcm
Soran+1 yılEkleyemem,kimliğim meydana çıkar,sen sor gizliye kapat kendini.
- +1 yıl
gören zaten gördü kapatsan ne soru soruyum sonra istersen silersin bir rahatsızlk vermem sana merak etme
Soran+1 yılOlmaz.
- +1 yıl
peki nasl istersen
öyle şeylerin erkeğe yapılması bence garipsenecek bir durum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAy sen çok bilmişsin:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız arkadaşımla öpüşürken popomu okşaması hoşuma gidiyor (ayaktayken ve giyinikken). ama olmazsa olmazım değil. onun zevk alması beni de mutlu eder.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen okşama olayını da soracaktım unutmuşum,güzel olurdu,isterdim yani.:)
+1 yılsüper ya hımmmmm nerede öyle partner sen yaparsın demek :) senle olmak güzel olurdu
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hayalindekini bulur inş:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay be, ne hayaller varmis sende de, tam bir p*rno senaryosu gibi :-)
yaptinmi esine ?114 Yorumla
Soran+1 yılEvlenemedim ki , bir evlensem.:D
Cevap sahibi+1 yılhehe, yokmu kapiyi calan ?
bi elime gerirsem neler yapacam diyorsun he ?
Soran+1 yılAynen,yıllarca o anı bekleyince tabi.Belli bir yaştan sonra gerçekten kız kısmını evlendirmek şart. :D şaka bir yana, evlenmek istiyorum ama kader kısmet biliyorsun :) kapıyı çalan yok daha:)
Cevap sahibi+1 yılyas kac ?
yokmu konustugun biri ?
Soran+1 yılYok kimse,okul başlayacak masteri kazanırsam, mülakatta bir iki hoş arkadaşla konuştuk,sınıf arkadaşım olursa eğer biri belki kaderimdeki kişi olabilir.:)
Cevap sahibi+1 yılHakkindan hayirlisi olsun insallah.
ben geleyim ?
Soran+1 yılHehe yaşın kaç hele?
Cevap sahibi+1 yıl28 ama kendimi 20 hissediyorum :-)
seninki ?
Soran+1 yıl23 ama 30 hissediyorum dermişim,23 :D
Cevap sahibi+1 yıltamam iste, tam birbirimize göre yaratilmisiz :-)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılokulmu yoksa ismi ?
Soran+1 yılmaster.
Cevap sahibi+1 yılhmm ok, ya su sende fantazi hosuma gitti bayagi :-)
garipserim tabi. ben erkeğim ya popomla falan çok uğraşması doğru gelmez bana ters bize böyle şeyler
09 Yorumla
Soran+1 yılEşin ama o senin,canı istiyor ya,güzel popon var , bel gamzelerin var,ilgilenmek istiyor.nolur yani?:)
Soran+1 yılAşk olsun,bi kere ellese?
Soran+1 yılIhh banane yaaaa ellicem.
Soran+1 yılhomofobiyi aşın artık ya. tamam kadın gelsin de popondan şey yapsın demiyorum,zaten dinimizce haram.ama eşinin canı sıkılmış,kendi çapında eğleniyor,nolcak yani izin versen.
Soran+1 yılYa arkadaşım tamam ne yaparsan yap.uf.
Sevgiden ölsem de popoma dediğin ya da başka bir şekilde uzun süreli temasına izin vermem. Herkes yerini bilecek
028 Yorumla
Soran+1 yılHomofobik.:)
Soran+1 yıl:) Ama eşin istiyor,bi gıdım da mı yok? :)
Soran+1 yılHımm, peki sadece okşasa? :)
Soran+1 yılPeki bel gamzelerin varsa, oralarda parmaklarıyla dolanabilir mi? :)
- +1 yıl
Bel gamzesi bir kadında olduğu kadar erkekte çekici durmaz. Uzun süreli erkek rolündeki temaslar benim izin vereceğim şeyler değil. Belli ki fantezi dünyası geniş ve oldukça aktif bir kadınsın ama senin yapında bir kadın olsa da bunlara izin vermem, onun yerine ben senin yapındaki bir kadına bunları yapmak bile istemeyeceği şeyler yaşatmayı tercih ederim
Soran+1 yılÜzgünüm ama olmadı.Beğenmedim düşünceni.Kadın yapılan değil,yapandır aynı zamanda.Edilgen veya pasif değildir,aktiftir. Bunu bence bir araştır derim.Seninkisi sadece homofobik kalıntılar.Eşin dediğin insan sana dokunacak senin hoşuna gitmeyecek, hırbo derler adama.
- +1 yıl
Ben sana bana dokunmasın dedim mi? Senim söylediğin temaslardan bin kat daha keyif verici temaslar var, bence sende araştır. Ben yaparım derken eylemden bahsetmedim zaten, demek istediğim yaşanan cinselliği çok zevkli hale getirecek güzellikler yaparım yani. Yoksa penisim var diye her şeyi ben yaparım diye bir mantığa sahip değilim.
Soran+1 yılHe tamam o zaman.Ama ben benim bahsettiğim teması istiyorum özellikle.Senin dediğinden daha fazla istiyorumdur.O zaman ne olacak?Neyse eşim sen olmıcan Allah'tan:)
- +1 yıl
Eşinin ben olup olmayacağını bilemezsin :) kader belki denk getirir :)
Diyelim ki eşimsin ve bu senin için olmazsa olmaz. Bu durumun senin aramızdaki cinsellikten haz almana ne kadar etki ediyor bakarım, eğer benden çok daha az haz aldığını fark edersem ya da anlarsam o zaman belli zamanlarda bu istediğine karşılık izin veririm
Soran+1 yılYola getirdim sanırım seni,şaka şaka , anladım, mantığı elden bırakmadan neden olmasın diyorsun.Teşekkürler der işe koyulurdum :D
- +1 yıl
Sonuçta yapılan şey karşılıklı zevk alınması gereken bişey, benim pipim kalktı boşalmam gerekiyor diye düşündüğüm zaman karşımdaki kadınının mastürbasyon yaparken kullandığım elimden farkı olmaz. Benden daha çok zevk almalı. Ancak bunun için sınırları bilmeli ve her zaman istememeli bazı şeyleri. O na keyif vermek işin mantık çerçevesinde uç olmayan konulara varım. Ben kendi sınırlarımı biliyorsam o da bildikten sonra zaten biz her yakınlaşmada zevk alırız
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum, ben oral ve anala karşıyım mesela somut örnek verecek olursak,asla ve kat'a da yapmam.Eşim derse ki, kesin çizgilerle popomdan uzak dur,dururum.İnsanın hoşuna giden noktaları çok olsa da olmayan yerleri olabilir.
- +1 yıl
Ben de anala karşıyım, yapmadım diyemem ama yapma taraftarı değilim. Oral bence cinsel ilişkinin en temel taşı ancak erkeğe yapılan oral da yüze, ağıza ya da bel üstü olan her hangi bir yere boşalmak çok aşağılayıcı. Kadın yaptığı oralı ya eli ile ya da cinsel birleşme ile sonlandırmalı. Erkek oral yaparken de kadını hayvanca değil insan üstü nitelik ile uyarmalı.
Soran+1 yılİşte senin o bahsettiğin insanüstü nitelik oral ve analda ortadan kalkıyor üzgünüm.Hatta vajinal girişi , domalma pozisyonunda yaparken bile aradaki saygı bağları kopuyor.Çok acı bir gerçek bu.
- +1 yıl
Benim için öyle değil, oralı yaparım ama asla anal istiyorum demem. Yani belki oral ilişkide çok iyiyimdir, bu yüzden herşeyi kabul etse bile kadın anal yapmam. Saygım var kadın bedenine. Evet doggy pozisyon itibariyle anala çok yakın bende senin gibi düşündüğümden bu pozisyonda birleşmeye çok mecbur kalmadıkça girme taraftarı değilim.
Soran+1 yılHemen hemen aynı mentaliteye sahibiz,buradan çıkarılacak önerme şu sanırım,karşılıklı anlaşma ile yapılabilecekler kişiden kişiye göre değişir, önemli olan ortak zevkleri yaşamak ve bunları bilmek için sormak,konuşmak.
- +1 yıl
Evet düşüncelerimiz çok yakın. Ancak bunları yaşarken sormak bence hoş değil, düşünsene ben sana "bana oral yapar mısın?" Diye soruyorum. Bütün büyü, bütün istek gider. Önemli olan partnerin halinden, hareketlerinden istediklerini anlayıp ona cevap ve zevk verecek kadar başarılı olabilmek. Gözünü, aklını dışarıya kaçırmasını engelleyebilmek
Soran+1 yılO anda değil hayatımmm, o anda sormaktan ya da anket yapmaktan bahsetmedim ki ben.Zaten eşinle bir şekilde bu konulardaki düşüncelerini öğrenir hale gelirsin.Bu soruda sorduğum şey öyle aklına esince yaptığın bişi, o yüzden sordum zaten.Yoksa eşimin kızıp kızmayacağını öğrendikten sonra yapar ya da yapmam,buraya gelip sormazdım.Eşimle konuşmadığım bir konu olsaydı eğer,kızar mıydı amacım bunu öğrenmekti.Çünkü anlatımıma dikkat edersen,spontane bir durum söz konusu.
Soran+1 yılBunu diyordum işte ben.Sonrasında kadınla adam öyle yatakta boş boş uzanıyorlar hani,sigara falan gibisinden:D uzun sürer mi sürmez mi bilinmez.
Soran+1 yılNeyse senle evlenmeyeceğim konusunda artık kesin kararlıyım.Yani kaderimdeki kişi sen değilsin bence,olur da denk gelir ya hani. :) Benim eşim uzun veya kısa diye zaman tutmaz arkadaş...masaj yapıyormuşum gibi kendini salar. güzel kelimeleri de söyleriz canım,onda ne var.
Soran+1 yılyuppiiiiiiiiii!
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksle ilgili hersey hosuma gider sanirim sen boyle oyunlari seviyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılAklıma geldi :) Denemekten zarar gelmez:)
Cevap sahibi+1 yılEklersen konusalim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne muhteşem birşeysin kız böyle?kaç yaşında biri bunu sordu acaba:)
141 Yorumla
Soran+1 yılUfak değilim düşündüğün kadar:D
Cevap sahibi+1 yılkaçsın :)
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılçokta büyük değilsin:)sevgilin vardır kesin
Soran+1 yılYok,olsa da farketmez, evlenmeden önce yapmam:)
Cevap sahibi+1 yılevlendiğin zaman eşine yaparmısın?
Soran+1 yılvalla evlenince bombardıman altında kalabilir eşim,yılların patlaması tabi:D:D herşeye hazırlıklı olması lazım. utandım be.
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi bir eş inş bizede nasip olur.DD
Soran+1 yılahah :D olur olur merak etme, hele ki kız hiçbir cinsel deneyim yaşamadıysa manyak olur.
Cevap sahibi+1 yılsen hiçmi yaşamadın?hayret bu yaşta yaşamamış birini bulmak çok zor,nerelisinki
Soran+1 yılAnkara'dan.Ben istesem de yapamam,günah olmasaydı da yapamazdım, kanımda yok.Onu yapmak için karşıya güvenmen lazım,güvenebileceğin tek şey,evlilik süreci.O işin garantisi gibi bişi,evlenmeden önce yapınca yanlış bişi yapma hissi sarar her yanını, o yüzden zevk de alamazsın zaten.Amerikalılar rahatlar,din min yok ahlak desen yok,o yüzden rahat yaşıyorlar,ama ben yapamazdım.
Cevap sahibi+1 yılbencede evlenmeden yapma..hatta nişanlıyken bile yapma
Soran+1 yılYapmam merak etme :) Allah zinayı açık açık yasaklamış, o kadar bekledik,biraz daha bekleriz.:)
Cevap sahibi+1 yılaşık olduğun zaman hemen evlen en güzeli bu
Soran+1 yılYaşım geldi gibi, biriyle tanışırsam evleneceğim hemen, diyeceğim ya evlen ya da uzak dur,sevgililikle falan uğraşamam.:)
Cevap sahibi+1 yılvalla helal olsun sana...aynı şeyleri çok yaşadım boşa zaman kaybı oluyor,senin gibi düşünen kız olmadı aksine hep flört edelim 1-2 sene diyenler oldu
Cevap sahibi+1 yılevlilikte herşey cinsellik değildir,sevgi saygı dürüstlük anlayış inş düzgün biri çıkar karşına
Soran+1 yılFlört etmek..Evet ne güzel,gezmek tozmak,kıskanmak,el ele tutuşmak,sarılmak,yakınlaşmak,kalp atıışları...peki ya sonra? Amaç ne ki flört etmenin ? Evlenmek değilse neden birine kendini veriyorsun,zamanını kalbini? Yalan yere.Yalan yere sevgilicik oynuyorsun.Ben ciddi düşünüyorum ama nedense hep günlük düşünen kızlar kazanıyor.Yalnızım yıllardır:D
Cevap sahibi+1 yılsohbetin ne güzel :)
Cevap sahibi+1 yılson çıktığım 24 yaşındaydı 2 sene boşa gitti neymiş kirada oturuyormuşum 2 bin tl geçindirmezmiş bizi,sence benmi yanlış düşünüyorum doğru söyle
Soran+1 yılKız resmen maddi sebepten bırakmış seni. Yada onu bahane etmiş. Kızlar ne kadar o*lar çok afedersin,seni paran kadar seviyor.Ya tamam geçinmek önemli de,bu sadece erkeğin görevi değil ki! Boşver boşver.Sen kaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yılözelden sohbete varmısın?amaç sohbet sonra silersin yanlışım olmaz istanbuldanım
Soran+1 yılYa eklersen eğer ifşa olurum,bu da hiç hoş olmaz:(
Cevap sahibi+1 yılne alaka anlamadım ama sen nasıl istersen...
Cevap sahibi+1 yılsen bu kafayla gidersen evde kalırsın eminim :)
Soran+1 yılaşk olsun :D
Cevap sahibi+1 yılifşa olacağını düşünüyosun yalanmı
Soran+1 yılyeni bir hesap açtım oradan eklerim ama o hesabı kapatırım bir kaç güne,ekliyim mi?
Cevap sahibi+1 yıltamam anlaştık
Soran+1 yılnası eklicem çok pardom aama:D
Cevap sahibi+1 yılekliyceğin zaman açarım profili..
Soran+1 yılekleyecektim ama neyse işim var zaten.
Cevap sahibi+1 yılne zaman ekliyceksin anlamadımki
Cevap sahibi+1 yılben yanlış biri değilim ekle sonra sil
Cevap sahibi+1 yılneden eklemiyceksinde profil açtırıyosun anlamadım
Cevap sahibi+1 yılburdamısın?
Soran+1 yılefendim canom
Cevap sahibi+1 yılhoşgeldin
Cevap sahibi+1 yılözelden konuşalımmı
Soran+1 yılnamaz kılcam gece eklerim seni ben :D nickini kapatabilirsin aklımda.
Cevap sahibi+1 yıltamam Allah kabul etsin eklersen konuşuruz byby
+1 yılGaripserim ve tedirgin olurum. Bu nedenle hemen ben onu çevirip aynısını ona ben yaparım :)
05 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Sen istermisin sevgilinin ya da eşinin seni başka bir erkekle paylaşıp birlikte ilişkiye girmesini.
Soran+1 yılBen ahlaki benliğimi yitirmedim arkadaşım,bu soruyu korman bile bir hakaret :)
- +1 yıl
Pardon ya başka soruya cevap yazıyorum diye size yazmışım özür dilerim. Dikkate almayın lütfen.
Soran+1 yılHımm tamam:)
eşim ne isterse yapabilir
216 Yorumla
Soran+1 yılYani işte öyle kafamdan geçirdim:D
Soran+1 yılEvlenince eşim isterse yapacağım,yani sonuçta bu planlı biş değil,o anda insan deli dolu bir sürü şey yapabilir:)
Soran+1 yılyaşamadım
Soran+1 yılhıhım
Soran+1 yılevlenince yani , evet.
Soran+1 yılayıpsın.
Soran+1 yıl:))
+1 yılGaripsemem, sırtımı öpmesi falan hoşuma gider.
11 Yorumla
esimin yaptigi hersey hosuma gider,
32 Yorumla
Soran+1 yıluuu:)
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıltipik bişey işte abartma :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbak sen şu işe yaa:)
- +1 yıl
yaa evet :)
+1 yılacıkcası hosuma gitmez :)
19 Yorumla
Soran+1 yılyaa peki tamam :)
- +1 yıl
ilginc birisin ne istedigin acık ortada bence .)
Soran+1 yılya aklıma geldi sabah sabah:D sağol cevap için.
- +1 yıl
sende saol egilimlerin bana gore olmaya bilir ama emin ol egilimlerine gore birini bulursun .)
Soran+1 yılEn iyi cevaptaki bakış açısındayım ben:) evet inş.
- +1 yıl
boyle kandırırlar insanı sonra olmak istedigin yerin tam tersinde cıkarsın :)
Soran+1 yılYa eşinden bahsediyoruz burada , güvenmiş vaziyettesin zaten:D
- +1 yıl
güven olsa ne olur hayatta bu insanlar eşi dovecegi için mi evleniyor bu ülkede kadınların bir cogu siddet altında eşim diip guvenme bence :) heleki yatakta hic güvenme :D
Soran+1 yılpoyraz tamam uzatma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantyak fanteziymiş ya :D
20 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri