Çocukken cinsel istismara uğrayan var mı?

Çocukken cinsel istismara uğrayan var mı ?

ibret olsun anlatıyim..
Ben 12 yaşımda sene 2005 falan yer antalya
Balık tutmaya eve 15 dk yürüyüş mesafesinde
Irmak kenarına balık tutmaya gittim.. oraya 50 yaşında bir adam elinde efes pilsen teneke bira evladım öyle tutulmaz bilmemne orda sazlıklardan indi aşşağı geldi yanıma hafifte tenha bir yerde duruyorduk.. bir kütük vardı onun üstüne oturup balık gelmesini beklerken omzuma elini koydu - işte yeğenim hayat böyle vs abuk sapuk konuşdu lüzumsuzca ve şunları söyledi allah kızları erkekler için yaratmış erkekleride kızlar için vs alkolün etkisinden tabi çok sacma bir muhabbet döngüsü oluştu ve elini omzumdan belime indirince ben tuhaf olmuştum ve korkmuştum ben çantayı hazırladım ve eve gidip hemen geleceğimi söyledim çünkü gitme dha saat erken diyordu ve oltayıda gitmemem için pek bırakmak istemedi.. zorla aldım oltayı ikna ettim ve ordan koşar adım eve koştum saat 6olmuştu ve hava kararıyordu.. korku heyecan panik hepsini yaşamıştım o sırada gerçekten korkunçtu inanın bu anımdan korku filmi çıkarsalar oskar adaylığına kadar yolu var çok eminim..😓 hiç unutmadığım bir olaydır paylaşmak istedim ve tabi bir dha asla tek başıma ailem yanımda olmadan gitmedim ırmak kenarına.. yaşadığım en korkunç olaylardan biridir bu hayatımda..
Güncellemeler
+1 yıl
www.filmifullizle.org/...urkce-altyazili-izle.html

İmdb puanını ben verdim 10.0 .. lütfen izleyin ve izlettirin.. tşkler
Güncellemeler
+1 yıl
Sizden isteğim var kızlar beyler instagramda her gün yok starbucks selfisi.. yok sevgilimle delirmeceler.. yok isyankar yazılar.. duygusal şiirler paylaşıyosunuz hani rica edicem şu pedofili içinde bir ufak protesto profilinizde bakın şu paylaştığım şeylerden bir resim bulundurmanızı rica ediyorum bu algıyı yapalım