I

Insanın ister istemez gözü kayıyor yani hiç giyilmese bu kadar dikkat çekmez.
Tamam giyin lakin evde giyseniz yani acıyın bize bizede yazık yani 😂😂😂😂😂

benim bitane favorim var. acibademde oturan kosuyolu parkina gelen esmer 20 li yaslardaki kiz. sana fena hastayim haberin olsun.
abi içindeki abazalik resmen dile gelmiş konuşuyor yaa 😂
Biz kendimiz için giyiyoruzz siz ne alaka diyorlar bir de yav he hee şunu giymenin amacı ne mantığı ne
Ben tayt giyiniyorum ama bu foto çok igrenç gözüküyor
Senin taytların nasıl içine tangamı giyiyon normal külotmu
Senin tatların nasıl içine tanga mı yoksa normal külotmu giyiyosun
Cevap
5Cevap
Bunlar Turkiyenin ustundeki süper güçler. Türkiye ( taytlilar ) bu kadar gelismis degil 😜😀
arkanı kapatmayı bileceksin o zaman. sonra da tecavüze uğradim diye aglamiycaksin. burasi Türkiye
@f3343434 rahatsiz derken?
Yorumunuz çok yanlış. Bir insanın bir insana cinsel dürtüsü olabilir ama her ne olursa olsun karşı taraf istemiyorsa, zorla cinsel ya da duygusal birliktelik kurması için geçerli bir sebep olamaz. İnsanlığın değerini düşüren bir bakış açınız var.
@Libertarian_Nuko kız haklı tayt giyen kızları korumak için bu yorumu yapmış ne abazalar var dışarda
@sananenapacan12 tamam da bu yorumu okuyan bazı kafadan kontak insanlar yanlış anlayacak, TAYT GİYDİ O ZAMAN BENİM TACİZ ETMEYE HAKKIM VAR diyecek. Herkesin mantığı bir değil işte, aklına girebilir böyle insanların
@Libertarian_Nuko o da doğru
Haklısın her şeyleri meydanda çıplak dolaşsalar bu kadar dikkat çekmez kardeşim.
Aynen
Bunlar bizim aldıklarımızdan değil bunlar özellikle belli olsun diye uğraşılan çekimler üstelik
Benim de karşılaştığım oldu ama bu kadar değil
Seninkiler nasıl
Dün benfe genç bir kız gördüm markette altındaki külot resmen dışardan fırlayacakmış gibi kalçaları zor tutuyo kız göxümün içine baka baka davetkar bir şekilde marketten çıktı
Sonra gotume niye bakiyon giymissinki bakak kardesss😍😂😂😂
Bu giyim tarzini yasayan hicbir kadina namuslu iffetli şerefli onurlu kadin diyemem. Ölsem diyemem
edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan
bilerek giyiniyorlar zaten
erkek olmak ne kadar zor görün...
haklısın ozellikle evde daha rahat bir ortam olunca cok kotu oluyo
3ci foto mide bulanrici bööö 😖
Cani istiyo insanin msknd
Igrenc
😁😁
aynen öyleyiz 😂😂
aşırı azdırıcı
evet oyle
evet ya katiliyorummm