Complex dergisine verdiği röportajda “Sektördeki çok sayıda erkekle ilişki kurdum. Ama hiçbiri benim albüm anlaşmalarım konusunda yardımcı olmadı” dedi. Lana Del Rey bunu da “rahatsız edici bir durum” olarak nitelendirdi. Sizce ünlü olmak için her yol mübah mıdır?
Lana Del Rey: "Sektörde çok erkekle ilişkiye girdim." Ünlü olmak için her yol mübah mıdır?
Ünlüler zaten yatmasa bile bu sektörde olabilmek için kendi vücutlarını sergilemekten çekinmiyorlar. Bir klip izliyorum %5 müzik gerisi seksi hareketler ve seksi bir tema. Sırf bu yüzden klip izlemeyi bıraktım.
Ben çok az kadın tanıyorum kendi onurunu, şerefini ve namusunu satmadan büyüyen.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şu an Lana Del Ray'e olan saygımı yitirmiş bulunmaktayım. Yeni yeni ünlenmeye başladığında dinlediğim bir sanatçıydı. Everestte tuttuğum değerini, deniz seviyesine indirdi.
Ne kadar dogru bilemem ama bu haber ciktiktan sonra sirf populitesini artirmak icin boyle senaryolarin (ailesiyle ilgili de haberler vardi.) uyduruldugunu soyleyen cok kisi oldu. Lana del rey bir tanedir♡
Şöhret dünyası için ne yazık ki geçerli bir durum. Dünya genelinde yaşanan bir durum. Bir işi almak için bazılarını memnun edebilmen gerekiyor. Tabi şöhret basamaklarını çıktıktan sonra artık güç senin elinde olduğu için bunu devam ettirmene pek gerek kalmıyor
Dünyada kabul görmüş ve uygulanan bir casting kavramı var, bu ne ilk ne de son olacak. Herkes bu yoldan geçiyor..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mübah değil. Gururunu satmayarak da pekâlâ başarılı olabilirdi. Sesi güzel ve kendi de güzel. Ya zevk için olur tamam da. Ne yani bir şey istediğin için böyle şeylere kalkışmak. Saçma geliyor.
En İyi Cevaplar