Ağıza boşalmayı neden bu kadar sorun ediyor kadınlar? Eşinizin mutluluğu için, onun tatmin olması için bu kadar fedalarlık çok mu cidden? :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunuz üzerinden böyle odun olan eşlere sesleniyorum kadının üzerinden kkıyafetini çıkarmadan yatağa atıp sonra da ağza rahatlmak isteyen hödükler var sen adam olup kıçını yataktan kaldırıp o kadına zirveyi yaşatırsan kadın zaten kendi talep eder bunu 20 dakika sevişme ile kimse izin vermez midesi kalkar önce bunu bir anlasınlar kısaca kadına kadınlığını hissettiren her erkeğe kadın kapılarını ardına kadar açar
883 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@subay51 sağolun bunu anlamadan bide eşlerine yükleniyorlar yemek koyar bir eline sağlık karım demez eve gelir elinde telefon varsa okey 101plus eşinin yüzüne bakmaz yatağa girer 20 dakika da tatmin olur zıbarıp yatar sonra da karım robot gibi yok zevk alamıyorum insan önce kendi yaptığına baksın sonr eşine yüklensin
Soran+1 yılEmin ol, kazın ayağı öyle değil..
- +1 yıl
evlilik öncesi danışmanlık yapsan varyaaaa aman tanrım
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus hayat öğretiyor işte
- +1 yıl
sanki evlisin ve bunu çok sık yaşıyorsun kısaca mutsuzsun gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus gözlem duyduklarımdan ibaret
- +1 yıl
ozaman bu olmadı çünkü fazla karamsar bir yaklaşım sana vebu konuları konuştuğun kişilerin fikrine zarar verir sen nasıl evlenmeyi düşüneceksin evde kalırsın valla
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus evliyim ben sadece bunu sık yaşıyorsun mutsuzsun bölümüne gözlem ve duyduklarım dedim
- +1 yıl
daha iyi anlıyorum seni sen Bellini çok zeki ve gözlemcisin ama herkes böyle değil arkadaşlarinla böyle şeyler konuşunca aaa bunu bende yaşıyorum dediğin şeyler var mı yoksa önlemini çoktan aldım ben işimi biliyorum diyenlerdenmisin
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus herşeyi kontröl etmek mümkün olmuyor ben temkinliyim gözlemleyip empati yapınca uzun ömürlü bir evlilik mümkün bence ama her zamn ipleri elinde tutmak mümkün olmuyor bende yaşadım dediğim şeyler de vardır önlemini çoktan aldığım durumlar da vardır
- +1 yıl
bende bazen çok karamsar oluyorum bazende çok arada kalıyorum çevredeki insanlara bunu anlatamiyorum bazen bunları konuşacak güvenilir bir kişi gerekiyor aslında
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus konuşmamak daha iyi kimseye güvenilmiyor
- +1 yıl
senin gibi zeki birinin asıl cevabı değilde kaçmak için verdiği bir cevap diyelim bence buna
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus tebrik ederim güvendiğin biri ile konuşmak tabi ki iyi gelir insana ama o ben değilim
- +1 yıl
bende seni tebrik ederim anladın durumu. fakat güzel bulmak mümkün ama zeki bulmak çok zor
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus sağolun
- +1 yıl
umudum var ama
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus umut güzel şey evet ama bazı şeyler de nettir
- +1 yıl
net olarak neyi kastettiğini biliyorum ama ben farklı düşünüyorum zaten bu sebeple zeki bir kişi gerekiyor diyorum ki herkes bulunduğu yeri unutmadan derlessin
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus ben dertleşmek dert dinlemek istemiyorum çok başım ağırdı pess ettim
- +1 yıl
anlıyorum özür yine teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus özür dileyecek bir durum söz konusu değil ben teşekkür ederim
- +1 yıl
durup dururken başını ağırttim normalde pek olmuyor ama demekki bende problem var
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus önemi yok yorumlaştık sadece sağolun teşekkür ederim
- +1 yıl
yok yok asıl ben teşekkür ederim ki kafamdaki sınıflandırma açısından önemli bir tecrübeye sahip oldum
- +1 yıl
bu arada farkındaysan bendede çene sağlam yanii
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus sıkıntı yok baş edebilirim ben ☺
- +1 yıl
bak rahatsız olanlar var özele gelirmisn yoksa baş edemedim deyip cekilirmisin
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus benim özel mesaj kutum yok ya site bana vermedi
Cevap sahibi+1 yıl@subay51 bildirim almayın sizde ☺
Cevap sahibi+1 yıl@subay51 ne diyeyim yani
- +1 yıl
karar senin tabi ki ne istersen
- +1 yıl
bu arada haklı yani
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus sağolun teşekkür ederim
- +1 yıl
aaa hakliya haklısın demessem yakışmaz bana
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus tamam sağolun
- +1 yıl
sizde sağolun eğer isterseniz sizi rahatsız etmiyecek şekilde özelden konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus sağolun gerek yok
- +1 yıl
peki karar sizin gerçi ben olsam bende güvenemem empati yapınca :)
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus o zaman mesele kalmadı hayırlı günler
- +1 yıl
hayırlı akşamlar yinede bu kısa konuşmada biseyler öğrendim ama banada helal :)
Cevap sahibi+1 yıl@34derinokyanus 👏👏👏👏👏👏 Hayırlı günler
Soran+1 yılBu tespitleriniz herkes için geçerli deģil.
Cevap sahibi+1 yılBen genelleme yapmadım zaten soru üzerinden böyle olan erkeklere sesleniyorum dedim
Soran+1 yılBöyle olmayam bir erkek için bu fedarlığı yapmaya değer mi peki sizce?
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim şu erkek kadını zirveye çıkarsa kdın erkeğin nereye rahatladığına takılmaz mutlu olmuşsa mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapar ☺
Soran+1 yılİşte bu konuda genelleme dahi yapamazsın. Kendini zirveye çıkarmasını umursamayan o kadar çok kadın var ki şu dünyada..
Cevap sahibi+1 yılOrasını ben bilemem yatakta aşka tutkuya sevgiye önem veren kadın mutlu olursa mutlu da eder
Soran+1 yılKadınlar maalesef bencil olabiliyor yatakta..
Cevap sahibi+1 yılBende erkeğin bencil olduğunu düşünüyorum mevzu kadın erkek değil uyumsuzluk işte o uyum kalp çarpıntısı olmayınca böyle sorunlar çıkıyor
Soran+1 yılAynen. Canım sıkıldı şimdi. Yakayım bir sigara bari..
Cevap sahibi+1 yılİmkanınız varsa evlilik terapisi alın emin olun çok işe yarıyor ama devlet hastnelri harici
Soran+1 yılBuna kesinlikle karşı çıka bir kadına faydası olur mu?
- +1 yıl
vay arkadaş ne kadar da olsa yinede güçlü bir kişi herzaman güçlüdur
Cevap sahibi+1 yılNeden karşı çıkıyor sordunuz mu?
Soran+1 yıl@34derinokyanus Anlamadım?
Soran+1 yılSapıklık olarak görüyor bu arzuyu.
- +1 yıl
Yani kısaca kadın güçlü karakterli ise bulunduğu her noktaya hakim oluyor gerek evde gerek yatakta gerek ise dışarıda Yani anlatmak istediğim şey şu kişiler arasında ve karakterler arasında fark olduğu müddetçe bu iş Kişiye göre değişir herkesin bu konudaki fikri ve tavrı farklıdır zaten Herkes birbirinin aynı olsaydı bu tür konuları burada tartışıyor olnazdik
Cevap sahibi+1 yılSiz erkekleri niye yasaklar cezbeder ki ne yasaksa o çekiyor yaa
- +1 yıl
çünkü en önemli sebeplerinden birisi sıradanlaşmış durumdan farklı bir durum olduğu ve de heyecan verici olduğu için Çünkü rutini şeyler Belirli bir zaman sonra insanın sıkıcı geliyor
Soran+1 yılYasak olan ne pardon da?
- +1 yıl
durumdan farklı bir durum olduğu ve de heyecan verici olduğu için Çünkü rutin belirli bir zamandan sonra sıkıcı gelmeye başlıyor farklı olan yeni olan özellikle yasak olan daha heyecan verici ve Daha çekici oluyor
Soran+1 yıl@34derinokyanus Kadın baskın karakterli olamaz. Erkek kavga çıkmasın diye alttan alır, kadın da baskın olduğunu düşünür. Hepsi bu..
Cevap sahibi+1 yılİslamiyet'te oral konusu boşanamaya götürecekse izin var oda ağıza rahatlamayacak şekilde
Soran+1 yılAģza bosalma konusunda haram diye bir kesinlik yok. Haram denmeyen şeyler yapılabilir.
- +1 yıl
bu konuda çok örnek var tabii bu konuyla alakalı çevrende belki hiç karşılaşmadığin için böyle düşünüyor olabilirsin fakat ne yazık ki böyle değil
- +1 yıl
Bu arada konuyu fazlasıyla saptırdığını zın farkında mısınız bu tür konular zamanla kişilerin isteklerine göre şekillenir yine söylediğim gibi Bu işte baskın taraf ve anlayışlı taraf olarak durum güncellenir
Cevap sahibi+1 yılCaiz değil ancak koca yapacaksın yoksa harama giderim ya da boşanırız derse oral caiz ama ağıza rahatlamak hariç
- +1 yıl
yani zaten mantıklı düşündüğün zaman doğrusu bu fakat herkes ağızda Böyle bir şeye müsaade etmez midesi tutan var tutmayan var bu illaki olacak diye bir şey yok
Soran+1 yılBu konuyu iyi araştırdım. Haram değil ağza boşalmak.
Soran+1 yıl@34derinokyanus Sizin fikriniz bu. Saygı duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılZekariya beyazdan aldınız herhalde fetvayı 😂
Soran+1 yılGülmedim. :/
Cevap sahibi+1 yılPaket yapayım isterseniz ☺
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
hani sabit bir fikrin vardı hala duruyor mu yerinde
Soran+1 yıl@34derinokyanus Bana mı sordunuz?
- +1 yıl
yok o kendini biliyor :)
- +1 yıl
Merhaba nasılsınız uzun zaman oldu 😁
En İyi Cevaplar
Ağza boşalmadan tatmin olamıyormu bunu fedakarlık diye adlandırmak saçmalık bu fedakarlığı isteyen p*rno yıldızlarıyla birlikte olsun
463 Yorumla- +1 yıl
hahah ama spremler kadın cildine ıyı gelıyor
Soran+1 yılAl işte.. Ne alaka pardon da?
Soran+1 yılEkmek de yesen doyarsın. Neden çeşit çeşit yemek istiyorsun o vakit?
Soran+1 yılMeni bir dışkı mı yani?
- +1 yıl
diyorum size yüze iyi geliyor krem nıyetınde kullanırsın
Soran+1 yılTükürük de atık ama dışkı deģil. İnsanlar yutuyot tükürüğü.
- +1 yıl
gelir gelir :D denemek istiyorsun sanırım :)
- +1 yıl
tükürük ne alaka yahu..
- +1 yıl
1 lütre akmıyor bir kac damla işte boğaz agrısınada ıyı gelir :))
- +1 yıl
:)) dağılalım hemen zaten öyle herkese yutturmayız değerlidir :))
Soran+1 yılAtık ise ikisi de atık dedim. Sen idrar ile kıyasladın meniyi. Emin ol asıl saçma olan o. Meni ise tükürükten daha temiz. İşin o kısmını istediğine sor. Bir de deminki soruyu bana mı sordun?
Soran+1 yılBu merakın sebebi ne? :)
Soran+1 yılGereksiz bir heyecan. Ne bileyim, elin ayağın gereksiz birbirine dolaşması. :)
Soran+1 yılSana "Heyecanlısın." demedim. İğnelemeye gerek yoktu..
Soran+1 yılCiddi bir soru sormuştum. Makaraya başladın. Pişman oldum sorduğuma.
Soran+1 yılÜzülecek bişey yok. İyi günler size..
Soran+1 yılOrada mısınız?
Soran+1 yılDün biraz abarttım. Kusura bakmayın.
Soran+1 yılÖnemli. Normalde tarzım değil.
Soran+1 yılSorunuzun cevabı: Hayır.
Soran+1 yılAnlamadım? :)
Soran+1 yıl"Hayırlısı olsun ;)" kısmını anlayamadım. :)
Soran+1 yılTakılacak bir durum yok da ne bileyim hani. :)
Soran+1 yılNeyse de..
Soran+1 yıl"Hayırlısı olsun ;)" ifadesindeki amaç nedir? :)
- +1 yıl
Soru sahibi cidden yazilarin insani ayar ediyor
- +1 yıl
tabi katılacan :D
- +1 yıl
başından berı öyleydım.. sadece soru karanlıktaydı beni göremıyordun :D
- +1 yıl
sesizliğimiz fayda etmedi öne çıktık napalım :D
Soran+1 yıl@Unutulan_34 Ayar olacak ne yazmışım?
Soran+1 yılSiz neden ayar oldunuz bana?
Soran+1 yılSizn duygularınıza tercüman olmuş?
Soran+1 yılO ifadenizin yanındaki göz kırpma dikkatimi çektiği icin sordum. Özür mü dilemeliyim?
Soran+1 yılO benim, artık gizli değilim.
Soran+1 yılMüessese olarak teşekkürleri buradan kabul etmiyoruz. :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılagzina bosalmasina izin veren kadin bana göre swinger veya cuckold olayinada izin verir zevk icin simdi sen kadinin fekadar olmasini istiyorsan kendin bir fedakarlik yapip karini paylasirmisin? ver soyle bir guzel becrsinler sonra buyuk bir fedkarlik ornegi gostersn karn yutarak olurmu?
21 Yorumla
Soran+1 yılSaćmalama.
+1 yılbende bazen çok karamsar oluyorum bazende çok arada kalıyorum çevredeki insanlara bunu anlatamiyorum bazen bunları konuşacak güvenilir bir kişi gerekiyor aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılKafalar karışık. :/
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Ağza boşalınca yutmak sevgi göstergesidir. Yutmayanın sevgisinden şüphe edilir. Yalnızca Eşinizin spermini yutun
54 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler trol abla..
- +1 yıl
peki yuttunmu yuttuysan ilişkinizi nasıl etkiledi
Bence hiç doğru birşey değil
Kadın onun yeri ve zamanını bilir
Bir gizli arkadaşın dediği gibi 20 dakkalık sevişmede olmaz
Kadını uçuracaksın ki oda seni uçursun
Zevk vermeden zevk istemek çok egoistçe30 Yorumla
+1 yılkardeşim bunu bizim Kezbanlara sorman hata
ay ağzıma kıl geldi ay şöyle oldu ay böyle oldu
tripleri bitmez bunların
kendine yabancı bir sevgili bul
istediğin gibi takıl
mutlu eder sene
mutluluğu türk kızlarında ararsan daha çok üzülürsün21 Yorumla
Soran+1 yılBilemeyeceģim o kadarını. :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar zaten zevk veren hoş bişe olmadığı halde orali kabul ediyor erkek mutlu olsun diye onu yutmak da zorunda degil mutsuz olun bir zahmet
35 Yorumla
Soran+1 yılZorunda demedim zaten.
Cevap sahibi+1 yılFedakarlık diyosun bu konuda fedakarlık mi olur tadına bak kendin begenirsen karşı tarafa yut dersin
Soran+1 yılBen birlikte olduğum kadının sıvısından tiksinmem.
Cevap sahibi+1 yılSenin tiksinmemen karşı tarafın da tiksinmeyecegi anlamına gelmez.
Soran+1 yılTiksinmesi garip.
+1 yılDenemedim hep peçeteye bazen koltuğa denk geldiği de oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
+1 yılBende çok seviyorum cinsel ilişkide ağıza boşalmayı 😎👍 gerçekten muazzam bir zevk benim için..
00 YorumlaAncak deli aşık olursa yapar kadın her şeyi. onun dışında zor
25 Yorumla
Soran+1 yılYapan da 100 kadında 5 i gecmez herhalde.
Soran+1 yılDeli aşık kadınların da en fazla çeyregi yapar bunu.
Soran+1 yılSize o deli azınlıktan denk gelmiş. :)
+1 yılSen baska seylerden zevk almayi dene. Ask ile seks ortak tutkuyu gerektirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çok seviyorum bence bu onu ne kadar istediğimi gösterir.
13 Yorumla
Soran+1 yılSamimi iseniz bu konuyu biraz açabilir misiniz?
Cevap sahibi+1 yılSamimiyim ama bu konuyu sennle konuşacağım anlamına gelmez.
Soran+1 yıl"Konuş." demedim zaten. "Yorum yap." demek istedim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin ağzına boşanılması hoşuna gider mi kendi tarafından bak
01 Yorumla
Soran+1 yılYa birlikte olmam ya da birlikte olduğum kadının sıvısından tiksinmem.
Ben yaptırmam gururu olan kadın izin vermez
23 Yorumla
Soran+1 yılGururla bunun ne ilgisi var?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle fedakarlık mı olur saçmalık
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmasın?
Cevap sahibi+1 yılMecbur değil bunu yapmaya
Soran+1 yılMecbur demedim zaten.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTadı kötü çünkü. Evet çok fedakarlık.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapılması çok mu zor? Değmez mi yani?
Ağıza boşalmak güzel
00 YorumlaCinsellik konusunda 533 cevap paylaştı. lokum mu yiyelim
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Etmiyoruz?
07 Yorumla
Soran+1 yılEminsiniz mi? :/
Soran+1 yılMeniyi yutuyor musunuz?
Soran+1 yılTeklif gelmeden mi?
Soran+1 yılİlginç.
Gizli Üye(25-29)+1 yıliğrençç
01 Yorumla