Arkadaşlarınızla gittiğiniz bir tatilde tanga bikini giydiniz, bunu erkek arkadaşınızdan saklar mısınız yoksa lafı geçerse söyler misiniz? Lütfen ben zaten giymem falan diyenler yorum yazmasın. Onlara sormuyorum zaten giyebilecek olanlara soruyorum.
YağızMert sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim varsa onunlaysam giyerim. O yoksa da haberdar ederim lafı oraya getirip. Zaten sevgilim yoksa da gerek yok kimseye bir şey söylemeye.
163 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeğenilmek her zaman herkesin içten içe hoşuna giden bir şeydir. Kimse inkar etmesin. Ama sevgilim var sonuçta karşılık tabi ki vermem fakat rahatsız da olmam
- +1 yıl
Örneğin güneşlenirken ara ara süzüyor vücudunu. Sen denize gitmek için kalktığında yürürken de tabii tanga bikiniden kalçaların ortada olduğu için bakıyor arkadan falan. Beğenerek bakması kaşısında senin de için bir hoş olur ama di mi? yoksa bir anda hemen hareketlerini değiştirip rahatını bozar mısın?
Cevap sahibi+1 yılE tabi bir kendime gelirim yani. Hoşuma ne kadar da gitse öyle bakmamalı
Cevap sahibi+1 yılE baksın napiyim o zaman:)
Cevap sahibi+1 yılOf ben lin konusunda çok cahilim
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılOldu mu
- +1 yıl
Sorun değil, alttaki linke tıkla bir bak bakalım şu pembe tanga bikiniyi giymek ister miydin o plajda?
www.brazilianbikinishop.com/.../...micro-5648.html
Cevap sahibi+1 yılYolladım link
Cevap sahibi+1 yılÜstte
Cevap sahibi+1 yılGiyerim
Cevap sahibi+1 yılBoyum 168 kilom da 51
Cevap sahibi+1 yılÇocuk çok çok yakışıklıysa da sevgilim varsa o adamı sevmemin elbet bir sebebi vardır. O çocukla normal iki insan gibi sohpet ederim ama öteye geçmez.
Cevap sahibi+1 yılSevgilime saygım olur.
Cevap sahibi+1 yılSonuçta herkes kendine yakışanı yapar bir yerde
Cevap sahibi+1 yılEğitim için veya herhangi bir sebep değiştirmez bunu. Seviyosam sevdiğim adama ihanet etmem.
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi sevgilime söylerdim giyiceği zaman haberinin olduğu ve sonuçlarını bildiği bir şeyi yapsrken ne kadar ihanet olur?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca zaten ciddi bir şekilde rahatsız olucaksa giymezdim ben. Çünkü yeri geldiğinde bende ondan bir şeyleri yapmamasını isteyebilirim. İleriyi düşünmek gereke
Cevap sahibi+1 yılMasaj çıplak yapılıyo... üzerinde mahrem yerlerini örten bir havluyla
Cevap sahibi+1 yılEvet ne var ki bunda?
Cevap sahibi+1 yılYok kalmam
Cevap sahibi+1 yılYok takılmam
Cevap sahibi+1 yılEvet hemde nasıl
Cevap sahibi+1 yılÇıkarırım
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle sorular soruyorsun ki? Adam masaj yapıcak sevişmiycek
Cevap sahibi+1 yılHmm gitmez.
Cevap sahibi+1 yılErkektir normal. Ama masajı bitiririm orda
Cevap sahibi+1 yılSence?
Cevap sahibi+1 yılHıhı. Ama neyse ki sevgilim yok
Cevap sahibi+1 yılIıı şimdi hayır hoşuma gitmezdi olay çıkarırdım orda
Cevap sahibi+1 yılGitmez
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi sevgilim varsa eğer. Bana dokunamaz. Hiçbir şekilde. Ama sevgilim yoksa o masaj salonunda beni çıkarmasa da olur.
Cevap sahibi+1 yılEvet masajın ardından onunla sevişirim. Ama sevgilim varsa masaj yapsın yeter. Bacaklarıma sırtıma boynuma falan dahası olmaz
Cevap sahibi+1 yılYok yaptırmam
- +1 yıl
Peki sevgilin yok olarak düşünüyoruz. Sevgilin yok ve sen tatildesin. Masajın ardından bir rahatlama olmuş tabii iyice. Masör çocuk da çok yakışıklı, tatlı ve atletik bir çocuk. Masajdan sonra bir anda bacaklarının arasına geçip saan oral yapmaya başlıyor aniden. Neler yaparsın o an o sana oral yaparken?
Cevap sahibi+1 yılİnlerim başka napıcam
En İyi Cevaplar
Tanga bikiniden başka bikinim yok zaten hepsi öyle çok seviyorum giymeyi zaten erkek arkadaşım olsa da buna karışamaz
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar Ne Diyor
18
+1 yılyoo saklayacağım biriyle neden sevgili olayım ki. demek ki onunla sevgili olacak kriterde değiliz ki saklıyorum
16 Yorumla- +1 yıl
ben zaten çok yaşadıgım bir durum bu alıştım
- +1 yıl
off bu tarz seyler bana cocuk oyuncagı geliyor utangac değilim ben direk konuya girerim mıymıy kıvırmaya gerek yok
- +1 yıl
erkek arkadasım olmaz benim ya ben özgürlüğü severim
Ailemin kısıtlamadığı bir şeyi elin oğlu hiç kısıtlayamaz 👍🏻
119 Yorumla- +1 yıl
İşte bu doğru mantık, bir kızı ailesi kısıtlamamışsa sevgilisinin kısıtlamaya asla hakkı yoktur bence de. Peki arkadaşlarınla gittiğin tatilde tanga bikini giydin güneşleniyorsun, erkek arkadaşın aradı, telde konuşurken bahseder misin yoksa lafı getirmemeye mi çalışırsın oraya
- +1 yıl
Heh işte beklediğim cevap, zaten bu şekilde saçma sapan sorular soran yobaz birini hayatımza almam diyosun ve de yerden göğe kadar haklısın. Peki mesela güneşlenirken çok yakışıklı ve karizma bir çocuğun ara ara sana baktığını farkettin. Ne hissedersin bu beğenilme karşısında?
- +1 yıl
Sonuçta tanga bikini oldukça dekolte ve iddialı bir model biliyorsun, illa ki bakan çocuklar olacaktır. Bilirsin bazı kızlar mini falan giydiğinde de arkasında duramaz giydiğinin ve çekiştirir. O açıdan soruyorum, yani hareketlerinde bir kısıtlama yaratmaz di mi bakması vs. diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle gittigim tatilde giyiyorum tanga bikini hosuma da gidiyor ama o yanimda yoksa arkadaslarimla gidersem giymem
123 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirbirimizden sakli bisey yapmayiz yani o bana en ufak seyleri bile soyler kizacagimi bilse bile. O yuzden ben de giyerim ve soylerim. Fotograf atarim hatta direk
- +1 yıl
İşte doğru hareket, kesinlikle katılıyorum sana ilişkide aynen böyle olmalı. Peki sevgilinle gittiğin tatillerde tanga bikini giydiğinde doğal olarak bakanlar oluyordur çok dekolte ve iddialı bir model sonuçta. O durumlarda hareketlerini kısıtlayıp rahatını kaçıran biri misin yoksa keyfime bakarım mı diyorsun? Hani bazı kızlar mini etek bile giydiklerinde çekiştirp dururlar ya o anlamda soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılIste oyle bakanlar oldugu icin sevgilim yokken tercih etmiyorum. Onunla gitmissek rahat ve guvende hissediyorum kendimi. Aval aval bakanlar oluyor bazen sevgilim hemen onume geviyor veya sariliyor opuyor falan sirnasiyor yani kiskaniyor tabi anliyorum ama bana cok bisey demez. Bakiyolar bidaha giyme dese keyfimin kacacagini bilir o yuzden :)
Cevap sahibi+1 yılBoyle sebeplerden cok keyif kacirmayiz yani :)
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle belli etmeme ye calismasina ragmen anlayabiliyorum hos bir sey tabi. Birinin baktigini gorunce sirnasmasi falan :D
Cevap sahibi+1 yılSanirim giymem ya eger ben onu orda giyersem onun icinin rahat etmeyecegini bilirim. Bunu bile bile de rahat hareket edemem :)
Cevap sahibi+1 yılErkeklerle gidersem giydigimi dusunemiyorum da kizlarla gitsem de giysem fotograf atarim demistim. Zaten attigim fotograflar da biraz tahrik olsun diye. Yani bak bunu giydim diye atarim ama on tarafini da araya sıkıştırırım o bolgeyi ceker atarim falan :) bir keresinde bikinili fotograf atmistim ama selfi cekip atmistim bikininin uzerini asagi dogru cekistirdim cekmeden once. Hafif ucunu cikarip atmistim ama direk orayi degil tabi yuzumu ama o kismi da almistim farketmemisim gibi :D
- +1 yıl
Kesin çok kıskanıp kudurur ama seni de aynı ölçüde arzular :) Fakat yanındayken kıskanması daha kesiyfli olur bence. Düşünsene birlikte gittiğiniz bir tatilde, çok güzel bir tanga bikini giymişsin yine ve hemen biraz ilerinizde güneşlenen çok yakışıklı, karizmatik ve atletik vücutlu bir çocuk ara ara sen güneşlenirken bakıyor. Sen de farkediyosun baktığını ve seninkini kıskandığını. Muziplik olsun diye onu kıskandırıcak neler yaparsın o an :))
Cevap sahibi+1 yılOyle bisey geldi basima ya sevgilim de uzaniyordu benim arkam donuktu ben gormedim ama o gormus sonra kalkti ayak tarafima oturdu bacaklarimi falan oksuyor tanganin ipiyle oynadi biraz napiyosun dedim masaj yapiyorum dedi ne alakaysa onu da anlamistim zaten orda da sesimi cikarmadim. bir sezlonga beraber uzandigimiz oldu koluna yatirdi da beni :D daha sonradan ustunden vakit gecince anlatiyor bunlari da iste :D
- +1 yıl
Çok iyiymiş ya, kıskanmış işte belli ki ve gelip bacaklarını okşayıp tanganın ipiyle oynamış :) Diyorum ki senin de farkettiğin bir durum oldu işte aynı şekilde. Baktın çok yakışıllı ve karizma bir çocuk sen yüz üstü güneşlenirken tabii tamamen arasına girmiş olan tanga bikininden kalçalarına bakıyor. Seninkini daha çok kudurtacak nee tür hareketler yaparsın plajda :))
Cevap sahibi+1 yılKarsidaki cocuga karsi hareket falan yapacak degilim ama sevgilime derim ki su cocuk ta bana bakiyor ben de soyle doneyim de rahat gorsun falan derdim :d
- +1 yıl
Off kesin kıskançlıktan kudurur var ya :)) Çocukla bir şekilde ikiniz de tanıştınız ve sohbet ettiniz, sizin yaşlarınızda ve çok kafa dengi biri çıktı. Tatil boyunca arkadaşlık ettiniz falan. bir akşam üçünüz birlikte akşam yemek yeyip ordan da bir club e geçip bişeyler içerek dans edip eğleneceksiniz. Tabii seninkinin gündüzleri tanga bikininle seni plajda deli gibi kıskandığını biliyosun çocuktan. Gece çıkarken nasıl bir kombin yapıp aklını başından alırsın bakalım? :))
Cevap sahibi+1 yılOhoo abartma sen de gidip tangayla cocukla tanisio konuscak biri degilim ben zaten :d
- +1 yıl
Hayır öyle değil ya, erkek arkadaşından atıyorum çakmak istedi o arada sohbet ettiler, üçünüz plajda sohbet ettiniz güneşlenirken, ordan bir tanışma oldu ve tatil süresince arkadaşlık ettiniz üçünüz. İşte dediğim gibi bir akşam da çıkacaksınız club e, nasıl bir kombin yapıp aklını başından alırsın :))
Cevap sahibi+1 yılHahah biz ikimiz tatile gidince kimseyle muhattap olmuyoruz valla vakti birbirimize ayiriyoruz ucuncu kisi de sanmiyorum :D hadi olsa bile siradan giyinirim abartmam yani gece de
- +1 yıl
Anladım, benimki varsayım üzerinden bir soru ya hayal et bir an sadece eğlencesine :)) Şöyle düşün hatta, tatilin bitmesine 1-2 gün kala bir gece yine yeni açılan bir mekana gitmek için sözleştiniz ama o akşam işiyle ilgili halletmesi gereken bişey olduğu için erkek arkadaşın bikaç saatliğine şehir merkezine gitmek zorunda kaldı. Sana da çocuğa ayıp olmasın hayatım siz geçin mekana, ben de işimi bitirince oraya gelirim dedi. bir yandan da seni kıskandığını biliyosun tabii, böyle muzipliğin tutup onu kıskandırmayı çok istesen o geceye mahsus nasıl bir kombin yaparsın o zaman diyim :))
Cevap sahibi+1 yılHahahh hayal gucun ne genis oyle be sor sor bitiremedin :D oyle bir sey olsa sevgilimin oyle bir sey demeyecegini gectim git dese bile ben baskasiyla o tur bir mekana gitmem sevgilim gelsin gideriz derim yani benim kafa bu :D
+1 yılgiyerim sevgilimde yanımda olur ama
onun dısında o bı sekılde ogrenır emın ol
o yoksa gıymem ama20 Yorumlagiymiyorum ama soruya çağırdın o yüzden yazıcam kendi problemin
01 YorumlaNiye saklıcakmışım giymişsem söylerim. . .
19 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana. Ayrıca da modern, medeni ve aklı başında bir erkeğin bu tarz saçma sapan kıskanç tavırlar sergilemesi mümkün değil, bunu ancak özgüvensiz tipler yapar bence. Senin de özgüvensiz birini tercih etmeyeceğini düşünüyorum erkek arkadaş olarak, haksız mıyım?
- +1 yıl
Aynı fikirdeyim ve öyle biriyle de sağlıklı bir ilişki olmaz. Tanga bikini oldukça dekolte olduğu için cesur ve iddialı bir model. Peki giydiğinde onu taşıyabilir misin, yani plajda arkadaşlarınla güneşlenirken falan birçok insan olucak başka çevrende. İlla ki bakan da olacaktır. Hareketlerini falan kısıtlar çekimser davranır mısın yoksa rahatlığını korur musun?
İzin veriyor zaten saklıycak birşey yok
15 Yorumla
+1 yılSevgilim yanımdaysa giyerim😁
11 Yorumla
+1 yılSevgilim varken neden başkalarının gözleri bayram etsin ya 😂
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiydim giyiyorum saklamadım saklamam
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu anda biri yok, önceki de aşırı kıskanç değildi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama büyük konuşmak istemem
Cevap sahibi+1 yılGitmez
Cevap sahibi+1 yılBu soruların amacı ne?
Cevap sahibi+1 yılAyar olmana gerek yok, ardarda böyle sorular sıkıyor bir süre sonra, iletişim kurmaya çalışıyorsun madem haberin olsun bundan
- +1 yıl
Insanlar olk tanıştıklarında bir süre sohbet sorular şeklinde ilerler. Birbirleri hakkında hiçbirşey bilmedikleri için de bu kaçınılmazdır. Asıl bunu tuhaf ve sıkıcı bulan insan tuhaftır bence. Ayrıca kimse kimseyle zorla iletişim kurup sorularına cevap beklemiyor. Bunlar da senin aklında bulunsun!
Cevap sahibi+1 yıl"ardarda böyle sorular sıkıyor bir süre sonra" yazdığımı tam okumadın heralde, soru ve sohbete birşey demedim, iyi oku ve anla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylerim giyerim kendisi bilir
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni böyle kabul ederse birlikte olurum yoksa umrumda olmaz
- +1 yıl
İşte ne istediğini bilen ve özgüvenli bir tavır, doğrusu da bu zaten. Ayrıca artık şu yaşadığımız çağda da bir zahmet bunlara karışıp birlikte olduğu insanın özgürlüğünü kısıtlamasın. Peki tanga bikini giydiğinde güneşlenirken, plajda yürürken falan rahatlığından ödün verir misin? Yani sonuçta oldukça dekolte ve iddialı bir bikini, illa ki arkadaşlarının arasından da plajdakilerden de bakanlar olacaktır.
hayir saklamam ya söylerim
19 Yorumla- +1 yıl
bir de şu var tanga bikini oldukça dekolte olduğu için cesur ve iddialı bir model. Peki giydiğinde onu taşıyabilir misin, yani plajda arkadaşlarınla güneşlenirken falan birçok insan olucak başka çevrende. İlla ki bakan da olacaktır. Hareketlerini falan kısıtlar çekimser davranır mısın yoksa rahatlığını korur musun?
- +1 yıl
E illa ki beğenilmek hoşuna gider. Peki çocuk bişeyi bahane edip sohbet açtı. Baktın ki yakışıklı be tatlı olduğu kadar hoş sohbet de. Sohbet etmeye devam edebilir misin ve yanında rahat hareket edebilir misin, yani işte güneşlenirken, denize girerken falan, yoksa kısıtlar mısın hareketlerini bir çekimserlik olur mu?
- +1 yıl
Sohbet dediysem plajda ayak üstü havadan sudan bişey yani, kısa ve basit bir sohbeti kastetmiştim. Çocuk bakarken cidden tanga bikiniyle rahat edebiliyor olman gerçekten özgüvenli olduğunu gösteriyor bu arada. Yani düşünsene yüzmek için kalkıp denize doğru yürüyorsun ve biliyosun tanga bikininin arkası çok küçük incecik, yani illa ki bakar sen yürürken kalçalarına falan
hic deniz gormedim yarami kazidin
17 Yorumla
+1 yılTanga bikiniyi kaldıracak ülkede yaşamıyoruz bence
017 Yorumla- +1 yıl
Evet giyerim
- +1 yıl
Erkek arkadaşım Yok problem Yok. Ayrıca kararşarıma saygı duyacak olgun mantıklı bir erkek isterim hayatımda
- +1 yıl
Bir şeyi saklayacağım biri ile olmam bir olmam gerek kalbimle vücudumla fikirlerimle sosyalliğimle
- +1 yıl
Çok güzel söyledin, kesinlikle bunların hepsiyle bir olman lazım birlikte olduğun kişiyle. Peki plajda tanga bikininle güneşleniyorsun diyelim, biraz ilerde çok yakışıklı, karizmatik bir çocuğun ara ara baktığını farkettin. Beğenilmek hoşuna gider mi, hareketlerini kısıtlar mısın yoksa rahatlığını bozmaz mısın?
- +1 yıl
Umrumda İnan olmaz gönlüm toktur kimdeyse onunla paylaşırım her özelimi mabedimin kapıları bir tek ona açıktır
- +1 yıl
Kısıtlamam çünkü umrumda olmaz
- +1 yıl
Çıplaklık hoşuna gidiyor galiba 😂👍
- +1 yıl
Burası yanımda olan arkadaşlarımla aramda başkası bilmek zorunda değil.😂🤣💃💃💃👍👍
- +1 yıl
Tahmin et ip ucu:Aktep burcuyum
+1 yılBeni sorularina davet etme aqqq
01 Yorumlasöylerim
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır saklamam
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben zaten giymem
00 Yorumla
Daha fazla(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, tanga bikini giydiğinizde bunu erkek arkadaşınızdan saklar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler