Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla hamile bırakan pislik heriften çok sana hakaret ediyorlar, ne iğrenç bir ülke burası ya. Sonra Türk erkekleri kadına saygı duymuyor, bebek fabrikası olarak görüyorlar deyince ben mi erkek düşmanı oluyorum?
Bir kadının KENDİ BEDENİ üzerinde KENDİ FİKRİ önemsenmeden yaptırımda bulunuluyor ve buna rağmen kürtajı düşünen kadın bu pisliği yapan adamdan daha suçlu öyle mi? Türkiye'de kadına değer veriliyor diyen salakların yüzüne tükürmek istiyorum.105 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada kocanın sana GRAM saygısı yok. Sana saygı duymayan bir erkeğin çocuğunu büyütmek istiyor musun gerçekten?
Bu saygısızlığın devamı da gelecek ve sen çocuğun olduğu için katlanmak zorunda hissedeceksin kendini.
Soran+1 yılBilmiyorum kafam çok karıştı :(
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey senden önemli değil. Seni kararlarına saygı duyacak kadar sevmeyen bir erkekten çocuk yapmanın gelecekte başına açacağı problemleri düşün.
Soran+1 yılO konuda haklisin
Cevap sahibi+1 yılKendine saygısı olan bir kadın o çocuğu haber vermeden aldırır, o pislikten de boşanır. Senin üzerinde kontrol kurma hakkını verme ona.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Eşinden izinsiz kürtaj yaptıramazsın, yasa gereği. Yapmayı göze alacak yer bulurum diyorsan, bilemem elbette.
Pişman olup olmamak sana kalmış bir şey, biz bir şey diyemeyiz12 Yorumla
Soran+1 yılYaptırmaya karar verdikten sonra illaki habersiz yaptırırım sorun olmaz onlar
Neden hazır değilsin? Oda bir can sonuçta daha sonra çocuğun olduğunda gözlerine baktığında hiç pişman olmayacağının garantisi var mı? Eşinin yaptığı hoş bir şey değil tabi ama sonuçta ertesi günü hapları felan var neden almadın? Bence aldırma hazır olsanda olmasanda o senin çocuğun ve emin ol doğunca onu çok seveceksin.
30 Yorumla
pişman olurmusun olmazmısın bilmiyorum ama bir canı almak bukadar kolay olamaz yazık o bebege yapma lütfen hem bebek inan bana evinize yuvanıza daha fazla mutluluk getirecek inan bana bu fikri unut bence kocanada hamile oldugunu bir an önce söyle o mutlulugu oda yaşasın
18 Yorumla
Soran+1 yılZorla yaptı beni hiç umursamadi ama kaç kez daha yapmayalım dedim
Soran+1 yıl25 -32
Soran+1 yılYa bilmiyorum kafam karıştı iyice
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ya ablacim cocuk aldirmak bir kere oyle habersiz oluncak bise değil ben katiyen tasvip etmiyorum hem hazir olmamak da ne. Kocana kızıp masum bir bebeğe kıymak cok yanlış. Eşin olabilir deger vermessin belki ama ilerde o bebeğin icin kendi canını feda edersin canından can olur aldirmayi düşünme bile
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Eşinden habersiz aldıramazsın. Dinen de haramdır.
Ayrıca 40 gün geçtikten sonra bebeğe ruh verilir ve bir insandır. Aldırılmaz. Çok günaha girwrsin. Cinayet olur.
Hukuken de eşin davacı olabilir112 Yorumla
Soran+1 yılHaberi olmayacak davacı vs olamaz
Soran+1 yılOncelikle cinayet deyip durmazsaniz sevinirim dünyada bebek aldıran o kadar insan var bir süreye kadar alınabiliyor böyle bir işlemde var ayrıca ben hazır değilim bebek yapmak istemiyorum bu istemediğim kocamın beni zorla hamile bıraktığı bir bebek
- +1 yıl
@builder aklimdan gecenleri yazmissiniz abi. en iyi gorus bence 👏👏baska soze gerek yok. ayrica @soran kisiyede sunu demek istiyorum. sanki yabanci biri tarafindan zorla hamile birakilmissiniz gibi konusmaniz cok yanlis hanimefendi. esiniz sizden bir parca istemis cok mu kotu yapmis yani. madem istemiyordun cocugu. o zaman dogumkontrol haplari var. butun kadinlar iciyor ve hamile kalmiyor. sizde icebilirdiniz. ama hamile kaldiktan sonra cocugunuzu aldirmaniz hayattaki cocugunuzu oldurmekle es degerdir bunuda unutmayin. bunun vebalini kaldiramazsiniz. esiniz bunu birgun mutlaka ogrenir. cunku hicbir sir gizli kalmaz. o zamanda sizi bosasa haketmissiniz. yinede kendi vicdaniniza kalmis bir durum. siz bilirsiniz.
- +1 yıl
@Doyumsuzsevdam teşekkür ederim.
Sanki tecavüz edilmiş gibi konuşuyor.
Evlilik üremek ve cinsellik içindir. Allahın emridir "nikah yapın, çoğalın" demiştir peygamberimiz. Fıkra anlatmak için evlenilmiyor. Allahın kadına verdiği tek yükümlülük cinsellik ve doğumdur. Bulaşık yıkamsk yemek yapmak... küktürel bir paylaşım uygulamasıdır zorunlu değildir.
Hazır değilim cümlesi de hatalı. Neye göre hazır değil. Ben söyleyim güxelliğinin bozulacağını sanıyor. Sanki başkalarına beğendirecek. Sorumluluk yüklenmek istemiyor rahat gezip tozamıyacak.
Cenine tam 40. gün ruh üflenir ve artık bir insandır. Aldırılmaz. Cinayettir.
Soran+1 yılYaşamadan bu durumu anlamanız zor neyse görüşleriniz için sagolun
Soran+1 yılYasamadiignzidan kastım eşiniz siz istemediğiniz halde zorla sizi hamile bırakmadı vs gibi seyler
- +1 yıl
Evlilikte "eşim zorla hamile bıraktı" cümlesi saçma bir cümle.
Allah emretmiştir ve sağlık sorununuz yoksa eşiniz istediği an çocuk işine girilmek zorundasınız. Neden anlamuyorsunuz. Çocuk doğurmak neslin üremesi Allah emridir ve nikah bu yüzden emredilmiştir. Siz özel zevkiniz için buna karşı çıkamszsınız.
Neyse bana ne. Ne halin varsa gör. Hesabı sen vereceksin.
Daha da lafım yok. Müslüman ve vicdanı olan biri olsan bu kadar beni konuşturmazdın - +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu senin nasıl bir insan olduğuna bağlı. belki önce vicdan azabı çekip bir kaç gün sonra unutursun ama yarın çocuk sahibi olduğunda ve o çocuğun sevgisini hissettiğinde eminim aldırdığın bebek hiç aklından çıkmayacaktır. düşünsene o bebekte senin canındı, bir şey olur diye üzerine titrediğin çocuğunun abisini ya da ablasını sen bile isteye öldürdün. korkunç..
10 YorumlaSenin bedenin sonuçta. Cefasını çekecek olan sensin. Aldır.
421 Yorumla
Soran+1 yılAynen babalık sperm birakmayla olmaz😒
- +1 yıl
- +1 yıl
sensiz ökuz. ben kadinin kocasi hakli demedim ama bunun bedelini neden masum cocuk odesinki dedim.
- +1 yıl
@Doyumsuzsevdam Masum çocuk dediğin henüz bir bilince sahip olmamış bir cenin. Adam karısına resmen tecavüz edip döllerini içine bırakmış. Kocası diye bu hak mıdır? Kadın istemiyor belli ki. Hazır değilim demiş defalarca. Kocanın sana çocuk olsun diye tecavüz etmesi hoşuna gider miydi? Sen nasıl kadınsın?
- +1 yıl
ben kocasi dogru yapmis mi dedim? kadin haksiz mi dedim? laflarimi carpitma. adamin yaptigi tabiki zorlama baska birsey degil. ama 40 gunde ruh ufleniyor. o artik bir canli. onu cansiz olarak goremezsin. git bir bebegin kurtaj yapilirkenki videosunu izle. oturur aglarsin ölmemek icin cirpinisini gorursun. ayrica bana kocam oyle birsey yapsa bir kere kocamdan bunu saklayamam Allah korusun aldiramamda. kocamla kavgami ederim o ayri konu. ama o cocuga kiyamam. o benim yavrum. o da o cocugun babasi. bunlari degistiremezdim. sonucta baska birinden hamile kalmamisim. kocam benim helalim. bugun olmasa yarin zaten hamile kalacaktim. istemiyorum diye cocugumu olduremem. buna vicdanim el vermez. kendi yapmayacagim seyi zaten demem kimseye.
- +1 yıl
ayrica madem zorla oldu bu is. ertesi gun haplari var. dogum kontrol hapi var. bunlari kullansaymis madem hamile kalma riskinin oldugunu biliyormus. hamile kalmadan once her turlu onlemi alirsin
ama hamile kaldiysanda artik cok gectir. kabullenip cocuguna sahip cikacaksin. kocasi 7/24 basinda durupta ilac icmesini engellemedi herhalde. ki engellese bile neyi tartisiyoruz ya. o kocaman bir canli. ruhu olan bir canli. onu alamaz hicbir kadin. buna hakki yok. - +1 yıl
kendi inancini kendine sakla. benim inancimada dil uzatma. asil sen kaybol
- +1 yıl
kes sesini be. ben masum cocuga kiyamam anladin mi. yoksa kocamla ne alakasi var. sacma sapan konusma. sen vicdan yoksunu oldugundan beni anlayamazsin suz artik
- +1 yıl
@Doyumsuzsevdam Hadi oradan. Türkçe özürlü ruh hastası. Benim vicdanım gönülsüz gelecek bir çocuğa el vermez. Kadın ne zaman hazır olursa o zaman doğurmak ister. Hayvanlar bile doğuma hazır olmazsa biyolojik olarak düşük yapar. Sen bir kadın olarak kendini hayvandan daha aşağı görüyorsun. Cahilsin ve dilerim öyle bir kocaya denk gelirsin.
- +1 yıl
gece gece bedduada ettigine gore kimin cahil oldugu belli. kendi aklini kendine sakla tamam mi? hadi yaylan canim. benim kimle evlenecegim sana kalmamis. seninde kimle ne zaman cocuk yapacagindan banane. ne halt ediyorsan et. milletin kararlarina karisma yeter. kadinin zihnini bulandirma yeter. en akilli en bilgili sensin tamam mi sevinebilirsin👏👏👏
- +1 yıl
kadin kararsizim diyor gerizekali. anladin mi ondan bize fikrimizi soruyor. aman her neyse senle niye vakit kaybediyorum ki sanki. tamam cok guzel akillar verdin tesekkurler. simdi gidebilirsin🙋🙋
- +1 yıl
gerizekali mal. ben zaten biyoloji okumusum. ne konusuyorsun lan sen. ruhun uflendigini biyoloji degil Kurani Kerimde yazar. cahilin onde gideni sensin. azicik acta kutsal kitap oku. bir hadis bir meal kitabi okuda dinimizde ne haram ne degil onu ogren. burda bos bos konusma beyinsiz. kendini iki satir biyoloji okudu diye bir bok sanan mal oglu mal. sana daha diyecek birsey bulamiyorum. sus artik. ya da konus konus konustukca ne kadar ileri zekali oldugunu sanan ama ne kadar gerizekali oldugunu goruyorum. ama ben senle vakit harcayamayacagim bb🙋🙋
Soran+1 yılEşim adet olmadığını anlayacak bir an önce karar vermem lazım burdan fikir alayım dedim iyice aklimi karistirdiniz gençler ya :(
olmazsın ıstemedıgın bır bebegı dogurmak sana zarar verır sutun gelmez annelık yapmak ıstemezsın aldır gıtsın ama bosayabılır sneı yanı
327 Yorumla
Soran+1 yılBen onu buna mecbur bıraktığı için affetmemeliyom
Soran+1 yılBosanmaz benden onu takmiyorum kafaya sorun acaba pişman olur muyum sonradan bebek için o kadar
Soran+1 yılBilmiyorum ya kafam allak bullak oldu :(
Soran+1 yıl6 haftalık zaten daha
Soran+1 yılHastanede görevin ne
Soran+1 yıl2.5 aydan sonra sorun yani diyorsun
Soran+1 yılPara sorun değil hallederim eğer buna karar verirsem aklımda bulunsun diye soruyorum
Soran+1 yılKaç saat sürer agri falan çok olur mu sence yani eve geldiğimde belli olur mu kürtaj oldugum
Soran+1 yılBir hafta adetliyim diye yapamam en fazla sonrası sıkıntı olur kaç gün surerki o yasak
Soran+1 yılBilmiyor habersiz aldircam aldirirsam eğer öğrenirler aldirmama izin vermez
- +1 yıl
@TheExodia dogmamis cocugun gunahini nasil boynuna alabiliyorsun ya. nasil cesaretlendirirsin kadini. ona dogru yolu goster Allah icin. gunahtir o cocugun ruhu uflenmis. o artik bir canli. o cocugun dogmus cocuktan bir farki yok. yorum yaparken biraz duzgun yorum yapin. belki senin sozlerinden cesaret alip kadincagiz cocuguna kiyacak ve bir daha da hamile kalamayacak belkide. bu zamanda hamile kalmak icin o kadar cok ugrasan aileler var ki anlatamam. Allahu Teala bir mucize vermis @soran kisi sana. ama sen bunu oldurmek istiyorsun. bir daha cocuk sahibi olamazsan gunahinin bedelini omur boyu cocuksuz kalarak odersen o zaman anlarsin kurtaj yapmanin basit birsey olmadigini.
- +1 yıl
dinde birsey yok dusuncesi senin dusuncen tamam mi. beni baglamaz. hamile hormonlari tavan yapmis mantikli karar veremeyecek birisine gelipte bu kadar onemli konuda sacma sapan akillar veremezsin. haddini bil. o cocuk senin degil. o cocuk tecavuz cocugu degil. o cocugun bir babasi var. sana kalmamis kararini vermek. isine bak
- +1 yıl
ya ben demiyorum aferin kocasi iyi yapmis. onu alkislamiyorum tabiki. bende kadinin rizasiyla olsun isterdim fakat olanla ölene care yok demisler. burda ben hicbir gunahi olmayan bir cocuktan bahsediyorum. onun hayati soz konusu. cocuk sahibi olamayan o kadar cok aile var ki. olan olmus. kocasina kizsin bagirsin cagirsin ama cocugunada kiymasin kocasinada soylesin cocugu. sonra evliligi cok buyuk tehlikeye girer kesinlikle
- +1 yıl
milletin derdi beni germedi. sadece cocuga cok uzuldum o yuzden dedim. neyse bende tartisamayacagim bb
Evet olursun icinde bir can var ve sen ona kiymayi dusunuyorsun bence bu guzel haberi esin ile paylas ve bebegine iyi bir sekilde bak
31 Yorumla
+1 yılSonucta senin cocugun bu bebek buyudugunde ben seni hic istememistim diye kakicaksan aldir. ama bunun hesabini nasil verirsin bilmiyorum
30 Yorumla
+1 yılAldırma dicem ama ne skim evlilik zorla hamile bırakmak nasıl oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBosalacagi zaman zorla içime boşaldı 2 3 kez
- +1 yıl
Neyse seviyorsa n aldırma seviyorsa n yine aldirma
Sen nasil bir gavatla evlendin? Bebegi aldirma ayril.
41 Yorumla
+1 yılGünah değil mi?
Tamam eşin haksız karşılıklı anlayış önemli ama olmuş bir kere aldırma pişman olursun bence..10 Yorumlakatil olmak istiyosan aldır allahın verdigi canı sen alamzsın
122 Yorumla
Soran+1 yılOff yanlış yere yazdım öyle olmuyor ışte buraya yazacaktim
Soran+1 yılİsteyerek hamile kalmadım diyorum anlamıyor musun
Soran+1 yılAma hazır değilim bebek bakmaya ve istemediğim bir bebek bu
Soran+1 yılO konuyu bilmiyorum zaten sorunda bu ya
Soran+1 yılÇok değil eh ışte
Soran+1 yılÇok olmasada oyleyim
Soran+1 yılKafam karışık bilmiyorum adet olmadigim anlasilmadan karar vermem lazim
Soran+1 yılYa deme böyle her şey böyle olmuyor iste
Soran+1 yılO kadar bebek aldıran insanlar var bana neden böyle yapuyorsun
Soran+1 yılYa hiç hazır değilim beebek bakamam ben
- +1 yıl
ne acıdan hazır degilsin maddi olarakmı anne olan herkez neden o bebegin sesini duydugunda gözyaslarına bogulur hiç düşündünmü o o kadar farklı bir duyguurki düşünsene senin canından can etinden bir parça sana muhtac bir bebek o bebegi kucagına alırsan herseyi unuturun emin ol
- +1 yıl
@delv_2121 aynen size katiliyorum. tup bebek icin yanip tutusan bir bebege hasret o kadar cok kisi var.@Soran hanimefendi bir bebek milyonlarca sperm arasindan en guclusu sayesinde oluyor. oyle bir mucizeki bebek. dusun o kadar sperm icinden sadece birisi yumurtayi delebiliyor. sen ise buna kiyacaksin hic acimadan. ve kocanin ruhu duymadan. birgun elbet duyacak. o zaman seni asla affetmeyecek. bunun sakasi ozru telafisi asla olamaz. o bir canli. ve o cocuk sadece senin degilki onun ustunde soz hakki iddia edip tek basina karar veriyorsun. o kocaninda bebegi. onunda cani kani. ve o kadarda cok istiyor o cocugu. onun babalik duygusunu elinden gasp edemezsin.
- +1 yıl
o cocuga sanki p*c*n cocugu gibi davranamazsin. istemedigim cocuk diye birseyi kabul etmiyorum ben. o senin sana helal olan kocandan olan Allahin bir emaneti sana. Annelik kadar kutsal bir mertebeyi elinin tersiyle itmektir senin yaptigin. sakin bu yanlisi yapma sakin. o cana kiyma. dogmus cocugunu eger gidip oldurebilecek vicdana sahipsen o zaman git aldir onu. ikisininde bir farki yok cunku
+1 yılVicdanın rahat bırakacağını düşünüyorsan tamam derim ama o çocuğun ne suçu var ki yapma
10 Yorumla
+1 yılaldırma. belki istemedıgın bebek senın ıcın hayırlıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
birde haber vermeyıp aldırırsan bu cok buyuk bır hata ve yalan olur hergun o yalanın azabını cekersın. sen dogrularını yap gerısı onun yanlısı.
büyük teyzem aldırmış zamanında hala der rüyalarıma giriyo diye..
10 Yorumla
+1 yılHem vicdanen olursun hemde eşininin öğrendiğinde sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın
18 Yorumla
Soran+1 yılZorla yaptı ne sonucu yaşatacak bana ya
- +1 yıl
Sonuçta eşin onu severek evlenmedinmi zorlamı evlendin
Soran+1 yılSeverek ama beni zorla hamile bırakmaya çalışınca soğumaya basladim
- +1 yıl
Demekki çocuk istiyordu senden bu kötü birşeymi ki
Soran+1 yılBende istedigim zaman severek yapsaydık ve ben onu heyecanla arayıp mutlu olsun diye haberi verseydim
- +1 yıl
Evet haklısın ama çocuğu aldırmadan önce 2 defa düşün derim
Soran+1 yılBiliyorum zaten bolca düşünüp adet olmadigim anlasilmadan karar vermem lazim
- +1 yıl
Alla yardımcın olsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sakın bebeği aldırma. Daha iyi erken anne olman. Sakın sakın aldırma bebeği.
10 Yorumla
+1 yılAldrma sakin dogur çocuğu kucağına ainca çok mutlu olursn
110 Yorumla
Soran+1 yılIstemeden hamile kaldığım bir bebek ama
- +1 yıl
Evet ole ama sonuçta esin yapmış aldırma günaha girme belki aldrdnca bidaha anne olamiuacksn o yonleride var iyi düşün bu konuyu
Soran+1 yılBilmiyorum bir an önce karar vermem lazım adet olmadigim anlasilmadan
- +1 yıl
Bmce yapma Allahin verdiği cana kıyma eşine mutlu haberi ver aldırma yarin birgün pişman olursn
Soran+1 yılBilmiyorum kararsizim
- +1 yıl
Yapma kendine o acıyı yaşatma bnce kaç yıllık evilisn
Soran+1 yıl1 yıl 8 ay oldu
- +1 yıl
Hm çocuk zamanin z gelmiş bnce daha iyi olur aldırma sen iyi düşün bunu geri dönüşü yok
Soran+1 yılPeki tesekkurler
- +1 yıl
Rica edrim
İstemiyorsan aldirmalisin.. kocanda olsa istedigın bişeyı sana yapamaz.. ilerde cok pişman olursun aldirmadıgin için..
44 Yorumla- +1 yıl
kocasinin haberi bile yok. ne bos bos akillar veriyorsunuz siz ya. kadina ne cesaret veriyorsunuz. o cocugu aldirirsa sizin yuzunuzden bunun vebalini alabilecek misin? senin karin senden habersiz cocugunu aldirsa aferin iyiki aldirmissin mi diyeceksin bos bos konusma insani sinirlendirme 😡😡😡
- +1 yıl
kimse cocugu icin pisman olmaz. niye dogurdum demez. en kotu cocuk bile olsa anneler cocuguna keske seni dogurmasaydim demez beyefendi. neyse bu konuda daha fazla konusmak istemiyorum. herkesin akli fikri var. yeterincede fikrimizi soyledik. gerisi kendisine kalmis. hakkinda hayirlisi olsun
Bunu buraya mı soruyorsun, tek başına mı yaptın çocuğu aldırma tabiki
10 Yorumlasakın yapma önce kendine sonra eşine ihanet etmiş olursum devam et pişman olmazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHemde çok pişman olur ve vicdan azabı duyarsın doğur alışır hazır olursun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok pişman olursun, aklından hiç çıkmaz, rüyalarına girer
10 Yorumla yapma bence nasıl habern yok içine girenden
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır bosalacagi zaman iyice bastırdı ustume icimden çıkmamak için itmeme ragmen
ilk bebekse aldırma kısmetini yasasyın
10 Yorumla
+1 yılİnsan isen aldırmaz sin
10 Yorumlasen bebek katili olmak istiyorum diyorsun yani
10 Yorumlabence habersiz sakın aldırma
10 Yorumlasaçmalama gerizekal i o cani allah verdi allah alir
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ama hazır falan değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursun..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldırma kesinlikle.
11 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta kürtajın bir canlıyı öldürmeden farkı yok.
Olursun.
10 Yorumla
+1 yılSakin yapma
10 Yorumla
+1 yılbaşkası boşalsaydı memnun olurdun herhalde:(((
011 Yorumla
Soran+1 yılSorunlu musun?
- +1 yıl
hiç de değilim. ama seni kınıyorum
Soran+1 yılBen hamile kalmak istemedim zorladı hamile kalmam için diyorum neyi kiniyorsun
- +1 yıl
kaç yıllık evlisiniz?
Soran+1 yıl1 yıl 8 aylik
- +1 yıl
kariyerin için şart mı çocuk yapmamak?
Soran+1 yılÇocukla kariyerin alakası yok ben hiç istemiyorum önümüzdeki 2 yıl çocuk cidden hazır değilim bebek bakmak istemiyorum
- +1 yıl
öyleyse bunu evlenmeden konuşacaktın. eğer sağlıka çısından ya da iş açısından engel yoksa çocuk için eşin haklı. sen değil
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
rica. kırdımsa affet
Soran+1 yılSorun degil
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılkesin olursun
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri