Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Yapma ihtimali yok değil. Fakat ilk bir iki ay atlatıldıktan sonra, bu yan etkisi azalıyor genelde.
113 Yorumla
Soran+1 yılSiz kkullandınız mı
Soran+1 yılBen iki hafta oldu baslayalı
- +1 yıl
İlk 4 - 5 hafta çok sıkıntılı geçiyor. İştah falan da alt üst oluyor. Biraz sabır istiyor o yüzden. Cinsel isteksizlik de azalıyor hatta depresyon geçtikçe libido artıyor da; fakat orgazm güçlüğü/geç boşalma sorunu yarattığını inkar edemem. Benim doktorum bunu çözmem için düzenli mastürbasyon yapmamı önermişti; maksat kendi vücudumu yönetmeyi öğrenmek... falan. İşe yaramadı da diyemem hani.
Soran+1 yılVücut ilaca alıstıktan sonra libido artıyor cinsel istek artıyorsa ozaman sorun etmem, bn korkuyorum cinsel isteksizlik yasamaktan
Soran+1 yılGec bosalma olayında haklisin.. umarım ilacın faydası olur butun sıkıntılar gecer, umarım dedigin gibi ilerki dönemlerde isteksizlik durumu degisir ve daha istekli yani daha düzgün bir cinsel yasamımiz olur, dedigim gibi isteksizlik yan etkisinden cok korkuyordum ben, gec bosalma yan etkisi biz erkekler icin güzel bisey ama
- +1 yıl
Sıkıntı yoksa ne ala :) Yapabiliyorsan terapi de al, sadece ilaç yeterli olmuyor. Terapi alamıyorsan da kişisel gelişim kitapları oku veya kişisel gelişim seminerlerine katıl. Kulağına salakça gelebilir ama inan işe yarıyorlar. Aklında kalan bir hobi, çekindiğin için ertelediğin bir şeyler... Ne varsa hepsine fırsat tanımaya çalış. Libidonun esas karşılığı yaşamsal enerjidir, malum. Hayata karşı umutlu ve enerjik olduğunda, o da yükseliyor zaten. Geçmiş olsun dilerim.
Soran+1 yılÇook haklısın , stresin etkilemedigi yer yok vücutta, bu ilacı kullanalı hic sinir olmuyorum, fakat hic birsey de yapmak istemiyorum üzerime bir agırlık cöküyor canım hicbisey yapmak istemiyor
Soran+1 yılEşeleyince çok şey cıkar hicbirsey dört dörtluk olmazki herzaman az ya da cok sorun sıkıntı olucaktır :)
Soran+1 yılİNŞALLAH.. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecici yan etki. olarak evet yapar ama bu herkes icin gecerli degildir
19 Yorumla
Soran+1 yılSiz kullandınız mı bu ilactan
Cevap sahibi+1 yılHayir sattim. uzun yillar
Soran+1 yılGecici derken bir süre sonra bu yan etki gidiyor mu , yoksa ilacı kullandıgımiz surece bu yan etkisi sürecekmi
Cevap sahibi+1 yılbir süre sonra bu yan etkinin genelde kayboldugu gözlenmiştir. bir diğer yan etki olarakta geç boşalmaya sebebiyet verebilir
Soran+1 yılEvet gec bosalma olayı dogru isin bu kısmı güzel :) cinsel isteksizlik sürmesin hep de :)
Soran+1 yılUyku problemim de var benim devamlı gece çalısıyorum ve gündüzleri uyuyup dinlenmem gerek fakat yeteri kadar uyuyamıyorum çogunlukla 3 saat, bazen hic uyuyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılyok sürmez rahat ol... bu geç boşalma yan etkisini ürologlar erken boşalması olan hastalarında etki olarak kullanırlar. bir nevi yan etkiden etki yaratmak işte
Cevap sahibi+1 yıldr unuz bu konuda gerekli ilacı verecektir size
Soran+1 yılYarın sabah tahlil yaptıracagım psikolog istemisti, hemogram, b 12 , folik asit vs ölćülcek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat