Bazı Nesnelerin beynimizdeki algısı çok nettir. Bu algılar oluşması ya yaşanmışlıklar tecrübeler sonucu ya da medya yayın organları ile oluşur beyinde. Hadi Başlayalım ;
Seks Yapmıyorum Bıyığı 😊
Seks Yapmıyorum Çıt Çıtlı Atleti Dene bir Bakayım açabiliyomusun (Eski Roma mitolojik filmlerindeki Bekaret Külodu gibi bişey 😂)
Seks Yapmıyorum Külodu (Erkek) Açıklamaya gerek var mı zaten görseli kendisinin bir özeti😂
Seks Yapmıyorum Külodu (Kız)
Seks Yapmıyorum Uzun Kollu Tişörtü Babadan Anneye +18 mesaj 🤔Ahh babam ah ne büyük derdin varmış senin 😔
Seks Yapmıyorum Kreasyonu 😊 Sandalet içine beyaz çorap 90 lı yıllarıın vazgeçilmez kreasyonu 😂😂
Seks Yapmıyorum Sütyeni Seks Yapmıyorum Terliği Notun Dibi:Arkadaşlar amaç gülmek güldürmek kimse alınmasın ve kızmasın bana. Varsa sizinde aklınıza gelenler yazın Lütfen😊😜😉
Güncellemeler
+1 yıl
Görüş belirtmek bedava 😂
"Görüldüğü An Kullanan Kişinin Kesinlikle Seks Yapmadığı Mesajını Veren Şeyler" Bakın Bakalım Katılacakmısınız Sizde 😊?
Kanka o tişört değil sjahajdjahaj yaani bende seks yapmadım hiç ama gayette seksi iç çamaşırları giyiyorum hoşuma gidiyor kendimi iyi hissediyorum yani sanırom her ne kadar haklı olsanda haksız da sayılırısn 😊
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > "Görüldüğü An Kullanan Kişinin Kesinlikle Seks Yapmadığı Mesajını Veren Şeyler" Bakın Bakalım Katılacakmısınız Sizde 😊?
En İyi Cevaplar