Tam romantik sahne geliyor adam saldırıyor öpüşürken kız donuk tepkisiz... hepsi aynı bu kore kızlarının.. farklı görmedim.. Siz erkekler Türk kızlarına şükredin😀 Öyle Donuk ifadesiz durmazdım😀 Sanki acı çekiyor kore kızları😀😀 sıfır zevk😀
Çok kore dizisi izleyen biri olarak, kore kızlarının öpüşmesi neden donuk ifadesiz?
Tabi tecrübe meselesi tecrübe ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur tecrübeli biri gibi duruyorsun ☺. Ve insan sevdiği kişiyi öperken zaten nasıl yaptığına bakmaz ve öpüşmek sadece ve sadece bence ön sevişme anında olan bir şey bana göre farklı bir durunda olması garip oluyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
koreli sevgilim vardı it gibi aşıktık birbirimize hiç de donuk değildi heryerimi ısırır emerdi bir kere üç gün evden çıkmadık çırılçıplak yaşadık o üçgünü yemek duş seks uyku saçımı bile kesmişti kore kızları candır 😘😘
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu nasıl hayal yaa😀😀 ama malesef hayaller hayatlar var😀😀
uzakdoğuşu kadınlar yatakta iğrençlermiş. cinsellik zahmetli katlanılması gereken bir şeymiş onların kültüründe. gerçi bizde de çok farklı değil ama işte öyle.
Sanki türk kızının farkı var. Türk kızının öpüşme anlayışı dudakları büzüp, gözleri kapatıp beklemek. Türk kızına öpüşmeyi öğretene kadar aylar yıllar geçiyor. Dudak büzüp beklemek nedir arkadaş ya.
Yaa kore dizisi izliyorum konuları güzel diye. Ama tam romantik sahne geliyor kız robot gibi öpüşüp acı çeker gibi sevişiyor.. sanki adam zorla yapıyor kız hep hoşnutsuz 😄😄 bize şükredin siz😀
En İyi Cevaplar