Güncellemeler
+1 yıl
yok mu hala gözünüzün önüne geldiğinde sizi kendinizden alan bir cinsel anınız beyler bayanlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu beğenen pembeli bana ulaşabilir mi? takip veya direk mesaj atabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Iliski yasamadim ama sehirler arasi otobuste sevgilime oral yapmistim o da benimkine elini sokup oksamisti hic unutamam :)
hadi ya peki yokmuydu kimse ya tarafta yani rsikli değilmiydi çıakrıp oral yapmak?
Ya riskli tabi su an dusununce nasi cesaret etmisiz diyoruz gecen seneydi. Uzun yola gidiyorduk uni den eve tatile. Gece 2 civari falandi o zaman da karanlik oluyor bir de o saatlerde otobusun isiklari falan kapatiyolar cogu kisi de horul horul uyuyirdu zaten. bir anlik yapmisiz simdi olsa rahatca yapamam herhalde
yani yan tarfta birileri vardı :) boşalttın mı bari?
Aynen vardilar ama uyuyorlardi. Aynen bosalttim :D bir tisortum vardi bavula koymayi unutmusum sirt cantama atmistim. Hemen cantamdan onu cikardim onu sardik da oyle bosaldi ise yaradi tiaort :D
nasıl yani tshirt ile mi gidip geldin elinle yoksa t shirte boşalttın mı çocuğu
Hayir elimle agzimla yaptim ama tam bosalacagi an hemen yuzumu itti tisortu sardik
hmm analdım iyi cesaret o seni boşattımı peki okşayarak?
Jayir ben bosalamadim o beni oksarken yakalanma korkusu yasadim kendimi kastim biraz o yuzden
analdım devam ediyorsun hala ilişkine sevgilinle sanırım
Evet devam esiyoruz
nomal cinsellik de var dimi ilişkinizde?
Oral sadece
oda sana oral yapıyor dimi o zaman dolayısı ile çıplak oluyorsunuz
Tamamen soyunmuyoruz kilodumun kenarini siyirip yapiyor ustumu de pek cikarmam
hmm böyle olduğu halde o gün orda iyi cesaret diyorum yani :) peki var mı başka buna benzer bir macera?
Aynen diyorum ya biz de arada dusununce nasi cesaret etmisiz bir isiklari acsalardi napardik diyoruz :D
Yok ki valla bir tek bu bunu da hic unutmam :D
ne sıklıkta böyle oral ilişki yaşıyorsunuz?
Gecen sene haftada bir falandi da artik sık gorusemiyrouz bikac ayda bir
nedne sık görüşemiyorsunuz ki
Gecen sene okuyordu simdi calisiyor ben hala okuyorum
anladım ilişkide daha ilerisini sen istemedin sanırım oralda kaldı durum
Hem ben istemiyorum hem o istemiyor. Evliligi bekliyoruz. O da korkuyor dayanamayio bir sey yaoacak olursam tut beni diyor surekli
anladım peki bu oral işi nasıl başladı kim istedi?
O istemisti ilk yavas yavas basladi iste
sen kabul nasıl ettin peki o süreç nasıl oldu direk tamam demedin herhalde
Direk sormadi tabi opusurken eli gitti izin istedi iste o ara ilkten pek orali olmamistim sonra o da ustelemedi. Ama sonra benim aklim kaldi ben dedim yapsana diye
aklın kaldır derken nasıl yani seviglin şimdi yapamdım diye dert mi edindin yoksa sen kendin o zevki merak ettiğin için mi yap dedin
Ilk yapayim mi dedi istememistim o da tamam dedi bidaha demesi. bir sure gecti iste ben de merak ettigim icin yapmasini istedim o gun istemesem merak edicektim baya
sonra tamam dedi o ortam geldi nasıl oldu yine soyunmadan mı yapmasını istedin nasıl gösterdi yani o anı analtır mısın biraz? ve ne hissettin yapılırken?
Kalbim o kadar hizli atiyordu ki yerinden firlayacak gibi. Icim falan bir acayip oldu o duygu cok guzel. Ope ope indi asagi pantolonu az indirdi ama tamamen cikarmadi once kilodun ustunden eliyle oynadi sonra onu siyirip oynamaya basladi. Baya oynadiktan aonra dillemeye basladi iate
iç çamaşınıda tam çıkarmıyor yani kenarındna yalıyor yalamaya başladığında sen ne yaptın peki öyle geveşyip kendimi kaybettin yoksa bir aksiyon geçrekleştirdin mi?
Bunu başarman gerçekten büyük cesaret en arka koltuktamıydın
Ben direk kendimi kaybettim bir de durmadan devam ettikce kafasini icime dogru bastiriyorum daha hosuma gidiyor
@Diyemedimyaalaaa ortalardaydik
Sormadan dedin o meşhur başını bastırma hareketini yaptın hemen yani :) peki ne kadar süre öyle devam etti orgazm olabildin mi?
10 15 dk falan evet
Sonra sıra sana geldi sanırım... Demek kadınların bazıları sadece oralarda şle orgazm olabiliyor tabi yapmasını bilirsen
Aynen cildirtiyor resmen dayanamiyorum
sen o zaman daha çok istiyorsun herhalde böyle buluşmaları
Tabi haliyle
oda bunu kulalnıyor mu öyle seni çıldırtmak için falan :)
Yok kullanmak. degil yapmadan once hep sorar hayir dersem hic kalkismiyor :)
kullanakdan kastyım hani gıcıklığına yaapr ya istesin diye uyuzluk onu diyorum :)
Hmm yanlis okumusum :D
olabilir canın sağolsun :)
Özelden yazarmsn bir konuşalm çok ilgimi çekti gerçekten heyecanın büyüsüyle sarmış 😊
@Diyemedimyaalaaa mesaj atmiyorum :)
Ben o kadar yazdım ettim sana böyle bişiy istemedim ya :)
Kafe barda tuvalette yapmıştım barmenle
Nasıl oldu bu muhtemelen ani ve kısa sürdü biraz anlatabilir misin yani tanımadın biri ile içkinin yudumlarken durum oraya nasıl geldi?
Aldatılmıştım ve çok önceden gittiğim bir yerdi barmen zaten efsaneydi lavaboya giderken yardımcı oldu ama oradaki tat efsaneydi
Duygusal boşkuktaydın onu anladım sarhoştun lavaboya düşmeden falan girmen için yanında geldi sonra.. İş oraya nasıl geldi yani?
Yürüyemedim yardım etti beni öp dedim sonra oldu
Tuvaletin içinde mi oldu nasıl bir pozisyon falan yani?
Ayakta duvara yasladı
Şu hafif kalça geride duvara yaslanıp olan pozisyon yani ne kadar sürdü hatırlıyor musun?
Ne kısa ne uzun
O pozisyonda kadın gerçekten baya harika görünüyor erkek mutlaka etkilenir... Gelen giden olmadı o sırada sa ısım kapıyı falan kitlediniz... Hala aklımda diyorsun sonradan bişiy yaşadın mı? Onunla
Personel tuvaletine götürmüş beni gelen olmadı ama çıkarken iki kişi gördü görüşmek istedi ama ben istemedim
Tek gecelik bir ilişki oldu yani özetle ya zaten istemesi normal dediğim gibi ani olması o pozisyufalan olması erkekte mutlaka etki bırakır sen neden istemeyin sonradan görüşmek?
Aklı hep bende kalsın diye he belki daha iyi bir ilişki yaşar o ayrı ama bir kere oldu iyi oldu aklında kalır hep düşünsün dursun
:) sende eziyet etme psikolojisi var biraz sanırım aldatma ile ilgili mi yoksa sonrasında hayatına giren eden oldu mu aldatma severken insanı yıkbiliyor çünkü
Eziyet değil sadece akılda kalıcılık için yaptım bunu
akılda kalmak istemende ki amaç nedir?
Hayranlık duysun unutmasın
ama sonuçta birdaha yatmıcam onunla diyorsun buda bunun uzun süre olmasını sağlamaz çünkü yerine biri gelir
Gelsin önemli değil
peki hayatında biri oldumu sonradan yoksa böyle günübirlik ilişkilerle devam mı ettin?
bişiy sormak istiyorum mesela unutamadığın birinci sırada bu olay var bunun haricinse aklına gelen unutamadığın bişiy var mı yaşanmış?