Erotik film izleyerek sadece göğüs uçlarımi sıkarak ve kalça ileri geri hareketleri ile boşalma oluyor. Klitorise hiç dokunmuyorm ve yine çok zevkli bence. Hic deneyen oldu mu?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 603 cevap paylaştı. Sen sadece göğüs uçlarınla mastürbasyon yapmıyorsun, kalça hareketlerinle klitorisi de uyarıyorsun. Klitorisin iç kısımda kalan bölümü, vajinanın üzerindeki uzantısından çok daha büyük. Hareketinle içerideki kısmı uyarılıyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir açklma teşkkr ederim. Nasıl olduğunu merak ediyordum
En İyi Cevaplar
Ben göğüslerimden o kadar zevk almıyorum imkanı yok benim için ama senşanslısın partnerine göğüslerini yalatmak harika bir his olur
813 Yorumla
Soran+1 yılBenim vcdum dsariya çok açık biri koluma dgse etklnyrm sizde olmuyor mu
- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
İsterik olabilirmisiniz acaba?
- +1 yıl
Dışarıya açık nasıl oluyor
Soran+1 yıl@fatihfatih1453 öyle miyim? Peki hiç ryanzda orgazma ulasrk uyandnz mi? Kızları merak edyrm bu knuda
Soran+1 yılTabi erkeklerde duydum da kizlarda oluyor mu acaba.
Soran+1 yılBenim istemdn oluyor. Mesela durduk yere anidn erkek arkdsn sarlrsa yda otbste br bey gecrkn kolu koluna çarptı falan ve boynmda opldgu zamn gozlerim kayiyor
- +1 yıl
vay be güzelmiş :)
- +1 yıl
Ewet isterik olabilirsin bence. bir belirtilerine bak istersen..
Soran+1 yılBence dene bir sende:)
Bütün yorumları okudum cevaplarını falan, kısaca süper bir hatunsun, seni keşfetmek güzel olur
32 Yorumla
Soran+1 yılBeni alan keşfedecek sorry şansın yok yni:)
yastıkla yapardı geneliniz buda yeni çıktı galiba 😂
213 Yorumla
Soran+1 yılYeni kesfettim:)
Soran+1 yılBiraz ilk gece korkum VR o belli olmaz yni
Soran+1 yılÖyle dsnyorum. Simdilik kendi kndme yetyrum :)) Ama evlnmkte istyrm artk zor çünkü
Soran+1 yılHakkımda hayrlsı sennde:)
Soran+1 yıl25 im
Soran+1 yılBen her kadının böyle oldğnu ama sakldğnı dşnyorum hla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen göğüslerimden hiç zevk alamıyorum, hatta inanır mısın bahsettiğin zevkin nasıl bir zevk olduğunu bile bilmiyorum. 😅
42 Yorumla
Soran+1 yılBir şey söyleyim mi bunu keşfedene kadar bnde göğüslermden zevk almadğmı dşnyordum. Ama inan ki psikolojik br drum bence. Çünkü bnde zevk almadğmı dşnyordum. Şu an en çok zevk aldğm noktlrdan bri haline geldi:)
- +1 yıl
sana ordan zevk verememişler ondandır
onu bilmem ama bayanların göğüsünü emmek bayan içinde erkek için de harika bir haz
424 Yorumla
Soran+1 yılYanii bnim sadece boynmu emmişti eski sevglim pnda böyle gözbebeklrmn yukarı kaydığını hssedyrdum. Daha da ilersi olmadı en fzla göğüslerme dokunmştr ondan o kdr zevk almadım
Soran+1 yılAynen şu şeklde oluyor. Zaten film izledğnde ıslanma oluyor orgazm oncsi sıvı.. O zaman ben zaten etklenmiş oluyorum. o zamana kadr göğüslere dokunup o zamandan snra elmi göğüslerden çekiyorum. Sadece kalça harekti ile biraz ileri gri ypınca oluyor:)
Soran+1 yılçok sert hızlı hzlı yapıyorum. Hiçbir sürtünme ya da bacaklrı brbrne sürtme yok. İleri geri harekt sdce
Soran+1 yılSanırım öyle birde toplmda üç dfa falan orgazm olrk sarlark uyandım güne bu sadece erkeklerde olan br şey mi. Rüyamı tam hatrlyamadım. Ama kesn sapık br şeydi
Soran+1 yılHaftada 4 kre yapıyorum zaten ne doluluğu. Ayrca erkklr gbi bzde doluluk olmuyor diye bliyorum:)
Soran+1 yılAynen ya bzim brde dönmsel adet öncesi 7 gün ve adetin4. günü de dahil 7 gün her gün yapıyorum ve nrmlde aldğm zevktn çk dha fzla oluyor o dönmlrde zevk.
Soran+1 yılblmiyorum. Pimi çeklmiş bomba gbiyim bnce. Anneme dyorum evlendr dye de henüz iş drumum belli değil beklemedym. Çok beklemyi dşnmyorm çnkü çok zevkli br şey gbi hyal edyrm :)
Soran+1 yılArtık ciddi anlmda istyrm Gerçi 5 senedr bu haldeyim sebebni blmyorum.20 yaşmdan snra bşladı isteklilik hali. Gün geçtkçe katlanıyor gbi sanki
Soran+1 yılHemde nasıl ya en az erkklr kadr doluyum bu knuda yani.:) Benim bekar klmam gerçkten skıntılı çnkü artk iş bnden çktı bedenmin her br köşesi istemye bşladı korkyorum. Tamda yaşında oldğmu dşnyorum bu knuda
Soran+1 yılevet o uzun br sredr var zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklerden o şekilde boşalanlar var. Videoda izlemiştim.
12 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki kadnlrda da mumkun
Cevap sahibi+1 yılŞanslısın tadını çıkart :)
bıkana kadar devam et işte çünkü ilerleyen yaşlarda farklılık ister
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunuda sende duydum biraz hissetmek lazım kivirtmayla olmaz bende
41 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece kıvırtma değil erotik filmde var :)
+1 yılmast bittikten sonra meme ucunun halini merak ediyorum
111 Yorumla
Soran+1 yılçok sıkmıyorum azcık uyarmam yetiyor
Soran+1 yıldevamında hiç uyarmayıp ileri geri gidip gelsmde oluyorum :)
- +1 yıl
çok istekli olmalısın
Soran+1 yılbilmiyorum. bence her kızda var itiraf edemiyorlar:)
- +1 yıl
o istekle uca ne yaptığının farkına varamazsın
- +1 yıl
senin gibler nadir nesli tükeniyo bence
Soran+1 yılNeymişim ki ben daha ilişki bile yaşamadım ne malum belki o zaman bu kadar zevk alamayğım
- +1 yıl
az dokunmadan alevlenmen
- +1 yıl
tamamen karşındakiyle alakalı o
Soran+1 yılÖyle mi dersin? Kesin erkek arkadaşımda hiç anlamayan bir tip olur :)
- +1 yıl
senin gibilerinde kaderi boyle olur zaten
+1 yılBen Göğüs ucu sıkarak bastirmasyon yapıyorum. .
Hemde fena.. taktik maktik yok bam bam bam10 YorumlaMandalla memişleri canım :D
53 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yıleski sevgilimi sürekli sadece gögüs ucuyla orgazm ederdim oluyor yani
14 Yorumla
Soran+1 yılBende kendi kndme oluyorm. Gerçekten zevkliymis. Normalde öyle her şeyden değilde. Böyle erkek durduk yere birdenbre sarlrsa yda otobste HC tanimadgm brnin kolu crparsa. Ya da yine aniden dudak kenarndan opulrse ve boynumdan opuldgunde gozlerm br tuhaf oluyor. Tahrik oluyorm o zamnlr
Cevap sahibi+1 yılkendi kendine olmaktansa birinin öpmesi ayalaması daha zevkli olur sanırım düşünsene üstünde erkek yavaş yavaş çıkarıyo üstünü öpmeye başlıyo falan
Soran+1 yılDüşünemiyorum onu :)
Cevap sahibi+1 yılbende bir hoş oldum anlatırken :)
- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkalça hareketin uyarıyor aslında aşağı bölgeni
14 Yorumla
Soran+1 yılGaliba ondn sdce ileri geri yapıyorum doknma ve o bolgyi sikistrma gbi ya da yastık gbi br şey yok.
- +1 yıl
Anladım direkt temas yok ama o yaptığın kalça hareketi o bölgedeki etlerini de hareket ettireceğinden uyaracaktır sen temas etmesen de. E göğsünü de okşaman bu uyarıyı destekliyor sonuçta orgazm olman normal bu uyarılara karşın :)
Soran+1 yılerotik filmde izliyorum onu geçme:)
- +1 yıl
E yani yoksa çok kuru olur :)
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir zevk alma potansiyeliniz varsa artık 😁
128 Yorumla
Soran+1 yılYani bn biraz fazla mi ucuyrm o an acba
- +1 yıl
Birazdan biraz daha fazla uçuyor gibisin o an tamam zevk alırda insan o tür bir boşalma enteresan olur
Soran+1 yıldeğişik geliyor şu an iyi gibi sıkılmıştım dokunmaktan :)
- +1 yıl
Değişiklik her zaman daha keyifli olur tabi senin vücudunun artısı hassas ve zevk aldığın yerleri kesif etmen olmuş 😊
Soran+1 yılevet neden bu kadar hassas. Ya otobüste bir adamın kolu koluma değdi diye tahrik oldum. Sonrada kzıdım kendme. Bu kadar olur mu? Ya da mesla bir yerde gezrkn aniden erkk arkdşım belimden sarldı diye tahrik oldum. Yemin ediyorum ki bunlar oldu. Bu kadar basit bir şey mi? Yoksa ben mi çok etkileniyorum?
- +1 yıl
yaştan ve istekli olmaktan kaynaklı olsa gerek bu durum ama tahrik seviyeni kontrol etmeye çalış zararlı olabilir sana biri fark ederse taciz etme ihtimali yüksek hassas olması senin şanssın ki bu cinsel ilişki sırasında sana büyük bir zevk sağlayacaktır
Soran+1 yılinşallah çünkü ilk gceden brazda korkuyorum
- +1 yıl
Korktuğunuz kadar endişe verecek birşey degil tabi eşinin nazikliğinede bağlı bir durum bu da yinede öyle endişe edilecek bir durum degil
Soran+1 yılBirde burada açklamadım ama erkek arkadaşımın boynunu morartmştım ve tırnaklrmı etine geçrmişim öpüşrken bunlar norml mi? Yoksa saldırgan biri değilim normlde
- +1 yıl
Zevk seks sevişme esnasında olan bir çok şey normal aslında gerçek hayattan ayrılıp zevke kapıldığın icin yapıyorsun sadece bakireligin kalmış herhalde bir çok şeyi yapmışsın
Soran+1 yılHayır öpüşme oldu dokunma oldu birde boynumu emdi o kdr ondan da çok zevk alıyorum çnkü. Zaten ev ortamnda hç kmse ile bulnmdım yaşanablecek şeyler kıstlı yni:)
- +1 yıl
Bu istekle hızlı ilerlersin ev ortamında bulunma kimseyle 😁
Soran+1 yılO yüzden zaten guvenemedim kndme:)
- +1 yıl
Sen güvenme boş ver zevke kapılır yap der duruma gelirsin sen 😁😁
Soran+1 yılYok artk o kar kybetmm hrhlde kndmi
- +1 yıl
Dene ve gör derim 😁😁
Soran+1 yılYok almayım o zaman :)
- +1 yıl
Bencede öpüşme dokunmayla yetin sen 😁
Soran+1 yılOnda bile parçalıyorum karşmdakini. Üç gn flan sevglim işe gderken benim fondotenmden kullanmıştı boynuna. Bildiğin kemirmişim yani :) Sonrasında bir baktım bunu ben mi yaptım dedim. Yok bence br yre çarpmışsın sen branı flan dedim. Biraz farklı bir cnsellik anlyşım var acı üzerne glba
- +1 yıl
Var var sende bir piskopat seks anlayışı ve azgınlık var 😁
Soran+1 yılBelki de yalnız kalsak parçalyacaktım :)
- +1 yıl
Sen parçalarsın bu konu böyle uzar gider sen en iyisi sevgilinle buluş 😁
Soran+1 yılBunlar hep babamın yüzünden. Benim baba tarafım fena biraz. Halalarım flan eşlerini zorla yatak odasına götürüyormuş sen dşün. Ben biraz o trafa çekmişim glba:)
- +1 yıl
Sevgilin şanslı biri iyi değerlendirsin seni öyle söyle 😁
Soran+1 yılOlursa söylerim:)
- +1 yıl
Sen en yakın zamanda bir erkek arkadaş bul 😁
Soran+1 yılYok ya böyle tek iyiym. Uzn zamndr sevglim yok olrsa parçlarım çocuğu bu sefr oln ona olur :)
- +1 yıl
Ona olsun sen zevk almanın yolunu bilde 😁😁
+1 yılsadecee gogus ucunuuu emerekkk kadınaa orgazm yasatabılırımmm <3 Gogusleree o kadar meraklıyımmm
00 YorumlaCinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. Değişik ama öyleleri var
12 Yorumla
Soran+1 yılöyleleri derken ayrı bir grupmuyuz
:)
altında yorgan varsa olursun
115 Yorumla
Soran+1 yılYok yorgan yok sdce kalça ileri geri hareketi oluyor temas yok klitorse
Soran+1 yılİlişki yasamadim hic
Soran+1 yılElleyrkte denedim aynı zevki alıyorum. Ama şu an değişik gldgi içn daha zevkli gbi
Soran+1 yılO titreme ilk mastdbsynu denedigim zamnlrda oluyordu. Artik olmuyor
Soran+1 yılBacklrim kasiliyor kalp atsmi hssedyrm Alev topu gbi ayklrma kdr isiniyorum goguslerim sert hssedyrm ve ön onbes saniye kasilrk kaliyorm. Vajinami ve ayklrmi CK tuhaf hssedyrm benim degllrmis gbi öyle br sey
Soran+1 yılhaftada 4 falan çok mu?
Soran+1 yılçok değil ki? haftada 7 8 duydum ben. Hiç yaşamadığım için blmyorum. Ama karşımdaki kişiye bağlı benii soğutmazsa her pozisyon olabilir. Çünkü ufak acılardan zevk alana biriyim :)
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılhadı ya ılgınc bır bosalma herkeste ıse yaramaz
16 Yorumla
Soran+1 yılama erotik filmde var
- +1 yıl
oraya bir dil deyse selale gibi bosalıcaksın anladıgım kadarıyla
Soran+1 yılValla bilmiyorum hiç denenmedi üstümde bir şey dyemeyeceğim. belkide olmadğı için böyle rahat oluyorumdur
- +1 yıl
nasıl mutluysan oyle devam et :)
Soran+1 yılaynen belki yeni br şey dha keşfedrm :)
- +1 yıl
yeni keşiflerin olursa bilgilendir öğrenmenin yası yoktur :D
+1 yılYok srtık nasıl başarıyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılSadece bn yapmıyorum dur herhlde
- +1 yıl
Ben çok kızla konuştum ama duymadım böyle biR
Soran+1 yılBnece anlatmıyorlardır:)
- +1 yıl
Neler anlatıyorlar bir bilsen
Soran+1 yılBn anormal miym?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalça ileri geri hareketini birde üstüme oturup yapsan ooofff :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılher kız gögsünden tahrik olmaz bile
18 Yorumla
Soran+1 yılBende olmadğmı sanıyordum. Ama son 5 mastrbsynda sdce göğüs ile boşalıyorum
- +1 yıl
senin adına sevindim ;)
Soran+1 yıl@tougrann bende blmyorum onu da zamanla gorcez
Soran+1 yıl@tougrann bazen değil çok sık olan br şey :)
- +1 yıl
len başka yerde sohbet edin bura benim dokunma bölgem :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı kızlar o şekilde orgazm olabiliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBrde iki üç gece falan toplmda ruyamda orgazma ulastm ve uyandgmda devam etti. Buda sdce erkklerde oluyor saniyordum
bluetooth gibi bir özellik. iyiymiş
20 Yorumlasevglime denedim oldu :)
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrgasm beyinde yaşandığını düşünürsek gayet normal
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok ben sadece göğüs kılı ile yapıyom
10 Yorumla sevgilin yok galiba
12 Yorumla
Soran+1 yılYok
+1 yılo nasil bir işsizlik
10 Yorumla
+1 yılgörmek lazım nasıl yaptığını
10 YorumlaAy keşke bendede olsa yaaaa :(
10 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. vardır
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen burada söylemiyorlrda bncde vardr:)
+1 yılDaha önce seks yaptın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Göğüslerin kaç beden
Ilginç bir olay
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen hatta son 5 mastrbasynmu HC dokunmadn klitoris e oldum :))
Soran+1 yılAynı zevki alıyorum hcbr fark yok
+1 yılvarmış valla
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece bende değil diğer kadnlrda da oldgnu duymuştum
- +1 yıl
biliyorum bende onu diyorum. bir arkadaşımla sevişirken göğüs ucuna dokunuyordum inliyordu
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmaz öyle ya nasıl zevk alıyosunki yaş kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 gerçekten yalan soylemiyorum
Cevap sahibi+1 yılilginçmiş özelden yazarmısın
Ben denemedim 😁😂
10 Yorumla
+1 yılHiç denemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılberaber denemek isterim matmazel
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik bir fantazi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcayip tahrik oldum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç dikundun mu peki
15 Yorumla
Soran+1 yılDokunrkta oldu aynı zevki aliyorum
Cevap sahibi+1 yılDemekki tam yapamiyirsun bozulur diye sanırım
Soran+1 yılYok sdce klitorse dokunyrm bn on traf
Cevap sahibi+1 yılİçine sokuyor musn
Soran+1 yılYok
Boşalma mi :))