Yaşım 30 a geliyor bakireyim ama şöyle beni çok seven bana saygı duyan efendi namuslu bir bey çıkmadı. Aslında erkeklere güvenmiyorum bunun için temkinliyim. ama seks de yapmak istiyorum. Bu azgınlığıma rağmen kendimi frenliyiyorum sabrım kalmadı.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun tek sebebi senin boşalamamandan oluyor. çünkü yanlış mast yapıyorsun. oksuyon oksuyon sadece sulanıyosun ve sen bosaldıgını zannedıyosun ve kasılıyorsun kasıldıktan 1 2 saat sonra canın yine çok istiyor dimi? çünkü G noktalarını ve püff noktalarını tam bilmiyorsun... o yüzden tam doyumu ve rahatlamayı saglayamıyorsun ve bu yüzden çok istekli oluyorsunnnn... ve istedikçe istiyorsun... ama 1 defa dahı gercekten boşalabilirsen bu kadar istekli olmaktan kurtulabilirsin... bunlar ince bilgiler detaylı anlatabilriim. f
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılulan bırıde gıdıp helal sut emmış bır ınsanla karsılastırsın allah senı gıt evlen dememıs.. hep bana gel demış.. kım bu bılıyormusunuzda hallenıyorsunuz hemen.. allah dogrularla karsılastırsın.. vucut saatın dogru calısıyor olan bıten bu.. ayp degıl gunah degıl.. konu komsuya akrabaya arkadaslara haber salın:) dugunlere gıdın bıde bolca:)
00 Yorumla
Hazır düğünler de başlamışken gitmedik düğün bırakma, elbet bulursun birini.
Nasıl güvenicem deme orası da sana kalmış.02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılHocam siz karışık duygular içerisindesiniz bence. Yaş otuzken gidipte 18 falan seçmiş olman da bunun bir göstergesi zaten.
Seks mevzularına hiç girmiyorum, bence önce bir sakinleşin..60 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 12,2b cevap paylaştı. Evlilik sabır ve kısmet işi. Karşına ne çıkar bilinmez.
Malesef kahve gibi üçü bir arada olmaz. Saygılı olur cinsel gücü olmaz, gücü olur saygısız olur, her ikisi olur yakışıklı olmaz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı. bence bir an önce birini bul yoksa treni kacıracaksın. erkekler için neyse de kadınalr için 30a merdiven dayamak sıkıntılı bir durum olmalı bence haksız mıyım?
00 YorumlaBu yaş aralığı bir kadının erkekten daha çok cinselliğe ihtiyaç duyduğu zamanlardır ve en iyi seks bu çağlarda yapılır
00 Yorumla
+1 yılİyisi güveniliri de vardır az daha sabret. En azından evlenmeyi düşündüğün düşünen biriyle yap. Bu kadar beklemişsin çok seçmeyi bırak uygun biriyle görüşmeye başla onla seks yap.
00 YorumlaYaşın da var aslında. Salt seks için evlenilmez. Biliyor olman gerekir bunu.
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız inançlı işim gücüm var hala aynı...
00 YorumlaBen de aynı senin durumundayım yalnız evleneceğim kişi ya fazla istekli olmazsa diye içimde de küçük bir korku var. Umarım aradığını bulursun.
00 Yorumla32 yaşındayım. Hiç yapmadım. Hep senin gibi bir kız hayaliyle ve umuduyla yaşıyorum. Ama artık ihtimal vermiyordum:( özelden mesaj atarmisin
021 Yorumla
Soran+1 yılHayr
Soran+1 yılMaalesef bu siteden olmaz
Soran+1 yılKapalı
Soran+1 yılKendinize iyi bakın. Çünkü ne idiğü belli olmayan kişilerle konuşmam sonuçta ortalık katil erkeklerle dolu. Selametle
Soran+1 yılMemleket? Dini inanç? Meslek? Siyasi görüş hakkında kısaca bilgi verebilir misin
Soran+1 yılTamam, kendine iyi bak.
Soran+1 yılMaalesef, üzgünüm. İyi akşamlar.
Soran+1 yılMaalesef burda açıkta saklayan, belkide özelde çok farklı şeyler tasarlayıp sunar. Selametle.
Soran+1 yılHayır.
Soran+1 yılDoğrudur, benimle geçinmek zordur.
Soran+1 yılPeki, sizede iyi akşamlar
- https://youtu.be/dx8EaFQ6L4M
Gece gece iyi gelir sana dinle bir güzel :)00 Yorumla Sabret olacaktır oluncada ustunden inme caninin çektiği anları düşün hırsını alana kadar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun ciddiyim dalga geçmek amaçlı değil zor bir durum ki hele bu devirde güvenilebilecek ne erkek ne de kadın kaldı bir elin beş parmağı kadar az
00 Yorumla
+1 yılSabret sabret :)
Sen yillandikca degerleniyorsun hem ;)
Azmis arzulu atesli ve bakire hmmmm00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmak istiyorsan kolay, evlenmek istiyorsan zor
00 Yorumla
+1 yılEvlilik programlarına katıl bak yayından kaldıracaklar. Fırsatı kaçırma ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen evlendiğinde kocanın kemiklerinde ilik milik bırakmazsın alimallah. Sana 1 erkek asla yetmez.
00 Yorumlaneyi bekliyorsun tam, bu kadar sabırlı olup kendini saklamış olman , nedir senin tam beklentin
00 YorumlaHahahaha güldüm buna. Allah yardımcın olsun. Durum paradoksa doğru hızla gidiyor. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen senin gibiyim yaşım 28 ama olurmu bende aşırı çok istiyorum bu yaşımda bakirim ama yapmadım nedenlerim var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacik acik cinsellik diyorsun namuslu erkek ariyorsun iyimis
021 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik istiyor diye şerefsiz erkekle mi birlikte olmalı? Bu Nasıl bir kafa yapısı?
Soran+1 yıl@DieAnother_Day teşekkür ederim canım bunlar anlamazlar.
- +1 yıl
Rica ederim😕 Hepsi her haltı yer ama namustan, ahlaktan dem vururlar
Soran+1 yıl@DieAnother_Day bende bu nedenden ötürü gerçekten eşi için bakir kalan biri istiyorum. Başka kızlarla yatıp evleneceği kişide deli gibi zar arıyandan hayır gelmez. Karısına saygısı yok ki karısına bırak kadına saygısı yok.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Her gece birinin koynunda olur ama evliliğe geldi mi "Bakire olsun" yok ya
Cevap sahibi+1 yıldedikodumu yapıyorsunuz f. a. hislr
- +1 yıl
Sen kimsin ki dedikodunu yapalım ha
Cevap sahibi+1 yılay g. tm
- +1 yıl
Hadi ordan
Cevap sahibi+1 yılanca sikayet edin xper gitsin cokta fifi
- +1 yıl
Ya bir git şurdan
Cevap sahibi+1 yılprofil resminden belli polamige gerek yok
- +1 yıl
Kaybol dedim. Senin de gizli görüş yapmandan belli. Yoksa engellerdik çoktan defol şimdi
Cevap sahibi+1 yılo duruşa v. ur. uş kaç kuruş
- +1 yıl
Gece gece beni dellendirme defol git
Cevap sahibi+1 yılsen zaten oylesin 😂
- +1 yıl
Ya ben cahil ve ahlak bekçileriyle konuştukça sinirlenirim. Şimdi gidebilirsin
Cevap sahibi+1 yıltm hadi kactim ben zaten buruşmussun iyice buruşma 😂
- +1 yıl
Zavallı seni 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılsinirden guluyon degilmi a. r. mut😂
- +1 yıl
Gülünçsün çünkü ona gülüyorum
+1 yılKadin dedigin istekli olur aslinda aradigim kadinsin ama yapicak bose yok :)
00 Yorumla
+1 yılÖnce sanalla başla sonra ya evlen ya da sevgili yap kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın 30 a geliyor ama 18-24 olarak kayıtlısın :) 30 sene sabretmişsin biraz daha sabret :) bende bakirim ama yaş 23 sana ufak kalırım biraz :)
00 Yorumla
+1 yılBeni böyle sevecek beni tapacak hırçın taşşaklı olacak taşşaklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende 31 yaş bulunmuyor maalesef yaş ilerledikçe seçici oluyor insan ama mast yaparak biraz olsun azgınlığını giderebilirsin
00 Yorumla Hem isteyip hem istemeyen bir durum. Tam arada kalmışlık
00 Yorumlaarmutun sapı üzümün çöpü dedigin icin bu duruma kadar geldin şimdide işin içinden çıkamıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere güvenebilmeyi öğrenmen şart zira dildolar seni bekler
00 Yorumla
+1 yılEvlen o zaman. Sadece seks yapmak için de evlenilmez ama.
00 Yorumla
+1 yılBir yazı vardı geçenlerde. 30 yaşına kadar baskı vs. iyi de zaten ne kadar zaman kaldı seks yapmaya, çok geç kalmış durumdasın
00 Yorumla
+1 yılbu yaşa kadar bunları düşündüğün için seks yapamadin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşında bakirim senin gibisi de bize denk gelmez :(
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılneden derken?
+1 yılValla seni tanımak isterim güvenini zamanla kazanırım anca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstiyorsan öyle de böyle olacak, güvenilir biri bul tabi bulabilirsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu yaşa kadar frenlediysen artık haydi haydi frenlersin
00 YorumlaSana talibim desem o sexs acligini gidermek isterim
01 Yorumla
+1 yılBulursun bu kadar sıkma. Ama biraz da sabır işi bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacele koca bulunmalı sana bu ateşle seni yakalayan. zevkin doruğuna ulaşır kesin.. dimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKriterlerini biraz zayıflat
00 Yorumla En verimli dönemi kacirmissin.
00 Yorumla
+1 yılİyi dayanmış ve dayanıyorsun gerçekten helal olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. evlenme boşer seks yapmayan da yaşıyo yapanda
00 Yorumla
+1 yılTutmayın küçük enişteyi skskssn
00 Yorumla
+1 yılCennete yakışıklılar yollicaklar sana
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcevrende guvenilir birileri yok mu
222 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yok
Cevap sahibi+1 yılnetten bulmayi denedin mi
Soran+1 yılNette kimseye güvenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılonceden iyi tanimak gerekiyor bunun icinde, yakin arkadasin olmadi mi tavsiyesi filan
Soran+1 yılHerkes gibi şanslı mıyım be nerde ufak çirkin çöpçü fakir psikopat beni yamamaya çalışıyorlar kendilerine en iyilerini bulmaya çalışıyorlar.
- +1 yıl
Kimseye guvenme. Erkeklere asla. Dunya ccooooook bozulmuş sana tavsıyem
Cevap sahibi+1 yılhahah rekabet mi var canim ya aranizda 😊
Soran+1 yılHayır canım onlar da bekâr
Cevap sahibi+1 yıldaha once hic sevgilin olmadi mi
- +1 yıl
Ya. Guvenılir rast gelmiyor
Soran+1 yılBunun için erkeklere güvenmiyorum evlenmeden bişeyler istedi yapmayınca aldatılıp terkedildim hep
Cevap sahibi+1 yılsimdi ne dusunuyorsun peki canim
Soran+1 yılBilmiyorum sanırsam bakire olarak ölcem:)
Cevap sahibi+1 yılbu yasa kadar hic sevismedin mi ki 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli biriyle sohbet etmeyi denedinmi? bekarlar başına bela olur ama evliler güvenli olur inan bana hak verirsin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnanmassın buna eminim ama sitenin değil Türkiye'nin en güvenli erkeği benim, illa seks yapmak için değil sadece sohbet istersen manevi destek olurum belki seni daha iyi motive ederim
Soran+1 yılhadi ordan git mk
+1 yılKızın balatalar bitmiş, her an bi' kaza çıkabilir.
00 Yorumla
+1 yılYazı tura at kararını ona göre ver
00 Yorumla
+1 yılZamanı gelince olur umarim
00 Yorumla
+1 yıl30 dan sonra alan seni pek fazla çıkmaz
00 Yorumladişini sık belki evlenirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. birazdan kendini patlatır bu
00 Yorumla
+1 yılKısmet bu işler sabret.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. bir yüzünü göster hele
00 Yorumla
+1 yılumarım karşına çıkar kısa zamanda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılmast yapıyormusun rahatlamak için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı düşüncelere sahibiz inan ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks için evlenmeye gerek yok ki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Az daha sabret 😁bulursun elbet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılNasip kısmet bu işler
00 Yorumla - Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem