Ben 5. sınıftayken erkeklerin çoğu p*rn muhabbeti yapıyordu çocukların böyle şeylere ilgisi ve merakı olduğundan bi' şizofren para kazanmaya çalışmış sanırsam. Saçmalık
Onu geçtim kuranda cinselliği anlatan bir çok ayet var, bu kitabı çocuklar okumucak mı? Tek karşı çıkılması gereken fuardaki kitap değil bence. Başka kitapta var.
Benim düşünceme göre zaten okullarda kesinlikle vatandaşlık ve cinsellik dersi olmalı. Kimse ne hukuksal hakkını biliyor ne de cinselliği sağlıklı biliyor. Zira sağdan soldan saçma şekilde bilgiler duyuyorlar.
Aynen bencede.. Mesela Avrupa da cinsel eğitim okulda gösteriliyor böylelikle Anne ve babalarda yanlış bilgi vermemiş oluyor.. Ve tabiki hukuksal haklarda önemli..
Tabiki önemli kızlar doğru düzgün eğitim almadığı için cinselliği hep bir tabu ayıp kötü bişey olarak görüyorlar erkeklerde boşuna abaza değil bence bunların hepsi eğitimin eksikliğinden kaynaklanıyor..
Aynen.. Bu konuda sabaha kadar da konuşsak boş ülkede çok şeyin elden geçirilmesi gerekiyor denetim sıfır parayı veren düdüğü çalıyor yani.. Bizim gibiler de sadece izlemekle yetiniyo bazı şeylerin değişmesi için çabalamıyor bana değmeyen yılan bin yaşasın hesabı.. Üzücü ama bir o kadar da gerçek..
Hiç sanmıyorum hiç. Bugün Uğur un katili 12 bin tl para ödeyip hapisten kurtuluyor. Bu düzen asla düzelmeyecek. Ve biz sadece sahnenin geçmesini bekleyeceğiz. Başka filmleri izlemek için seyirci olacağız.
En İyi Cevaplar