erkekler-icin.blogspot.com/.../...guc-artirma.html ben bunu deniyom daha faydasını görmedim ama ve faydasını görmen için en kötü 3 4 ay beklemen lazım ve o ara zaten en fazla 2 cm falan artar yani benimki gibi 10cm ise 15 lere gelmesi yıl bulur bence orda yazdığı gibi işe yarıyosa
bak canım kardeşim boyu değil işlevi önemli bu bir, ikincisi haplar pompalar vs ürünler penisi büyütmez zarar verir. Yapı olarak bu organ süngerdir ve içi kanla dolunca sertleşir.. sen bir süngeri ne kadar uzatırsan uzat bırakınca yine aynı sünger :)
Penis geliştirme teknikleri denen bir şey var. Yolu yok diyenleri umursamadan o teknikleri inceleyin azimle uygulasın. Hem alacağı zevk artae hem penisi irileşir büyür. Vitamin, su, uyku hepsine dikkat etsin. 1 yıl sonra farkı görür. Kiloluysa kilo versin etek traşı bölgesindeki yağlar penisi kapatır. Eriyince daha uzunmuş gibi görünür.
Uzayda 1 yıl kalan adam 5 santim uzamış. Mümkün değil sanılıyordı ama mümkünmüş. Değil diyenler sadece cahil
hiçbişey ise yaramaz penisin yapısı elastiktir ilk haline geri döner öyle krem ilaç vs bunlar para tuzağı hemde sağlığın mahveder ya idare edeceksin ya da ayrılacaksın bu kadar basit
En İyi Cevaplar