İmdb puanını ben verdim 10.0 .. lütfen izleyin ve izlettirin.. tşkler
Çocukken cinsel istismara uğrayan var mı?
İmdb puanını ben verdim 10.0 .. lütfen izleyin ve izlettirin.. tşkler

8 yaşımdaydın dün gibi hatırlarım hala daha geceleri uyurken nefesim kesilir hatırladıkça kendimden utanıyorum. Mahallemizde biri vardı 20li yaşlarda bizimle oyun oynardı falan işte. Bir gün beni bisikletiyle gezdirmeye çıkardı ben ön demire oturdum sonra bir yere götürdü tenhaydı baya dedi ki geri dönüşte pek rahat olmaz şimdi gel sende koltuğa otur ben azcık geriye giderim dedi tamam dedim çünkü bilmiyordum küçüktüm nereden bileyim oturdum bende koltuğa arkamda sertleşmesini hissetmiştim anlamamıştım sürekli beni ileriye ittiriyordu yol boyunca devam etti bu durum. Sonraki günler sürekli yakınlaşmaya çalıştı bana ben senin arkadaşınım diyordu.. Bir gün beni evlerinin altında ki depoya götürdü. Yeni bisiklet almış onu gösterecekmiş gittik depoya kapıyı örttü ışıkları kapattı. Bana erkeklikten bahsetti erkeklerin ne istediğinden ileride ki eşinle yapacaklarını gösteririm sana dedi ben korktum ama bir şey diyemedim, bağıramadım da çok korktum çünkü. Sonra beni ellemeye başladı iyice devam etti kaçmaya çalıştım kapıya koştum hemen gücüm yetmedi açmaya. Sonra penisini çıkarmış benden tutmamı istedi yapmadım zorla dokundurdu. İleride seninde böyle olacak, sende erkek olacaksın dedi.. sonra bıraktı beni hemen eve gittim. Kimseye anlatamadım, kime anlatacaktım ki kim beni dinlerdi küçücük çocuğu kim umursardı ki.. Ben ondan sonra utangaç, içine kapanık bir insan oldum kimseye derdimi anlatamadım, hakkımı savunamadım.. Sosyal fobi başladı daha sonrasında çok beter oldum.. Karşı cinse yaklaşamıyorum bile korkarlar aynı ben gibi diye, insanlardan çok korkuyorum.. Kimseye yakınlık kuramıyorum, en kötüsü kendimden utanıyorum. Her gece hatırlıyorum, acı çekiyorum. Erkek olduğum için utanıyorum.. Böyle bir dünyada doğmak istemezdim, bunları yaşamak istemezdim.
Kardeşim yaşadıklarını bende bu anlattığım olayda yaşayabilirdim nihsyetinde balık tutmayı öğreten adam içip içip yanımızda göstere göstere işiyordu afedersin yani he şimdi sen anlattın inanki içime oturdu çünkü bu pis bişey bu iğrenç bişey bu insanlık değil adilik.. yani inşallah düzelirsin kardeşim bak şimdi bakıyorum gençsin yetişkin çağındasın bak çok güzel bir profilin var. eig oranın yüksek insanlara örnek bir kişiliğin var diye düşünüyorum çok dha iyi olucaksın sadece kendine güven.. allaha emanet ol saygılar
Eyvallah üstad teşekkürler, sen yazınca anlatayım dedim.
Abi aile aile aile eğitim.. eğitim eğitim..
Çocuk bakamayan doğurmasın..
Çocuk yetiştirmeyi bilmeyen doğurmasın...
Ya varya eğitimsiz insan çocuk yapmasın diyorum ben vlla kim yanlış anlıyosada anlasın.. kişilik testine bile eyvallahçıyım ben
Haklısın ama olmayacağını biliyoruz böyle bir şeyin. Devam edecek bunlar malesef kimsede dur demeyecek, olan yine çocuklara olacak.
en azından yankı yaparsak bişeylerin önüne azda olsa geçmiş oluruz instagram gibi yerlerde bunu protesto etsek bile algı algıdır reklam reklamdır 😐
Yapabildiğimiz kadarını yaparız elbet, toplumda bir bilinç oluşsa, devlet birazda böyle olaylarla ilgilense. İstismar olaylarında azalma olur.
İdam gelicek inşallah
geçen merak etdim etrafımda cik tavize uğramış tecavüze uğramış insan lar tanıdım bu yüzden merak etip bir anlat yapmıştım bu sitede evet mi hayır mı gibi hemen hemen her 3 kızdan bir tanesi tecavüze bile uğramış taciz olayına hepsi uğramış öyle yobaz bir toplum da yaşıyoruz tecavüz olayı sadece fantazidir nündekiler de hayvanlik
Ben de anlatayım madem tecavüze kadar çok şükür ki gitmedi ama her zaman dışarıya çıktığımda olsun okula gittiğimde olsun her zaman bir taciz edilmeyle karşılaştım kaç yaşındaki adamlar takip edip konuşmaya çalışıyordu, bir tanesi çocuğu benim yaşımda olmasına rağmen teklif etmişti, otobüste dolmuşta etrafımda erkek olmamasına her zaman dikkat etmek zorunda kalıyorum önceden otobüslerde bazı şeyler yaşadığım için, bir kadının eli bile değse irkiliyorum , korkuyorum. Otobüste bir tane genç bir kızı gözümün önünde ellemişlerdi kız sesini bile çıkaramadı benim gözlerim doldu ben de sesimi çıkaramadım böyleleri yüzünden herkesten korkar olduk yine ben korkularımı yenebiliyorum şu an üniversiteye gidiyorum ama yorumlardan okuduğum kadarıyla evinden çıkamayan okulunu bırakanlar var dilerim ki bunları yapanların yanına kalmaz.
İdamın gelmesini bu yüzden istiyorum işte..
Her şey ölümle mi çözülecek? Bence her şey eğitimden geçiyor aile terbiyesinden başlayarak.
idam korkusu olmalı.. aile eğitim eyvallah ama olmuyo olmuyo..
16 17 yaslarindaydim. yaz tatilindeydik. arabayla hali falan satan satıcılar vardı her sokak başında. kadınlar hali bakiyodu annemde hali seciyodu yanindaydim pazarlık yapiyolardi annemle anlasamiyolardi. adam kırk kırk beş yaslarindaydi karisida vardı yanında en son valiyi benim üzerime doğru itti tamam hadi öyle olsun dedi ve haliyi uzatırken eliyle seyime dokundu çok kötü hissetmiştim haliyi üzerine ittim napiyosun sen diye bağırdım kimse anlamdi noldugunu hemen binip kaçmıştı oturup aglamistim
ohaa..😐
daha kötüsü halamda vardı ve herkese halıcı iste adımı diyerek haLıcı şunu mincikladi demiş çok üzülmüştüm
öyle hala olmaz olsun yaa adi pislik
gorusmuyorum öyle dediginden beri
Cevap
1Cevap
evet kızlar bu konuda cok sanssz bende 16 yasinda calisiyordum kuafrden isten cıktm eve geldim evde annem yoktu aksam saati idi teyzemin yanina gitmis teyzemin evide cok uzak degildi gideyim dedim sonra motorla iki tane adam geldi benim popoma vurup kactilar sonra yine bir gün ise gidiyordum sabah adamin biri seyini acıp sen hic bunu gördünmü dedi ikisindede bagırarak kactım oradan cok iğrenc bir duygu sonra hep yolu uzata uzata gittim ise
çüş yaa 😑😑
16 yaşımda otobüsteyken 60 yaşındaki bir adam bana dayandı bastırıp duruyordu bağırdım ağlayarak eve gittim polise gittik o adamı buldurdum iftira attğımı söyledi dava açtık bütün ailesi eve özür için geldi ailesini evden attım anneme çok yalvarmış adamın çocukları zorla geri çektirdiler o adam idamlıktı
Aferin iyi yapmışsınız
Kaçmışsın sen gene. Ben daha da küçüktüm başıma geldi hemcinsim tarafından. Bir adam beni inşaatın altına çağırdı, ben o zamanlar en fazla 6 yaşlarımda idim. Adam pantolonunu indirdi ve gözümün önünde kendini tatmin etti. Ben tabii o zamanlar hiçbir şey bilmiyorum. 12 yaşlarımdayken de bir adam sürekli beni kucağına alıyordu. En sonunda pantolonumu çıkarmamı istedi ama ben bunun yanlış olduğunu düşünüp oradan kaçtım. Bunu birkaç defa yapmıştı. ''Pantolonunu çıkar.'' dediğinde ''Kız kardeşine de yaparlar umarım.'' der demez yüz ifadesini değiştirdi ve kaçarak uzaklaştım. Daha çok kez başıma geldi benim de. Bunlar yoklukta değil, bunlar hasta; psikolojik sorunları var.
Bende yaşadım bu durumu Allah belasını versin psikolojim cok bozuk 😢
12 yaşındaydım sanırım, kızkardeşlerimle evdeyken belediyeden geldiklerini ve evin durumuna bakacaklarını söyleyen üç kişi kapıyı çaldı. normalde annem babam yokken kimseye kapıyı açmam ancak gerçekten böyle birilerini beklediğimiz için annemi aradım. kapıyı açmamı ve adamlar eve bakarken kapıya yakın durup asla kapıyı kapatmamamı söyledi, o da yakındaydı ve gelmek üzereydi. adamlar eve girdi, sağa sola bakındı ve çıkarken bir tanesi iki eliyle göğsümü sıktırıp kaçtı. saatlerce ağlamıştım.
Adi herif 😑
11 12 yaşında falandım aile dostumuzun evindeydik benim yaşlarımda bir kaç arkadaşım vardı odada pc den oyun oynuyorduk ben ayaga kalktım oyunum bitince o sıra evin sahibi olan amca geldi odaya bir tek ben ayaktaydım hatırladığım bir elini önündeki sandalyeye koydu bir eli kalçamdaydı çok kötü hissettim kendimi bilerek mi yaptı bir anda oraya mı denk geldi eli bilemediğim için bişey de diyemedim kendimi geri çektim Allahtan artık görüşmüyoruz o kişiyle
Görüşmeyin bunlar ruh hastası kişiler..😑
Allah kimsenin basina vermesin cok kötü böyle seyler. Okulumda bir kiz vardi üvey babasi tarafindan her gece taciz ediliyordu sonunda hamile kalmisti ondan. Dogurdumu dogurmadimi bilmiyorum cünkü artik gelmiyordu okula kendisini odaya kilitliyordu psikolojisi baya bozulmustu...
Offf 😑😑😑
Evet kabus resmen
Allah a şükür öyle birşey yaşamadım yaşayanlara Allah sabır versin cidden çok zor bir durum ama önemli olan dimdik ayakta durabilmek
Yani tepki gösterilmeli cesur davranılmalı.. gerci her insandanda bekliyemiyoz bunları
Başıma gelmedi ama şahit oldum, çocuk istirmarcıları dünyanın en ahlaksız en iğrenç varlıkları Allah hepsinin belasını versin.
Amin
hep yetişkinlerin tacizlerinden anlatılmış ama çocuklar arasında da taciz çok yaygın bn küçükken kendi yaşıtlarımın tacizine çok uğradım erkek kız karışık hem de
Doğru bir noktaya değindin evet..
ben 9 yaşındayken benden küçük bir kız çocuğu kukumu açmamı isterdi bir de eteğimin indirilmesi olayı var sokakta o kadar utanmştm ki haftalarca dışarı cıkamamştm pis cocuklar hep konuşurlardı pis pis x in şurası böyle burası şöyle diye öyle bir zmn ki çocuklarda bile saflık masumiyet kalmamş
çocuklukta eğitim bu konuda çok önemli ayıp kelimesini beyine yerleştirmek..
bnce hak kelimesini yerleştirmek kendne buna hakkım var mı dıye sormasını saglamak
evet
Senden iyi kimse anlayamaz tacize uğrayan tecavüze uğrayan insanları. Keşke bunu anlamak için yaşamasak empati yapsa izni olmadan dokunmasan kimse kimseye
keşke demeyi sevmediğim için sürekli haykırıyorum inanki bu gün bir film izledim ve o filmi izleyince cocukluğum ve yasadığım olay geldi aklıma
bu filim harika bir film
Bende yaşadım küçükken ve defalarca tacize uğrayan biri olarak erkeklerden korkuyorum bu yaşıma kadar sevgilim olmamıştı psiyatıra gittim bu korkuyu yenmek için birine şans verdim oda bana tecavüz etmeye kalkıştı şanslıyım elinden kurtuldum artık erkeklerle aynı ortamda bulunmuyorum ve evimden çıkmıyorum dışarıya okulumu bıraktım insanın ruhunda derin yaralar açıyor allah ahımızı bırakmasın diyorum sadece elimden başka birşey gelmiyor. Bu arada filmi Paylaştığın için teşekkür ederim izlicem
adına cok üzüldüm 😓allah güç kuvvet hidayet versin..
Amin sanada :(
9-10 yaşındaydım okulun bahçesinde salıncakta benim yaşlarımda bir kızla sallanıyordum kız bana kuşun var mı dedi bende yok dedim kız çok şaşırdı nasıl olmaz her kızın kuşu var benim babam kuşumu çok seviyor her gün okşuyor dedi sonra kızın babası geldi en son hatırladığım ağlayarak ve korkmuş halde külotumu çekmeye çalışıyordum
off ne diyosun 😐😐😑
Başıma bir çok kez geldi. Rm basitini anlatayım. Erkek kardeşimle yolda yürürken bildiğin sokak ortasında adam kalçama parmak attı. Döndüm adama ters ters baktım erkek kardeşim ne oldu diye sordu boşver dedim. Birde sırıtıyor döndüğümde. Ş*rfsiz
Ya yok 10 insandan kız erkek %10 diyorya bu rakam %10 falan olamaz %80i türkiyede tacize uğruyor
Bak geçen metrobüste bir sarhoş dövdüm ben yanında 25 yaşında kadın varmış telefondan cinsel şeyler acmış kadının kadın bna anlattı sonrasında adama çok sert bir yumruk attım ayırdılar.. hatasınıda bildiği için çok tepki veremedi.. bağırdım.. ona küfür ettim genç kadın ricada bulundu zeytinburnuna kadar bana eşlik edermisiniz dedi eşlik ettim ve gönderdim kadını cebimde param olsa taksi için para vercektim kadına yoktu 😐
Aynen tepki şart 😑😑
Başıma gelmedi ama en nefret ettiğim olay Allah belalarini verir inşallah
Amin
tecavüze yeltenilme oldu ama birşey olmadı çok şükür cigligim sayesinde kurtuldm
Çığlık şart
Bende 9 10 yaşlarinda tacize uğradım otobüste arkadan bir adam dayamiştı hala otobüse binince tedirgin olurum. geçen aynı şekilde bende burda paylaştım ve erkeklerden birisi zevk almaya bakaydın yazdı zihniyeti pis bazılarının malesed
kardeşim nun da anasına dayarlar bigün
Seninde ilerde kız çocuğun olur da aynı şeyi yasarsa bu lafını hatırla dedim fasa fiso dedi. Kimsenin ailesine beddua etmek de istemiyorum da böyleleri ancak o zaman ağızdan çıkan lafın nasıl boyna yapıştığını görür. Senin adına da üzüldüm erkek kız farketmiyor her daim dikkat et kendine
ya şimdi yaşımızı aldık kendimizi bir şekilde koruruz ama yani çocukluk başka..😒
yediremiyorum çocuklara kaldıramıyorum.. bak müge anlıdaki piskopata müebbet verildi.. paşalar gibi yaşıyor 😤😤😤 nerde adalet
Daha geçen komşu kadınlar anlatıyordu kadının birisi hep Allahım beni namusumu 40 yaşıma kadar koru 40dan sonra ben korurum diye kadın 40i gectikten sonra tecavüze uğrayıp öldürülmüş hiç belli olmaz. tabi erkekler kadınlara göre güç yönünden avantajlı ona diyecek bişe yok:)
allahım sen koru bizleri yarabbim 😐
Taciz tecavüz gibi olaylarda bence kesilmeli boynu ya başka bişeyi kadın tacizciler için de aynısı geçerli tabi. Üzülüyorum valla da malesef varlar toplumda dikkat edicez cocuklarimiza
Amin amin 😐
idam buna gelmeli ya benimde ablam kız kardeşim var.. içim gidiyo birinin kötü gününü düşünsem kendime gelemiyorum
dayamıştı o nasıl bir kelime ya hala gülüyom :)
@furkanefex dayamıştı çok yerinde bir terim özellikle fordçulara hitaben
Ben defalarca yaşadım bu durumu küçüktm 11 yaşında hatırlamıyorm tam aynı evde yaşıyordk. Oda ben uyuyordm birden uyanıyorm şeyimi yalıyordu ve ben defediyordm onu korkuyordm kime söylicktm defalwrca yaşandı bu hala aklıma geldikçe tir tir titriyorum. Pakolojk tedavi alıcm diyorum doktora nasıl anlatıcm diyorum geceleri uyuyamıyorm kendimden nefret ediyorum
Babamın dayısının oğlu tarafından 5 yaşındayken ugramıştım. Oda lise Çağlarındaydı. Oyle elleme falanda degıl cıplak alt ust pozisyonuna gelmiştik. Sadece sürtüyordu. Evlendi cocugu oldu şimdilerde.
Ohaaa 😑😑😑
5 yasindayken tecavuze ugramistim yan apartmanda oturan guvenilir diye tabir edebilecegimiz yanlis hatirlamiyorsam polis veya avukat olmasi gerekiyordu oyle bir varlik tarafindan iste
😐😐 adi o.. ç
Öyle '-'
Düşün sen bu kadar etkileniyorsan kızlar ne yapsın
Demi 😑
Evet uğradım yapan kişi hatirlamadigimi zannediyor ama yanılıyor şerefsiz hala nasıl gözümün içine bakabiliyor beş yaşımdayken beni öpüp bosaliyordu tabi ben o zamanlar neyin ne olduğunu bilmiyordum
Nasıl boşalıyordu?
@Danimarkalikız bunca şey arasında nasıl bisaldigini mi merak ettin
Kes
Yaşıtım biriydi. Sayılmaz herhalde. Rahatsız edici bir sekilde dokunmustu.
taciz sonuçta.. yaşıtınsa buna karşı çıkabilmen biraz dha kolay tabi ne yaşadığını bilemeyiz o yüzden yinede geçmiş olsun
Benim başıma gelmedi. Allahım bütün çocukları böyle pis insanlarda korusun.
Amin
gecmus olsun cok sukur yasamadim hic
anladım şanslıymışsınız
evet 12 yasimdan beri
Nasıl yani hala mı
Oççççç cok malesef
Otobüste arkamdan sertçe dayadılar başka bişey yok
Bu biraz devede kulak ama tabi taciz tacizdir..😐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar