kızlar partnerimiz içimize boşaldığında ne hissedersiniz?
erkekler boşalırken ne hissedersiniz nereye boşaldınız önemlimi
erkekler boşalırken ne hissedersiniz nereye boşaldınız önemlimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet nereye bosaldigim önemlidir. Bosaldigim her yerin ayri bir önemi ve ayri bir anlami vardir benim icin. O anki ruh halime göre hangi anlam sevismemizi tamamlayacaksa oraya bosalirim.
İçine, arkasina, yüzüne , agzina, gögüslerine , göbegine, boynuna vs hepsinin ayri bir anlami vardir benim icin
İçeri boşalınca çıkarken dikkat edinde yatağı batırmayın ya 😂😂 sağa sola akmasın 😂😂
sımsıcak ateş gibi yakar içimi, ve o an erkek zangır zangır titrem yumulur kalır üstüne ezilirsin altında :D
👏👏👏👏👏
Mutlu olurum ama bana sorarsa ağzıma boşalmasını isterim.
neden
guzelllll
Cevap
51Cevap
nereye boşaldığım çok önemli. mutlaka kapalı bir yere olmalı. ağız içi, ve mümkün oldukça vajina içi. yoksa boşa atmışım gibi hissediyorum. tabii diğer yerler de yerine ve zamanına göre, oluyor, olmalı.
O anki ilişkini zevkinde iken içe boşaltmanın verdiği hazzı hiçbir şey veremez. Sıcaklığın içerinise ılık ılık aktığını hissetmek inanılmaz derece mutlu ediyor. İlişkinin gidişatı önemli olan. O an zevkin doruklarındaysa direk içe boşaltma eğer aklımda başka bir fantazi varsa da ağza veya yüze boşaltma amma hiçbiri vajinanın sıcaklığını vermez.
rahim dışına boşalmasına özen gösterin yani göbeğinden aksa bile ihtimal doğabilir. içine boşaldığında sorduklarım arasında boşalmayı hissedebiliyorsun içine bir şey aktığını, sıcaklık olarak olsun sıvı olarak olsun.
bazı erkekler içine boşalınca kendini kral zandeder ama kız hamile kalınca kuyrugunu sıkıştırıp aldıtırmak için veya ayrılmak için bahaneler aralar (istisnalar hariç )
Eger içine boşalacak kadar kız güveniyorsa o sorumlulugu almaktır erkegin göreviii
İçe boşalmak güzel bir duygu , ben bir de göğüslerin arasında boşalmak isterim, sen hangisini tercih edersin
Kelimelerle anlatılabilecek bişry değil ama patladığım sıra da içinde oluşan garip bir durum var ve hatunun bunu hissetmesi ve gözlerinden, kasılmalarından aldığım zevkin katlanması. Uuıu beybi nasıl canı çekti bak şimdi gece gece :)
ılık ılık akıyor ne hissedecegim. d
hiç yapmadım ama güzeldir normal boşalmayla vajinanın içine boşalmak bir olamaz herhalde
Erkek için önemli olacağını zannetmiyorum ama bayan hissetmeli die düşünüyorum 😜😉
abla acıdım sana be :/ menapoza girmeden bir yr k görürsün içinde umarım :/
Nereye boşaldığımız önemli tabi hepsinin farklı bir güzelliği var😏Kızların içine boşaldığımızda ne hissettiklerini tam bilemem ama iyi inliyorlar😁
nereye bosaldigim sorun degil o an zevke geldiğim icin bosalirim cekinmem hamile kalmis ya da kalmamis vajinaya bosalmak gibisi yok valla cok zevkli sicacik offf canim cekti yaa
Kizlar cok hissetmiyor sicak birsey diyor kimle olduysam
Bizde ozgurlugu hissediyoruz. Kontrolsuzluk cok haz veriyor
Prezervatifli bosaliyosa içime pek sorun olmaz ayol ama kizardim disari bir yerime attır diye
İçine boşalmak ve o anda dudağa yapışmayı çok severim 😘
Nereye kayboldun tam atıyodum resim
Çok şey kaybediyosun takip et
ağız ya da vajina içine boşalınca yanma oluyor kapalı değil açık ortamda boşalmak daha zevkli
Çoğunlukla içeri boşalıp bir süre beklemek iyi. Ama başka yerlere boşalmanın da hazzı ayrı tabii
boşalırken insana bir haz bir rahatlama geliyor sorma gitsin ama kadında kadın olmalı
Sen hic ayni anda orgazm olayı yasamadin mi? Birde onun verdiği zevki tatmalisin tatlım :)
ımmm çok hoşuma gidiyorr
Rahatlama
mutlu olurlar heralde
Valla hiç yaşamadım ki bileyim. :/
Kadın korunmuyorsa içine boşalmak doğru değil.
bakirim ben ama o duyguyu merak ediyorum
Agiza bosalmayi cok seviyorum
Tek derdin bu olsun be karşim
bu sorularla alıyosunuz aklımızı
Corapli ayaklara bosalmak cok hos
daracık alana boşalmak güzel olmalı
Mutluluk hissederler sıcaklık hissederler
İçine boşalmayı severim
güzel hisler
ağıza daha güzel ama
Hmm yutarsın hepsini yani
hmm haklsn agiza bosalmakta güzel