Ben 21 o 27 yaşında. En başından söyledim. Evlenmeden öpüşmek yok diye. Çimenlerde oturuyoduk gözlerini dudaklarıma dikti. Bakma öyle dedim. Bakarsam ne olur dedi. Yanaklarından öptüm en fazla bu oluyor sinirimiz bu biliyorsun dedim. Ulan öyle bir bakıyordu ki. İçim eridiii eridiii tuhaf oldum azdım :D sonra iyice yaklaştı. Bir patlattim elimi yüzünde. Ben sadece kocamin orrospusu olurum dedim. Birşeyler yasayacaksam guvenli ve meşru cerceve icinde yasamak isterim evlenmeden asla olmaz dedim ve gittim. Telim uçak modunda haketmedi mi simdi
Cevabın nedir?
+1 yılSenin Çok ağır dindarsın gibi geldi bana. Evlilikten önce öpücük normal. Sevgililer birbiriyle öpüşmeler, sarılmalar, özel paylaşmalar ister. Sen onu seviyorsan niye öpüşme izin vermedin. Sevmiyorsa öpüşme istemez. Seviyorsa öpüşme ister. Bence sevgilin çok üzülmüş sanırım. Sen onu sevmediğini düşünüyordu o. Sevilmek - sevmek ile öpücük paylaşmaktır.
012 Yorumla
Soran+1 yılBende onu çok seviyorum ve arzuluyorum. Ama evlenmeden yapamam
- +1 yıl
Peki anlıyorum seni. Arzuluyorsan öpüşmek ve sarılmak yeterli. "evlenmeden yapamam" dediğin gibi dindar yüzünden mi? Yoksa sebebini açıklamanı rica ediyorum.
Soran+1 yılHem gunah diye hem de terkedilirim diye korkuyorum
- +1 yıl
İşte bu konuyu sevgiline açıklamalısın. O da seni iyi anlarsın. ;) Birbirine her zaman paylaşın, hiçbir konuyu saklamayın ;) Umarım sorunu halledersin. ;)
Soran+1 yılAma gerçekten evlenmeden önce öpüşmek doğru değil
- +1 yıl
Tamam, senin düşünceni ona anlat. Rahat ol.
Soran+1 yılAslında canım öyle istiyor ki
- +1 yıl
Canın istiyorsun biliyorum, yazıda söyledin. Senin duyguları ve düşünceleri arasında çatışmadır.
Yani kalp ile beyin arasında çelişki. Senin düşüncen din diye günah korkun var. Yapmak istemezsin.
Senin kalbin öpücük, sarılmak falan istekli diye dayanamıyorsun. Yapmak istersin.
İşte kendini zorla tutunca nasıl hissettin. Kendini zorla tutmak iyi değil. Bu yüzden açıklamalısın ona.
Soran+1 yıltamam açıklayacağım. O zaman evlensin benimle. Bende insanim tut tut nereye kadae
- +1 yıl
İşte buydu. evlilik zamanı gelmiştir diyecektim.
Sevgili 1 yıl, ondan sonra 6 aylık nişan sonra da evlilik daha iyi.
Soran+1 yılOff sakat işler bunlar.
- +1 yıl
İşte onu seviyorsun, dayanmak zor. Evlilikten önce işler kolay olmaz hayatta. Nişan iken evlilik hazırlık yapıyor, yani ev, kan testi, aile belgeleri,, eşyalar, düğün... vb şeyleri hazırlanıyor.
En İyi Cevaplar
O zaman seni bir tek kocan koklayabilir , bir tek kocan öpebilir seni yanağından da (Erkek arkadaşından sadece masum bir öpücük kondurmuyor bu durumda yanağına sende hangi erkeğin boynundan ya da gıdığından öpüyorsun özel hissetmeden? )
Boyun gıdık olunca öpebilir el olunca öpebilir fakat dudak olursa hayır olamaz.03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama dudak başka geliyor bana
- +1 yıl
Boynunu , gıdığını öpmemiş olsan , hiç izin vermemiş olsan , senin takılmış olduğun tavrı takdir ederdim. Bu durum için edemedim takdir , benim için ha boyun ha elinden öpmüş ha dudağından. İki tarafta bunu birbirine özel hissetiği için yaklaşıp öpüyor... Neyse olan olmuş. bir dahakine , zorla öptü diye bağırda dayak yesin :)
Soran+1 yılNapayim ben de nefsime bu kdr hakim olabiliyorum. O kadar tahrik oluyorum ki bunlar bile çok masum geliyo bana
+1 yılkocamın fahısesı olurum derken keşke bıraz kızarsaydın bır bayanın ağzına oyle bır laf yakışıyor mu bağcılar cocugu musun sen ne saçmasınız ya
21 Yorumla
Soran+1 yılAslında haklısın öyle dememeliydim. Ama kadın dediğin kocasinin canısı olmalk diye ogretildi bana hep. Sinirle çıktı ağzımdan. Aslında esimle herseyi yasarim ama evlenmeden olmaz demek istemiştim
+1 yılabartmışsın bacım sende elini koy it istemediğini söyle yeter yani tokat atıp gitmek nedir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
31Cevap
+1 yılhelal olsun lan.
şu sitede gördüğüm milyonlarca soru arasında '' en harbi kız '' sıralamasında ilk 5' e girersin.
cidden büyük bir başarı kardeş helal olsun hiç bozma kendini böyle devam.12 Yorumla
Soran+1 yılAma kocamin orrospusu olurum dedim :(
- +1 yıl
ben düşündüğümü söyledim panpa.
+1 yılSizin gibi kizlar cok iticj kocanin oroooospusuymus namuslu degil kahhpesin kusura bakma konusma tarzina bak ucuz sey
10 Yorumla
+1 yılsanki ters yatirio duz saaapmis bokunu cikarmissin21 yasindasin 13 yasindaki kiz gibi davranmissin 27 yedi yasindaki adama
00 Yorumla
+1 yılİyi etmişsin aferin , peşinde Mecnun olur artık nikahı basayım diye :D
07 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçiyorsun bence
- +1 yıl
Yok walla çok ciddiyim, smiley yaptım diye dalga anlamı çıkarma
Soran+1 yılOf hep o koca karilar doldurdu kafami. Aman kocandan başkasına orrospuluk yapma diye. Gördün mu sinirliyken bilincaltim nasilda hortladı. d
- +1 yıl
Ama çok güzel demişsin walla bak, ben erkek arkadaşının yerinde olsam acayip etkilenirdim o davranışından :)
Soran+1 yılAltta öyle demiyor erkekler ama
- +1 yıl
Boşver sen onları :)
Soran+1 yılDaha kibar konuşabilirdm onunla çok kaba oldu
+1 yılacayip abartmissin farkında olmadan kocam sen olmucaksin başkası olcak demissin
010 Yorumla
Soran+1 yılHayir aslinda kocam olursan yaparim bunları demek istedim
- +1 yıl
bak ben böyle anladım belki oda öyle anladi
Soran+1 yılO zaman pesimden gelsin ozurdilesin. Bende insanim arzuluyorum onu kendimi kaptirip öpseydim dudağından nolcakti. Karı kocamiyiz biz
- +1 yıl
ya kızım saçmalamayin Allah aşkına af edersiniz öpüşen kadına bacım etiketi yapıştırmak ne kadar dogru herhangi kötü birşey teşkil etmiyor bence sonunda eğer tacize gidiyorsa iş baska
Soran+1 yılYok ben öpüşen kadinlara kötü anlamda etiket vurmuyorum. Bir erkek kendine orrospu gibi kadınlık yapan kadını ister. O mana da söyledim. Ve bunda kötü birşey yok. Ama evlenmeden olmaz
- +1 yıl
o insan sana o öpücüğü sana o gözle bakarak yapılsa tüküreyim onun erkekligine
Soran+1 yılYa kardeşim bana sehvet duyabilir bunda ne var? Amaaa evlenmeden yapmayacak :D
- +1 yıl
ozaman nikah tarihi alın bir an evvel :)
Soran+1 yılBen nasil bakicam şimdi onun yüzüne
- +1 yıl
açıklanan var işte ben sana olmaz dedim dr
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten sevgili yaparak rospu olmussun bir de yüzsüzce kocamın rospusu olurum diyor. Çok düzgün olsaydın sevgili yapmazdın.
16 Yorumla
Soran+1 yılBen orospuuu değilim. Sevgilisi her olan orrospu olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBir farkın yok yani. Utanmadan bir de ileride baskasıyla evleneceksin temizim diye gezeceksin ortada. Marifet altına yatmak değil. Elini tutmussan bu bile yetiyor.
Soran+1 yılKardeşim şurada haklisin ona sadece kocamin orrospusu olurum dememeliydim bir sinirle çıktı ağzımdan. Sadece evliyken yaparim demek istedim aslında. Benim ilk elini tutup öptüğüm sevgilim o. Ve inan bana sehvet duygumu o kdr zor dizginliyorum ki. Bu kadar oluyor. Yargilamadan önce bir düşün istersen. Dudağına yapismamak için zor tuttum kendimi. Bu yüzden mi temiz kiz olmuyorum
Cevap sahibi+1 yılDeğilsin ya temiz bunu kabul etmelisin. Çünkü bu da Allah'ın yasakladığı bir sey helalin olmadığı için. İlla her sey vermek anlamında değil. Yasıyorsun sonucta bir seyleri.
Soran+1 yılBeni tek günahımla temiz ya da kirli yapamazsın. Bu Allahla benim aramda. Şimdi çekil buradan
Cevap sahibi+1 yılGerçekler tabi canını yakınca. Üzülüyorum ileride senle evlenecek kisiye. Kullanılmıs olacak cünkü. En korktugum kız türü.
+1 yıl"Kocamın canısı olurum diyecek kadar basit ama bakire olmasıyla kendini dünyanın 8. harikası ve namus abidesi sanacak kadar gerzeksin"...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu hikaye yalan. Yalan söylüyorsun. Birbirini tutmuyor cümlelerin
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılonu bana yapsan senı altıma alırdım gene ıyı bısey yapmamıs ama sevdim seni harbi kızsın :D
016 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsak tahrik oluyosunuz. Hele nikahı bassın bana. Altına da giricem onun üstüne de çıkıcam
- +1 yıl
O basmassa ben basarım nikahı sen bana böyle gel yeterki :)
Soran+1 yılKoca istiyoruuummmmmm 😢
- +1 yıl
Ah be güzelim çöldeyim yoksa gelirdim
Soran+1 yılBenden 15 yaş büyüksün farkında mısın
- +1 yıl
Aklımda 27 kalmıs sımdı farkettim :) adresi ver oglumu gönderiyorum :)
Soran+1 yılÇok ayıp
- +1 yıl
Şaka yaptım oğlum yok ki ama cidden yasın 27 olarak aklımda kalmıs ayrıca 21 yasındasın acele etme evlilik ole basit bir olay değil
Soran+1 yılCinsel isteğim yüzünden evlenmek istiyorum
- +1 yıl
Bunu sevgiline söyle ciddi dusunuyosa evlenir
Soran+1 yılBu nasıl söylenir. Olamz ki. Bunu aleyhime de lehime de çevirebilir
- +1 yıl
Bu sekilde söyleme evlenmeyeceksek oyalama de
Soran+1 yılBu mantıklı :) tamam o zaman
- +1 yıl
Onu seviyomusun
Soran+1 yılEvet. Bir kadın sevmediği erkeği arzulamaz zaten
- +1 yıl
Eşin şanslı olacak senin gibi istekli bir eşi var
iyi yapmıssın kardesım de neslınız tukenıyor koruma altına almak lazım :)
00 YorumlaAynisini biraz oncede yazmisti biri dayanamadim optum kötü oldum felan diye
01 Yorumla
Soran+1 yılLinkini atarmsn
+1 yılSaygısızlık etmiş bence haklısın
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar haklısın ve evleninceye kadarda böyle devam et senin gibi kızlar nadir kaldı artık
00 Yorumla
+1 yılAyrılalım da deseydin bari. Durum ortada kalmış.
00 Yorumla
+1 yılBunların hayatta trol olmuş.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam daha da işimmolmaz swninlenkıçına tekme
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Ben evlenmeden yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
Kezban sevmem de uğraşmam da. git kendine evlenecek bir keko bul
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sadece kocamın oruspusu olurum ne ya :DDDD
01 Yorumla
Soran+1 yılSinirle çıktı agzimdan haha
öpmek bile mi yok tam kezbansın la
019 Yorumla
Soran+1 yılYanağından boynundan Gidisindan kollarindan öpüyorum yetmez mi. d
Soran+1 yılSakso çektirdigin karınla evli misin şu an da?
Soran+1 yılYa yok libidom yüksek benim. Onla bikere yatağa girsem işim bitmiştir :D o yüzden evlenmeden olmaz. Alsin beni nikahina. Bak nasil altina da giriyorum üstüne de çıkıyorum. Heryerini de öperim ohhh
Soran+1 yılOpusursem iş yatağa kadar gider. Sen erkeksin bilirsin. Yaşadında o duygu dizginlenebilen bir duygu değil
Soran+1 yılOff o olursa devamı gelir ben kendimmi biliyorum
Soran+1 yılHangi durumu?
Soran+1 yılYok ama konusucam. 1 yil oldu artik evlenelim ya da bırak beni dicem. Çünkü ben dayanamıyorum. Agresif oldum çıktım
Soran+1 yılOf karın ne yaptı da evlendin onunla :D
Soran+1 yılBende neler yaptığını soruyorum. Cinsellik disinda. Onla evlenmeyi dusundurcek ne yaptı
+1 yılSenin gibileri namuslu takılıyor ya ona yanarım 👍
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya. Namussuzluk mu yaptım ne yaptim
- +1 yıl
Şimdi azdım falan diyorsun sonra şöyle böyle yaptım diyorsun, tahrik oldun mu oldun bitmiştir 😉
Soran+1 yılBenimle varoşlar gibi konuşma. Șehvetim var tabiki aşık olduğum adama arzu duymayacagimda kime duyacağım?
- +1 yıl
Umarım içinden gelerek böyle söylediğin gibi devam edersin ne diyim
+1 yılIşte şimdi onun için vazgeçilmez oldun
04 Yorumla
Soran+1 yılOf dalga geçme mantıklı birşeyler söyle
- +1 yıl
Ciddiyim dalga geçmiyorum seni elde edemediği için seni basit biri olarak görmeyecek daha çok baglancak
Soran+1 yılOff öpüşenler basit olmuyor. ben nice evlenemden önce öpüşen insan taniyorum. Yapmayın lütfen. Ben arzularim yenik düşüp öpüşedebilirdim. Bunu istemiyorum ama
- +1 yıl
Sen dogru olanı yapmışsın kaç yaşındasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok komik güldük eğlendik bitti 😑
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelmişsin kaç yaşına ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocamın canısı olurum ne ya lkdslgjskfljlk
01 Yorumla- +1 yıl
kadin gerekeni soylemis ☺
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Zevkli tokatlar
11 Yorumla- +1 yıl
sende agzina almayi cok isterdin dimi malatyali ☺☺
Cinsellik konusunda 420 cevap paylaştı. sende fazla yapmissin...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünceye göre değişir sana bana göre haketmiş
00 Yorumla
+1 yılvuvv harikasin sen be aranilan hatun ☺☺
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun kaldımı senin gibileri😃
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçtiler benimle
+1 yılat yalanı...
18 Yorumla- +1 yıl
@spedy6934 :) yani
- +1 yıl
@spedy6934 sen ozaman ismi murat olanlarada soyluyorsundur kelımeyı dayanamayıp :D
- +1 yıl
@spedy6934 ahahahah :p
- +1 yıl
@spedy6934 degilim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle ciddi ciddi kocamın canısı olurum dedin mi
017 Yorumla
Soran+1 yılValla dedim 😛
Cevap sahibi+1 yılSende az değilsin o zaman
Soran+1 yılTabiki. Sadece evlenmeyi bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılSonra ateş tavan yani
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılÖpseydin biraz
Soran+1 yılEvlenince opcem. Adam çok tahrik ediyo beni önünü alamam sonra
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yılBen 21 o 27
Cevap sahibi+1 yılHerkese lazım seningibi birisi
Soran+1 yılBu adam benle tez zamanda evlencek. Yoksa ayrilcam ondan
Cevap sahibi+1 yılAyrılırsan bul beni :-D
Soran+1 yılKoca istiyoruuummmmmm kocaaaaaaaa. Zampara adam bir nikahı basamadi. Şimdi onu da fırçalicm
Cevap sahibi+1 yılSen ayrılda gel
Cevap sahibi+1 yılDaha önceden konuşmuşmuyduk seninle
Soran+1 yılHayiirr
Cevap sahibi+1 yılNeyse çok yüklenme adama
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaydaaaa gol olmuş ya
00 Yorumla
+1 yılVer kurtul😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılHak etmiş.
00 Yorumlacok abartmışsın
00 Yorumla
+1 yılAbartmışsın sanki
00 Yorumla
+1 yılnorrospu seniii😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılSus :D
- +1 yıl
sende az değilsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılMal hfkfkg
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsonrası?
00 Yorumla Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Hak etti
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi etmişsin beaa
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılAbartmışsın
00 Yorumla Iyi etmissin
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri