Öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten ama gerçekten trol soru sormuyorum. Gerçekten şu an ki durumumun sebebini merak ettiğim için soruyorum. Bana lütfen özelden anlatayım burada anlatamam yok işte takip at falan demeyin. Küfür argo ya da aşağılayıcı şeyler itham da bulunmadan cevap verin lütfen. Sorunum şu ben dün ve özellikle bugün sürekli seks yapmak istiyorum aklımda sürekli o (seks) var. Seks yapamıyorum. Çünkü bakireyim sevişme durumum da yok olmadı hiç sevgili yapmadım. Sebebine gelirsek de korkularım var. Çünkü yaşım 23 ve artık beni öpüşme, sevişme, sürtünme vs kurtarmaz. (bunların hiçbirini yapmadım ve hevesim de kalmadı açıkçası) Sevgilim olsa sevsem aşık olsam engelleyemeyeceğim kendimi cinsel münasebet yaşayacağım sonra ayrıldığımda pişman olacağım üzüleceğim bunu da bildiğim için hiç yanaşmadım buna. Sanal seks de hiç mi hiç yapmadım. Bunu da manasız ve aptalca buluyorum. Yüksek öğretim yurdunda kalıyorum. Yalnızım tezim var. Son sınıfım çok sıkışığım ama ona rağmen 2 saat çalışıyorum sonra oda da yalnız olduğum için aklım cinselliğe gidiyor. Yatağa geçip birkaç kez boşalıyorum. Sonra abdest alıp teze devam ediyorum. Niye böyleyim ben ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Bekareti bozmayan bir seks oyuncağı var mı klitorisi uyaracak bekaret zarına zarar vermeyecek ve bu nasıl kullanılır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer