Bu evlenince aldatır durumunu kim uydurmuş ki kişinin karakterine bağlı niyetinde varsa her türlü yapar. Bu şekilde yargılamanız ne kadar doğru?
Cevabın nedir?
Doğru değil. Ama bakireliğini nasıl kaybettiğine bağlı. Tecavüze uğrayanlara laf yok. Ama o esnada giyim kuşam da ön planda. Çok açık saçık giyinirse mesela tecavüze meyilli görüşü uyandırır. Gerçi ülkemizde çocuklara bile tecavüz ediliyor maalesef.
Soruna gelince herkes doğru konuşmuyor bu konuda. İsteyerek yapıyor mesela tecavüze uğradım der. Kendini kötülemek istemez kimse. Ya da arkadan verip bakireyim diye dolanır dururlar. Dürüstlük dıyorum daima. Tabiki karşındakinin karakterine bağlı söylenmesini de uygun buluyoruö10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesele güven meselesi değil bendeki atıyorum aldatmayacağını bilsem yinede bakire olmayan biriyle evlenmek istemem sorun güven değil...
sorun başkasıyla bu işi defalarca yapmış olması ve ben hiç yapmadım bakirim. neden böyle bir kızla evlenmek isteyim ki.. madem bu kız herşeyi yapmış gitsin kendi gibi biriyle evlensin ya da seks yaptığı onlarca erkekten biriyle evlenebilir01 Yorumla
Soran+1 yılSende haklısın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü bakire iken kendine hakim olamayıp arzularına yenik düşen biri evlenip tadını aldıktan sonra hiç dayanamaz aldatır diye düşünüyorum ben bir bayan olarak he şu da var bakire evlenip aldatanlar da azımsanmayacak kadar çok aldatan her türlü aldatır lakin bakire kendini tutamayan biri bir tık fazla gibi geliyor
710 Yorumla
Soran+1 yılHiç dayanamaz aldatır mı? Sen heralde Türkiye'de yaşamıyorsun bağyan aldatmak okadar kolay değil.
Cevap sahibi+1 yılBakkaldan sakız almk kadar kolay sitede az vakit geçiyorsunuz galiba sorulara bir bakın aldatan aldatma potansiyelinde olan insanlar ile dolu
Soran+1 yılBir kadın olarak böyle bir iddiada bulunman hiç doğru değil. Senin gibilerin cidden sorunları var aksi halde yok yere amaçsız şekilde bu iftiralarda bulunmazdınız.
Cevap sahibi+1 yılSorunlu olmak namussuz olmaktan iyidir iftira değil gözlemlerim bu yönde
Soran+1 yılEvet millete iftira atarken iyi ama cinselliği gelince namussuzluk işte sizin ahlak anlayışınız bu karakter sıfır bari o zarınızı muhafaza edinde öyle yamalarsınız kendinize yazık
Cevap sahibi+1 yılGerçekler acıtır anlıyorum seni diyemeyeceğim lakin fazla acıtmış belli ben baba evimden 3 sene önce bekaretimle ile çıktım iki orgazma kendimi harama teslim etmedim bununla da gurur duyuyorum hafif meşrep olmadım hiç bir zaman 😘 sen kuyruk acını başka görüş altında yaşa sağdan sağdan
Soran+1 yılBakire olmamak umrumda mı sanıyorsun inan zerre takmıyorum 😄senin gibi kendimi hediye olarak görmedim evliliğe saklıyım batmıyor kısacası
Cevap sahibi+1 yılBelli belli ondan soruyu da zaten can sıkıntısından açmışsındır sen şimdi
Soran+1 yılBir görüşe rastladım ona istifaden sordum. Harbi senin gibilerini anlamıyorum bizle derdiniz ne herkes aynı olacak diye birşey yok bu düşünceden vazgeçin.
Cevap sahibi+1 yılHerkes aynı olacak diye birşey yok namuslu kalmak namussuz olmak kişinin kendi tercihi ben de görüşümü belirtmekle herkesin zaten aynı olmadığını gösterdim 😊
+1 yılMesele zarda değil karakterde aldatmak karakter meselesi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
+1 yılben bakir değilim bakire aramam geçmiş geçmişte kalır kişi bana geldikten sonra inanıp güvendikten sonra ne ben onu geçmişini sorgularım ne o benim geçmişimi sorgulamalı sonuç olarak onları yaşarken ne ben onun hayatındaydım ne o benim hayatımdaydı ama dini inaçlara bağlı yobaz bir millet olduğumuzdan erkek hiç kirlenmezken kızın zarı gidince kirlenmiş ifadesi kullanıyo acıyorum gerçekten hailimize acıyorum
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu olay kızın kalbi - ruhu ile ilgili bir durum.. bakirelikle hiç bir alakası yok.. içinde varsa yapar.. Çevre ve yetiştirilme tarzı ile ilgili.. Zar buna engel değilki.. Zarı olanlarında bazıları yapıyor.. Tamamen kişiliğiyle ilgili...
10 Yorumla En azından seksin ne olduğunu biliyor, yarın evlendiğinde seksi öğrendiğinde kocasını yetersiz bulup sağa sola sıçramaz, oturur evinde..
Bakirenin evlendikten sonra doyumsuz olmayacağını kim taahhüt edecek bize?10 Yorumlabir bayan veya erkek farketmez zina yapmışsa yani bakire değilse tekrar zinaya veya aldatmaya daha meyillidir bu bir gerçek önyargı falan değil. bir günah işlenirse ikincisi günahı işlemek daha kolay olur kime sorarsan sor.
20 YorumlaCinsellik konusunda 670 cevap paylaştı. Örümcek kafalı beyinlerin uydurması...
Ne bakireler var girdiği oral anal ilişki sayısı evlilerden beter...10 Yorumla
+1 yılBen karşımdakine önce insan olarak baktığım için karakteriyle ilgileniyorum ama bu da bir yere kadar, yani yargılamak yanlış kimse geçmişte yaptığı hataların (hata olmadığını düşünenleri tenzih ediyorum) bedelini gelecekte çekmemeli...
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle karakterinde varsa yapar. Nitekim karakterinde var ki evlenmeden önce yapmış Evlendikten sonra ne durduracak?
17 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmiş olması , birlikte yaşayabileceği biri olması, neden başka erkeğe ihtiyaç duysun.
- +1 yıl
Mesele de bunu ihtiyaçtan ibaret görmek. Tut ki adam kamyon şoförü ve ekmeği için yurt dışına üç aylık bir yolculuğa çıktı. Sonrasında senin gibi düşünenlerin bahanesi hazırdır. ''Ne yapayım canım ben de kadınım benim de İHTİYAÇLARIM var. Ben de gtümün şlak şlak seslerinin ah uh oh seslerine karışmasını isterim'' :D Evet bu bir ihtiyaçtır o tartışılmaz. Ancak sadece bir ihtiyaç değil. Çok daha ötesi var.
Soran+1 yılCidden anlama sorunların var sík delisi değilim ben olmasa da olur beklediğim gibi birşey de olmadı değmezmiş. Verdiğin örnekteki bakire evlenmiş bir kadında olabilir oda alışmıştır sekse boşta kalınca aldatmak isteyebilir. En kötüsüde belli bir yaşı geçmiş insanların bunun karakter meselesi olduğunu anlayamamaları.
- +1 yıl
Konu senin ve gibilerin zihniyeti. Sen diyorsun ki ben bataklıkta yürürüm ama paçama zerre çamur bulaşmaz. Olacak şey değil. Kocanı boşver et. Sen insansın. Bir kadınsın. Beklenir ki kendine ait bir gururun olsun. Onurun olsun. Onu ayaklar altına alma. Ancak ''Hımmm acaba nasıl bir şey'' gibi; ya da ''Ayyy mast yapıyorum yetmiyor'' gibi bir bahaneyle biriyle evlilik dışı ilişki kurmak İnsan onuruna sığacak bir şey değil. Bir ihtimal daha var. ''Seviyoruz yakında evleneceğiz bunda ne sakınca var?'' eğer erkeğin bu yalanına inanıp da onunla birlikte olacak kadar aptalsa, zaten onur monur bir yana dursun o kızın alıp verdiği her soluk vatana millete zarar. Memlekette salak çok. Fazlasına ihtiyaç yok. Böylesi yalanlara kanan gençlerimizin geberip gitmesi daha hayırlı olur. Vel hasılı fuhuş ya da zinayı hiç bir gerekçe güzel gösteremez.
Soran+1 yılUlan kodumun akılsız adamı siz yaparken iyi biz yapınca mı orspu oluyorsunuz hepinizin Allah belasınıversin
- +1 yıl
Bk anasının doğurduktan sonra terbiye vermeyi unuttuğu kahhhhhpenin önde gideni. Şu cümleye kadar sana tek bir hakaret etmedim. Şusun busun demedim. Zihniyetini hedef almaktan başka bir şey yapmadım. Erkekler yapar kadın yapamaz diye bir şeyi hiç demedim. Bu kadar zavallı olduğunu bileydim zaten en baştan muhattap olmazdım. Sadece zavallılar aciz hissettiği anda küfre baş vurur. Senden çok kocana acırım. Nasıl bir karaktersizle bir ömrünü heba edecek haberi yok fukaranın.
Soran+1 yılUmrumda değilsin defol
Evlilik dışı ilişkiyle bekareti kaybettiyse Allah korkusu zayıf veya yoktur, canı isterse frenleyecek tek şey yakalanma korkusudur diye. Aklıma gelen asıl sebep bu.
30 YorumlaBakire kız ailesinin namusunu düşünmeden keyfi için erkeklerle yatmış yani anne baba ve kardeşlerine bir şekilde manevi olarak ihanet etmiştir. aynı durum evlilikte de yaşanır diye erkekler bakire olmayan kızlara tedirginlikle yaklaşır
20 Yorumla
+1 yılGüvenmemek değil ama herkesin altında oynaşıp sonra gelen kızlara da güvenemeyiz yani. Geçmişinde güvenip yaptığı pişman olduğu biri olursa kabul edilmeyecek diye bir şey yok
20 Yorumlagenellememek lazım ben bakire veya bakire değil diye ayranlardan değilim
00 Yorumla
+1 yılBu düşüncenin temeli nefsini tutamama ile ilgili. Ancak karakteri bozuksa sevmiyorsa değer vermiyorsa benımsemiyorsa aldatır kişi.
20 Yorumlamk yapmış demek potansiyeli var yine yapar niye guvenek
113 Yorumla
Soran+1 yılSiz yapınca biz nasıl güvenelim sizin aldatmayacağınız ne malum.
Soran+1 yılOzaman kadınlarada güvenmek zorundasınız.
Soran+1 yılOzaman öyle deyin oda karaktere bağlı nerden anlarsınız siz beyninizi yıkamışlar
Soran+1 yılKüçüklükten daha söylüyorlar bunları hepiniz aynısınız
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez sg şimdi
Soran+1 yılDefol lan
+1 yılGuvensizmikten oldugu sanmiyorum ama hermes esinin ilki olmak ister die düşünüyorum
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıldogru değil ama sevgiliyken aldatma ihtimali olabilir nasılsa kızlık yok deyip tek gecelik yapsa ruhum duymaz
20 Yorumla
+1 yılcok haklısın bakireyim der analdan 100 kişi ile yapar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayan iki arkadaşım biri evli diğeri sevgilisi var ikiside aldatıyor evli olan 4 ay sonra başladı aldatmaya
115 Yorumla
Soran+1 yılHe kesin öyledir sanada anlatır ayına kadar 😄
Cevap sahibi+1 yılAnlamakta zorluk çekiyorsun sanırım arkadaşım dedim bana anlatırlar
Soran+1 yılTamam canım 😄
Cevap sahibi+1 yılAlın bu şırpıntıyı burdan
Soran+1 yılKendin gideebilirsin canısı 😄
- +1 yıl
Bide o. ruspuluk ediyo kaltak seni😂😂
Soran+1 yıl@ÜyesiDegilimBuranin ya beyinsiz konuşuyoruz burda orspuluk yapmak ne alaka nasıl saçmalayacağını şaşırdın 😂😂
- +1 yıl
Sana diyorim kaltak kajdaj 😂dusuncenden belliki o ruspusun 😂
- +1 yıl
Kaltak seni
Soran+1 yıl@ÜyesiDegilimBuranin bence fazla zorlama o beynini seviye ortada elde olandan olma bari ;)
- +1 yıl
Kes patlak seni 😂😂
- +1 yıl
O ruspu kadjja
Soran+1 yılNasıl bir grizekalısın sen ya bu saydıklarından başka kelime bilmez misin klavyeyide kullanamıyorsun acıdım 😄
Cevap sahibi+1 yıl@ÜyesiDegilimBuranin tam kltk hmde
- +1 yıl
Ajhjs kaltak ki ne kalktak😂😂
Cinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. İnsanın karakterine kişiliğine güvenilir bacağının arasına değil
10 Yorumlasonuçta hata yapmış insanlarda olup tüm erkeklere düşman kadınlarda olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmiste o b*ku yiyen ileride hayli hayli yapar. Bakir olduğum içinde bakire olmayan bir zahmet yüzsüzce çıkmasın karsıma.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok emin konuşmanıza ayar oluyorum cidden herkesi aynı kefene koymayın!
Cevap sahibi+1 yılBeni ilgilendirmiyor açıkçası. Yapmasaydı banane. Gidip bakir olmayan erkekle beraber olsun.
+1 yılBen bakire olmayıp bakire numarası yapan kızlara güvenmiyom
00 Yorumla
+1 yılGuvenmem o ruspuluk yapip evlenmeden once yapmis nefisne hakim olamamis evlenince yine yapar o r usou
10 Yorumlaben bakir bir erkeyim ve bakire olmayan bir kisa dursut olursa her zaman inanirim tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilisi filan ile yatıp da bozdurqna güvenmem asla ama evlenip ayrılmış ise o başka
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunda pek farkı yok aslında yinede herkesin kendi tercihi tabi.
+1 yıl.
Erkek milleti işte.
.00 YorumlaYanlis birsey uyduran g... Uydurmus
10 Yorumla
+1 yılçünkü bakire olmamak günah
025 Yorumla
Soran+1 yılGüvenle günahın alakası ne? Önce soruyu anla ona göre yorum yap.
- +1 yıl
ay pis ben bakireyim haha
Soran+1 yılSana ne olduğunu soran olmadı hem lafta herkes bakire nedense 😄
- +1 yıl
ezik hem gizli hem de bakire değil haha kimse seni sevmiyo
Soran+1 yılUlan türbanlı kşar senin ne mal olduğun ne bilek her halt sizden çıkıyor 😂benim sevenim çok bebe alnımda bekareti yok yazmıyor ona göre muamele
göreyim 😄seni siteden atmak lazım 18 altısın belli- +1 yıl
hıh kıskandın mı
Soran+1 yılNeyini kıskanayım bebe muhattabım değilsin ki git kendi yaşıtlarınla takıl 😄
- +1 yıl
olgunlarda beni seviyo kimse seni sevmiyo
Soran+1 yılNeden acaba 😂
- +1 yıl
@Goygou ben bakireyim günah
Soran+1 yılMk kaltağı görüşlerini okudum bakire olmana imkan yok kapalı orspu seni ya bir harun ya da prspunun alası dini katma bari
- +1 yıl
amaaaaaan boşver ayol
- +1 yıl
@Goygou amaeaann boşver tavşancık küçük çükünü yerim senin
- +1 yıl
@Goygou bana mahmut de küçük çüklü
Soran+1 yıl@Goygou erkek bu ya türbanlı birinin böyle konuşmasına imkan yok birde gizli değil 😄
- +1 yıl
sen gizlisinde noluyo en azından benim kızlık zarım duruyor
Soran+1 yılTro musun yoksa sen 😵😦
- +1 yıl
anlaman neden bu kadar uzun sürdü aptal mısın
- +1 yıl
@Goygou seninde küçük çükün var bana laf atmaya hakkın yok! beyefendi!
Soran+1 yılYeter be haruniye sıktın artık yazma
- +1 yıl
beyefendi! kendine gel ! siktirmesenide bakireliğinide aptal çomar çirkinkaltak
+1 yılKişi kendi ne düşünürse karşısındakini öyle sanır
00 YorumlaCinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. herkes her şeyi düşünebilir umursamamak lazım
00 YorumlaÇok yanlış, doğruluk payı yok
00 YorumlaGel ben sana guveneyim
00 Yorumla
+1 yılbakire olsun ya da olmasın kimseye güvenmem
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılen cok onlara guvenırım
00 Yorumla
+1 yılTakma kafanı onlar zar delisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenle alakası yok namussuzla işim olmaz
10 YorumlaCinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne alaka
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış
00 Yorumla Bakire degilsin sanırsam
014 Yorumla
Soran+1 yılBundan sanane?
Soran+1 yılNe lastiği mal 😂
Soran+1 yılBeynindeki yırtığı diktir sen gereksiz 😄
Soran+1 yılİğrencsin
Soran+1 yılSebep?
Soran+1 yılEtme uza
Soran+1 yılHayır kes artık
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. güveniriz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026