Bundan 2 hafta önce bodrumda tatil yaptım gittiğim otelde 5 gece 6 gun kaldım ve her günmü sex arkadaş bu ruslar sexi sil baştan öğretir:D
Tatile giden ve bu tarz kaçamağı olan var mı?
Tatile giden ve bu tarz kaçamağı olan var mı?
yanlış anlama ama ben çok merak ediyorum. bir tr kızının yapmadığı ama rus kızının yaptığı farklı ne var? eğer özel değilse anlatabilir misin?
Prezervatifi ağzıyla takıyor en kısa yönüyle anlatmak gerekirse.. gerisini sen düşün:)
:D bunu ben de yapıyorum. gerisini merak ediyorum zaten...
gerisini yazabileceğimi dünmüyorsun dimi :)
yo açık açık yaz demiyorum zaten. yani farklı olarak ne yapıyor olabilirler ben onu merak ediyorum cidden. onda olan bende de var. e kullanım koşullarının uç noktası da belli sonuçta...
burda yazmam mumkun değil özele gel..
Ben varım bende danimarka İsveç ve almanla takıldım 3 farklı gece tatilde :)
az daha guven oyu alsaydın hukumetten once avrupaya gırcektın:)
Evet ya muthışler ama
nerde yaptın tatılini
Alanya da
ben hiç gitmedım alanyaya bilmıyorum
Çok sexy erkekler var
doğrudur mutlu olabıldıysen ne mutlu:) benımki az daha benımle birlıkte yasadıgım sehre gelecektı :)
Neden gelmedi sen mi istemedin bu kızlardan birisiyle kaçamak yaptıktan sonra evlenirmiydin bunu gerçekten merak ettim
oldu bide telli duvaklı gelşin yapsaydım :) istmedim tabiki orda yaşanan orda kalır...
Yani efeyi geçirdiğin kızla evlenmek istemez misin ?
her efeyi geçirdiğimizle evlenirsek...
yok ya kaçamak yok ama balkanları da öneririm rusları unutturur :)
hım bır dahkı sezona artık kısmetse olur.D
acayip olur o kadarını söyleyeyim :D
tavsıye uymaya çalışcam :)
bol şans şimdiden :)
ruslar kaç para alıyor nasıl anlaşıyorsun seks için
ne parası kardes nataşa değil bu tatil yeri diyorum..
tamam da nasıl anlaşıyorsun tatil yerinde
Haci ortak dil die bir sey var hic olmadi vucut dilini kullanirsin
sen beni anlamadın bana kısa ve öz söylermisin gittin tatil köyüne o kadar rusla şey yapmışsın nasıl yapıyorsun gel benimle yat demeyi herkes mi yatmak istiyor
Neyin kafasi yasiyon ki anlamadim otelde butun butun gun havuzda yrmekte aksam animasyonlarinda. Gece barlarda yani seni begendigini belli ediyor dilin varsa her gece farkli.kadin olur
Discoya gidersin herkes orada beğendiğiyle dans eder sevişir ve sonra sabaha kadar otelde geçirirler :)
Cevap
4Cevap
ııyk nasıl tiksinmiyosunz ya hastalık falan kaparsan benm kuzen gbi dikkatli olun bence her önüne gelenle yatıolar onlar :S
korunmandan olmaz ..
Şimdi 5 gün her gece ayrı bir kadın ile takıldım mı diyorsun (:
ilk ıkı gun ıngiliz sonraki 3 gece rustu oda aynı oteldeydık ve danscı güzel bir hatundu
aynı otelde olunca şunu şöyle yaptım demeye gerek kalmıyor senı beğeniyorsa ortada sorun kalmıyor.. gidip bir görmeni isterim . beni daha iyi idrak etmeniz için..
miele901 yaşın tutmaz senın böyle şeylere yat uyu sütünü içip:)
aga tamam ruslar seksi seviyor onu biliyorum da para da ister onlar, biraz ölçekli atsaydın bu ne la her gece
paşam atılacak bir durum yok eğer şeklın yerındeyse cebınde paran içkinide ismarlarsan sorun yok git dene ben ıkı farklı kadınla oldum sen 3- ya da 4 kısıye gore değişir..
ula ula la turist garılar gelmiş laaa... Siz de gidin laaa...
hangi hotelmiş bu böyle içinde azgın hatunlar olan merak ettim
tatil kaçamakları güzeldir
cinseliiği yaşadınmı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar