Meraktan soruyorum :) bir erkeğin bacak arasına tekme attınız mı hiç?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen demir korumayla geziyorum sjsjsj kız geldi tartıştık:
-erkek adam mısın lan sen?
+sapına kadar!
-(tekme) ben o sapı böyle kırarım!
+(düşmediğim için hala vuruyor) kırılmadı?
-yokmuş demek ki!
+şimdi göreceksin var mı yokmu!(gördü)
İçimin yağları eridi mağdur olan bütün erkekler adına bir güzel dövdüm sonra tuttum bir elim ağzında bir elim vajinasında tutuyorum müsait bir yere taşıdım direndiği zaman alttan bir mıncıklıyodum yerinden hopluyordu. Müsait yerde soktum elimi vajinasına ama çok zorladım nasıl bağırdı ama yook o yumurtalar patlayacak :) rahmine kadar soktum sol yumurtayı bulduğum gibi bir sıktım 5 saniyede patladı sıkarken bağırdı patlayınca ölü gibi yığıldı yere :) . 10 dk sonra ayıldı *mım aahhh *mım karnımakadar delinmiş gibii ahhh off kıvrana kıvrana mırıldanıyor sonra emeklemeye başladı dedim nereye senin aklın başına gelmemiş çektim soktum elimi içeri. Yo yo yoyapma o*ospun oluyum yapma sağ yumurtayı bir sıktım geri bayıldı kolum da tüm kan olmuş. Gittim bir elimi yıkadım geldim karşımda hayattan soğumuş, fütursuzca bakan bir surat. S*ktir git şimdi empati yapmayı öğrettiğim için şükret dedim ağlamaya başladı. Götürdüm bir güzel el yüz düzelttim yarım saat ayağa kaldırmaya çalıştım sonra gitti. 1 yıl oldu yine olsa yine yaparım. Bütün mağdur olmuş erkekler adına.71 Yorumla- +1 yıl
Tüm şiddete maruz kalan erkeklerin adına iyi yapmışsın 😀😀
En İyi Cevaplar
hiç atmadım ama bayanlardan yedim. biri lisede uğraştığım dalga geçtiğim ela isimli bir kız vardı. ama buna ramen birbirimize hemen hemen her sınavda yardım ederdik lise bittikten 5-6 ay sonra karşılaştık konuştuk. "sana hep yapmak istediğim birşey war" dedi. "nedir o" dedim. bacak arama diziyle vurdu. ikincisi bursada alışveriş merkezi otoparkında oldu. kadın range rover'ı ilk girişte park edemedi ve tekrar çıktı . bende hızlı bir manevrayla onun gireceği yere park ettim. araçtan çıkan kadın yolumu kesti "bey efendi aracınızı çekin lütfen buraya ben ediyordum" dedi. bende madem öyle çıkmasaydınız dedim. böylece aramızda bir tartışma başladı. tartışmanın sonunda ben "başka söyleleceğiniz yoksa benim işim var gidecem" dedim o da bana "birşey daha var" dedi ve bacak arama tekme attı ve gitti tabi ben ikisindede yerde kıvrandım..
101 Yorumla- +1 yıl
Ilkini anlarimda ikincisi biraz tuhaf geldi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsahile dogru iniyordm gittigm yolda bomboştu , birtane erkek vardı büyük, bende 19 yaşlarndaym bu sene oldu zaten, bana seni öpebilirmiyim gibi birşey dedi gözünün tam üstne vurdum sokagın sonuna kadar gözünü tuttu elini bile kaldıramadı bana hak etti :))
61 Yorumla- +1 yıl
keşke burnuna vursaydın
Cinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. Okul yıllarımda en büyük zevkim buydu.İlkokulda ortaokulda hatta birkaç kez lise de.Çok fenaydım küçükken çok,erkekleri dövmek sadistçe bir zevk veriyordu bana,ufak tefektim ama iyi tekme atardım.
1012 Yorumla- +1 yıl
banada vursana :)
- +1 yıl
Şaka dimi bu? Tamam her kız eğlenceli bulur ve tekme atar ama en büyük zevkin falan yoktur yani öyle bir şey? : @mutnojmet
- +1 yıl
Ama espri gibi soylememissin ki korkunclu soylemissin :( @mutnojmet
- +1 yıl
diz attın mı hiç : ?
- +1 yıl
Zevk için bunu yapıyorsan yazıklar olsun biz de acırdık kız diye vurmazdık yazık bize yaa şimdi olucakda s*kicem birgüzel sonra sokucam kolumu vajinadan taa rahme kadar rahimdeki o iki yumurtayı yokolana kadar sıkıcam sadistlik görücek or*spu.
- +1 yıl
@Kamicino senin karakterinde birini aradım hep doyasıya tekmelemen için ne istersen veririm
- +1 yıl
@Kamicino sen tekme atmayı seviyon heralde beni yerde kıvrandırabilirmisin bilmem
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
31Cevap
Ben tekme yemiştim. Kızın birini bir köşede sıkıştırdım. Sonra kızı tutarak kollarıyla beraber duvara yapıştırdım. Belki bir temas yakalarım diye aleti yaklaştırdım. Tam değdircektimki kasıklara tekme attı ve ben yere yığıldım. Yerde sürünerek kaçayım derken, beni sırtüstü yatırdı ardından pantolonumu ve iç çamaşırımı çıkardı. Sonra ayaklarımdan çekti ve eze eze tekme attı. Öyle sert vuruyorduki cıvk cıvk diye ses çıkıyordu. Ezerken kızın ayağının altı ıslanmıştı bir baktı döl çıkıyor. Daha çok ezdi. Beni de sürüyerek evime götürdü. Ne zaman dediğini yapmasam tekme atar bana :/
96 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi şu an dediğini yapmasan tekme mi atiyor
- +1 yıl
Haketmişsin
- +1 yıl
Yazi biraz yapmacik geldi bana.
2gün önce başıma geldi ama tekme değil tatiravalli de sosyal medyadan tanıştığım bı kız yasi13 benimde 13 kız tatiravalliye binecekti ben üstünden biraz yukarısındaydım biriyle konuşuyorum kız birden bı bindi tak diye köşeleri geldi ben açıdan kıvranıyor ama kıza çaktirmiyom eve geldim bı ağrı bı ağrı tam toplar sızladı penise zevk oluyo ben de anlamadım yarın oldu kızın yanındayım ama iki de bir orayı tutuyom kız birden noldu dedi bende dunki olayı anlattım kızda dedi buda benden olsun diye diz ile o yeri vurdu gitti bu kadar şu an kızla barıştım☮️ ve son hala arada bı acıyor sebebi ne söylermisiniz
11 YorumlaErkek olamalari en büyük suclari ben hic beklemedikleri anda dizimi sağlam bir şekilde 20 dakika yerde yaticak şekilde atarim eyer tuvalete gitmeye çalışirsa 2 . dizi otuturum
158 Yorumla- +1 yıl
Seni neyapmalı :)
- +1 yıl
@Kamicino ama sen çok kötüsün eğer WC ye gitmezsek acısı azalmaz. hem WC ye gidip işememiz gerek işerken bakarız kan gelip gelmediğine.
- +1 yıl
Şerefsiz iyi bok yiyon sende olsa nasıl birşey olduğunu görürdün varya bir erkeğe böyle acımasızca işkence yaptığını görsem bir güzel halletsem sonra uzaklaşma çalışınca bidaha halletsem sonra vurduğun adam ayağa kalkınca önüne atsam da senin de tek suçun kadın olmak olsa serseri pislik!
- +1 yıl
O dizi bide bana vurur musun 😊
- +1 yıl
hep böyle acımasız bir kız aradım bana sağlamca geçirmen için ne istiyorsan veririm
- +1 yıl
Bana yap öyle
- +1 yıl
Adam senin bacak arana ya da göğüslerine vursaydı ne yapacaktın? @Kamicino
+1 yılAttım hıağğğğ diye bir bağartı koptu , haketmişti iyi oldu bir daha da benımle muhattap olmadı amacımda buydu zaten ama o suratı hayatta unutmam :D aahaha
34 Yorumla- +1 yıl
o şekilde banada vursana :)
- +1 yıl
pskopat bu kızlar :) patlarsa qörürsün
- +1 yıl
Eğer haksız yere vurduysan yukarıdaki yorumum senin için de geçerli.
- +1 yıl
Banada vur
+1 yılVurdum hemde arkasi arkaya 5 kez şiddete karşıyım ama haketmisti sevgilim
510 Yorumla- +1 yıl
@Kamicino vc gitsede bos biseye yaramiyo
- +1 yıl
@Kamicino bekle düzelir 😂
- +1 yıl
Eğer haksız yere vurduysan aşağıdaki yorumum senin için de geçerli.
- +1 yıl
Banada atsana
- +1 yıl
@erikhastası bana vuran kız daha kotu hem tekme atıyor hem yerde de atıyor hem diğer arkadaşlarına sıra sıra atırıyor beni wc ye çekti 4kız bazısı diz ile bazısı tekme atıyor en sonunda kaçtım bı ağrıdı senin atığın tekmeler vız gider olay ben koşarken arkadaşına çarpmisim
- +1 yıl
@Kamicino bir kız geldi bana sana Bisi soylicem dedi Bi tekme attı 3 defa tuvalete gitmeye de izin vermiyo wcye gittim çıktıktan sonra 20 defa falan tekme attı acısı çok sonra eliyle dokundu öptü geçer dedi gitti aynı apartmandaki b9de
İngilizce hocam atmıştı bana tutanak yazmak için müdür yardımcısının odasına götürmüştü o zamanlar gerçekten saygısıztım hocalar karşı ben koltukta otuyordum kalk savunmanı yaz dedi ben inat edince zorla kaldırmaya geldi elimle az da olsa itince diziyle yapıştırmıştı :D benim çavuş acıdan kalkmıştı hocada çok korkmuştu bir şey oldu diye 1 saat boyunca yanımda durdu kadın
20 Yorumla
+1 yıllisede kız saldırısına maruz kalmıştım ayşegül diye bir onosmu pipime vurdu acıdan kıvranmıştım devamı geldi bir daha bir daha vurmayın kıymayın ona diye yalvardım hiç acımadılar... :'((
40 YorumlaBana bir kere atmaya çalışmıştı tekmeyi tuttum sonra ayağını kırdıktan sonrada elimi AMINA soktum o 2 yumurtayı gözünün önünde çıkarıp ayağımın altında ezdim sonra ona hadi ordan bacım nasıl canımız yanıyor anladınmı puşt diyip gittim bunu yapalı 2 ya da 3 yıl oldu gene olsa gene yaparım
12 Yorumla- +1 yıl
La okurken içim yandı A*k silahla ateş etsen böyle zarar vermezsin en iyisi onu orada... Yap evlendiğinde çeker.
- +1 yıl
@AlperenUlusoy laspodkaojsoawdsaw
Vurdum. Kolumdan zorla tutup duvara yaslamıştı, bırakmayınca anlık sinirle geçirdim bir tane.
31 Yorumla- +1 yıl
ne yaptı çocuk sonra ve sen ne yaptın
Attım tüm hanimefendiligimi bir kenara bırakıp küfür bile ettim.
Normal şartlarda cocuga bile kötü laf söylemem artik son sınırımdaydim dayanamadim13 Yorumla- +1 yıl
banda vursana :)
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun kızlara ama o bolgeye tekme yemiş birisi olarak cok iyi bence
gözler kararıyo bembeyaz ışık saçıyo , belden aşşağısı kısmii felç olup kıvranıyosun
ama kendime geldiğimde o vuran kız arkadaşımı sağlam dövmüştüm yalan yok :D00 YorumlaAttım diyen kızlar olmuş hayret ettim kadınlar genelde bineceği dala zarar vermez .
20 YorumlaBen sana sorem hiç gözünün altına yumruk yedin mi ya da burnunun tam ortasına he ?
10 YorumlaVurdum (hiç pişman değilim) bana el kaldırmıştı bir anlık sinir işte
10 Yorumladaha önce hiç vurmadılar şükür.. o acıyı yaşamak hiç istemiyorum.
00 YorumlaEvet attım. Hemde birden cok kez (: alisinca kolay oluyor (:
33 Yorumla- +1 yıl
banda vursana :)
- +1 yıl
kızlara sormuşun ama ben yedim tekme voleybol oynarken kız arkadasım topa ayakla vurem derken bana bir geçirdi bir geçirdi.ben perte ayrıldım :D
10 Yorumla
+1 yılTecavüzde felan yapında durdukyere niye ya bi kız yazılıdan 99 almış ağlıyordu ben daha düşük almıştım neyse onu teselli etmeye çalıştım döndü bi geçirdi ya çocuğu senin için yapıyom neyse böyle bir anı
00 Yorumla
+1 yılEvet, vücut ağırlığımı kullanarak sağ dizimle hızlı bir tekme. Hemde kalkık bir penise. Hemen yere çöktü. En az yarım saat kalkamadı yerden garibim.
İşin sakıncalı kısmıysa aileden biri olması.12 Yorumla- +1 yıl
sen olaydan sona ordamı kaldın
- +1 yıl
Kalkık penis daha fazla aciyo yaa😥
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç atmadım ama bikaç kere yemiştim. Ortaokulda İrem diye bir kız vardı sürekli uğraşırdık onunla işte bir gün çok kızmış geldi ve tekme attı. Bir de ablam atmıştı ama onu hak etmiştim :S
20 Yorumla
+1 yılovvvv şet dehşet bişey düşmanımın başına vermesin. :D
00 Yorumla
+1 yılonu deneyenin 10 sn içinde o bacağı nereye monte edeceğimi merak eden var mı:=)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenim beni sinir etmeye çalışıyodu fazla ileri gidince ben de sinirlendim aldım bunu yapıştırdım duvara vurdum bir tane aklı başına geldi :D
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılLisede benle uğraşan çocuğa atmıştım tekme. Garibim ölüyo sanmıştım asafafgwg :D
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bana da atsana
Gizli Üye(30-35)+1 yılvurdum evet taciz etti hatta dövdüm desem yeri judocuyum
01 Yorumla- +1 yıl
Korkulur
dinlemyın bunu yapmayın öyle seyler düşününce kötü oldum
00 Yorumlaben bacak arama hiç yemedim yumruk tekme diz falan hiç yemedim şanslıyım
01 Yorumla
+1 yılKeşke birisi bana vursa hayatımda hiç yaşamadım çok merak ediyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Vurayım
- +1 yıl
Gel vurayim
neden sordun ki? ulaşamadığı ciğere mundar diyenlerin oranını mı merak ediyosun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkizlari bindikleri dali kesecek kadar düsüncesiz olduklarini düsünmezdim :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılorta okuldayken bir kıza atmıştım topa vuracaktım:D
00 Yorumla
+1 yılAbime vurdum bir anlik refleksle
01 Yorumla- +1 yıl
sonra ne oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılo zevki yaşamadım daha :)
41 Yorumla- +1 yıl
bende yaşayabilirsin :)
hayır yapmamda yazık :)
11 Yorumla- +1 yıl
yapma zateeeee =))))
Atılmasını isterdim ben:)
23 Yorumla- +1 yıl
Atayım
- +1 yıl
@Asdfg78000 bende isterim yaa neredesin tel no?
Vurdum.
Beni kızdırdığı için.01 Yorumla
+1 yılFilmlerde olur öyle şeyler :D
01 YorumlaVursunda görsün gününü hiç acımam o durumda :D :D
00 Yorumlaoturduğum yerden oww dedim
00 YorumlaHerhangi bir sıkıntıda hedef hemen t... k :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yeahhh kardeşim
Ben kuzenime atmıştım
01 Yorumla- +1 yıl
sonra ne oldı
Atmadimda çok kötü yedim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu haketmedim hiç:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana tekme atsalar bacakları kırılır amk
00 Yorumla
+1 yılVurdum iki kezz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar Tekmeci
00 Yorumla
+1 yılBana attılar
00 Yorumla
+1 yılEvet :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelimi attım ;))))
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldene istersen
00 YorumlaVurdum :D
02 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri