BEN ÇOK KÖTÜ BİRŞEY YAPTIM?

dün en yakın arkadaşımla cclube çıkalım dedik ailemizede mezuniyet balosu var dedik. sonra kız parasını kaybedınce hadi çocukları çağıralım arabada var dedi iyi tamam neyse geldiler aldılar bizi gittik clube içtik sıçtık sonra kesmeyince sahile gittik saat gece 1 . bu arada içlerinden biri bana yazılıyor. benıımde sevgilim var 5 yıldır. neyse kumsalda içerken vodkamız bitti hadi gidip alalım dedik bindik arabaya yol boyunca cocukla öpüştük. elini pantolonuma falan attı arabayı süren hatta doymadınızmı ya falan dedi. film şeridi gibi gözüümden geçiyor ve ölmek istiyorum. neyse bunlar indi arabadan arkadaşıma sarılarakkk lan ben naptım diye hüngür hüngür ağlamaya başlayınca oda ağladı özür dilerim benım yzumden oldu senı bu ortama ben soktum falan. sonra nasıl olduysa eve gelmişiz kafam çok güzel. iki çocuklada birlikte olmuşum yapma etme dedim şşşş sus lar falan abi ben naptım yaa ben naptım annemler zaten heryerde benı aramışlar sabaha kadar ben sevgılımın yuzune nasıl bakıcam
Güncellemeler
+1 yıl
İşin kötüsü abim bu olanların hepsini öğrendi çocuğu arıyor her yerde benıde öldüresiye dövdü
BEN ÇOK KÖTÜ BİRŞEY YAPTIM?