Gerdek gecemizde benim bakire olmama rağmen kanamam olmadı esim de onu kandırdığımı düşündü benden önce kimlerle oldun vs kavga etti halbuki değil seks ilk kez optugum kişi bile o ve boşanmak istediğini söyleyip evi terketti gelmiyor 3 gündür eve ne yapayım ne saçma duruma dustum akıl verin ya :(
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Herkesin değil senin ne istediğin önemli. Bakire oldunu ispatlama zorunda değilsin inanmıyor sende inandırmak istiyorsan dr git rapor al gerisi ona kalmış. Ama sen bun dan sonra o erkege koca derrmisin koynuna alırmısın bilmem ben olsam ailemle konuşur boşanma davası acarım yarında sana beni aldattın demiyecegi ne malumhiç ugrasma derim ben
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :(
Soran+1 yılTabiki😒
En İyi Cevaplar
+1 yılE ilk sokmada anlayamadimi ki
166 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ben kaç kez kız bozdum :(
- +1 yıl
😂😂😂onu diYorum canim sokarken zorlanmadimi hemenmi girdi sende doktora git rapor getir gorsun kannama olmaya bilir burda cok soruda okudum hata bugun okudum 6 cida kanama olmus
Soran+1 yılKanama neden olmadı bilmiyorum ama bende şaşırdım çünkü cidden bakireyim
- +1 yıl
😊sana inaniyorum canim bence esin kendi beceriksizliyine yansin esine inanmiyorsa olabilir tm ama bunun kimin dogru kimin yalan doylediyini ofrenmek icinde doktoru var ama iste seninde kururunu kirmis nasil duzelir bilmiyorum tek caresi sen bunlari takmiyacaksan doktordan rapor
Soran+1 yılYa nasıl takmam doktordan sonra bana inansada çok soğurum seks falan yapmak istemem :(
- +1 yıl
Bende onu diyorum canim ama yinede sen raporunu al kafasina vur o utansin ve bidaha konusma arkandan yalvarsin zamanla belki duzelirya suanda yeniya bek akilica dusunulmez sabredecen ama sen raporunu al
Soran+1 yılOff off :(
Soran+1 yılEvliliğimin ilk zamanları ne saçma geçiyor
- +1 yıl
Canim oflamayla puflamayla bu sorun cozulmez once sakin olmaya bak olan olmus kimin ne yasayacagi bilinmezki dertlerin cesiti cok 😊
- +1 yıl
😂😂suanda varya miletin hayalindesin kiz😂😂
Soran+1 yılNiye çok rezil haldeyim diye mi😒
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Bunumu anladin😂😂😂🙈
- +1 yıl
NeySe hadi uyu olan olmus sabah ola hayirli ola
Soran+1 yılOff off
- +1 yıl
Gunaydin cevaplarini okudum bazilarina guzel cevap cermisin bence herseyi zamana birak ve dediyimi yap doktordan tapor al dursun yaninda peki calisiyormuydun sundan sordum en azindan kafan dagilir ugrasin olur bu arada hemserimisin sana tavsiyem burda dertles ama kimseye guvenme😞
Soran+1 yılBiliyorum :(
- +1 yıl
Gercekte cok uzuldum bu haline bide ankaraliymisinya daha uzdu ama sen sediyimi yap lutfen doktordan tapor al bir dediyimi yap bolursun 😞
Soran+1 yılYa ama çok saçma kocam bana inanmıyor alttan bakın mi diycem kimse ne hissederim düşünmüyor :(
- +1 yıl
Canim Ama burda suclu seni goruyorlar suclu olmadigini ispatlaman lazim yoksa tabiyki boyle birsey yapilmaz ve mahkemeye bisanmak ikin bu sevebi sunsa bile mahkeme bile seni doktor raporu gorulmesine karar verir ve yine diyorum olan olmus caresini bulmak lazim boylede uzulerek beklenmezki geri donusu yok catesini bilmamiz lazim ve benim bu konuda cok tercubem yok hic cinsel yasamadim ama burda okuduklarimda seningibi olanlari duydum vakina esnekmi oluyormus ve gurda bir kiz var onla konusmak istermisin
- +1 yıl
Sende bana niye kiziyorsan canim bir benmi doktor diyorum tamam ilk soyleyen benim ama diyer arkadaslarinda fikri bu evet diyecen ayip deyilya kocani soylemesin birsey demesin ben bakirelik testi yaptiracam diyecen tm
- +1 yıl
Nasilsin Merak etim sizi iyimisin😊
Soran+1 yılAyni😒
- +1 yıl
😞him evde yine yanlizsin biliyorum peki girsey soracam bari ankarada guvenlimi mah oturuyorsun 😊
- +1 yıl
Ya bende sasirdim kaldim nasil yardim edebilirim dusunuyorum ya uf caresizlikte kotuya 😞
Soran+1 yılKeciorendeyiz biz ve evet yalnızım :(
- +1 yıl
😊😊oh SeVindim guvenilir mah desinde iste yine bugun yanlizsin ya hic aramadimi beceriksiz esin 😡kiziyorum adama ya
- +1 yıl
Bu arada ihtiyaclarini filan benden istediyin birsey var mı adetindir sorayim istedim 😊
Soran+1 yılSagolasin :) aradı akşam üzeri arayan soran var mi dedi kapattı :(
- +1 yıl
😂😂😂Vay beceriksiz enisteye bak bak demeki canim yavas yavas gelecekte nazlaniyor tm canim o gelecek senin icin rahat olsun🙏🏼
- +1 yıl
Peki burda hic bayanlarin fikrini bilgi edindinmi😞
Soran+1 yılBuz gibi konuştu ya :( pek konuşmadık burdakilerle
- +1 yıl
Olsun canim yinede aramasi birseye delaletir sen rahat ol canim burda boyle sorun yasayanlar var ondan dedim konusaydin diye😊
Soran+1 yılYa bilmiyorum çok uzuluyom evde tek kalmak igrenc
- +1 yıl
Uf ya anliyorum senide ins duzelir birgun sen rahat ol bak bende burdayim sana eslik edecem elinden geldikce burda yardim edecem ins bu sorunu beraber cozeceyiz😊
Soran+1 yılİnşallah sagolasin😊
- +1 yıl
Naptin gunduz uyuya bildinmi dungece bek uyuyamadin ondan sordum😊
- +1 yıl
İns da aMa sende biraz sakin olmaaya calisan beraber sorunu cozeceyiz en azindan burda konusarak kafani dagitmak unuturmak istiyorum 😞
- +1 yıl
Gunaydin nasilsin iyisindir ins biraz daha😞😊
- +1 yıl
selam merak etim kardes nasilsin iyimisin😊
- +1 yıl
Hayda noldu acaba cok merwklandim sizin icin😞
Soran+1 yılDün gece yarısı kocam geldi eve nasıl korktum ya ağladım hep😭
- +1 yıl
😞yav bir dur aglamayi birak noldu sen onu osyle niye korktun hayirdir ins guzel haberlerin vardir brnide meraklandirdin gece birden gitin sabah gelmedin kiz kanka yoksa sabaha kadar ince ismi tutunuz 😂😂😂😊😊
Soran+1 yılYok ya geldi yine yüzüme bakmadı birkaç esyasini aldı artık dürüstçe anlatacak misin dedi anlatacak şey yok dedim bağırdı çağırdı gitti bende ağladım hep
- +1 yıl
Hayda manyakya hecekten kafayi yemis bu kafa basa boyle birsey olsa bu duruma heline sen anlatirdir malvherifya olmayan seyin neyini anlatacakmisin beceriksiz korkak herifya 😡😡😡
Soran+1 yılAynen olmayan şeyin nesini anlatayım anlamadim
- +1 yıl
Ya varya kankam musade etsende bir kufur etsem yemin ediyorum cok gerildim bu son yaptigina yavsakya mal mal kafasini neyse bryinsiz dusunemiyorki bu duruma helse anlatilir uffya ama helecek o sen rahat ol uzulme mecbur helecek bu arada ozelde merak iste isi iyimi
Soran+1 yılİyi sayilir
- +1 yıl
Him isi olsun devindim peki senin evlenmeden once vsrmiydi calisma gibi bir durumun cslisiyormuydun
Soran+1 yılAna sınıfı ogretmeniyim ben
- +1 yıl
Tm iSte Mesleyinnde varmis kendi ayaklarin uzerinde durursun hic uzulme adam dusun sen biraz sakin olaya bak hersey olacagina var isn duzelir vede duzeleceyne eminim😊
- +1 yıl
La kardes ben senin yerinde olsam nasilsa bu uzucu olay basina geldi istemiyerekte olsa ins duzelir mecbur duzelecek senin tek yapacagin dusa gir bir guzel dusunu yap sonra caydi kahvedir yap tv basina gec otur sakin sakin bir rahatla kendine gel😀
Soran+1 yılbılmem oyle mı yapsam :(
- +1 yıl
😞canim arkadasim bir seferde dediyimi yaparmisin lutfen ya moralini bozuk tutman uzulmen hicbirseyi duzeltmez moralini duzeltecen kafani toplayacanki nasil birsey yapacagina dogru karar pilanlar yaparsin gerginlikle bir yere varamasin rahatla biraz biliyirum demedi kolay diyecende suanda elinden birsey gelmiyor sakinlesmelisin😞😀
- +1 yıl
Yaptinmi dusunu 😊
Soran+1 yılYaptım geldim😊
- +1 yıl
🙏🏼😀🌷👍saatler olsun ins kus gibi rahatlamisindir vanim suanda napiyorsun caymi kahvemi iciyorsun😊
- +1 yıl
Aslinda dusdan sonrqda uyusaydin 😞
- +1 yıl
Napoyorsun😊
- +1 yıl
Canim arkadasim bukadari uzun cevap vermememene gerek birsey oldu iyimi kotumu bilmiyorum merak etim ya da dusdan sonra uyuyami kaldin😞
- +1 yıl
Evet arkadasim nasilsin burdamisin😞😊
- +1 yıl
Gunaydin nAsilsin bugun biraz daha iyisindir ins🙏🏼😊
- +1 yıl
Merwktayim konusamadik napiyorsun😞
- +1 yıl
Ka katdes berdesin n nerdesinya merak etim😊😞
- +1 yıl
Gercekten cok merak ediyorum sizi lutfen birseyler yaz
bencede birlikte doktora gidin veyada eşin sırf boşanmak icin bu türden bir bahane bulmuş saçmalik resmen
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
+1 yılsana güveniyorum diyemedikten sonra seni seviyorum demenin hiç bir anlamı yok git raporunu al ve sen ayrıl ondan bu ilişki bitmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılRapor almak bana küfür gibi ama yalan soylemiyorumki
- +1 yıl
tamam işte doğru söylediğini raporla kanıtla ve de ki; senden bana yar olmaz sen yoluna ben yoluma ve sen ayrıl
+1 yılÇok zor bir durum ikiniz içinde o neler kuruyor şu an aklında hemde hiç yok yere üzüldüm...
15 Yorumla
Soran+1 yılAma ben cidden bakireydim kimsenin elini bile tutmadim ne seksi
- +1 yıl
Bak ona deki sana ispatlarım hastanede ama bunun sonuçlarına katlanırsın inanmıyorsan
Soran+1 yılEve bile gelmiyor sen düşün Su an nasıl kizgin
- +1 yıl
Onunda durumunda olmak istemezdim bakire bilirken kandırıldığını sanıyor çok kötü bir durum annen varsa durumu anlat bence annesiyle görüşür kadınlar az çok bilir bu konuları...
Soran+1 yılAnnesi cadinin 'teki ise yaramaz pek
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz sizinle değil kıytırıktan bir zar parçası ile evlenmiş.. Bence tam tersi olmalı sizin onu boşamanız lazım ; size - kalbinize - sevginize - aşkınıza değer vermediği için... :( :(
10 Yorumla Doktordan rapor al önce başına o raporu çal sonra da boşanma davası aç
20 YorumlaKanama olmasıysa henüz bozulmamış da olabilir. Doktordan rapor al sen onun ayıbını yüzüne vur altta kalma
10 YorumlaHep eşim eşim eşim çok mu hoşunuza gidiyor ben evliyim havaları o kadar boş soru sormuşsun ki gerçek olmadığı herşeyden belli
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuh yani nasıl kafadır öyle ya kan gelmesede anlaşılır bakire olduğun aslında
153 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim ben :(
Cevap sahibi+1 yılo konu bence ayrıntılı birkaç soru sormak isterdim ama buradanda soramam şimdi nasıl olucak
Soran+1 yılYa kafam almak bullak sor ışte burdan adam zaten eve gelmiyor kizginliktan :(
Cevap sahibi+1 yılbana yazarmısın özelden rica etsem
Cevap sahibi+1 yılsonradanda hiç kanama olmadımı
Soran+1 yılOlmadı çok garip ama olmadi
Cevap sahibi+1 yılolabilir ama dar değilmiydi kolaymı girdi
Soran+1 yılHayır zorlandı biraz hatta canimda acıdı ama kanamam olmadı
Cevap sahibi+1 yılyani kanama olmadı diye gitti çok saçma ya sana güvemeyenle neden evlendinki
Soran+1 yılYoo aramızda problem yoktuki beni kandirdin diyor keşke diktirseydin daaha iyi kanardim diyor seks yapmadım diyorum anlamiyor
Cevap sahibi+1 yılbeni takip etsene sen
Soran+1 yılİstemiyorum bu sitede kimseyi takip etmek
Cevap sahibi+1 yılpeki 3 gündür yok senin kutuda açıldı ne olcak canın istiyormu yoksa acı flanmı var
Soran+1 yılAcıyor biraz ama acısını bile dusunemedimki olaylardan
Cevap sahibi+1 yılcanın istiyormu peki tekrar
Soran+1 yılYaani değişik zevkli bir hissi var yapmak isterdim yeni evliyim sonuçta daha
Cevap sahibi+1 yılevet çok kızgın olursun sen bence seni saatlerce yapmak lazım dimi
Soran+1 yıl3 gündür evde tek uyuyorum kim evliliginin ilk zamanlarını böyle hayal eder :(
Cevap sahibi+1 yılçok zor durum ya yanıyormusun
Soran+1 yılHayır korkuyorum evde tek basima😒
Cevap sahibi+1 yılkorkma neden korkuyosun ya biri gelir tecavüz eder diyemi
Soran+1 yılYa saçmalama koca evde tek basimayim nasıl korkmayim biri girse beni öldurse kimsenin ruhu duymaz Su an ailemde esimleyim sanıp rahatça uyuyor
Cevap sahibi+1 yılkorkma o kadar bişy olmaz ya neredesin ben geliyim
Soran+1 yılAnkara ve sağol kalsin
Cevap sahibi+1 yılbende Ankaradayım
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılkocan çok salakmış ya bence insan ister canı çeker hiç değilse yapmaya gelir tekrar dimi
Soran+1 yılFahişe miyim ben sadece seks isteyince canı gelsin ya 😡
Cevap sahibi+1 yılyok ya öyle demek istemedim karısısın sonuçta
Soran+1 yılGelmiyor ışte benden önce kimlerle seks yaptın anlat diyor ya neyi anlatayım kimseyle yapmadimki
Cevap sahibi+1 yılyapmamışsındır ama senin vajinanın darlığından şeklinden renginden anlaması lazım
Soran+1 yılYa vajina darlığını kendi de dedi vajinan cok dar ve sıcak diye belki de az seks yaptigin için benden önce diyor😒
Cevap sahibi+1 yılonada bahane buldu yani onun yerine ben olcaktım varya
Soran+1 yılSende aynısını yapardın erkekler hep böyle ışte nefret ediyorum :(
Cevap sahibi+1 yılben aynısını yapmam seni yaparım ama çok uzun yaparım ve hergün
Soran+1 yılNeyse ya :( basin ağrıyor uyumak istiyorum koca yatakta geceligimle salak gibi korkudan uyuyamiyorim yine :(
Cevap sahibi+1 yılvajinan yanıyormu peki
Soran+1 yılNe bileyim ya elimi mi soktum içine sanki😒
Cevap sahibi+1 yılsok bakalım
Soran+1 yılOff hayır tabiki uyumak istiyorum saçımı taramaya gidiyorum simdi
Cevap sahibi+1 yılben gelip sokayım
Soran+1 yılHaddini aşiyorsun
Cevap sahibi+1 yılboy kilo kaç senin
Soran+1 yıl160 -50
Cevap sahibi+1 yıloo iyiymiş göğüsler kalça kaç beden
Soran+1 yılOnlar ozelim kimseye söylemem ayrıca ben uyusam iyi olacak
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim özelden bari söyle hadi
Soran+1 yılHayır etme zaten kocam la sorunluyuz adam beni bu sekssi gecelikle koca evde tek başına bıraktı cildircam uyuyayim sinirim geçsin bari
Cevap sahibi+1 yılgizliliği açıyım özelden yaz ya lütfen olurmu
Soran+1 yılHayır iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılcanın istiyormu
Soran+1 yılYazma daha bildirim gelmesin sabaha kadar. Ben siteden cikiyorum
Cevap sahibi+1 yılbana yaz ya hadi
Gizli Üye(36-45)+1 yılgıt hastahaneye esnekmıdır yırtılmadımı rapor al goster ne yapacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinan geniştir. git hastaneden rapor bile verirler
10 Yorumlagecmıs olsun demem esınızde sorun var
114 Yorumla
Soran+1 yılEve gelmiyor tek başına evde takılıyorum gece gündüz :(
Soran+1 yılOtelde kalıyor 😒
Soran+1 yılÖyle ama ışte :(
Soran+1 yılKimle beraber oldun anlat diyor :(
- +1 yıl
ıste tam bıızm angaralılar gıbı kouusyrsun yoksa angaralımısın )))) arkadasım olay yenı gergın olman normal zamanla bırseyler yerıne oturacaktır onemlı olan bundan sonra akılıca karar verılmelı acele etmemelı bes dusun oyle karar ver sakınlesmeyı dene baska caren yok sakınlesıp kararlar vermelısınız
Soran+1 yılOff aynen :(
- +1 yıl
cahıl cahıl boyle dusnenler arkadasım olan olmus elınden sımdı bırsey gelmez bu arada esın olsun sen hangı okula kadarı okudunuz bu arada bak bu kız bıurda arkadasım bunuda boyle sorunları vardı cozdu amma bu kız tabı kasınıyordu burda tanısalı bayagı oldu 2 erkeye asık oldu ılakı verecem dıye tutdurdu yapma etme dedım sonra bırını buldu verdı kurtuldu dıyerlerıne asıktı sonra bunu buldu askı oldumu olmadımı bılmıyorum verdı amma buda sorunlar yasadı bunula bı konus ıstersen www.kizlarsoruyor.com/.../q6918359-ilk-gecede-neden-kan-gelmez
Ulan neyi tartışıyor insanlar ya. Ayıp!
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılben biraz adamada hak veriyorum açıkçası
12 Yorumla
Soran+1 yılNe sacmaliyorsun ya bakireyim diyorum inanmıyor nesine hak vereceksin
- +1 yıl
Hiçde saçmalamayorum bu kadar yalancı insan varken senin yalan söylemediğini adam nerden bilsin
- Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle eşine doktora gidin baktırın
13 Yorumla
Soran+1 yılSu an bakire degilim ki artık ayrıca doktora gidmemm o kadar gurursuz degilim ya
- +1 yıl
Ama doktor kaç kere yaptığına kadar belirleyebilir
Değil mi yasin :) - +1 yıl
@LanaDelRey3 aynn öyle canım
doktora git rapor al vur eşinin yüzüne
10 Yorumlaah ahhh işte bakirelik belgsi almanız lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktora git raporu al suratına fırlat
211 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gidemem o bana hakaret resmen
Cevap sahibi+1 yılBuda hakaret ne yapcaksın peki senin fikrin ne
Soran+1 yılBilmiyorum kafam almak bullak oldu ondan önce kimseyle opusmedim bile Su an bana kimlerle seks yaptın anlat diyor anlatacak şey yok ne anlatayım yapmadimki
Cevap sahibi+1 yılBaşka çaren yok gibi
Cevap sahibi+1 yılya da boşver madem güvenmyon boşanalım de
Soran+1 yılYa tamamda aileme ne diycem bakire olmama rağmen inanmıyor demek çok saçma millete
Cevap sahibi+1 yılHiçte saçma değil bana iftira atıyo dicen
Soran+1 yılEvliliğimin ilk günlerine bak ne saçma geçiyor :(
Cevap sahibi+1 yılöyle mağlesef ne hayal ettin ne buldun iki yol var gibi ya doktora ya babanın evine
Cevap sahibi+1 yılAma bu defa ailende kuşkuyla bakabilir kötü durum
Soran+1 yılBana diyor ki madem seks yaptın barı geri diktirseydin daha iyi kandirirdin beni diyor seks yapmadım ki diyorum bu numaraları yemem diyor cidden yapmadım ama şaka gibi
yuh bu adam sana karsi bir sikintisimi varmis
10 Yorumladoktore gidin onu bozamadığın anlasın
11 Yorumla- +1 yıl
İns da aMa sende biraz sakin olmaaya calisan beraber sorunu cozeceyiz en azindan burda konusarak kafani dagitmak unuturmak istiyorum 😞
kendinden eminsen dr beraber gidin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşaka bu dimi?
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa :(
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Dr rapor al bosan esnek olabilir zarin
10 Yorumla
+1 yılGit rapor al, yüzüne vur ve sen boşa
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bişe yok
111 Yorumla- +1 yıl
Diyelim ki doktora gittin bakire olduğun ortaya çıktı sonra ne olacak
Soran+1 yılDoktora gitmek istemiyorum ya aşırı kötü olurum moral olarak ben :(
- +1 yıl
Gitmen saçma zaten hadi gittin diyelim kanıtladın eee sonra özür diledi sen affedecekmisin bu hakarettir hem sana hem ailene bu evlilik yürümez bir defa çatırdamış tamirde olmaz ömür boyu içinde kalacak hiç unutmayacaksın
Soran+1 yılEvliliğimin ilk zamanlarını rezil etti ya yalan soylemedigim halde :(
- +1 yıl
Zor bir durum haklısın ama haklı olduğunu kanıtlayamıyorsun kanıtlasan yine hayatın Allah bullak olacak üzüldüm senin adına
- +1 yıl
Evlilik bir zar üzerine kurulmuyor herşey o değil o zardan daha önemli şeyler var aşk sevgi sadakat güven duyguları var
Soran+1 yılÖyle :(
- +1 yıl
Hakkında hayrlısı olsun inş sen gönlünü ferah tut başını dik tut gerisini Allah'a havale et elinden gelen birşey Yok bundan sonra iş olacağına varır
- +1 yıl
Bu arada nezaman dertleşmek istersen yazabilirsin
Soran+1 yılAmiin
- +1 yıl
Amin
Bosver ya guven olmayan bir evde ömür mu gecer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan ne cahilmis
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. test yapın
10 Yorumla
+1 yılAllahından bulsun
10 Yorumla
+1 yıldoktora gıdın
11 YorumlaAllah sabır versin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıldr a git rapor al
10 Yorumla Salak o
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora gidin
10 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Gerdek gecemizden sonra esim boşanmak istiyor benimle ne yapicam şok durumdayım :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler