Deneyen kadinlar bunlardan zevk alip almadiklarinida soyleyebilir mi?
evet daha çok seviyorum
hayır normal birleşmeyi daha çok seviyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vajinal birleşmeyi daha çok seviyorum. Yalnız ayda bir defa anal yapıyoruz. Adet sonrası aşırı istek oluyor ve eşim bizzat kendisi istiyor. Aslında aşırı derecede tahrik olduğunda arkadan girip vajinasıyla da hızlı hızlı oynandığı zaman çok zevk alıyor kadınlar. Tabi orgazm olduktan sonra ise yüz ifadeleri hemen anında değişiyor, acı çekmeye başlıyorlar. O yüzden bekletmeden aynı anda boşalmak lazım.
Anal iğrenç birşey ; kokusu ondan daha da iğrenç.. Normali varken her iki tarafta haz alsın.. sadistlikten başka birşey değil..
Bencede
Türk erkeklerin de oğlancılık seziyorum zaten.. travestilerin varlığından kaynaklanıyor bu durum zaten.. Bir kızla çok beraber olamayınca direkt travestilere yöneliyorlar.. onlar ucuz çünkü.. Neymiş sonrada diyor ki kızın vaginası çok bolmuş :) :) :) tersinden neden bakmıyosunki olaya ya senin ki çok küçükse? Bir de bunun üzerine kalkar 2 - 3 dakikada boşalırlar sonra da kalkar suçu kıza atarlar.. kız orgazm oldumu hiç hayatında aslaaaa.. sadece kocası üzülmesin diye fake taklit orgazm taklidi yapar garibim.. Sorsan kıza gerçek olarak nerdeeee der hemen.. Hiç olamadım der.. Ama bencil erkek kendini boşaltıp dönüp arkasını horlamaya başlar hemen... :( :( :(
Yürü beee
anlayamadım.. kız sevgilisi veya karısı .. gözlerinden yaş geliyor acıdan.. ve görüyor seyrediyor
eşi veya sevgilisi ve devam ediyor hiç birşey yokmuş gibi.. Bu mudur erkeklik veya insanlık ? :) :) :)
Bu mudur sevgi?
aynen.. sevgi - aşk - saygı - değerler bunlar değil asla.. cinsellik iki tarafta haz alınca olur.. Acı değil.. o iş sadistliğe girer..
Dogru
anal yapılacak birşey değil yaptım yaparım diyenlerin çoğu yalan söylüyor orasını temizlemeyi bilmiyor daha çoğu kadın
Midem kalkti
o durumlar çok detaylı ya hiç yapmadım yapmamda yaptım yaptırırım diyenede inanma kolay kolay anlatırım özelden aslındada gizlisin
Erkekler anali sever ama kadinlar sevmez.
Eig icin sagolasin.
Rica ederim
Cevap
30Cevap
kimine göre tercih meselesi kimine göre saplantı anal ilişki hak. yolu. bok yolu diyorlar yok işlevi yok genismis kisaymis vs sonu gelmez ben sana bir çok şey söylerim sen işine geldiğini aklında tutarsın
neden anal neden ne var b. k gormeyi çok istiyorsan tuvalete delikten assagi bak bize ters ağa biz yolu doğru gitmeyi seviyoz o ne la
Helalll
Kadinlar pek tercih etmiyor sanirim
İlginç
O derecede
Anladim
Haklisin
Normal birleşme gibisi var mı farklı heyecan fantazi için ve birlikte olduğum hatun isterse yaparım anal seksi
Gereksız bence anal öncesi vucut ve temızlıgı sart avrupada lagma falan yaparlar oncesınde
töbe estağfurullah anaları ne karıştırıyon işin içine analı babalı bari olsaydı sadece analı nedir
Bütün girişleri feth etmek keyiflidir.. Ve en zor olan en keyiflisi olur.
sulu sıcak kanal varken kanalızasyona gırmeye gerek yok
Anal ilişki eşlerin ikisinde istiyorsa güzel birşey
Kişinin zevklerine göre değişiyor ama vajinal seks taraftarıyım
analı sevip çok yapan kadınlar sonunda deliriyormuş yani cidden deliriyormuş
Neden
Kainatın kanunları. Her rahatsızlığın ve hastalığın manevi bir sebebi vardır. Anal yapmak demek fıtrata aykırı bir davranış yapmak demek.
Olabilir
sen yaptiriyon mu anal
Hayir
sulu ve sıcak vajinanın tadını hiç bir şeye değişmem hanımefendi
kadınlar normal birleşmeyi severler fakat analda kötü değildir.
hayir normal birlesme daha guzel tabi vajina darsa. yoksa anal 🎃
hak yol varken bok yolu ne yapalm 😂
Cok klasik oldu
😂 ne diyim * sikilim diye şiirmi yazayım 🤣
Yaz
erotik düşler
tatlı gülüşler
meme, kıç ve hüzün
ki yoksun yanımda
birler, ikiler, üçler
nerede senin memişler
seks ayıp bir şeyse de
seninle güzel
Ahshheheheheheueueuuee tebrikler
😂😂
lagma yaptircanda. ooo bo. ka sarmaya gerek yok
insan ister ama o an gelince iğrenir
evet daha cok seviyorum
normal vajinal tabi anal bize terst
Helal
hak deliği varken b*k değil ne hacet terst lişki livata kadar günah
Dogru diyon
evet tabi
Partnerine bağlı
Kesinlikle anal daha güzel tabiki erkek için
En güzeli normal birleşme
Gram zevk vermiyor sadece acı çekiyorsun..
Denedin mi yoksa tahmin mi ediyorsun
hijyen iyi sağlanırsa analda cok keyiflidir
VajinaL seks ve vajina yalamak
İt isn t true.. İt is very unhealthy
kadinlar demissi ama erkekler yazmis😂
Anal candır ya. Canım çekti sabah sabah
Anal candir ayol
Normal daha huzel
anal a karşıyım
normali severim
yoo ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?