Arzu, Şehvet nedir denip sizden tarif istense nasıl açıklarsınız ?
Peki arzu ve şehvet sizce bir insana nelre yaptırabilir ?
Peki arzu ve şehvet sizce bir insana nelre yaptırabilir ?
Ateş gibi yanmak demek, yanıp tutuşmak demek, bir an önce olsun istemek, dayanamamak, beklemenin işkence gelmesi, ama bazen öyle spiritüel ki, karşılıklı bakışmak bazen, gülümsemek veya, ufak bir dekolte yapar onu düşünürsün, çılgınlıklarınız gelir aklına, zaman zaman hayal ederken bulursun kendini bir bakmışsın ki arzu içindesin, ve o şehvet dolu anları düşünüyorsun. o an hissettiğin şey arzu ise düşündüğün anlardaki yoğun duygular şehvettir diye düşünüyorum.
Arzu isteği çağrıştırıyor bana istmek bu insanı harekete geçirmez bence.Şehvet ise ateş içinde yanan içinde ejderhalar dolaşan biri demek.İşte bu insnaa bişeyler yaptırır :D Arzuyu dindirirsin ama şehvet sanmıyorum.
Arzu herhangi birseye doğan yoğun istek gibi geliyor, sevgisel temalar olabildiği gibi daha somut yada soyut seylerde olabilir, şevhet diyince sadece cinsellik temelli yogun duygular çağrışıyor bende.
arzu bence birşeyi istemek. şehvet ise bunun daha aşırısı. arzu pek birşey yaptırmaz ama şehvetine yenik düştükten sonra durduramaz insan kendini
Cevap
13Cevap
arzu ve şehvet bir şeyi delice istemek,için gitmesi,aklın sürekli o şeyde olması(kişi ya da nesne) bu bir insana duyulan bir duyguysa herşeyi yaptırabilir :)))) deli cesareti olan kişiye dönebilirler bir anda :)))))
hadi olsun bi alaka :)))) rica ederim
sevdiğine olan isteğinin doruk noktası.. onu hissetmek için deliye dönmek çıldırmak.. ve bu bana herşeyi yaptırır.
arzu herhangi bir konuya karşı duyulan istektir. şehvet cinselliğe olan arzuyu ifade eder ve bu arzunun şiddetli halidir. tutku ise bir şeye karşı heyecan ve coşkuyla karışık özel bir istek duymaktır. bu da yine cinsellikle sınırlanamaz.
Eig bu olmalıydı bence
şehvet abazalık demek yanı herkesle kim olsun yeterki seks olsun
arzuda birini sadece istiyorsun ve onunla seks yapmak istiyorsun, herkes ile değil
allah öyle kötü şehvetlerden korusun
Arzu istemek şehvet ise sevişirken bulutların üzerine çıkmak sonuç olarak sehvetli bir seks için arzulaman gerekir ;))
Hepsinde kabaran bisey var iste.
Ayni bokun turuncusu misali.
Birini istemektir arzuladm dersin sehvette ilişki esnasında aldgn zevk
Herhalde arzu birini istemek şehvet de nefes alsin yeter demek gibi
arzu birini arzulamak şehvet ise deli gibi bitene kadar cinsellik demek kudurgun alev alev
Aynı şeyler. Ama şehvet biraz daha vahşice geliyor bana.
kişisel cinsel ihtiyaçlara yönelik isteklerin tamamı şehvettir
ama arzu ise şehveti istemektir
arzu ve şehvet arasında bir fark yok.
Hepsi birbirini tamamlar.
hakikaten bak iyi soru
kısaca çiftleşme arzusu:):)
Aynen.
Hasan kel kel hasan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar